Rejsebreve

Fra Blixen Tours' rejsende

Vi er rigtig glade for alle dem, som tager sig tid til at ringe eller skrive til os med ris, ros og kommentarer til rejsen. Det er fantastisk motiverende at høre, når noget er vellykket, men også et værktøj for os til at blive endnu bedre, hvis noget kunne gøres anderledes. Nedenfor har vi gengivet nogle af rejsebrevene vi har modtaget. - og 1000 TAK...!

 

(MAURITIUS - HERITAGE LE TELFAIR)

Kære Henriette
 
Tusind tak for din mail.
Hele familien er nu hjemme igen efter en skøn, minderig og meget vellykket ferie på Mauritius.
 
Stedet Heritage Le Telfair var fantastisk og meget velfungerende. Overalt blev vi mødt med smil og stor venlighed fra personalet 
(Vores Butler var lidt langsom mht. respons på vores få kontakter).
 
Hotellet tilbyder rigtig mange gode oplevelser, fysiske aktiviteter samt lækre gastronomiske oplevelser.
 
I hos Blixen Tours havde planlagt vores tur rigtig godt. Virkelig godt og gennemtænkt. Stor tak til jer.
 
Vi vil (og gør det allerede) anbefale Blixen Tours til vores venner og bekendte.
 
Med mange kærlige hilsener 
Familien Petersen
 
 
 
 

(MALDIVERNE - HIDEAWAY BEACH RESORT & SPA)

Drømmerejse med Blixen Tours
 
Vi er netop returneret fra en rejse til Maldiverne med Blixen Tours, som vi her vil medgive vores absolut bedste anbefalinger!
 
Fra første kontakt med Blixen Tours har der været styr på sagerne. Vi har oplevet os kyndigt vejledt, og vores mange spørgsmål om rejsemålet, praktiske detaljer mv. er blevet tålmodigt besvaret og vores særlige ønsker til turen blev alle opfyldte. Alt klappede!
 
Vores tur til Hideaway Beach Resort & Spa har været den vildeste oplevelse, og alle pengene værd. Vi vil med glæde rejse igen med Blixen Tours. 
 
Trine og Rikke
 
 
 
 

(MAURITIUS - LA PIROQUE)

Velankommet hjem efter en fantastisk ferie på Mauritius.
 
- La Piroque var fantastisk synes vi, specielt solnedgangene var af en anden verden og vi vil altid vælge vestkysten hvis vi skulle der til igen. bar/frokost restaurant nede ved stranden kom vi på flere gange om dagen
 
- Deres vandsport udvalg var super. Der var små sejlbåde, windsurfere, paddle boards og kajakker, og man kunne bare bruge løs og der var super gode forhold. Fedt med lidt aktivitet og vores søn på 11 fik lært at sejle
 
- Hele mindset/service dernede var perfekt for os, ikke for "fint" men med masser af overskud og godt humør
 
- Vi kunne faktisk snorkle lidt fra stranden, men det var ikke det store, men det var let at komme på deres snorkelbåd 2 gange om dagen ud på revet hvor der var superflot og godt med fisk. 
 
- Maden var ok, men ikke meget mere. Vi spiste ovre på Sugar beach to gange hvor niveauet var 1 eller 2 hakker højere, men til gengæld lidt mere "fint".
 
- Der var generelt ikke mange børn og stort set ingen teenagere
 
- I forhold til ture til resten af øen, er infrastrukturen ikke ret god, et tager lang tid i bil taxi, så man skal primært regne med at være på resortet. Vi var en gang i Casela naturepark (som var rigtigt godt synes vi) og bookede en tur til Tamarind Falls (midt på øen og trods alt tæt på) hvor vi badede i vandfald (helt vild oplevelse).  Men det tager næsten 1 time hver vej på bumpende veje med stor risiko for køresyge, så vi droppede at tage længere sydpå og blev på resortet de andre dage.
 
-  flyforbindelsen super. Især hvis ikke de havde lukket Storebæltsbroen da vi kom hjem.
 
Alt i alt en fantastisk ferie!
 
mange hilsner
 
Philip
 
 
 
 

(Seychellerne - Constance Lemuria & Maia Luxury Resort)

 
Tusind tak.
 
Tak til verdens bedste Heine og Henriette for den seneste tur til Seychellerne. Lemuria, katamaran mellem øerne, og til sidst på Maia.
 
Vi har faktisk ikke ord for hvor perfekt den tur var. Det var vores første besøg på Seychellerne og vi er stadig blæst omkuld.
 
Vi har rejst til Maldiverne med stor tilfredshed flere gange, men tak fordi I rettede vores opmærksomhed på Seychellerne og for jeres betragtninger om Maia og Lemuria – det var et perfekt valg for os.
 
Som altid bliver vi rådgivet grundigt. Vi føler os set i de behov og forventninger vi har.
 
Sejlturen med katamaran gav os en fantastisk mulighed for at se mange øer på en bekvem måde. Tilføj snorkle, bade under solopgangen og et glas hvidvin under stjernerne.
 
Tak for planlægning, alt lykkes, intet var overladt til tilfældigheder. Som sædvanligt. Vi ville gøre det hele igen. Ikke en eneste ting ville jeg ændre. Og dog - Måske lade regnjakken blive hjemme.
 
Jesper og Lotte
 
 
 
 

(Kenya & Zanzibar - Karen Blixen Camp & Baraza Resort)

 
Kære Henriette
 
Vi er stadigvæk høje oven på vores oplevelser. En helt igennem unik rejse planlagt i mindste detalje til næsten perfektion.
Vi har faktisk INTET at udsætte på rejsen som helhed, måske med undtagelse af, at KLM så langt er at foretrække frem for Kenya Airways - det være sig pladsmæssigt, madmæssigt og service fra personale. Men blot en mindre detalje.
 
Spændende og tidsbesparende flyvetur til lodgen, hvor vi blev afhentet af verdens bedste guide/driver Peter, som var specialudvalg til os som danskere og fugleinteresserede. En chauffør, som gav os den ultimative oplevelse alle dage. Vi havde ham til “personlige eje” grundet belægningen her uden for højsæsonen, og han kunne sit kram (har erfaring fra safarier i både Tanzania og Botswana, og jeg er pensioneret biologilærer, så det er ikke tom snak). Vores ønsker og håb blev indfriet, i sammenspillet af held og dygtighed fra ham. Han havde vid, humor, flot engelsk og indsigt i et bredt fagligt område. Samtidig tilpas ydmyg, så vi havde tid til ro og refleksion. “Pigerne” giver mig 110% opbakning i dette.
 
Karen Blixen Camp - fantastisk. Beliggenhed (måske bortset fra nattevækning af brølende, bøvsende, prustende flodheste) helt i top. Alle slags dyr ved floden og på området, der kunne betragtes under indtag af luksuriøse måltider og skønne drikke, serveret af et smilende, serviceminded personale, der fremstod som utroligt villige til at gøre alt for os uden at være “asslickers” og drikkepengesøgende. Virkelig helt i top - herlige mennesker, som overraskede med specielle tiltag, som morgenmad på savannen, serveret af egen kok. Bushdinner i lygteskær. Fødselsdagssang på swahili med dans og lagkage til Maria. Etc. Konstant ønskende at tilfredsstille vores mindste behov. Renlighed, indretning og diverse behandlinger, så som massage og pedicure, perfekt. Købte også tur til masailandsby, hvor vi var ene tre. En spændende oplevelse, der sætter ens liv lidt i perspektiv. Lederen Lillian en underskøn mild og humørfyldt kvinde med styr på tropperne og tid til en personlig snak.
 
Vi så alt på nær næsehorn (af gode grunde, de er kun i et område ret langt væk – tur dertil kan tilkøbes). Jeg tog lidt over 5000 fotos, bare vent på bøgerne fra turen. Fik 111 fuglearter i kassen, hvilket Peter var yderst behjælpelig med. Temperaturene og ”trafikken ude på savannen og i bushen fantastisk på denne årstid. Zanzibar - turen fra lufthavnen en skærende kontrast til vidderne på savanne, med hjerteskærende fattigdom. Et chok for vores 36 årige datter, som aldrig har været i Afrika før. Og det kan give lidt dårlig samvittighed, når man tænker på den overdådige luksus, vi efterfølgende blev udsat for. Det var da, som omtalt, 1001 nats eventyr.
Det var dyrt, men hver en krone værd. Igen unikke omgivelser, fantastisk 5 stjernet bungalow, med alt hvad hjertet kunne begære. Kolibrier i baghaven og smuk indretning.
 
