Rundrejse beskrivelse 4 nætters rundrejse i Sri Lanka + 7 nætter VIP luksus på Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne

Rejsen starter i Sri Lanka, hvor de første 4 dage blandt andet byder på en tur op ad den verdenskendte Sigiriya Rock, frokost hos en lokal familie, royale ruiner i Polonnaruwa og en vandretur til det betagende Dambulla Cave Tempel, som ligesom mange andre af Sri Lankas seværdigheder er på UNESCOs Verdensarvsliste.
 
Efter nogle spændende dage i Sri Lanka, hvor oplevelserne har stået i kø, rejser du videre til det 5-stjernede luksusresort Atmosphere Kanifushi, der byder på en af de flotteste laguner, der findes på Maldiverne. Her skal livet nydes på de kridhvide sandstrande, med sejlture i solnedgangen, med snorkle- og dykkerture under havets overflade, med kølige drinks på terrassen i din private villa, med massagebehandlinger i spa’en og med udsøgte måltider i restauranterne – og ikke mindst masser af forkælelse med Blixen Tours VIP All Inclusive pakke. Er der mere eller andet du drømmer om, så sig endelig til, for rejsen kan skræddersyes lige efter dine ønsker.
Dette rejseforslag kan ændres og skræddersyes lige efter jeres ønsker. Mulighed for afrejse alle dage, året rundt
Rejsebeskrivelse Sri Lankas kulturrigdom og Maldiverne Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Ankosmt til Sri Lanka
Taru Villas Maia eller Water Garden Sigiriya
Taru Villas Maia
Du lander i Colombo International Airport i Sri Lanka – typisk om formiddagen – og efter indrejseformaliteterne er klaret, bliver du mødt af din engelsktalende chaufførguide, som kører dig til enten Taru Villas Maia eller Water Garden Sigiriya Hotel afhængigt af, hvilket hotel du har valgt. Turen tager omkring 4 timer. På dit hotel kan du spise en dejlig middag og så venter en god nats søvn.
Overnatning
3 nætter, Taru Villas Maia eller Water Garden Sigiriya
Måltider
Halvpension
Dag 2
Cykeltur gennem kongedømmet Polonnaruwa
Taru Villas Maia eller Water Garden Sigiriya
Polonnaruwa Kingdom
Efter en lækker morgenmad bliver du hentet og kørt omkring 1 time og 15 minutter til det gamle kongerige Polonnaruwa, som ganske velfortjent er på UNESCOs verdensarvsliste.
 
Polonnaruwa er den anden hovedstad i Sri Lanka og blev bygget i det 11. og 12. århundrede. Hele byen emmer af historie tilbage fra Kong Parakramabahus tid og gemmer på velbevarede ruiner af buddhastatuer, stupaer og andre buddhistiske helligdomme. Oplev blandt andet ruinerne fra det royale palads ”The Gal Viharaya”, der er hugget ud i klippen og hvor fire store statuer af Buddha efter sigende fortæller Buddhas livshistorie. Bag en tyk firkantet mur finder du Polonnaruwa Quadrangle, som er et område med nogle helt enestående ruiner. En af de mest imponerende er Vatadage, hvor Buddha sidder i lotusstilling med Guard Stones omkring sig, som holder vagt. Det er et stort område, så turen foregår på cykel, så du kommer hurtigere omkring og ikke går glip af noget.
 
Når Polonnaruwa er udforsket, bliver du kørt tilbage til hotellet, hvor du kan hvile benene og nyde en god middag.
Overnatning
Taru Villas Maia eller Water Garden Sigiriya
Måltider
Halvpension
Dag 3
Sigiriya - på toppen af løvebjerget og besøg i lokal landsby
Taru Villas Maia eller Water Garden Sigiriya
Sigiriya Rock
Dagen starter tidligt med en god morgenmad, hvorefter du bliver kørt omkring 30 minutter til Sigiriya Rock fortress, hvor dagens første oplevelse venter.
 
De gode vandresko skal på, for den verdensberømte Sigiriya Rock, også kaldt Løveklippen, skal bestiges. Klippen er at finde på UNESCOs verdensarvsliste og det er virkelig også et helt fantastisk syn, der venter dig i området og i særdeleshed på toppen af klippen. Ifølge gamle skrifter var det Kong Kashyapa (år 477-495) eller hans far, som udvalgte stedet som den ny hovedstad og byggede et kongeligt palads på toppen af det godt 200 meter høje bjerg. Ruinerne af paladset er stadig at finde på klippen sammen med resterne af de badebassiner, haveanlæg, voldgrave og skulpturer, som omgav paladset.
 
