Hotelbeskrivelse

Anahita Golf & Spa Resort

Luksuslejligheder og villaer med privat pool
Det elegante 5-stjernede hotel Anahita ligger på Mauritius østkyst ud til en stor lagune og over seks kilometer uspoleret kyststrækning. Her kan du bo i en lækker lejlighed eller en villa med privat pool eller mini pool, og du har gratis green fees under hele opholdet til hotellets flotte 18 hullers Ernie Els mesterskabsgolfbane samt til den velkendte Ile aux Cerfs Golf Course. (max 1 green fee pr. dag). 
 
Anahita er tegnet af lokale arkitekter med det formål at formidle øens lange kulturarv i en moderne og luksuriøs stil men samtidig i harmoni med øens smukke og unikke natur. Resortet er ikke bygget op som et traditionelt hotel, men snarere som et lokalsamfund ved vandet med markedsplads med boder, restauranter, café og landsbystemning.
 
Trods 6 km kystlinie er selve hotelstranden af beskeden størrelse, men hver halve time afgår gratis hotelbåd til den lille eksotiske ø Ile aux Cerfs, som har den smukkeste lange hvide sandstrand og en af verdens bedste mesterskabsgolfbaner. 
Børnevenlig
Dykning
Golf
Snorkling
Velegnet til par
18-hullers mesterskabsgolfbane
Tæt på Ile aux Cerf golfbane
Store villaer på op til 550m2
Privat pool
FACILITETER Anahita Golf & Spa Resort
Det elegante 5-stjernede hotel Anahita ligger på Mauritius østkyst ud til en stor lagune og over seks kilometer uspoleret kyststrækning.
Hotellet har 5 restauranter, kaffebar, samt bar. Der er et væld af aktivitetsmuligheder bl.a. big game fishing, tennisbaner, quad-biking, rideture, svævebane, vandski, kitesurfing, PADI dykkercenter og diverse sejlsport. Derudover har Anahita en børne- og teenageklub.
 
I december 2016 åbnede den helt nye "Anahita Spa By Themae" som giver mulighed for balsam til både krop og sjæl. Tæt ved Anahita ligger naturreservatet Domaine de l’Etoile og her er aktiviteter som mountainbiking, hesteridning, vandreture, quadbiking og bueskydning.
 
Når du bor på Anahita har du adgang til Anahita's private strand på den eksotiske ø Ile aux Cerfs. Den 300 meter lange private strand ligger kun få minutters sejltur væk fra Anahita i frodige grønne omgivelser i en idyllisk lagune med krystalklart vand.
 
Business center
Butikker
Børneklub
Børnepasning
Concierge
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
Volleyball
INDIKATIONSPRISER Anahita Golf & Spa Resort
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I 1 BEDROOM JUNIOR SUITE GARDEN
Periode
Voksen
05.04.24 - 30.04.24
21.895
01.05.24 - 24.06.24
18.995
25.06.24 - 28.07.24
21.795
29.07.24 - 30.09.24
18.995
01.10.24 - 10.10.24
21.895
11.10.24 - 14.10.24
24.695
15.10.24 - 22.10.24
26.595
23.10.24 - 30.11.24
23.795
01.12.24 - 18.12.24
21.895
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Gratis daglig greenfee - vælg mellem 2 golfbaner!
Blixen Tours tilbyder 1 x daglig greenfee - vælg mellem to 18-hullers mesterskabsbaner. Spil golf på den smukt beliggende Anahita Golf Club designet af Ernie Els og på den verdensberømte unikke og udfordrende Ile Aux Cerfs golfbane.
 
Rabat ved 4-6 personer i samme suite
Hvis man bor 4-6 personer i en 2- eller 3-værelses suite, kan der opnås rabat. Kontakt os for tilbud.
Op til 50% rabat ved bestilling senest 90 dage før afrejse.
Alle rabatterne er indregnet i ovennævnte priser.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Mauritius t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Privat transport (med golfbags) fra lufthavn - Anahita t/r
 • 7 nætter i 1 Bedroom Junior Suite Garden
  • Inkl. halvpension
 • 1 x greenfee per dag - vælg mellem 2 golfbaner:
  • Ile aux Cerfs Golf Club
  • Anahita Golf Club (inkl. lån af buggy)
 • Gratis prøvebolde (55 stk./dag)
 • Adgang til privat strand på Ile Aux Cerfs
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.