Maden var et kapitel for sig. Det gøres vel næppe bedre på verdensplan, og vi har været en del omkring - mange danske stjernerestauranter kunne lære lidt. Vinene var skønne sydafrikanske, konstant betjening af folk der ville gøre alt for os. Godt tidspunkt, da belægningen var nede på ca. 25 procent. Så der var ro, plads og lidt ekstra forkælelse. Fitnesscenter brugt. Havtilbud brugt. Delfin/abeudflugt fantastisk. Datteren kunne være blevet havfrue i selskab med delfinerne og jeg blev pisset på af de endemiske kolubusaber (that’s life, når turisterne bryder freden). Skønne afslappende dage, med udsigt til koralrevets smukke tyrkise farveorgie.
Og et privilegie at kunne ligge i palmernes skygge og kigge på lokale fiskere, kvinder der ved ebbe samlede blæksprutter og andet, mens man blev serviceret med karafler med isvand og diverse skønne drikke efter ønske.
 
Børnene der cyklede på den snehvide skønne strand, der består af koralpulver og findelte skaller, og af samme grund bliver det ikke varmt i den bagende sol. PS - fik fotograferet 26 fuglearter inden for hotellets område. Et sted man ville vende tilbage til, hvis lotteriheldet gik ens vej.
 
Tak for et oplevelse for livet, trods rejser til New Zealand, USA alle steder i Europa, føromtalte safaris mm. This was great. Håber ikke, at jeg har taget al arbejdstiden med dette omfangsrige brev. Det gør jo også, at vi klart kan anbefale jeres selskab til venner og folk vi møder.
 
Varme rejsemindehilsner fra
Ibi, Maria og René
 
 
 

(Maldiverne - Atmosphere Kanifushi)

 
Kære Heine
 
Vi var på Kanifushi i 2014, da det lige var åbnet, og nu igen. Og det har udviklet sig positivt med nu 5 forskellige steder at spise middag. Det skaber en god variation.
 
På trods af næsten fuld belægning var der god plads ved pools og på strand. Positivt at de har en børnepool og en voksenpool, så man kan søge det man ønsker.
 
Dykningen (scuba) på stedet er rigtig godt og det er mig en gåde, at det ikke er en dykkerdestination. Men det var jo godt for os, at vi dykkede i en lille gruppe.
 
Så intet at udsætte på det overhovedet. Meget positivt oplevelse – igen.
 
Med venlig hilsen
Erik
 
 
 

(Maldiverne - Atmosphere Kanifushi)

 
Kære Anne-Mette
 
Tak for din mail. Ja vi er kommet tilbage til virkeligheden! Desværre. Vi har haft en helt igennem fantastisk tur. Vi elskede Atmosphere Kanifushi fra det øjeblik vi kunne se øen fra vandflyveren.
 
Vi har været mange meget eksotiske steder i Caribien mens vi boede i USA og vi har altid haft Jumby Bay på Antigua som vores absolutte favorit. Der har vi været to gange og når vi skal sætte fremtidsønsker op, så er det altid at komme tilbage til Jumby Bay. (Hvis ikke du kender stedet synes jeg du skal checke det, det er virkelig et fedt sted). Men nu er vi i tvivl. Vi fik en fantastisk velkomst med champagne og kokosnødder, endnu to familie favoritter ? og så blev vi taget på tur rundt på øen. Sørgede dog for at vi først fik frokost (da buffeten var ved at lukke, vi ankom nemlig meget sent, mere om det senere). Vores boliger fungerede perfekt og de var jo lige ved alting. Og samtidig helt isoleret.
 
Vi synes maden var dejlig og den vegetariske restaurant helt i verdensklasse. Jeg tror vi spiste der 4 gange. Dog har vi haft venner der var på Kanifushi i efterårsferien og de havde omtalt at der var meget indisk inspireret. Det snakkede vi om et par gange at vi måske godt kunne forstå, at det var knap så spændende, hvis ikke man var til indisk mad. Nu er vi alle 5 helt vilde med indisk så for os var det super.
 
Stranden er jo fantastisk og bliver vedligeholdt hele tiden. De to swimmingpools er super lækre og med fantastisk service. De sørger for en lind strøm af vand med citrus og drinks hvis man havde lyst til det.
 
En aften om ugen har Sunset barbecue på stranden. Allerede den første dag arrangerede Ansaf, vores kontakt, at vores bookning blev flyttet til denne aften. Super oplevelse at sidde helt nede i vandkanten og spise veltillavet seafood.
 
Vi har tre dykkere i familien og de startede ud med refresher dyk i lagunen. Da de kom op var de helt høje. Selv inde i lagunen er der det mest fantastiske dyreliv. De endte endda med at overtale mig til at tage et Resort dive. De var på flere dykkerture og var begejstret for den fantastiske service. (Dyrt dog).
 
Ja og hvad bød ugen ellers på. Et besøg i den marokkansk inspirerede cafe med vandpipe og et par besøg i Kidsklub. Vi havde fundet ud af at de lavede de omtalte Henna tattoos, så vi kiggede ind og kom tilbage igen, da det var de sødeste piger der tog sig af børnene her. De havde dog ikke særlig travlt så de elskede besøg og snakkede og fortalte om deres land, dem selv, Kanifushi osv. De var blot endnu et eksempel på de fantastiske mennesker der er ansat her. På en snorkel tur fik vi serveret friskskåret kokosnødde Chips. Min datters absolutte favorit snack, der jo ikke er nem at komme i nærheden af. Vi var kommet godt i snak med food and beverage manageren og han sørgede for at vi hver eftermiddag de sidste dage fik en tallerken med kokos på værelset. Og så selvfølgelig en lille pakke til flyveturen. Det var Camille helt vild med.
 
Spa oplevelsen var også skøn. Dygtige massører og smukke omgivelser. Dejligt at det er en del af pakke, så får man det bare gjort og bliver naturligvis inspireret til at gentage succesen.
 
Vi havde fantastisk vejr hele ugen. Kun ganske lidt regn en morgen. Jo der er ikke andet at sige end at vi elskede vores uge på Kanifushi.
 
Dog må vi indrømme at vi var meget lidt begejstret da vi ankom til Atmosphere Kanifushi´s lounge i Male. Vi landede klokken. 9.15 og var der ca. Kl. 10 og fik at vide at vi først kunne komme videre klokken 13. Efter så lang rejse var det ikke ligefrem en fed besked og slet ikke fordi vi var af den opfattelse at vi mere eller mindre ville blive bragt fra lufthavnen til vandflyveren og så afsted. Sådan fungerer det slet ikke og det forstår vi jo bedre nu da vi har set vandflyverne komme og gå i en uge. Det der gjorde os ekstra utilfredse var at gæster der ankom senere end os kom afsted før os, og det synes vi ikke vi fik særligt gode forklaringer på. Så vores input er at I sørger for at Jeres gæster er klar over at det er en risiko. Vi endte så heller ikke med at komme afsted før 13.30 så vi var ikke fremme før klokken næsten var 14.30. Der følte vi godt nok at vi havde spildt en god dag på stranden.
 
Men det korte af det lange her er at vi havde den mest fantastiske tur og vi vil til enhver tid kontakte Jer når vi skal planlægge igen. Vi har p.t. To destinationer på tapetet. Vi vil gerne på safari og der ved vi jo I er eksperter.
 
Tak for jeres indvolvering i vores fantastiske tur.
 
Mange hilsner
Annette og Co
 
 
 
 

(Maldiverne - Atmosphere Kanifushi)

 
Kære Blixen Tours
 
Vi er netop hjemkommet fra Maldivernes Kanifushi arrangeret af jer. Det er vores andet besøg på netop denne ø, der i vores vurdering er en af de mest børnevenlige steder på Maldiverne vi har kunne finde i vores research. Og det blev vi igen bekræftet af ved vores andet besøg. Ved ankomst til Kanifushi blev vi igen betaget af det fuldstændig fantastiske blå hav, blå himmel og hvide sand og ikke mindst flyveturen over de smukke atoller med vandflyver. Den fantastiske luksus man bliver imødekommet af - ligefra velkomsttrommer og velkomstkommite ved vandflyveren til service og drinks ved poolen og ikke mindst det lækre mad som deres kokke laver.
 
I år prøvede vi deres nye Sri Lanka street food og det var fantastisk at sidde midt på øen i mørke med små lygter og få smagsprøver fra det sri lankanske køkken, vi så masser af delfiner, fisk og rokker - alt sammen fantastiske oplevelser at have med hjem. Endnu en fuldstændig fantastisk ferie på Maldiverne er slut og vi håber vi en dag igen får mulighed for at komme tilbage til dette meget skønne sted. Alt det praktiske arrangeret af Blixen Tours forløb lige som planlagt. og vi nød godt af VIP konceptet, hvor vi både fik prøvedykket - tilkøbt med ekstra dyk til vores store drenge, massage, bananbåd og jetski.
 
Alle reklamer og billeder vi har set fra maldiverne er fuldstændig undervurderet når man selv står på Maldiverne og ser det med egne øjne - det er ubeskriveligt smukt. Så selv om vi har købt et væsenteligt bedre kamera siden vi var afsted sidst, så kan de flotte og knivskarpe billeder slet ikke leve op til hvordan det ser ud når man står lige der i paradis.
 