1.200 trin fører dig til toppen af bjerget og undervejs passerer du imponerende klippemalerier og et plateau, hvor kongen fik udhugget en kæmpemæssig løve i klippen med poterne hvilende på plateauet. Løvepoterne er her stadig og giver en tydelig fornemmelse af, hvor stort og imponerende et syn det må have været, da hele løven lå og tog imod de forbipasserende. 
 
Turen er fysisk udfordrende, men hele vejen til toppen bliver du beriget med en fantastisk udsigt over skove og klippelandskaber, som får dig til at glemme anstrengelserne – i hvert tilfælde for en stund.
 
Når du er nede på jorden igen, kan du hvile fødderne i en halv times tid, mens du bliver kørt til Hiriwadunna, hvor du vil opleve en lokal landsby. 
 
En gåtur gennem Hiriwadunna er en oplevelse, som enhver naturentusiast vil elske. Du kan også få en tur med en oksekærre, som er Sri Lankas ældste form for transportmiddel på ikke-asfalterede stier. Så venter en skøn vandretur, hvor du måske også må krydse en bæk i vand op til knæene. Senere skal du krydse en bredere biflod på en venlig landmands katamaran og når du er i land, vil han vise dig, hvordan Chena Cultivation foregår.
 
Fordyb dig i livet i en arketypisk srilankansk landsby, mens du ser landmanden høste markerne, børnene der leger eller nyder synet af landsbyfolkene, der klarer dagens gøremål, som at fiske eller vaske tøj i søen. Som den perfekte afslutning på besøget, kan du nyde et lækkert, hjemmelavet måltid mad i hjertet af landsbyen.
 
Herefter bliver du kørt tilbage til dit hotel til en dejlig middag og en god nats søvn.
Overnatning
Taru Villas Maia eller Water Garden Sigiriya
Måltider
Halvpension
Dag 4
Dambulla Cave Tempel & frugt- og grøntmarked
Wallawwa
Dambulla Cave Temple
Efter en god morgenmad, holder din chauffør klar til at køre dig til Dambulla, hvor nye oplevelser venter.
 
Efter omkring 30 minutters kørsel ankommer du til Dambulla Cave Tempel, der dateres tilbage til det første århundrede før Kristus. Templet er på UNESCOs verdensarvsliste og det forstår man, straks man ser det. Området består af i alt 80 grotter, hvoraf 5 gemmer på de største attraktioner, med smukke vægmalerier og imponerende Buddhastatuer. Selve templet ligger i en 160 meter høj kæmpeklippe og gemmer på intet mindre end 153 stående, siddende og liggende Buddhastatuer, 4 statuer af guder og gudinder og 3 statuer af srilankanske konger. Derudover er vægge og lofter udsmykket med farverige malerier, som fortæller historien om Buddha og hans liv. Væg- og loftsmalerierne dækker et område på i alt 2.100 m2
 
Det er en god idé at tage gode sko på, for det kræver en lille vandretur op ad klippen for at komme til templet. Men det syn og den oplevelse, der venter dig på toppen, er absolut anstrengelserne værd.
 
Efter denne oplevelse bliver du kørt til grøntsagsmarkedet i Dambulla, som siges at være det største i landet. Når du er fyldt op af skønne dufte, smukke farver og markedets livlige atmosfære bliver du kørt til dit hotel, Wallawwa, i Kotugoda. Turen tager omkring 4 timer.
Overnatning
1 nat, Wallawwa
Måltider
Morgenmad
Dag 5
Maldiverne - Afslapning & Blixen VIP All Inclusive
Atmosphere Kanifushi
Atmosphere Kanifushi
Fyldt op af fantastiske oplevelser går turen nu mod ultimativ afslapning og nogle af verdens smukkeste koralrev på Maldiverne. Her blandt svajende palmer, ved den turkisblå lagune og den 2 kilometer lange kridhvide pudderbløde sandstrand kan I virkelig få slappet af og lade de mange spændende oplevelser på Sri Lanka bundfælde sig.
 
