Hotelbeskrivelse

Hideaway Beach Resort & Spa

Hideaway Beach Resort & Spa

Kridhvide sandstrande — et tropisk paradis

 
Hideaway Beach Resort & Spa er beliggende på øen Dhonakulhi i det nordlige Maldiverne og er et af de meget få hoteller i Haa-Alifu atollerne. Et tropisk paradis mellem himlen og sandet, hvor du finder de kridhvide sandstrande som strækker sig mere end 1 kilometer til hver side og det turkisblå vand huser et rigt og farverigt havliv.
 
Øen er unikt formet og dets husrev er delt i to dele som skaber en naturlig bred for deres Marina. Haa-Alifu atollerne indeholder en rig variation af tropiske træer, buske og mangrove.
 
Hideaway Beach Resort & Spa er beliggende på en stor ø, efter Maldivernes standarder med 1,5 km lang og 400 meters bredde. Hotellet er for dem som søger luksus med udsøgt service og ligger vægt på privathed med langt til naboen.
 
Blixen Tours VIP All Inclusive
På Hideaway Beach Resort har Blixen Tours sammensat en særlig VIP All Inclusive pakke - kun for vores gæster - med bl.a. gratis massage-behandlinger, udflugter, vælg mellem 4 restauranter, middag på stranden, flere à la carte middage, alle drikkevarer samt stort udvalg af vine fra hele verden (ca. 70 forskellige), gratis minibar, gratis adgang til lounge før afrejse med indenrigsfly og meget meget mere.
 
En yderst omfattende All Inclusive pakke – eksklusivt for Blixen Tours gæster. Se hele pakken under "Priser" længere nede på denne side.
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Godt husrev
Blixen Tours VIP All Inclusive
Meget privat
Store og rummelige villaer
FACILITETER Hideaway Beach Resort & Spa
Luksus og udsøgt service på paradis-ø. På Hideaway Beach Resort & Spa er villaerne store og meget private.
På Hideaway Beach Resort & Spa finder du 4 restauranter - Matheefaru Restaurant, Sunset Pool Café, Meeru Bar & Grill og Samsara Asian Restaurant, samt bar. Derudover er der mulighed for at arrangere en privat candle-lit dinner i din villa (mod tillæg).
 
Prøv den ekslusive Hideaway Spa & Beauty Palace som tilbyder et bredt udvalg af specielle behandlinger med naturlige balinesiske produkter. Oplev bl.a. deres sauna, udendørs pavilion og manicure/pedicure station.
 
Resortet har tre swimmingpools og byder også på forskellige aktiviteter såsom Hideaway Exclusive Marina - et fuld udstyret Marina, et vandsportscenter, som tilbyder masser af vandaktiviter, fisketure og sportskomplekset med bl.a. 2 tennisbaner, volleyball bane, fitnesscenter og meget mere. Desuden tilbydes der også dykning samt udflugter til nogle af de 1.200 øer på Maldiverne.
Bibliotek
Bordtennis
Butikker
Børneklub
Cykler
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet
Internet, trådløs
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Sauna
Skønhedssalon
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
TV
Vandsportsaktiviteter
Volleyball
værelser Hideaway Beach Resort & Spa
Store billeder

Sunset Beach Villa

Villa ved stranden og udsigt til solnedgang.
Hver af disse skønne villaer har foruden soveværelse en stue med sofaarrangement, minibar samt tv. Fra både soveværelse samt stue er der direkte adgang til veranda og et stykke privat strand foran villaen. Villaens badeværelse er delvist udendørs med dobbeltvask, bruser samt stort spabadekar med plads til to. Mellem hver villa er der plantet træer og buske, hvilket gør at de føles private. I villaen findes aircondition, badekåber, cykler, gratis WiFi, satellit TV med surround sound, DVD/Blu-rayafspiller, sikkerhedsboks, telefon, minibar, te/kaffe faciliteter, udendørs spisepavillon samt en hængende gyngebænk.
STØRRELSE 130m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 3 børn under 18 år
Store billeder