Tak for en fantastisk efterårsferie.
 
Venlig hilsen
Jane og Michael
 
 
 

(Maldiverne - Atmosphere Kanifushi)

 
Hej Henriette
 
Vi havde stående på blokken, at vi skulle skrive til dig og sige tak.
 
Vi har haft en helt ubeskrivelig god tur – a dream come true.
 
Dubai er nok et sted som vi nu kan sige, at vi har set og så bliver det ved det. Hotel, service og transportservice osv. var super, men for mig er byen et forsøg på at bygge USA i ørkenen og så vil jeg i virkeligheden hellere over til landet selv.
 
Maldiverne – det kan ikke beskrives, det skal opleves :-)
Vi danskere ynder jo at notere selv de mindste ting vi kan brokke os lidt over. Her er der ganske enkelt bare ikke noget på den liste. Alt fra ankomst i Male til aflevering ved check in i Male da vi skulle hjem var mere end vi havde drømt om. Mange har bagefter spurgt mig om ikke det blev lidt kedeligt at være på sådan en lille ø og der har svaret bare været et rungende nej, tiden fløj afsted og vi følte os som konge og dronninger hele ugen. Tilsvarende omgivelser, venlighed, serviceniveau og fornemmelse af at du har det hele næsten for dig selv og at alle er sat i verden kun for at hjælpe dig, har vi aldrig nogensinde oplevet.
 
Tusinde tak til dig for hjælpen med at finde et resort, der ramte plet i forhold til, hvad vi havde af ønsker/forhåbninger for en bounty-ø oplevelse.
 
Skal jeg komme med et enkelt lille input, så famlede jeg mig lidt frem med hensyn til drikkepengesystemet og håber jeg ramte nogenlunde. Så hvis der kan siges noget om tommelfingerregler på det sted man skal til, så kunne det måske bygges ind i den rejsebeskrivelse man får fra jer inden afrejse.
 
Og tilbage er jo så blot at alle fremtidige badeferier nu har fået et helt urimeligt sammenligningsgrundlag at leve op til :-)
 
Jeg synes egentlig selv at jeg er god til at levere god service, men man kommer godt nok i skole i venlig tilgang og opmærksomhed på kunden sådan et sted. Så skulle I en dag få brug for en revisor, der lige har lært lidt om, hvad ægte service er for en størrelse, så må du sige til :-)
 
Endnu engang tak for turen.
 
Hilsen Henrik
 
 
 
 

(Sydafrika - Sanctuary Makanyane Safari Lodge & Tuningi Safari Lodge)

 
Hej Henriette
 
Ja man skulle ikke tro det kunne lade sig gøre, men det var næsten endnu bedre end sidst. Alt har bare været helt perfekt og alt hvad jeg kunne ønske mig og meget mere!!
 
Jeg fik til fulde indfriet mine ønsker om at komme helt TÆT på dyrene og det var en fremragende kombination med Sanctuary Makanyane Safari Lodge i øst og Tuningi Safari Lodge i syd, da jeg så fik set to helt forskellige dele af Madikwe som jeg bare ELSKER! og har set helt utroligt mange dyr - alle "the magnificent seven" og mange mange flere.
 
Makanyane, der ligger ved floden ligger virkelig godt og selv om flodhestene ikke kom forbi denne gang skal jeg ikke klage - jeg fik den hytte jeg havde ønsket og jeg havde aber, en masse flotte fugle, en masse firben, gekkoer og forskellige hjorte, der kom helt ind til min hytte hver dag og elefanter, der tog bad i floden lige foran min hytte!
 
Allerede på dag 2 var jeg så heldig denne gang at få lov at se en leopard den kom simpelthen ind gennem lodgen mens vi var på safari, så vi skyndte os tilbage og fik en helt fantastisk aften med den smukkeste hunleopard - intet mindre en fantastisk!
 
Alle var utrolig søde og gjorde deres yderste for at gøre opholdet fantastisk, hytten var vanvittig flot med de store vinduer hele vejen rundt så det føltes som man var midt i naturen hele tiden og jeg havde allerede set "the magninificent seven" og en hel del mere incl. slanger, en kameleon og en water monitor lizards, der fangede en fisk (mit første kill!) før jeg tog videre til Tuningi.
 
Tuningi Safari Lodge er bare helt speciel og jeg fik hytte nr 1 som jeg havde ønsket og havde selskab af en lille ugle, der boede i træet på min terrasse. Jeg elsker bare Tuningi.
 
Der er en dejlig afslappet stemning - dyrerne er også helt tæt på her, så selv når jeg ikke var på safari var der et væld af dyr - helt som jeg havde ønsket og det gjorde det helt perfekt at to store hanløver besluttede sig til at komme lige forbi min hytte og stå og brøle lige nedenfor min terrasse på den sidste aften - det var så højt at man fik helt hjertebanken, men det er den bedste lyd i afrika - helt vildt.
 
Lodgen er bare super lækker og personalet er virkelig søde og hjælpsomme og man føler sig virkelig velkommen og hjemme. Og så er maden helt fantastisk og ekstraordinær lækker. Jeg blev først lidt skuffet da det viste sig at Gavin, manageren og min ranger på sidste tur var på ferie i Grækenland - men Jacques som jeg fik i stedet var helt utrolig god, og kunne sagtens matche Gavin og jeg fik lov at sidde oppe på forsædet i jeepen hele ugen og lærte en bunke om Madikwe og dyrerne udover de helt utrolige oplevelser med dyrene, herunder masser af dyreunger og både en stor hanløve HELT tæt på, der smøg sig op ad jeepen og en stor hanelefant HELT tæt på, så tæt så alle sad HELT stille og ikke trak vejret før de var forbi - WAUW!
 
Jeg skal helt sikkert afsted igen - jeg kan næsten ikke vente - jeg skal bare lige have bestemt mig til om det måske kan blive 3 uger næste gang og så hvor det skal være, så du hører nok snart fra mig igen.
 
Jeg vedlægger et par billeder af nogle af de fantastiske minder og der er rigtig mange af dem.
 
Mange hilsner fra
Betina
 
 
 
 

(Mauritius - Paradis Hotel & Golf 

Dubai - Atlantis The Palm)

 
Hej Heine.
 
Vi har haft en fantastisk tur – man må sige, at vi har intet at udsætte på jeres service – lige fra starten, hvor jeg kontaktede jeg til vi er kommet hjem. Det var godt, at vi valgte at give ”lidt” ekstra og tog Atlantis the Palm, for det var da STØRST – vi brugte flittigt vandlandet og stod ved det store akvarium, hver gang vi bare lige havde 5 min. – vi var også nedenunder i deres ”Blå planet” og så tog vi en tur bag om, hvor det kun var os 5 personer, der med på turen – og tror vi fik lidt ekstra tid.
 
Mauritius er en fattig ø, hvis man ikke lige er på sit resort – og det kom helt sikkert til udtryk på vores tur til Port Louis – vi var kun ved markedet i 5 min. så bad vi vores chauffør om at finde noget andet til os – det lugtede forfærdeligt og de var utrolig påtrængende – det havde vi ikke lige set komme. Men de 2 chauffører, som var booket til vores 2 ture, var helt fantastiske til at standse de rigtige steder, så vi kunne se udsigter og fortalte os en masse ting om øen – og vi kunne jo så også fortælle om vores land og vores goder.
 
Hotellet var fantastisk og vi fik også svømmet med de vilde delfiner – det er en lidt stresset tur – ned i vandet, op af vandet osv. – men vi fik set dem – men vi havde nok forestillet os, at vi skulle svømme rundt imellem dem og ikke kun lige spotte dem.
 
Vi boede rigtigt fint og servicen er jo i top, det kan man ikke klandre dem for – nogle gange måske lidt for meget for os – tror godt vi dansker kan lære lidt af dem :-) Maden var rigtig god – og vores datter og svigersøn fik også prøvet alle restauranterne – vi andre 3 kunne bedst lide buffet, da man selv kunne vælge – men den aften, hvor vi havde valgt at holde vores sølvbryllupsmiddag spiste vi på Blue Marlin – og det var super lækkert.
 
Dubai var varmt – men det vidste vi jo godt, nok bare ikke lige hvor varmt – som stewardessen på flyet sagde til os, så er det det samme, som at tage en føntørrer og sætte varmen lige i hovedet. Vi havde 3 hele dage der, 2 af dem blev vi ved hotellet og benyttede vandlandet, og så os om indenfor – der er så meget at kigge på. Den ene aften tog vi ind til Burj Khalifa og så springvandet og det store Mall – men vi så kun en brøkdel. Den sidste dag var vi i Abu Dhabi, hvor vi så den store Moske og blev iført heldragter – det var kun min mand, som ikke skulle have noget på, da hans bukser gik ned under knæene :-)
 
Vores svigersøn kører race, så kan fik en tur på Yas Marina Circuit – han kørte i en Formel3 bil, og fik lov til at køre på den tekniske del af banen, hvor man kører under hotellet – og instruktøren fandt hurtig ud af, at han faktisk var skide god, så kan kørte lige efter ham, så de kunne høre lidt rigtig race – en fantastisk oplevelse for ham – lidt dyr måske, men det var alle pengene værd, og en oplevelse han ALDRIG vil glemme.
 
