Rundrejse beskrivelse Kombinationsrejse – malariafri safari og badeferie

To rejser i én – safarieventyr i Sydafrika og tropisk badeferie på Mauritius

To rejser i én – safarieventyr i Sydafrika og tropisk badeferie på Mauritius

Velkommen til en både spændende og afslappende kombinationsrejse, hvor du først skal på safarieventyr i det private område; Kariega Game Reserve i Sydafrika og bagefter på strandferie på Mauritius. 
 
Kariega Game Reserve er malariafrit, så du kan rejse uden at skulle tænke på malariapiller. Det private safariområde er hjemsted for ”The Big 5” og mange andre af Afrikas kendte dyrearter, som giraffer, krokodiller og flodheste. Lodgen; Settlers Drift ligger med en fantastisk udsigt over bushen og Bushmans River – og til dyrene, der går og græsser, og du indkvarteres i luksuriøs teltsuite. Der er inkluderet safari morgen og aften, til fods og i bil, til vands og på land foruden morgenmad i bushen, bush-walk, sejl- og fisketur på floden, "stjernekiggeri", middag under åben stjernehimmel i bomaen og forkæles med massage blandt meget andet – for i opholdet er inkluderet vores helt særlige Blixen VIP All Inclusive pakke.
 
Efter safarien flyver du videre til Mauritius’ sandstrande og til det luksushotellet, Shangri-La Le Touessrok, der ligger på Mauritius’ østkyst i naturskønne omgivelser. Her nydes livet på stranden og i Det Indiske Oceans lune, azurblå vand. Du kan snorkle, dyrke vandsport, sejle, spille golf, blive forkælet i Givenchy Spaen, nyde gourmetmad og bare give dig hen til freden og roen, mens din butler – og strandbutler – sørger for, at du ikke mangler noget.    
Mulighed for afrejse: Hver dag, året rundt.
Børn — Børn under 11 år er ikke tilladt på Settlers Drift
Rejsebeskrivelse Malariafri safari med Blixen VIP All Inclusive og strandferie på Mauritius Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Port Elizabeth og første safaritur
Settlers Drift
Settlers Drift
Lad eventyret begynde! Et fly tager dig fra Johannesburg eller Cape Town til Port Elizabeth, hvor du hentes og køres ca. 1,5 time til det private Kariega Game Reserve og derfra sejler eller kører du til dit hjem de næste dage, Settlers Drift.
 
Når du er kommet på plads i din teltsuite, er der om om eftermiddagen den første safaritur. Kariega Game Reserve er et stort privat område, som er hjemsted for ”The Big 5” – elefanter, bøfler, løver, leoparder og næsehorn – og mange andre spændende dyrearter, som giraffer, antiloper, flodheste, krokodiller og forskellige fuglearter. Under safarien nydes lidt snacks og et glas vin, men du ser ud over bushen og lytter til dyrene, insekterne og fuglene.
 
Efter ca. 3½ times safari, kører du tilbage til lodgen, hvor du kan slappe lidt af i fællesområdet ved bålstedet på den store panoramaterrasse eller indenfor ved pejsen i loungen, inden aftenens middag serveres.
Overnatning
4 nætter, Settlers Drift
Måltider
VIP All Inclusive
Dag 2
Morgensafari, middag i bomaen og stjernekiggeri
Settlers Drift
Kariega Game Reserve
Hver dag byder på spændende safariture i dette spektakulære landskab og oplevelsen forandrer sig afhængigt af, om du er afsted om morgenen eller aftenen, om du kører eller går og om du er på vandet eller på land, men der er mulighed for at opleve det hele.
Der er tidlig morgensafari, hvor du efter en god kop kaffe og lidt snacks, kører ud i bushen og oplever, hvordan det hele vågner med solens første stråler.
 
Omkring kl. 10 vender du tilbage til lodgen, hvor der serveres en lækker morgenmad/brunch, og bagefter er dagen fri til at gøre det, du har lyst til, indtil endnu en safaritur venter om eftermiddagen. Du kan nyde din massagebehandling, som er inkluderet i dit ophold, dyppe dig i poolen eller slappe af på din terrasse.
 