Beach Residence with Plunge Pool

Villa med en lille pool samt direkte adgang til strand.
Disse villaer har foruden soveværelse en stue med sofaarrangement, spisebord, minibar samt tv. Fra både soveværelse samt stue er der direkte adgang til veranda med en lille pool. Villaens badeværelse er delvist udendørs med dobbeltvask, bruser samt stort spabadekar med plads til to. Mellem hver villa er der plantet træer og buske, hvilket gør at de føles private. I villaen findes aircondition, badekåber, cykler, gratis WiFi, satellit TV med surround sound, DVD/Blu-ray afspiller, sikkerhedsboks, telefon, minibar, te/kaffe faciliteter, udendørs spisepavillon samt en hængende gyngebænk.
STØRRELSE 200m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 3 børn under 18 år
Store billeder

Deluxe Water Villa with Pool

Luksuriøse villaer på pæle over havet med privat pool.
Rummelige villaer bygget på pæle over det krystalklare vand, bestående af et stort soveværelse, entré samt badeværelse. Fra villaen er der en betagende havudsigt samt direkte udgang til det store terrassedæk med en 30m² infinity pool, solsenge, siddearrangement og en trappe der giver direkte adgang til den azurblå lagune. I villaens badeværelse findes et fritstående spabadekar, stort fladskærms-TV, dobbeltvask, toilet, bruser samt walk-in closet. Mellem hver villa er der lavet afskærmning, hvilket gør at de føles private. I villaen findes desuden aircondition, badekåber, cykler, gratis WiFi, satellit TV med surround sound, DVD/Blu-ray afspiller, sikkerhedsboks, telefon, minibar samt te/kaffe faciliteter.
STØRRELSE 155m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 2 voksne og 2 børn under 18 år
Store billeder

Deluxe Beach Residence with Pool

Villaer på stranden med stor privat pool.
Disse skønne villaer har foruden soveværelse en stue med sofaarrangement, spisebord, minibar samt tv. Fra både soveværelse samt stue er der direkte adgang til den store terrasse med privat pool (55m²). Villaens badeværelse er delvist udendørs med dobbeltvask, bruser samt stort spabadekar med plads til to. Mellem hver villa er der plantet træer og buske, hvilket gør at de føles private. I villaen findes aircondition, badekåber, cykler, gratis WiFi, satellit TV med surround sound, DVD/Blu-ray afspiller, sikkerhedsboks, telefon, minibar, te/kaffe faciliteter, udendørs spisepavillon samt en hængende gyngebænk.
STØRRELSE 260m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 3 børn under 18 år
Store billeder

Deluxe Sunset Beach Villa with Pool

Pool villa med udsigt til solnedgang.
Beliggende med et stykke privat strand foran sig, tilbyder disse Deluxe Sunset Beach Villaer med pool jer et luksuriøst gemmested i paradis. Denne type af strandvillaer har, foruden soveværelse og en mindre stue, et semi-udendørs badeværelse med dobbeltvask, regnbruser samt stort spabadekar med plads til to. Fra både soveværelse samt stue er der direkte adgang til en større veranda med en stor privat pool (63 m2). Mellem hver villa er der plantet træer og buske, hvilket gør at de føles private. I villaen findes aircondition, badekåber, cykler, gratis WiFi, satellit TV med surround sound, DVD/Blu-ray afspiller, sikkerhedsboks, telefon, minibar, te/kaffe faciliteter samt en udendørs spisepavillon.
STØRRELSE 125m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 3 børn under 18 år.
Store billeder

Ocean Villa With Pool

Store water villaer med stue og egen pool.
Skønne og meget rummelige villaer på pæle, bestående af soveværelse, stue, badeværelse samt påklædningsrum. Til hver Ocean Villa hører er der et stort udendørs terrassedæk med en 30m² privat infinity pool, solsenge, siddearrangement samt nem adgang til lagunen via en trappe. Mellem villaerne er der lavet afskærmning, hvilket gør at de føles private. Som noget særligt for disse villaer er den store stue samt glasgulv ved sofaarrangementet. I villaen findes aircondition, badekåber, cykler, gratis WiFi, satellit TV med surround sound, DVD/Blu-ray afspiller, sikkerhedsboks, telefon, minibar samt te/kaffe faciliteter.
STØRRELSE 260m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 3 børn under 18 år
Store billeder