Vi må sige, at vi ikke på noget tidspunkt ventede i en lufthavn – alt var bare i orden – der var hele tiden nogen til at tage i mod os, og få os sent afsted til hotellerne – ALT kørte bare på skinner.
 
Vi vil herfra gerne takke jer for den service i har ydet – det har været fantastisk, at det hele bare flaskede sig – og vi vil helt bestemt anbefale jer til alle vi kender, hvis de skal noget lignende det vi har gjort.
 
Tusinde tak for jeres altid søde måde at være på :-)
 
Mvh. Familie Frandsen
 
 
 
 

(Mauritius - Heritage Awali)

 
Kære Blixen Tours
 
Vi havde den mest fantastiske tur til Heritage Awali!
 
Stedet levede helt op til vores forventninger - og mere til. Vi var 6 voksne og to små børn, og der var noget for alle aldersklasser på dette herlige resort. De voksne udnyttede alle de muligheder der var for vandaktiviteter, golf, bueskydning m.m. for ikke at tale om det pragtfulde spa-område, hvor man virkelig kom ned i gear. Den 2 årige havde nogle dejlige timer i 'børneklubben' og selvom han ikke forstod et ord af hvad de 'søde damer' sagde, så gjorde det tilsyneladende ikke spor.
 
Restauranterne var fantastiske allesammen - og selvom man spiste på den samme restaurant flere gange, var maden altid varieret og lækker.
Forældrene til børnene satte stor pris på at børn var mere end velkomne alle steder. Vi mødte kun smilende, imødekommende og hjælpsomme ansatte overalt på resortet.
 
Vi var på nogle ture rundt på øen og én af gangene bookede vi gennem jeres lokale guide, Joanna. Vi fik stillet minibus m. chauffør til rådighed en hel dag og fik set meget på den smukke ø. Chaufføren fungerede som guide og fortalte løs om alt mellem himmel og jord.
 
VIP All inclusive konceptet var genialt, ikke mindst for børnefamilien, men vi tog alle for os af det hele: is, drinks, kager og skøn mad :-)
 
Turen med Emirates gik også som den skulle. Hvis noget kunne være bare lidt bedre, så skulle det være en direkte flyforbindelse.
 
Det blev en meget lang tur for børnene. Men når det så er sagt, så har vi haft en fantastisk ferie vi vil huske altid og kommer rigtig gerne igen!
 
Med venlig hilsen
Pia og resten af familien
 
 
 
 

(Maldiverne - Park Hyatt Hadahaa)

 
Kære Heine,
 
1000 tak for din mail – både inden afgang til Maldiverne og her efter hjemkomsten.
 
Vi har haft en fremragende, vidunderlig, romantisk og helt igennem perfekt ferie. Intet var overladt til tilfældighederne i jeres planlægning og selve eksekveringen af ferien. Allerede inden ferien følte vi os godt taget hånd om med god og klar kommunikation og løbende dialog med jer. Selve rejsen foregik smertefrit og det var virkelig FEDT at vi blev ”hånd-holdt” efter ankomst til Male og hele vejen til Hadahaa.
 
Park Hyatt Hadahaa er et vidunderligt ressort og selv om filmen og billederne, vi havde set inden ankomsten var super gode blev vi absolut ikke skuffet. Stedet er intet mindre end ”paradis på jord” og vi bliver simpelthen nødt til at komme til bage dertil igen en dag ? Faciliteterne på øen er helt i top men det der gjorde den største forskel for os var den gæstefokus og det høje service niveau vi gennem hele ugen blev mødt med af personalet. Intet var overladt til tilfældighederne og den store sans for detaljen var tankevækkende.
 
Vi er meget imponeret over både Blixen Tours og Park Hyatt og giver jer helt klart en score på 10 ud af 10. Jeg har svært ved at finde noget der kunne have været bedre så der er desværre ”kun” ros at finde i vores tilbagemelding.
 
Mange hilsner til hele Blixen Tours teamet fra et meget tilfreds rejsepar.
 
Mvh. Mette & Jesper
 
 
 
 

(Maldiverne - OBLU at Helengeli)

 
Hej Blixen Tours
 
Vi er bare rigtig glade for vores netop overståede tur til Maldiverne. Turen overgik vores forventninger - selvom vi havde ret så høje forventninger til netop denne tur. OBLU er et rigtigt dejligt sted hvor værelserne er rigtig gode, service er i top fra de mange søde medarbejdere, maden er varieret, lækker og velsmagende og så er selvfølgelig snorkel og dykkermulighederne helt i top. Kan klart anbefales!.
 
Derudover klappede alt perfekt med turen ud og hjem og vi vil gerne sige jer tak for jeres gode service, fine information og vejledning inden turen - alt i alt har det været en meget fin og dejlig oplevelse som vi sent vil glemme - tværtimod vil vi gerne opleve det igen med vores børn, når vores sølvbryllup skal fejres om et par år..
 
Bedste hilsener
Anders & Cristine
 
 
 
 

(Mauritius - Heritage The Villas)

 
Hej Henriette..
 
Vi havde en rigtig fin tur..
 
Vi var lidt bekymrede for vejret up front, ud fra vejerudsigterne.. og da vi lande fredag morgen.
 
Og vi nærmede os Heritage The Villas… it was raining cats and dogs….. Men det blev gjort til skamme.. rigtig dejligt vejr.. en enkelt dag med mindre godt sommervejr… men det passede godt ind i kalenderen… - sidst på ferien, hvor man nogen gange også har fået meget sol…, og måske lidt for meget endda.
 
Vi er og har været vant til at bo helt nede ved vandet… så derfor var dette noget anderledes med en villa væk fra vandet.. men det fungere rigtigt godt.. og det med at have et stort hus, og kan være os selv (det kan man ikke på samme måde i en hotellejlighed) – det var bare helt super… og vi fik et hus med view til havet… just perfect.
 
Vi var ikke så meget ”ude at se..”…. Men dog lidt.. Casela Park var en skuffelse.. Frederica Nature Park lige op ad hotellet… rigtigt godt…
 
Jeg er sikker på at vi ikke har været på Mauritius for sidste gang… og Heritage… det kan givet godt blive en gentagelse… det er et dejligt sted, ubetinget.
 
Bedste hilsner
Per
 
 
 
 

(Maldiverne - JA Manafaru)

 
Kære Henriette og Blixen Tours
 
Først og fremmest valgte vi Blixen Tours, fordi I ud fra mine ønsker og budget ramte plet med det tilbud I kom med. Samtidig oplevede jeg også en stor begejstring og ansvar ift. den løsning I havde sammensat.
 
Som familie følte vi os derfor helt trygge ved at rejse med Blixen Tours og kunne glæde os til rejsen, som for os som familie var vores første tur til Maldiverne og det Indiske Ocean. En rejse som vi længe havde talt om, drømt om og sparret op til.
 
Selve rejsen forløb fuldstændig efter planen og var meget behagelig. Det var en lang tur ud til Maldiverne med først den store Airbus, så en mindre og til sidst vandflyveren, men forventningens glæde var stor og blev total indfriet, da vi kunne skimte vores Paradis Ø fra vandflyveren. På øen blev vi mødt med den største gæstfrihed og en meget høj service. Personalet havde fuldstædig styr på deres gæster og var altid et skridt foran ift. ens ønsker, behov.
 
Vores Water villa på JA Manafaru var også lige som vi havde forestillet os og set på billeder. Vi nød at sidde på vores terrasse i hængekøjegyngen eller i poolen og kigge ud over det smukke blå hav og ind på øen med det bløde hvide sand og de mange palmer. Opredningen til vores to børn fungerede også fint.
 
Og så nød vi den afslappede og meget lidt turistede stemning på øen. Vi nød at slappe af ved poolen, bade, snorkle, læse, spise god mad og drikke flotte drinks, som de både lavede med og uden alkohol. Vi var på snorkeltur, som var en helt fantastisk oplevelse for os alle 4, vi dyrkede yoga til solnedgangen og havets brusen, vi cyklede rundt på øen på vores smarte strandcykler og ellers sugede vi bare indtrykkene fra vores Bounty ø til os og forsøgte at nyde hvert minut.
 
Det er bestemt et sted vi drømmer om at komme tilbage til.
 