I bor i private villaer på Atmosphere Kanifushi, som er et skønt 5-stjernet hotel. Her er blandt meget andet flere gode restauranter, Akiri Spa, fitnesscenter, et fantastisk poolområde og mange former for aktiviteter på land og til vands – ikke mindst i det helt utroligt smukke koralrev, som ligger nær hotellet. Her kan du snorkle eller dykke sammen med hotellets PADI-dykkerinstruktører.
 
Som prikken over i’et får I Blixen Tours helt særlige VIP All Inclusive pakke – så behøver I nemlig ikke at tænke på andet end at nyde jeres drømmeferie på Maldiverne.
Overnatning
7 nætter, Atmosphere Kanifushi
Måltider
Blixen VIP All Inclusive
Day 12
Hjemrejse
Atmosphere Kanifushi
Atmosphere Kanifushi
Uanset hvor lang ferien er, så er den altid for kort. Eventyret slutter og der er transport med seaplane til lufthavnen for videreflyvning mod Danmark med skift undervejs.  
Overnatning
Atmosphere Kanifushi
Indkvartering

Taru Villas Maia

”En skjult juvel” i hjertet af Sri Lankas kulturelle trekant

Water Garden Sigiriya Hotel

Boutiquehotel i naturskønne omgivelser midt i Sri Lankas kulturelle trekant

Wallawwa

Kolonistils-boutiquehotel i 200 år gammel have tæt på lufthavnen

Atmosphere Kanifushi

Populært hotel på Maldiverne – 5-stjernet service, omgivelser og oplevelser

INDIKATIONSPRISER Sri Lankas kulturrigdom og Maldiverne
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
TARU VILLAS MAYA & MALDIVERNE
Periode
Voksen
12.04.24 - 30.04.24
46.395
01.05.24 - 03.06.24
45.095
04.06.24 - 01.07.24
44.895
02.07.24 - 15.07.24
48.595
16.07.24 - 08.08.24
50.895
09.08.24 - 29.08.24
48.095
30.08.24 - 31.08.24
47.295
01.09.24 - 29.09.24
46.295
30.09.24 - 31.10.24
45.895
WATER GARDEN SIGIRIYA & MALDIVERNE
Periode
Voksen
12.04.24 - 30.04.24
47.495
01.05.24 - 03.06.24
46.795
04.06.24 - 01.07.24
46.695
02.07.24 - 15.07.24
50.295
16.07.24 - 08.08.24
55.295
09.08.24 - 29.08.24
52.595
30.08.24 - 31.08.24
51.695
01.09.24 - 29.09.24
47.995
30.09.24 - 31.10.24
47.595
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Colombo - Maldiverne t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • 3 overnatninger Taru Villas Maya i 1xSuperior Room inklusiv halvpension (morgen- og aftensmad) eller
 • 3 overnatninger Water Garden Sigiriya i 1xSuperior Deluxe Villa with Plunge Pool inklusiv halvpension (morgen- og aftensmad)
 • 1 overnatning Wallawwa i 1xGarden Suite inklusiv morgenmad
 • Privat engelsktalende chaufførguide i bil med air-condition i Sri Lanka
 • Entre og udflugt til følgende inklusiv guide:
  • Polonnaruwa inklusiv cykel
  • Sigiriya Rock Fortress
  • Hiriwadunna Local Village Tour inklusiv frokost
  • Dambulla Cave Temple
  • Dambulla Grøntsags Marked 
 • Adgang til lounge ved ankomst til Malé før afrejse med vandflyver
 • Transport Malé lufthavn - Atmosphere Kanifushi med vandflyver t/r
 • 7 nætter på Atmosphere Kanifushi i Sunset Beach Villa
  • Inkl. Blixen Tours VIP All Inclusive* (se nedenfor)
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.
ATMOSPHERE KANIFUSHI

Blixen Tours VIP All Inclusive

Følgende er inkluderet for rejser i perioden 1. november 2023 - 31. oktober 2024:
 
 
Lounge og ankomst
 • Modtagelse og assistance ved ankomst og afrejse i Malé lufthavn
 • Gratis adgang til lounge (forfriskninger, Wi-Fi m.m.) ved ankomst til Malé før afrejse med vandflyver.
 • Canapés og en flaske mousserende vin på værelset ved ankomst
 
