Søgekriterier
  • Land

Rejser til Maldiverne - unikt ø-paradis

 

Rejser til Maldiverne - unikt ø-paradis  

En rejse til Maldiverne byder på svajende palmer, eksotiske laguner og smukke, kridhvide bounty-strande. Rent ud sagt – Maldiverne er et fantastisk ferieparadis.

Tag på en eksotisk rejse til Maldiverne.


Fordriv ferietiden med dykning, snorkling og surfing eller sejl rundt mellem de godt 1.200 småøer, hvor nogle af verdens smukkeste og mest farverige koralrev og krystalklare laguner findes.

Her kan I bo i lækre bungalows langs strandkanten eller nyde livet på de mest fantastiske ø-resorts med villaer, der står på pæle i vandet. Disse "water-villas" er en helt unik og fantastisk oplevelse, som kendetegner rejser til Maldiverne. Her har du direkte adgang til havet, og I kan derfor tage på snorkelture lige fra jeres bolig. Udsigten herfra er naturligvis også enestående, og med den beroligende lyd af vandets skvulpen er I garanteret en afslappende ferie. Mange vælger derfor også at tage på en romantisk bryllupsrejse til dette ø-paradis, og vi forstår bestemt godt hvorfor, men Maldiverne er også ren idyl for familier.

Der er altså masser af spændende oplevelser på Maldiverne, der bare venter på at blive udforsket. Her finder I nemlig et sandt paradis både over og under vandet. Det er næsten som en magisk verden, betagende, stille og farverig så snart man kommer ned under havoverfladen. Og her kan man svømme med hvalhajer, havskildpadder og djævlerokker. Elsker I derfor at dykke eller snorkle, så er Maldiverne det helt rigtige valg for jer.

Hold ferie på Maldiverne året rundt


Maldiverne byder jer varmt velkommen. Her holder temperaturen sig nemlig året rundt omkring de 30 grader. Derfor kan du også rejse til Maldiverne lige når det passer dig.

Er du til ultimativ luksus på en lille bounty-ø? Så byder en rejse til Maldiverne på alt, hvad du drømmer om. Til trods for at øerne er små, er her et utroligt højt serviceniveau samt et stort udbud af aktiviteter. En rejse til Maldiverne er derfor langt mere end bare en ferie på en kridhvid sandstrand. Og med 26 atoller bestående af ca. 1200 øer er der helt sikkert også en ø til jer. Der kan nemlig være stor forskel på øerne på Maldiverne, i frodighed, størrelse, hvorvidt der er direkte adgang til eget koralrev osv. Så forhør dig derfor gerne hos os om, hvilken ø der passer bedst til jeres ønsker.

Når du rejser til Maldiverne med Blixen Tours er det muligt at flyve fra de større danske lufthavne - Kastrup og Billund - samt Hamborg. Der kan i visse perioder være en prismæssig fordel i at rejse til Maldiverne fra Tyskland. Skriv eller ring og hør nærmere om dine muligheder.
Søgeresultater
1-20 af 37
1-20 af 37