I Dubai blev vi også mødt med en stor gæstfrihed og på hotellet blev vi opgraderet til en stor lejlighed på 25. etage med udsigt til både Burjh Khalifa og springvandet. Vi fik et meget fint indtryk af byen i løbet af de 2,5 dage - en spændende by, hvor alt er muligt - lidt af et kultur og scene skifte fra Maldinerne.
 
Så alt i alt en helt fantastisk ferie, som vi stadigvæk drømmer os tilbage til.
 
Med venlig hilsen
Birgitte
 
 
 
 

(Kenya - Karen Blixen Camp)

 
Kære Henriette og Heine,
 
Først vil jeg gerne sige, at turen levede op til alle vores forventninger og lidt mere.
 
Vi havde en virkelig skøn uge ude på Karen Blixen Camp. Tina, chaufførerne og alt personalet, var bare helt i top.
 
Vi følte virkelig, vi blev forkælet. Stemningen i bushen med hvide duge, morgen, middag og aften, var bare, så helt fantastisk, at man næsten ikke troede, det kunne lade sig gøre. Men alt klappede bare, med mad og drikkevarer og det hele.
 
Men dyrene, var noget for sig selv. Vi følte, at vi var så tæt på dem, at vi næsten kunne røre dem. Det var unik, intet mindre.
Vi så alle de fem store, indtil flere gange. Men en formiddag, så vi dem alle 5 på samme dag, det var bare super. Vi så løver, der parrede sig, løver der jagede. Vi var omringet, af en elefantflok på 100, og de tog overhoved ikke anstød af os. Og sådan kan jeg blive ved.
 
Så jeg tror godt, jeg kan på hele familiens vejne, sige tak for en super tur. Vi plejer ikke, at sige, at vi kunne tænke os, at komme tilbage, men det var der flere, der gav udtryk for, at det kunne de godt.
 
Vi kan kun, anbefale jer til andre, der ønsker en tur til Afrika, men særlig Karen Blixen Camp, var unik.
 
På familiens vegne.
Hanna
 
 
 
 

(Mauritius - Sugar Beach)

 
Hej Henriette
 
Vi var så glade for at vi valgte at følge dine råd, stedet var perfekt ift det vi ville, vi fik nogle faktisk dykkeroplevelser, Sugar Beach var også lige som vi kunne lide og vi fik nogle gode lejligheder i et fredelig område.
 
Så 1000 tak til dig Henriette!
 
Bedste hilsner
H
 
 
 
 

(Maldiverne - Kandolhu Island - 10.05.2016)

 
Hej
 
En helt igennem fantastisk rejse!
 
Inden bestillingen vidste vi ikke andet, end at vi gerne ville til Maldiverne, og havde i den forbindelse givet jer nogle stikord og ønsker, som vi gerne så inkluderet i rejsen. Jeres forslag om Kandolhu var bare ramt HELT i plet.
 
Det blev en rejse, som vi sent vil glemme - omend det er vanskeligt at fremhæve enkelte ting/begivenheder/oplevelser. For det hele var bare superperfekt. Vi elskede den uformelle stemning, venligheden hos alt personalet og den altid gode service - hvor der var høj professionalisme og opmærksomhed bag hver eneste detalje. Og indkvarteringen i Ocean pool villa var absolut uforglemmelig.
 
Der er absolut intet, som vi kan sætte en finger på. Kvalitet fra ende til anden.
 
Mvh Hanne + Carsten
 
 
 
 

(Maldiverne - Atmosphere Kanifushi)

 
Hej Blixen Tours
 
Er netop kommet hjem efter 8 fantastiske dage på Atmosphere Kanifushi, som vi rejste til med Blixen Tours.
 
Det var som at komme i paradiset..... Alle var søde, smilende, hjælpsomme og MEGET servicemindede.
 
Huset var i en klasse for sig, med skønt udendørs badeværelse og direkte udgang til den dejlige strand. Poolen ved (the Sunset) blev flittigt brugt, og vi nød at det var et område kun for voksne, hvor man tilmed kunne få serveret dejlige kolde drinks og frokost.
 
Maden var et kapitel for sig, for der var stort set alt hvad hjertet begærer... om det var morgenmad, frokost eller aftensmad, var der så mange valgmuligheder, at det var svært at begrænse sig :-) Turene vi deltog på, var hyggelige og bla. den historiske tur til Kurendhoo var meget intim, da vi bla. hilste på guidernes familier.
 
Snorkleturene var også en KÆMPE succes. Det var fuldstændigt, som at svømme rundt i et kæmpe akvarium og vi fik set masser af farvestrålende papegøjefisk, sting ray, Oriental sweetlips, Clown trigger osv.
 
Sidst, men ikke mindst, vil jeg fremhæve alle de gartnere, som konstant sørgede for at stier/haver/stranden var ny revet og som gjorde at helheds indtrykket af øen er: RENT - og ORDENLIGT.
 
Det er forhåbentligt ikke sidste gang vi har været på Atmosphere Kanifushi <3
 
Mvh. Jette
 
 
 
 

(Zimbabwe og Sydafrika)

 
Hej Henriette
 
Forventningerne til min ferie var meget store, som blev rigeligt indfriet.
 
Elephant Camp var en stor overraskelse, fantastiske luksus hytter med udsigt, swimmingpool, modtagelse i top med lækre sandwich og vin. Din anbefaling med `Sundowner`på savannen var ubeskrivelig skøn, derefter en skøn middag og stort morgenbord med champagne.
 
Næste dag Victoria Falls ligeså en kæmpe oplevelse med vores guide.
 
Safarien var også luksus hytter med masser af spændende oplevelser. Så mange elefanter, giraffer og impalaer m.m. een oplevelse var, jeg sad på terrassen, så kom der aber gående i hundredevis tæt forbi, derefter rigtig mange impalaere. Dagen efter, da vi kommer hjem fra safari, kan vi ikke komme ned.
 
Til vores hytte, der gik en flok elefanter, vi blev inviteret i baren til de var væk. En dejlig sejltur på Zambesi floden, hvor vi oplevede krokkodiller, spændende fugle.
 
Så var der lige det flotte gamle engelske hotel, du havde anbefalet med High Tee. Det var også en stor oplevelse at sidde på terrassen og nyde den skønne udsigt ud over parken og hyggepianist. Vores middag på Bomaen med afrikansk optræden og trommedans og alle de forskellige retter grillet kød med tilbehør. Overdådigt.
 
Så fik vi udleveret bil i Port Elisabeth og kørte Gardenrouten med de flotteste mimosetræer, ja hele gule skove. Hyggelige kystbyer og fik en spændende frokost, hvor du havde anbefalet. I Knysna var vi på sejltur i bugten og så de flotte klippeformationer. En lille hyggelig by ved havnen med shopping og små spisesteder.
 
På vej til Hermanus besøgte vi på din anbefaling en speciel vingård til frokost med udsigt over vinmarkerne, vi fik Tapas med 8 forskellige vinsmagninger. Ja hver dag en ny overraskelse.
 
Hermanus, hvor vi var på `Whale watching` til havs, kæmpe oplevelse og mange hvaler. Vi besøgte også pingvin kolonien med de sjove små `mænd.
 
Vingården Spier var også en oplevelse med et stort skønt værelse med pejs. Så havde du arrangeret vintur med chauffør, vi var på 5 vingårde og samtidig fortalte guiden om områdets historie.
 
Cape Town, igen en overraskelse, skøn lejlighed med udsigt over byen. Sejltur til Robben Island, Cape det gode Håb, Waterfront er en oplevelse for sig. En spændende sightseeing tur i byen og omegn.`
 
Gennemgående for hele turen var det hele vel tilrettelagt og alt klappede.
 
Venlig hilsen
Jørgen
 
 
 
 

(Mauritius - Heritage Le Telfair)

 
Hej Heine!
 
Jeg skylder dig en tilbagemelding på vores ferie på Mauritius – som VAR HELT HELT FANTASTISK!
 
Tusind tusind tak til dig også for at have ydet os en rigtig god service inden afrejse. Alt spillede som det skulle, og det var det vildeste luksus resort med en service ud over det sædvanlige, tror vitterlig det er svært at overgå denne rejseoplevelse. Vi var jo også så heldige at få lov at flyve med den nye Airbus hjem, og sidde på 1. sal, en kæmpe oplevelse :)
 
Hvis vi skulle påpege noget som kunne gøres anderledes til andre gæster, så skal I anbefale gæsterne at booke teetider hjemmefra, da banen er meget crowded i højsæsonen, og dermed kan være svært at få teetider. Jeg ved heller ikke om det er muligt at booke restauranter hjemmefra, men det var ikke muligt for os at få plads på Le Chateau de Bel Ombre under vores ophold.
 
Jeg vedlægger et par billeder fra vores ferie, hvis det kan skabe lidt glæde i den triste og grå danske vinter. Vi vender frygteligt tilbage næste gang vi skal på ferie.
 
Venlig hilsen
Rikke
 
 
 

(Mauritius)

 
Kære BlixenTours.
 