Om aftenen, når du er vendt tilbage fra eftermiddagens safaritur, kan du tage et dejligt bad og glæde dig til at middagen serveres ude under den utrolige afrikanske stjernehimmel i bomaen, som er en udendørs restaurant oplyst af lanterner. Resten af aftenen kan du bruge sammen med en af lodgens medarbejdere, som udpeger og fortæller om stjernerne, der er så tydelige her langt væk fra forstyrrende lyskilder.
Overnatning
Settlers Drift
Måltider
VIP All Inclusive
Dag 3
Tæt på naturen på morgen bush-walk
Settlers Drift
Kariega Game Reserve
I dag venter endnu en spændende morgensafaritur, men denne gang skal den foregå til fods på en guidet morgen bush-walk. Her vil du se og lære om planter, dyrenes spor og efterladenskaber, mv. og måske er du heldig at komme tæt på zebraer og giraffer. Turen er hverken hård eller lang, for der skal være overskud til at nyde den helt særlige oplevelse, det er at komme endnu tættere på naturen.
 
Efter safarien venter morgenmaden og afslapning samt frokost på lodgen indtil om eftermiddagen, hvor du igen skal ud at opleve Afrikas natur og dyreliv. Om aftenen tryller lodgens restaurant endnu engang en lækker middag frem.
Overnatning
Settlers Drift
Måltider
VIP All Inclusive
Dag 4
Bush-breakfast, sejltur på floden og natsafari
Settlers Drift
Kariega Game Reserve
Vanen tro starter dagen med tidlig morgensafari og derefter kan du nyde morgenstunden i bushen med en bush-breakfast, hvor personalet dækker op og serverer en lækker morgenmad et smukt sted i naturen.
 
Området er ikke helt udforsket, før du også har oplevet livet i og omkring Bushmans River. Derfor er der mulighed for denne eftermiddag at tage på sejltur på floden, hvor du kan opleve det farverige fugleliv og måske flodheste og krokodiller. På turen tager I fiskestænger med, så måske er du heldig at få en yellowfish eller catfish på krogen.
 
Om aftenen, når mørket falder på, og de dagaktive dyr falder til ro, dukker i stedet de nataktive dyr op og med det nye og anderledes safarioplevelser, hvor sanserne for alvor skærpes. Med spotlight på firhjulstrækkeren kører du og guiderne, som har falkeblik og kan spotte dyrene på lang afstand, afsted ud i mørket.
Overnatning
Settlers Drift
Måltider
VIP All Inclusive
Dag 5
Fra Sydafrika til Mauritius
Shangri-La Le Touessrok Mauritius
Shangri-La's Le Touessrok
Efter spændende og indholdsrige dage i Sydafrika er det nu tid til ren afslapning på Mauritius’ sandstrande, hvor der er fred og ro til at mindes og reflektere over alle safarioplevelserne.
 
Når kufferten er pakket, bliver du kørt tilbage til Port Elizabeth, hvorfra du flyver ca. 4,5 time til Mauritius med ankomst først på aftenen og køres det sidste stykke til det 5-stjernede paradis Shangri-La Le Touessrok, hvor du indkvarteres. 
Shangri-La Le Touessrok ligger naturskønt på Mauritius’ østkyst ud til den kridhvide sandstrand og det azurblå hav.
Overnatning
7 nætter, Shangri-La Le Touessrok Mauritius
Måltider
Morgenmad
Dag 6-12
Tropisk strandluksus på Mauritus´ østkyst
Shangri-La Le Touessrok Mauritius
Shangri-La's Le Touessrok
Dine dage her kan være præcis så afslappede eller så aktive, som du ønsker – her kan du det hele. Står dagen på afslapning kan du lægge dig ved en af de to pools eller på en af flere smukke strande, der hører til resortet. Du kan shoppe i butikkerne eller bruge timer på selvforkælelse i den eksklusive Givenchy Spa. I de forskellige restauranter kan du glæde dig til kulinariske oplevelser og flere gange om ugen er der levende musik efter middagen – en perfekt måde at afslutte en dejlig dag.
 