Mad og drikke
 • Morgenmad, frokost og aftensmad på The Spice (hovedrestaurant). En kombination af overdådig buffet, live cooking stations, tema-aftener og grill
  • Ved ophold i Sunset Beach Villa with Pool - er der mulighed for à la carte morgenmad i The Sunset Pool Bar.
  • Ved ophold i Sunset Water Villa with Pool - er der mulighed for à la carte morgenmad i The Pier Six.
 • Udvalg af snacks i løbet af dagen på The Sunset Pool Bar og The Liquid samt Fish & Chips dagligt kl. 17.00-19.00
 • Sri Lankan Street Style Snacks og lette måltider på Ceylon Bliss, dagligt kl. 17.00-21.00 - undtagen onsdag og søndag 
 • A la carte frokost på The Sunset Pool Bar
 • A la carte frokost eller aftensmad på Just Veg, som er den første restaurant på Maldiverne som udelukkende serverer vegetarmad (reservation nødvendig)
 • "Sampler platter menu" på Lantern Bar (snacks/lette retter) fra kl. 17.00-20.00 fra kl. 20.00-22.30 serveres menuen fra Just Veg
 • 2 x fine dining middage - vælg mellem (ved min. 4 nætters ophold):
  • The Sunset - à la carte (reservation kræves)
  • The Pier Six - frokost eller aftensmad - à la carte (reservation kræves)
 • Spiritus, øl og likør på The Spice, The Liquid, The Sunset og Just Veg
 • Ubegrænset cocktails og mocktails, signature drinks, juices, sodavand, vand, udvalg af te og kaffe fra ”The Atmosphere Kanifushi Plan Spirits, Cocktails & Beer Menu”
 • Stort udvalg af premium vine og mousserende vine fra hele verden ifølge ”Atmosphere Kanifushi Plan Wine Menu”
 • Gratis minibar på værelset med øl, vin, sodavand og snacks (opfyldes 1 gang dagligt)
 
Wellness
 • 1 x gratis 50 minutters Balinese Massage i Akiri Spa by Mandara pr. person fra 18 år
 
Vandsport
 • 1 x 15 minutters Jet Ski pr. person under opholdet
 • 1 x 15 minutter Banana Boat ride pr. person under opholdet
 • 1 x Regular Dive pr. person over 15 år med ‘Dive & Sail’
  • ekskl. evt. leje af udstyr og genopfriskningsdyk/kursus. PADI certifikat kræves.
 • Gratis lån af snorkling udstyr
 • Gratis lån af ikke-motoriseret vandsportsaktiviteter; windsurfing, katamaran, kano og stand-up paddle 
  • Certifikat kræves til windsurfing og katamaran, samt 30 min. orienteringssejlads påkrævet som koster USD 44,- inkl. skatter
 
Udflugter
 • Ubegrænset deltagelse på snorkling udflugter under opholdet. Der arrangeres to daglige ture (kl. 9.30 og kl. 14.30 afhængig af vejret). Børn skal være fyldt 6 år for at deltage.
 • Fiskertur i solnedgangen (én gang pr. ophold og afhængigt af vejret)
 • Sunset Cruise
 • Én gratis udflugt under opholdet, ”Local island cultural experience" med mulighed for at besøge Turtle Rehab Center mod tillæg på ca. USD 15,- per person (afhængig af vejret)
 
Sport
 • Gratis adgang til fitness center, tennisbane, indendørsaktiviteter
 
Underholdning
 • Gratis adgang til The Kids Club
 • Gratis internet adgang i alle villaer og ved hotellets offentlige opholdssteder
 • Daglig musik og DJ aften
 
Ydelserne og aktiviteter der ikke benyttes kan ikke refunderes, ombyttes eller overdrages til andre gæster
 
- - -
 
Blixen Tours VIP All Inclusive er gældende på ankomstdagen fra kl. 12.00 og helt frem til afrejse. 
Blixen Tours VIP All Inclusive inkluderer ikke In-Villa dining. 
 
Officiel check-in på værelset kl. 14 og check-ud kl. 12.
 
Der ydes ingen refusion eller tilbagebetaling hvis man ikke benytter sig af alle ovenstående tilbud.
Hotellet kan til enhver tid ændre i ovenstående All Inclusive uden der ydes refusion.