Så er vi retur efter en vidunderlig ferie på verdens skønneste ø Mauritius ( God created Mauritius and used it as a model for Paradis ), og vi vil gerne takke Blixen Tours for perfekt tilrettelæggelse af turen.
 
Vi er utrolig glade for at have fulgt jeres anbefaling mht at dele ferien mellem to forskellige resorts på henholdsvis vest- og østkysten. Det gav en fin afveksling og mange forskellige indtryk og oplevelser i de to uger, vi var på øen. Begge resorts var fantastiske og meget forskellige.
 
Jeres samarbejdspartner på øen fortjener stor ros. Vi var oven ud tilfredse med betjeningen både i forbindelse med transport mellem lufthavn og hotellerne samt udflugt vi købte hos dem. Også tak for en dejlig fødselsdag. Mon ikke Blixen Tours har hvisket nogen noget i øret???
 
Tak for gode råd og rigtig fin behandling hele vejen igennem.
 
Med venlig hilsen
Bach
 
 
 
 

(Maldiverne - Kandolhu Island - 26.11.2015)

 
Kære Henriette ( Blixen Tours)
 
Vi vil bare give lidt feedback på vores tur til Kandulho. vi var meget spændte, om vi kunne få tiden til at gå på denne lille ø - og den er lille....
 
Men hold da op en ferie vi havde.
 
Vi har snorklet, dykket, spist så meget god mad af meget høj kvalitet og haft en vidunderlig ferie. Du har ramt helt rigtigt.
 
Revet er helt fantastisk at dykke på. Hver gang vi var i vandet, så vi skildpadder, hajer og myriader af fisk. Vi snorklede sågar med delfiner :)
 
Kandulho har et serviceniveau så højt, men uden at være anmasende, tværtimod helt afslappet og med masser af humor hos personalet.
 
Det er helt sikkert 5 stjerner værd og egentligt har vi ikke lyst at dele dette paradis med andre.
 
Vi skal helt sikkert tilbage :)
 
Tak for god service - vi vender tilbage.
 
Mange hilsner
H & A
 
 
 
 

(Tanzania og Zanzibar)

 
Hej Henriette
 
Vi er ankommet til Zanzibar til et fantastisk hotel.
 
Alt er gået godt og kørt total efter planen - vi har haft en helt fantastisk tur Du er verdens mester i at lave rejser - stor respekt
 
Hilsen Torben
 
 
 
 

(Kenya og Zanzibar)

 
Hej Henriette!
 
Så er Aksel, Mette og jeg tilbage efter en forrygende 20 dages ferie i Karen Blixen Campen og 2 gange Hotel på Zanzibar.
 
Vi vil gerne takke dig for et veltilrettelagt program med masser af oplevelser. Og som ekstra gevinst så vi Gnuerne krydse Mara floden. Helt imponerende.
 
Servicen har været helt i top alle steder. Specielt på Karen Blixen Campen med flere måltider ude blandt dyrene, og det første hotel på Zanzibar (Breezers hotel), hvor der bl.a også var underholdning hver aften. Sidste aften med artister.
 
Til orientering kommer man ikke af med 8 dollar på hjemrejsen. Så vi er ret imponerede. Også over hvordan de forskellige steder bare var klar til at modtage os, og vidste hvad vi skulle.
 
Så har du andre spændende steder vi kan udforske, så tror jeg ikke der skal meget til at overtale os til at tage en ny tur med BLIXEN TOURS.
 
Hilsen
Jan
 
 
 
 

(Botswana)

 
Hej Henriette!
 
Jeg synes du skal have at vide at vi har haft en ovenud fantastisk rejse!
 
Alting klappede fra fra start til slut. Jeres samarbejdspartner er dybt professionelle og man får top service og følelsen af at være i gode hænder hele tiden. Vi har haft fantastiske oplevelser i bushen og været sammen med dejlige mennesker fra USA og Tyskland. Indlogering på lodgene var prima, især den sidste;-) Fly til tiden og ventetid der var til at overkomme.
 
Tusind tak for en dejlig og venlig service fra din side og en veltilrettelagt tur. Du har andel i at vi nu har fået uforglemmelige minder i vores livsbagage :-)
 
De aller bedste hilsner fra Birgit
 
 
 
 

(Mauritius - Constance Le Maurice)

 
Kære Henriette!
 
Vi er nu hjemme efter en fantastisk dejlig ferie på Mauritius!
 
Det er et ualmindeligt dejligt sted at holde ferie. Rig mulighed for at slappe af i smukke, frodige omgivelser og rig mulighed for "leg" ( (svømme, kajak, vandski, vandcykler, golf....). Ro og stilhed, dejlig mad og vin, sødt personale, som gjorde sig umage, for at vores ferie blev perfekt. Det lykkedes! Tak for din hjælp!
 
Mvh. Else
 
 
 
 

(Dubai og Mauritius - Heritage Awali)

 
Hej Henriette,
 
Hjemme igen fra Mauritius/Dubai vil jeg takke dig/Blixen Tours for den professionelle tilgang i forbindelse med bestilling af turen blot 3 uger forinden på trods af påskehelligdage.
 
Det var en super tur, alt klappede, som det skulle, ingen skuffede forventninger. Vil helt klart kigge på jeres hjemmeside næste gang, turen går udenfor Danmarks grænser.
 
Det var helt klart en meget fin tur og en meget vel tilrettelagt tur.
 
Hilsen
Susan og Per
 
 
 
 

(Mauritius - La Piroque)

 
Kære Henriette,
 
Tusind tak for din hjælp med at arrangere vores tur til La Pirogue på Mauritius i april 2015.
 
Vi havde en fantastisk tur og alt spillede ned til mindste detalje. Vi følte os meget trygge i bestillingen af turen, turen frem og tilbage fungerede upåklageligt og vi fik en meget venlig modtagelse ved ankomsten til Mauritius og også undervejs. Hotellet var lige det vi havde håbet på og vores ferie blev én af dem vi aldrig vil glemme.
 
Vi drømmer os allerede tilbage, men forinden har vi besluttet at vi skal på safaritur i Kenya eller Sydafrika og der er absolut ingen tvivl om, at du/I skal arrangere den tur for os. Så vi vender stærkt tilbage..
 
Tak igen.
 
Venlig hilsen
Linda
 
 
 
 

(Maldiverne - Atmosphere Kanifushi)

 
Kære Blixen Tours - Kære Henriette
 
Vi var 4 venner og forretningsfolk sammen om at fejre en meget stor fælles sejr. Efter kort søgning på nettet fandt jeg Blixen Tours, talte kort med Henriette, og valget faldt hurtigt på Atmosphere Kanifushi. Hvilken oplevelse og luksus!! Vi 4 deltagere er meget berejste og har alle 4 besøgt 50-60 lande i verden, herunder meget dejligt 5 stjernede resorts / hoteller m.v. Så trods meget store forventninger inden blev ALT indfriet her på øen og også indfriet med alt logistik omkring rejse, vouchers til middage, massage, vandsport med mere arrangeret af Blixen Tours!
 
Klart en oplevelse for livet, ja paradis findes på jord, og tilmed med mad og vin som man meget få steder kan få på et så højt niveau. Desuden er pakken rigtig value-for-money, vi havde stort set ikke pungen op af lommen i løbet af ugen på Kanifushi.
 
Vi er klar igen, og skal næste gang have vores familier med Blixen Tours til Kanifushi.
 
J.V.
 
 
 
 

(Mauritius - Constance Belle Mare Plage)

 
Kære Henriette,
 
Det er faktisk svært at finde noget der ikke fungerede! Det skulle da lige være vejret, desværre var der en cyklon der drillede og sendte en del vand i især de første 4 dage (og bla. satte golfbanerne under vand) – men det kan vi jo ikke laste hverken jer eller hotellet..
 
Boliger og mad var i top – og der var jo lidt for enhver smag. Vi har aldrig mødt så mange ’gengangere’ på et sted (toppen var et par svenskere der var der for 10. gang!).
 
Transfer fra lufthavn og retur var effektivt, ved hjemrejsen var vi checket ind efter 10 min!
 
Selve øen er jo ikke det store men det havde vi heller ikke regnet med – vi nåede dog ikke (til dels pga det dårlige vejr) en tur til sydøen og nationalparken så det har vi til gode. Vi overvejer bestemt at vende tilbage.
 
Med venlig hilsen
Lars
 
 
 
 

(Dubai - Hotel Vida

MALDIVERNE - Atmosphere Kanifushi)

 
Kære Henriette,
 
Mange tak.
 
Det var en fantastisk tur, og særligt er det Maldiverne, som markerede sig både med hensyn til stedet og personalet, men det var også interessant at opleve Dubai. Der var en fejl i bookingen, da vi ankom til Hotel Vida i Dubai; de havde den stående til måneden før, så vi havde en no-show, men det blev forholdsvis hurtigt løst, og vi fik vores værelse; ikke noget som ødelagde oplevelsen.
 