Family Villa With Pool

Stor familie villa med pool og stjernekigger-tagterrasse.
Designet til at minde om et privat hjem, både i størrelse og indretning, er disse villaer perfekte for den lille familie. I det rummelige soveværelse er det god plads til både forældre og op til 2 børn. Derudover byder villaen på en separat stue, stor terrasse med en 90m² pool, stort semi-udendørs badeværelse med jacuzzi samt en unik feature i form af en stjernekigger-tagterrasse. Mellem hver villa er der plantet træer og buske, hvilket gør at de føles private. I villaen findes aircondition, badekåber, cykler, gratis WiFi, satellit TV med surround sound, DVD/Blu-ray afspiller, sikkerhedsboks, telefon, minibar, te/kaffe faciliteter samt udendørs spisepavillon.
STØRRELSE 245m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 3 børn under 18 år
Store billeder

Two-Bedroom Ocean Villa With Pool

Familievenlige 2-værelses water villaer med pool.
Skønne og meget rummelige villaer på pæle, bestående af 2 soveværelser, spisestue samt 2 badeværelser med påklædningsrum. Til hver Two-Bedroom Ocean Villa hører et stort terrassedæk med stor privat infinity pool, solsenge, siddearrangement samt nem adgang til lagunen via en trappe. Mellem villaerne er der lavet afskærmning, hvilket gør at de føles private. I villaen findes aircondition, badekåber, cykler, gratis WiFi, satellit TV med surround sound, DVD/Blu-ray afspiller, sikkerhedsboks, telefon, minibar samt te/kaffe faciliteter.
STØRRELSE 285m²
SOVEVÆRELSER 2
PLADS TIL 4 voksne og 3 børn under 18 år
Store billeder

Two-Bedroom Family Villa With Pool

Familie villa med 2-værelser, pool og stjernekigger-tagterrasse.
Som et privat hjem, både i størrelse og indretning, er disse strandvillaer perfekte for familier. Med 2 rummelige soveværelser er det god plads til at forældre og børn kan få hver deres værelse. Derudover byder villaen på en separat stue, stor terrasse med pool (86 m2), stort semi-udendørs badeværelse med jacuzzi, ekstra separat toilet samt en unik feature i form af en stjernkigger-tagterrasse. Mellem hver villa er der plantet træer og buske, hvilket gør at de føles private. I villaen findes aircondition, badekåber, cykler, gratis WiFi, satellit TV med surround sound, DVD/Blu-ray afspiller, sikkerhedsboks, telefon, minibar, te/kaffe faciliteter samt en hængende gyngebæk på stranden.
STØRRELSE 480m²
SOVEVÆRELSER 2
PLADS TIL 4 voksne og 3 børn under 18 år
INDIKATIONSPRISER Hideaway Beach Resort & Spa
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER — BEACH RESIDENCE WITH PLUNGE POOL
Periode
Voksen
Børn 2-11 år
27.03.23 - 12.04.23
52.195
21.695
13.04.23 - 30.04.23
51.295
20.995
01.05.23 - 24.06.23
42.695
20.995
25.06.23 - 28.07.23
43.595
21.695
29.07.23 - 30.09.23
42.695
20.995
01.10.23 - 10.10.23
43.295
20.995
11.10.23 - 22.10.23
44.195
21.695
23.10.23 - 31.10.23
43.295
20.995
Disse villaer har plads til: 3 voksne eller 2 voksne og 3 børn under 18 år
7 NÆTTER — DELUXE WATER VILLA WITH POOL
Periode
Voksen
Børn 2-11 år
27.03.23 - 12.04.23
52.195
21.695
13.04.23 - 30.04.23
51.295
20.995
01.05.23 - 24.06.23
42.695
20.995
25.06.23 - 28.07.23
43.595
21.695
29.07.23 - 30.09.23
42.695
20.995
01.10.23 - 10.10.23
43.295
20.995
11.10.23 - 22.10.23
44.195
21.695
23.10.23 - 31.10.23
43.295
20.995
Disse villaer har plads til: 2 voksne og 2 børn under 18 år
SPECIALTILBUD I PÅSKEFERIEN - 7 NÆTTER I BEACH RESIDENCE WITH PLUNGE POOL
Periode
2 voksne & 2 børn u/12 år
31.03.23 - 09.04.23
161.200
Prisen er gældende ved afrejse 31. marts fra København med Qatar Airways.
Tillæg ved ophold i Deluxe Water Villa with Pool kun kr. 1.000,-
Ønskes priser på andet antal personer eller andre hoteller er I velkommen til at kontakte os.
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Vandfly
Mulighed for at rejse med vandfly (i stedet for indenrigsfly + speedbåd) mellem Male Lufthavn og Hideaway.
Tillæg per voksen kr. 2.375,-
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Maldiverne t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Transport Malé lufthavn - lokal ø med indenrigsfly t/r og speedbåd til hotellet
 • 7 nætter i viste villakategori
  • Inkl. Blixen Tours VIP all Inclusive
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.
HIDEAWAY BEACH RESORT & SPA

