Hotelbeskrivelse

Dinarobin Beachcomber

Dinarobin Beachcomber
Beliggende på den smukkeste kystlinje i Mauritius, med det spektakulære Le Morne bjerg i baggrunden, ligger det 5-stjernede luksushotel Dinarobin Beachcomber, som en hyggelig og luksuriøs landsby af eksklusive villaer og suiter omgivet af tropisk have, kridhvide sandstrande og en af de smukkeste laguner på øen.
 
Her og på søsterhotellet Paradis Beachcomber venter en verden af oplevelser og aktiviteter til lands og til vands, herunder afslapning, forkælelse, sublim golf og kulinariske oplevelser. Resortet er et paradis der ånder fred, ro og idyl – den helt ideelle destination for dig, der drømmer om en luksusferie, der giver ny energi til både krop og sjæl.
 
Børnevenlig
Dykning
Golf
Snorkling
Velegnet til par
Fantastisk beliggenhed
5 svimmingpools
Bredt udvalg af aktiviteter
FACILITETER Dinarobin Beachcomber
Tropisk elegance ved en af de smukkeste laguner på øen – luksus, oplevelser og forkælelse.
Gæster på Dinarobin Beachcomber kan frit benytte sig af de aktiviteter, som søsterhotellet Paradis Beachcomber tilbyder. Det er eksempelvis vandsportsaktiviteter, som vandski, windsurfing, sejllads, optimistjolle, hobie cat, sejlture med både med glasbund, snorkling, vandcykel, kajak og SUP. Du kan også prøve kræfter med kitesurfing og tage på dykkerture på fantastiske dykkerspots og opleve en undervandsverden uden sammenligning af farvestrålende fisk, småhajer, rokker og havskildpadder.
 
Er du mere til aktiviteter på land, så spil tennis, bocciball, bordtennis, fodbold, tennisvolley eller udforsk øen på mountainbikes – eller besøg den spektakulære 18-hullers golfbane i Paradis Golf Club eller en af de andre 3 golfbaner, som du også har adgang til.
 
Skal din dag bruges på afslapning og med at tanke ny energi i krop og sjæl, så nyd livet på stranden, ved en af de 5 pools eller i den eksklusive spa, hvor du kan få skønne behandlinger eller deltage i en træningstime med Shiatsu, Abhyanga, Hatha Yoga/Qi-Gong/5 Tibetans og på den måde forkæle din krop og sjæl.
 
Når sulten melder sig, så besøg en af resortets 4 eksklusive restauranter eller en af søsterhotellet Paradis Beachcombers 4 restauranter.
 
Børn i alderen 3-12 kan more sig i Kids Club med alt fra kreative aktiviteter til badeture i børnepoolen.
 
Bordtennis
Butikker
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Concierge
Dykkercenter
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Sauna
Skønhedssalon
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER Dinarobin Beachcomber
7 NÆTTER FRA
kr. 19.995 pr. person
7 nætter fra
7 NÆTTER FRA
kr. 24.995 pr. person
Fra-pris i højsæson (oktober - april)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Mauritius t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Transport fra lufthavn - hotellet t/r
 • 7 nætter i Junior Suite
  • Inkl. morgenmad
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.