Tror absolut ikke, det er sidste gang, vi tager til Maldiverne!
 
Bh, Lotte
 
 
 
 

(Kenya)

 
Kære Henriette,
 
Så blev det endelig til lidt feed back til Jer.
 
Vi havde en helt fantastisk tur med meget få punkter, man kunne ønske sig anderledes.
 
Vores driver/guide var meget kompetent, behagelig og passede godt til dansk mentalitet og humor. Det var imponerende så god han var til a spotte dyr, samtidig med super kørsel. Vi er helt sikre på, at andre danske rejsende vil sætte pris på ham som guide – hvis du har mulighed for at foretrække en frem for andre.
 
Mht. schedule, så ville vi i bakspejlet have valgt en dag mindre i Ndali og en dag mere i QENP ved kanalen.
 
Ndali var et super dejligt, flot og hyggeligt sted men led under at ejeren ikke var nærværende. Han prøvede men var den weekend mere optaget af sine egen gæster, der ”fyldte” både fysisk (ved pool etc.) og i hans hoved. Personalet prøvede deres bedste men manglede tydeligt ledelse. Mht. til mad – var udvalget der ikke og de kunne ikke tage højde for allergi (f.eks. mod ost) og serverede opvarmet kylling fra dagen før til Klaus, der ikke kan tåle ost, selvom vi have informeret om dette tidligere på dagen. Det er ikke helt godt nok for et sted af den kaliber. Derimod var området ved kanalen i QENP super – en fantastisk udsigt og et dyreliv uden lige! Sejlturen på kanalen kunne jeg sagtens have taget 2 gange…
 
I den sydelige af QENP var vi desværre så uheldige, at der havde været en større bushfire 10 dage før vi kom – det betød at vi fra lodgen, som var et super sted (der kun lige var gået fri af ilden) skulle køre 1 – 1½ time før vi kom til ikke brændt område. Det var trøstesløst og ærgerligt – for der var super smukt – eller ville have været det!! Jeg ved godt det er svært, men måske kunne man have prøvet at ændre turen?? Ikke at vi ikke fik set noget, men dyrene var jo selvsagt flygtet eller omkommet. Det var dog imponerende, at der overhovedet var dyr i det brændte område…
 
I Bwindi var Gorilla Forest camp SUPER også selvom der ikke var noget udsigt fra værelserne. Mahogny springs var noget helt andet – fantastisk udsigt, men de kunne godt lære lidt mht. til madkvalitet og service – det var fint med ikke så godt som på Gorilla Forest Camp.
 
Alt i alt en super tur, hvor vi fik set rigtig meget – det eneste vi ikke fik set var de træklatrende løver – de var ikke ”hjemme” de dage vi var der.
 
Med venlig hilsen
Annette
 
 
 
 

(Maldiverne - Constance Moofushi)

 
Kære Henriette og Heine
 
Det har været en fantastisk tur med al den forkælelse vi drømte om!
 
Alt gik som planlagt – stor ros til jer for at vælge flyafgange som passede os perfekt!
 
Constance Moofushi havde sørget for en Water Villa, beliggende yderst på broen, lige som vi ønskede det :-) Det er et SKØNT sted – og vi vil gerne tilbage!
Vi havde 8 sublime dykkerture med øens dykkercenter Blue Tribe - dykkerlokaliteterne omkring Moofushi er i verdensklasse.
 
I er allerede blevet anbefalet til venner!
 
Bedste hilsner
2 glade kunder
T & L
 
 
 
 

(Dubai og Mauritius - Heritage Le Telfair)

 
Hej Heine
 
Så er den første uges arbejde , efter en veloverstået ferie slut.
 
Ville lige maile dig og sige tusind tak for den bedste ferie vi nogensinde har haft.
 
Vi har aldrig været på en så vel planlagt ferie før , alt har bare været perfekt. I Dubai blev vi modtaget i lufthavnen og transporteret til vores hotel uden nogen former for problemer. Vores hotel i Dubai "Plaza Downtown" var bare det bedste vi kunne tænke os og servicen var bare helt i top.
 
Da vi landede på Mauritius blev vi hentet og transporteret til vores Resort uden nogen former for problemer.
 
Og Whau siger jeg bare for et sted Heritage Le Telfair er, vi fik tildelt en butler der hed Jennifer og hun gjorde sit job perfekt.
 
På vore sølvbryllupsdag fik vi morgenmad på terrassen og der var booket bord til os på restaurant Gin`ja og der havde de virkeligt lavet en hyggelig aften for os.
 
Jeg skriver dette for at udtrykke vores store taknemmelighed for en perfekt arrangeret ferie for mig og min familie.
 
Med mange hilsner
B. Sørensen
 
 
 
 

(Sydafrika, Botswana og Zimbabwe)

Kære Henriette
 
Vi er nu vel hjemkommet fra Sydafrika, Botswana og Zimbabwe.
 
Alt er forløbet perfekt og til fulde opfyldt vore forventninger. Du havde fundet netop det niveau, vi var ude efter.
 
Alle transfers blev afviklet med stor præcision og opholdet i både Sango Safari Camp og i Chobe Elephant Camp var en stor oplevelse. Desværre for begge camps var belægningen ikke så høj på denne tid af året - hvilket vi dog havde stor glæde af, da vi det meste af tiden havde en guide for os selv.
 
Turen til Victoria Falls og opholdet på Ilala Lodge var også super.
 
Tak for en rigtig godt planlægning og vi vil ikke tøve med at anbefale Blixen Tours til venner og bekendte.
 
Mange venlige hilsner
Arne S.
 
 
 
 

(Maldiverne - Atmosphere Kanifushi)

Hej Heine.
 
Lige en tilbagemelding fra vores rejse til Atmosphere Kanifushi.
 
Det har været en kæmpe fornøjelse, og alt har levet op til de forventninger vi havde – og mere til. Godt ramt på alle punkter fra jeres side, det er afkodet helt perfekt.
 
Vi valgte helt rigtigt i at komme lidt væk fra hovedøen, til et mindre resort. At det også er næsten nyt, gjorde ikke noget :-)
 
Ud over at naturoplevelsen af stedet er helt unik, og man føler sig som i paradis på jord, så er den helt specielle ro og stemning der hviler over stedet, helt klart en afgørende faktor i den super dejlige følelse man går/svømmer rundt med. Fantastisk mad, forplejning og service var HELT i top. Vi valgte helt rigtigt i at følge anbefalingen af: All inclusive – DET var det så, uden nogen former for kompromisser – det var helt klart at øens gæster skulle for enhver pris have den bedste ferie på alle planer.
 
Muligheder for snorkelture og andre ture/udflugter fungerede også meget fint, vi fik set mantarays, hajer, havskildpadder og et utal af forskellige fisk i alle størrelser og farver.
 
Vi skal helt sikkert til Maldiverne igen, og gerne med jer som arrangør. Ting vi vil gøre anderledes: De 2 ting som vi måtte gå på kompromis med og jo vidste på forhånd – ingen watervilla og ingen husrev her, det vil vi have med næste gang.
 
Vi melder os igen.
 
Med venlig hilsen
Henrik R.
 
 
 
 

(Mauritius - Heritage Awali)

 
Kære Henriette
 
Vi har haft en helt igennem fuldstændig vidunderlig rejse med Jer – det er så afgjort ikke sidste gang vi rejser med Jer – og vil bestemt anbefale Jer til andre!
 
Alt spillede – rejsen med Emirates – modtagelse i lufthavnen på Mauritius. Og på hotellet fik vi så lige en suite  uden ekstra beregning…… Det kan man vel ikke regne med hver gang – for vi tager meget gerne tilbage.
 
Et helt igennem fantastisk hotel. Synes faktisk I er lidt hårde når I kun giver 4 stjerner. Suiten var super lækker. Forplejning dejlig og varieret og drikkevarer og underholdning rigtig god.
 
Golfbanen var fantastisk. Jeg har intet dårligt at sige om Heritage!!! Vi planlægger allerede nu at komme tilbage næste år. Det var den bedste rejse vi har været på!!!
 
1000 tak for en fantastisk oplevelse.
 
Anders M.
 
 
 
 

(Mauritius - Heritage Le Telfair)

Kære Henriette
 
Rejsen med Blixen Tour var igen en fantastisk oplevelse, hvor vi hele vejen igennem følte os trygge ved, at der var styr på planlægningen og aftaler. Vi boede på Tel Fair på Mauritius og hotellet var lige så lækkert som billederne viser. Maden var lækker, værelset var stort og behageligt og omgivelserne kunne ikke være smukkere og lækre. Servicen var i top. Vi nød hver dag med alle de mange aktiviteter som stedet byder på. Kan kun anbefales, og vi skal bestemt rejse med Blixen Tours igen.
 
Susan T.
 
