Rundrejse beskrivelse Rovos Rail

Pretoria — Cape Town / Cape Town — Pretoria

Pretoria — Cape Town / Cape Town — Pretoria

Tag med på denne spændende, naturskønne og historiske togrejse fra Pretoria til Cape Town eller modsatte retning. Mærk historiens vingesus når toget bugter sig gennem landskabet, bestiger høje skrænter og bumler gennem lange tunneller. Rejsen tager jer til forladte diamantminer, det største menneskeskabte hul, som blev gravet af håbefulde diamantjægere, til historiske byer, til området hvor guldfeberen hærgede i 1886 og hvor den ene guldmine efter den anden blev åbnet, tømt og forladt igen på jagt efter en ny.
 
Det elegante Rovos Rail tog tager jer igennem det ene smukke landskab efter det næste, gennem hyggelige byer, grønne dale og høje bjerge og forbi en sø hvor tusindvis af flamingoer er samlet i en stor, smuk, lyserød collage.
 
Det er en eventyrlig rejse, hvor I med garanti vil få kufferten fyldt med dejlige minder. Rejsen varer 2 nætter og er det ikke nok til at mætte jeres eventyrlyst, så kan I altid forlænge rejsen med eksempelvis flere dage i skønne Cape Town, spændende safari eller badeferie på en eksotisk palmeø.
 
 
 
Kontakt os for information om mulige afrejsedage
Rejsebeskrivelse Rovos Rail | Pretoria — Cape Town Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Pretoria
Rovos Rail
Rovos Rail
Så er dagen endelig kommet, hvor I skal ud på en uforglemmelig togrejse. I forlader jeres hotel i Pretoria, hvor I har tilbragt natten, og gør klar til afgang fra Rovos Rail stationen. Kl. 15.00 lukker dørene, toget sætter i gang og I er på vej!
 
Trænger I til at friske jer lidt op, så kan I gøre dette i jeres suite, inden I mødes med de andre gæster i loungen eller observationsvognen. Nyd turen mens I passerer guldminerne i Witwatersrand, som blev grundlagt da guldfeberen hærgede her i 1886.
 
Middagen bliver serveret i spisevognen, inden I går til ro i jeres smukke suite.
 
Påklædning til middagen: Formel
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 2
Kimberley, diamantmine-museum, ”Big Hole.”
Rovos Rail
Når I har spist en dejlig morgenmad, kan det anbefales at sætte jer i højre side af toget, for her vil I passere en sø, hvor der som oftest er massevis af flamingoer – flokke på omkring 23.000 af disse smukke, lyserøde, langbenede fugle er ikke et ualmindeligt syn.
 
Omkring kl. 9.45 ankommer I til Kimberley, hvor I forlader toget og besøger et diamantmine-museum og ”Big Hole”, som er et 200 meter dybt hul, der blev gravet af håbefulde mænd på jagt efter diamanter.
 
Kl. 12.30 stiger I ombord på toget igen og kører videre gennem Karoo, som er et højtliggende, semi-ørken plateau.
 
I spiser middag og sover ombord på toget.
 
Påklædning til middagen: Formel
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Matjiesfontein, spændende gåtur. Cape Town.
Rovos Rail
Rovos Rail
Kl. 8.00 kan de, som har lyst, stige af toget ved Whitehill Siding og gå en skøn tur på 5 km ind til Matjiesfontein. Et medlem af personalet på toget vil selvfølgelig følges med jer på turen. Husk gode vandresko!
 
Har I ikke lyst til at gå, så kan I køre videre med toget til Matjiesfontein, hvor I ankommer kl. 8.25. Gå en spændende tur gennem denne historiske by og besøg eventuelt museet på perronen og en samling af historiske biler og jernbanevogne, der ligger til højre for Lord Milner Hotel.
 
Kl. 10.30 forlader toget Matjiesfontein og ankommer omkring halvanden time senere til den første af fire tunneller på turen. Den første tunnel er 13,5 km lang, så I skal være forsigtige, når I bevæger jer rundt i toget, og tænd gerne lys.
 
Frokosten bliver serveret i spisevognen, mens toget kører omkring 750m ned af en imponerende skrænt og gennem Hex River Valley.  
 
Kl. 18.00 når turen sin ende med ankomst på perron 24 på Cape Town Station.
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
IndkvarteringRovos Rail

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

INDIKATIONSPRISER Rovos Rail | Pretoria — Cape Town
2 NÆTTER FRA
kr. 11.995 pr. person
i Pullman Suite
2 NÆTTER FRA
kr. 24.495 pr. person
i Royal Suite
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Kontakt os for aktuelle afrejsedatoer fra henholdsvis Pretoria og Cape Town
Pris for Deluxe Suite kr. 17.995,- pr. person i dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse
Tillæg for Pullman Suite kr. 6.000,- pr. person i enkeltværelse
Tillæg for Deluxe Suite kr. 9.000,- pr. person i enkeltværelse
Tillæg for Royal Suite kr. 12.250,- pr. person i enkeltværelse
Prisen inkluderer
  • 2 nætter på Rovos Rail
  • Alle måltider, drikkevarer og udflugter - dog er udflugterne med forbehold for at disse kan udgå, hvis tiden ikke tillader det
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
  • Flyrejsen
  • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.