Skal dagen fyldes med mere aktion og bevægelse, så kan du spille både tennis, beachvolley, billard og – ikke mindst – golf på den spektakulære 18-hullers mesterskabsbane, Iles aux Cerfs Golf Club, som ligger på hotellets egen ø, omgivet at det turkisblå hav. Greenfees er gratis for Le Touessroks gæster.
 
Også Det Indiske Ocean lokker med mange forskellige aktiviteter. I hotellets vandsportscenter kan du frit låne udstyr til windsurfing, vandski, kajaksejlads og snorkling og du kan låne vandcykler og sejlbåde. Vil du gerne opleve Mauritius’ undervandsverden, men er ikke meget for at dykke eller snorkle, så er der mulighed for at komme med ud på havet i en båd med glasbund, hvor du har kig ned til fiskene og koralerne under dig.
 
Uanset hvor lang ferien er, så er den altid for kort. Eventyret slutter og der er transport til lufthavnen for videreflyvning mod Danmark med skift undervejs.  
Overnatning
Shangri-La Le Touessrok Mauritius
Måltider
Morgenmad
Indkvartering

Settlers Drift

Luksus safari lodge – bestående af kun 9 eksklusive telt suiter i privat safarireservat

Shangri-La Le Touessrok Mauritius

Toppen af tropisk strandluksus og moderne design

INDIKATIONSPRISER Malariafri safari med Blixen VIP All Inclusive og strandferie på Mauritius
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
4 NÆTTER SETTLERS DRIFT & 7 NÆTTER LE TOUESSROK
Periode
Voksen
01.05.24 - 25.06.24
45.395
26.06.24 - 31.08.24
45.695
01.09.24 - 30.09.24
49.795
01.10.24 - 19.12.24
53.095
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup – Johannesburg - Mauritius – Kastrup, med skift undervejs
 • Flybillet Johannesburg – Port Elizabeth – Johannesburg
 • Privat transport fra Port Elizabeth lufthavn – Settlers Drift t/r
 • 4 nætter Settlers Drift i teltsuite
 •         · Inkl. Blixen Tours VIP All Inclusive (se nedenfor)
 • Privat transport fra Mauritius lufthavn – hotel t/r
 • 7 nætter Shangri-La Le Touessrok i Coral Deluxe Room Ocean View inklusiv morgenmad
 • 1 x daglig greenfee – vælg mellem 2 golfbaner
 •         · Ile aux Cerfs Golf Club
 •         · Anahita Golf Club
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.
SETTLERS DRIFT

Blixen Tours VIP All Inclusive

Inkluderet ved 4 nætters ophold på Settlers Drift:
 • Helpension
 • Udvalgte drikkevarer
 • 1 x massage per person
 • "Stjernekiggeri"
 • Morgen guidet "bush walk"
 • 1 x "Boma Dinner" 
 • 1 x "Bush Breakfast" 
 • 1 x Aftensafari
 • 1 x Fisketur på floden
 • 2 x Safari per overnatning i firehjulstrækker med engelsktalende safariguide 
 
Inkluderet ved 7 nætters ophold på Settlers Drift:
 • Helpension
 • Udvalgte drikkevarer 
 • 3 x massage per person  
 • ”Stjernekiggeri” 
 • Guidet "Bush Walk"
 • 1 x "Boma/Bush Dinner" 
 • 2 x "Bush Breakfast"
 • 1 x Aftensafari
 • 1 x Fisketur på floden
 • 1 x Kanoudflugt
 • 1 x Middag i vinkælderen inklusive vinsmagning
 • 2 x Safari per overnatning til fods eller firehjulstrækker med engelsktalende safariguide
Forvent at diverse aktiviteter foregår sammen med andre gæster på lodgen.