Søgekriterier
  • Land

Rejser til Maldiverne - unikt ø-paradis

 

Rejser til Maldiverne - unikt ø-paradis  

Rejser til Maldiverne byder på et fantastisk ferieparadis med svajende palmer, eksotiske laguner og de smukkeste kridhvide bountystrande.

Tag på en eksotisk rejse til Maldiverne.


Fordriv ferie tiden med dykning og surfing eller sejl rundt mellem de godt 1.200 småøer, hvor nogle af verdens smukkeste og mest farverige koralrev og krystalklare laguner findes. Rejs på eventyr og oplev det fantastiske fugleliv og smag på mangoer, appelsiner og ananas.

Bo i lækre bungalows langs strandkanten, eller nyd livet på de mest fantastiske hoteller med værelser, der står på pæle i vandet. Disse "water-villas" er en helt unik og fantastisk oplevelse som kendetegner rejser til Maldiverne. Mange vælger at tage på en romantisk bryllupsrejse til dette ø-paradis, og vi forstår godt hvorfor.
Maldiverne er et sandt paradis både over og under vandet. En betagende og farverig verden dukker frem så snart du kommer under havoverfladen. Elsker du derfor at dykke eller snorkle er Maldiverne det helt rigtige valg.

Hold ferie på Maldiverne året rundt


Maldiverne byder jer nemlig varmt velkommen med sol og kridhvide bountystrande og temperaturer året rundt på omkring 30 grader.

En rejse til Maldiverne byder på alt hvad du drømmer om, hvis du er til ultimativ luksus på en lille bounty-ø. Til trods for at øerne er små, er der et utroligt højt serviceniveau samt udbyd af aktiviteter. Maldiverne rejser kan derfor byde på langt mere end bare en ferie på en kridhvid sandstrand. Der kan være stor forskel på øerne på Maldiverne, så forhør dig derfor gerne hos os om, hvilken ø der passer bedst til jeres ønsker.

Når du rejser til Maldiverne med Blixen Tours er det muligt at flyve fra de større danske lufthavne - Kastrup og Billund - samt Hamborg. Der kan i visse perioder være en prismæssig fordel i at rejse til Maldiverne fra Tyskland. Skriv eller ring og hør nærmere om dine muligheder.
Søgeresultater
1-20 af 33
1-20 af 33