Blixen Tours VIP All Inclusive

Lounge og ankomst
 • Modtagelse og assistance ved ankomst og afrejse i Malé lufthavn
 • Ved videre transfer med indenrigsfly er der gratis adgang til VIP lounge i Malé lufthavn, samt gratis adgang til VIP lounge ved ankomst til Hanimadhoo Airport før afgang med speedbåd.
 • Frugt og sødt serveret i villaen ved ankomst
 • 24 timers butlerservice under hele opholdet
Måltider
 • Morgenmad serveret i hovedrestauranten Matheefaru
 • Frokost - vælg mellem 2 restauranter (à la carte): Meeru Bar & Grill samt Sunset Pool Café
 • Lette snacks serveret i Meeru Bar & Grill fra 16.00 - 18.00
 • Aftensmad - vælg mellem 4 restauranter*
  • Hovedrestauranten Matheefaru. En kombination af overdådig buffet, live cooking og skiftende tema-aftener.
  •  À la carte aftensmad på Meeru Bar & Grill (reservation nødvendig)
  •  À la carte aftensmad på Samsara Asian Fusion (reservation nødvendig)
  •  À la carte aftensmad på Sunset Pool Café (reservation nødvendig)
 • 1 x privat middag på stranden ved Meeru Bar & Grill∙ 1 x morgenmad serveret i villaen
*Der kan være retter på menukortet som ikke er inkluderet og koster ekstra - fx hummer.
 
Drikkevarer
 • Stort udvalg af vine fra hele verden (ca. 70 forskellige) samt Husets champagne (fra kl. 10.00 - 00.00)
 • Ubegrænset cocktails, spiritus, frisk juice, sodavand, vand, te og kaffe (fra kl. 10.00 - 00.00)
 • Gratis minibar på værelset med øl, vin, sodavand, vand og udvalgte snacks (genopfyldes 1 gang dagligt). Minibaren indeholder derudover spiritus samt andre produkter som ikke er inkluderet.
 • Gratis Hideaway vand i villaen.
 • Nespresso maskine i villaen med udvalg af kaffe og te
 
Wellness
 • 3 x 60 minutters Balinese Massage per villa (personer over 18 år). Booking påkrævet. Kan også bruges som 1 x 120 minutter + 1x 60 minutter
 • Fri adgang til Yoga ifølge program (fælles)
Vandsport
 • Fri adgang til Aqua Floating Park
 • Gratis lån af snorkling udstyr
 • Gratis lån af ikke-motoriseret vandsportsaktiviteter*- kajak, SUP - stand up paddling, kitesurfing (licens kræves), windsurfing og katamaran.*Er man nybegynder er undervisning / introduktion påkrævet (mod tillæg) dog undtaget kajak - spørg ved vandsportscentret
Udflugter
 • 2 x udflugter per person under opholdet - vælg mellem besøg til lokal ø, delfintur eller guidet snorkeltur på husrevet (afhængig af vejret)
Sport
 • En times padle tennis
 • Fri adgang til Hideaway Sport Complex (volleyball, basketball, fodboldlegeplads, 2 tennisbaner)
 • Fri adgang til Fitness Center
 • Gratis lån af cykler
Underholdning
 • Gratis adgang til Kids Club for børn fra 3 til 11 år
 • Gratis trådløs internetadgang i alle villaer og ved hotellets offentlige opholdsteder
 • Ugentlig live underholdning
----------
 
Blixen Tours VIP All Inclusive er gældende fra ankomst og helt frem til afrejse.
Officiel check-in på værelset kl. 14 og check-ud kl. 12.
 
Ydelserne og aktiviteter kan ikke refunderes, ombyttes eller overdrages til andre gæster. Der ydes ingen refusion eller tilbagebetaling hvis man ikke benytter sig af alle ovenstående tilbud. Blixen Tours VIP All Inclusive inkluderer ikke In-Villa dining. Alkoholiske drikkevarer er kun inkluderet for personer over 18 år.
 
Hotellet kan til enhver tid ændre i ovenstående All Inclusive uden der ydes refusion.
 
(Ovenstående indhold gældende frem til 31. oktober 2023)