 
 
 

(Tanzania og Zanzibar)

Hermed en lille hilsen fra familien Inger og Knud Pedersen for en uforglemmelig og veltilrettelagt tur til Tanzania og Zanzibar.
 
Vel ankommet til Kilimanjaro lufthavn blev vi modtaget af en venlig guide, og 3 chauffører. De var meget venlige, serviceminded og gjorde alt for at vi fik det optimale ud af safarituren.
 
På Zanzibar var Karafuu Beach Resort et perfekt sted, med god mad og et meget venligt personale.
 
Efter en god hjemtur landede alle i Ålborg glade og med bagagen fuld af mange fantastiske oplevelser.
 
Mange hilsner
I. Pedersen
 
 
 
 

(Maldiverne - Constance Moofushi)

Kære Henriette !
 
Jeg kan kun sige tak for en helt fantastisk vejledning og hjælp til at finde netop vores rejsemål. Hele vejen igennem har du været reel og ærlig. Du har ikke blot forsøgt at sælge varen – men virkelig forsøgt at ramme netop vores ønsker og forventninger. Det skal du have tusinde tak for.
 
Vi har fra vi tog af sted fra Hamburg mod Dubai og videre til Maldiverne virkelig følt, at alt fungerede. Sikke et fantastisk personale der har været hele vejen igennem - fra lufthavnen – videre til lounge – modtagelsen på Constance Moofushi, og retur igen.
 
På familiens vegne – TAK for en fantastisk indsats og assistance fra din side. Det har været en fantastisk oplevelse at rejse med Blixen Tours.
 
Mange solskinshilsner
Familien Jensen :-)
 
 
 
 

(Kenya)

Hej Heine og Henriette.
 
Tak for endnu en dejlig tur arrangeret af Blixen Tours.
 
Vi havde en fantastisk tur til Mara Leisure Camp. Det er en Camp hvor smil, venlighed og oplevelser er nøgleordene.
 
Vi havde vores egne 2 Masaier der kørte os rundt i området mange timer hver dag. Vi så alt hvad der var at se. Det var lavsæson så vi slap for alle de mange køretøjer der ellers er at finde i Masai Mara. Skønt.
 
Vi besøgte den lokale skole og fik afleveret en masse skolesager. På Campen oplevede vi nærmest særbehandling. Gratis vin og lagkage og sang fra personalet den sidste aften.
 
Men det er jo et hit hver gang I har en finger med i spillet
 
På gensyn
Svend og Anne
 
 
 
 

(Mauritius - Heritage Awali)

Hej Henriette, Så er vi kommet retur fra Mauritius, og jeg vil blot melde tilbage og sige STOR tak, det har været helt fantastisk, vi har nydt det i fulde drag og kunne godt være blevet længere :-) Mange tak til din service og til dine anbefalinger, det er ikke sidste gang vi skal derud :-) Fortsat rigtig god dag,
 
Dbh M. Christensen
 
 
 
 

(Mauritius - Heritage Awali)

Hej Henriette
 
Jeg vil bare sige, at vi har været SÅ glade for vores rejse til Mauritius. Jeres service med hurtige svar og jeres tålmodighed har været super. Og ikke mindst selve rejsen med bassinet begge veje og transport til og fra hotellet spillede. Hotellet med deres service, mad, spa osv. var også bare lige som det skulle være. Så tak og det er bestemt ikke sidste gang vi booker gennem jer.
 
Hilsen Fie
 
 
 
 

(Maldiverne - Park Hyatt)

Hej.
 
Så er vi lige vendt hjem fra vores ultimative drømmerejse på Maldiverne. Vi havde i 10 år drømt om at komme afsted, og forventningerne var tårnhøje.
 
Vi boede på hotel Park Hyatt, helt syd på Maldiverne. Selvom det tog lidt længere tid fra Male end til de fleste andre øer ( idet vi sku med endnu et fly i 1,5 time + speedbåd efter,) var det mere end det hele værd.
 
Det hele har været det bedste af det bedste hele vejen igennem. Vi er så glade for det vanvittige hotel I fandt til os og for al det I gjorde. Det har klart været den bedste rejseoplevelse til dato og sikkert også for livet.
 
Vi ønskede et dejligt husrev vi kunne snorkle ved og det fik vi bestemt ved dagligt at se se hajer, skildpadder og smukke fisk og koraller. Kom vi ud og dykkede rigtigt, fik vi både set delfiner, sværdfisk, rokker, muræner og endnu flere hajer og skildpadder.
 
Folkene på øen er så venlige og servicen er enestående. Alt i alt er der kun at sige, at de høje forventninger for længst blev overgået. Bedste mad, service, hotel, massage, snorkling, strande, dykning.. ALT.. Glemmer aldrig denne ferie og vi er ikke færdig med Blixen Tours.
 
Tak fordi I lyttede og gjorde drømme til virkelighed.
 
Hilsen Karina og Nicolai
 
 
 
 

(Mauritius - Anahita)

Hej Henriette,
 
Vil lige sige tak for en FANTASTISK rejse til Mauritius (Anahita resort)
 
Flyveturen med Emirates var upåklagelig, og med 3-4 timers shopping i Dubai tax free shops, kunne det ikke være bedre.
 
Vi ankom til Mauritius tidligt om morgenen, og modtagelsen på resortet var sublim – koldt håndklæde og forfriskende iste :-)
 
Vi blev kørt til vores lejlighed, som var et mindre palads.
 
Selvom vi havde bestilt med ”garden” view, lå vi 30 meter fra vandet, og der var kun Et mindre træ i vejen fra fri havudsigt– alle andre ville have kaldt det for ocean front :-)
 
Området var ALTID upåklageligt rent, og da alle gæster er optaget af forskellige gøremål virkede det ofte som om vi havde strand/pool for os selv. Vi tog ud på resortets private badestrand på Øen Ill aux cerf, og der er vel ca. 50 solsenge på en 200 meter PARADIS sandstrand – der var 6 mennesker i alt. Det kan man kalde fred og ro i idylliske omgivelser.
 
Maden er et helt kapitel for sig: i mine øjne meget tæt på Michelin kvalitet, selvom det er en buffet hver aften – tag ikke fejl: det er vandvittig god mad. Er man til fisk & skaldyr føler man sig i paradis – er man ikke: du føler dig i paradis alligevel. Vi har både været på Six Senses resort i Thailand, og på en bounty ø på Maldiverne, og maden her på Anahita er KLASSER over hvad vi før har fået. Personalet er SÅ venlige og høflige at man tror det er løgn – og de er det vel og mærket UDEN at man føler sig sat på en piedestal – de ER bare venlige!
 
Golfbanerne levede FULDT op til mine forventninger – de 2 bedste baner jeg NOGENSINDE har spillet.
Fantastisk layout på begge baner, og naturen på Ill aux cerf gør dig nærmest åndeløs. Dagen efter vi skulle hjem startede en PRO turnering (Afrasia masters), og da de havde sat banen op til denne turnering, var greens lige så hurtige som når man ser golf i TV – spøjs oplevelse :-) Tip: Vi handlede vores souvenirs på den offentlige strand på Ill aux cerf – udvalget er langt bedre end på hotellet, og en hel del billigere.
 
Jeg ville anbefale dette ressort til ENHVER der gerne vil have luksus, samt fred og ro. Er man til fest og glade dage skal man vælge noget andet.
 
Blixen tours: fortsæt med det i laver, for i gør det fan… godt :-)
 
TUSIND tak for en fantastisk rejse!!!!
 
PS: vi vender tilbage om et par år, når vi har sparet sammen til den næste paradis rejse……. Måske Seychellerne (kan se at Lemuria resort har en fantastisk golfbane)…….. :-)
 
MVH
Allan og Pernille
 
 
 
 

(Maldiverne)

Hej Heine
 
Lige en hilsen fra Maldiverne, hvor vi vil fortælle dig, hvor over lykkelige vi er over at være lige præcis her på dette hotel. ALT er jo bare 10% vildere, smukkere og så fantastisk. Vi er så over tilfredse og glade over at du anbefalede dette hotel. Vi har kun været her 2,5 dag, men vi har allerede set både delfiner i massevis, skildpadder, hajer og smuk smuk natur. I morgen skal vi på 2 dyk og håber igen på at se noget fantastisk. Mine drømme igennem 10 år er gået i opfyldelse og mere til. Tak for det.
 
Tak for god behandling hele vejen igennem. :)
 
Hilsen
Karina og Nicolai
 
 
 
 

(Kenya og Zanzibar)

Hej Henriette
 
Nu er vi landet godt og grundigt efter vores skønne ferie i Kenya og Zanzibar.
 
Ferien var yderst vel-planlagt og alt flaskede sig som ønsket. Hvert eneste sted vi boede og de folk vi mødte, var en oplevelse.
Specielt syntes vi telt-logde var en unik og autentisk Afrika oplevelse trods parken ikke var helt så spændende som den første.