Rundrejse beskrivelse Rovos Rail

Pretoria — Cape Town / Cape Town — Pretoria

Pretoria — Cape Town / Cape Town — Pretoria

Tag med på denne spændende, naturskønne og historiske togrejse fra Pretoria til Cape Town eller modsatte retning. Mærk historiens vingesus når toget bugter sig gennem landskabet, bestiger høje skrænter og sniger sig gennem lange tunneller. Rejsen tager jer til forladte diamantminer, det største menneskeskabte hul, som blev gravet af håbefulde diamantjægere, til historiske byer, til området hvor guldfeberen hærgede i 1886 og hvor den ene guldmine efter den anden blev åbnet, tømt og forladt igen på jagt efter en ny.
 
Det elegante Rovos Rail tog tager jer igennem det ene smukke landskab efter det næste, gennem hyggelige byer, grønne dale og høje bjerge og forbi en sø hvor tusindvis af flamingoer er samlet i en stor, smuk, lyserød collage.
 
Det er en eventyrlig rejse, hvor I med garanti vil få kufferten fyldt med dejlige minder. Rejsen varer 3 nætter og er det ikke nok til at mætte jeres eventyrlyst, så kan I altid forlænge rejsen med eksempelvis flere dage i skønne Cape Town, spændende safari eller badeferie på en eksotisk palmeø.
 
 
 
Kontakt os for information om mulige afrejsedage
Rejsebeskrivelse Rovos Rail | Pretoria — Cape Town Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Pretoria
Rovos Rail
Rovos Rail
Så er dagen endelig kommet, hvor I skal ud på en uforglemmelig togrejse. I forlader jeres hotel i Pretoria, hvor I har tilbragt natten, og gør klar til afgang fra Rovos Rail Station.  Kl. 10.00 lukker dørene, og toget ruller stille og roligt afsted fra stationen, forude venter jeres togeventyr.
 
Trænger I til at friske jer lidt op, så kan I gøre dette i jeres suite, inden I mødes med de andre gæster i loungen eller observationsvognen.
 
Nyd udsigten og den rolige rytme af togets bevægelser, mens I passerer guldminerne i Witwatersrand, som blev grundlagt da guldfeberen hærgede her i 1886.
 
Frokosten serveres kl. 13.00 i spisevognen, og kl. 16.30 er der eftermiddagste i loungen og observationsvognen
 
Middagen bliver serveret i spisevognen kl. 19.30, og inden I går til ro i jeres smukke suite, kan I med fordel nyde en stille drink i baren.
 
Påklædning til middagen: Formel
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 2
Kimberley
Rovos Rail
Rovos Rail
På anden dagen ankommer I til Kimberley, hvor I efter frokost forlader toget og besøget et diamantmine-museum og det historiske ”Big Hole”, som er et 200 meter dybt hul, der blev gravet fra 1871 og frem, af håbefulde mænd på jagt efter diamanter.
 
Morgenmad serveres i spisevognen fra 7.00 til 10.00 og frokosten kl. 12.30.
 
I spiser middag kl. 19.30 og sover ombord på toget.
 
Påklædning til middagen: Formel
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Matjiesfontein
Rovos Rail
Rovos Rail
Dagen starter langsomt med solens første stråler, der åbenbarer et stort område kaldet Karoo, som en gang for millioner af år siden var bunden af et indre hav. 
 
Morgenmaden serveres igen fra 7.00 til 10.00 og efter frokosten kl. 13.00 er der mulighed for at stå af toget, når det standser ved Whitehall Siding. Herfra er det en 5 km gåtur ind til Matjiesfontein, den historiske by der stadig står autentisk med bygninger i kolonistil.
 
Byen har flere seværdigheder og en helt unik atmosfære.
 
Kl. 16.30 er der eftermiddagste i loungen og observationsvognen
 
Ca. en halv time efter afgangen fra Matjiesfontein, ankommer toget til den første af fire tunneller, der fører igennem passet. Den første tunnel er 13.5 km lang. Sæt jer ned, og oplev hvordan toget bevæger sig igennem mørket. 
 
Kl. 19.30 serveres middagen samtidig med at toget bevæger sig 750 meter ned ad banen mod Worcester.
 
Påklædning til middagen: Formel
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Cape Town
Rovos Rail
Rovos Rail
Imens toget kører igenemmen Hex River Valley, serveres morgenmaden fra kl. 7 til kl. 9.30. Kl. 10 ankommer I til Cape Town og dermed togrejsens endestation.
 
Efter ankomst til Cape Town, kan rejsen forlænges med et ophold eksempelvis i Cape Town og i vinlandet, eller I kan fortsætte rejsen med fly til Mauritius. Kontakt os for forslag til eventuel forlængelse af rejsen.    
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
IndkvarteringRovos Rail

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

INDIKATIONSPRISER Rovos Rail | Pretoria — Cape Town
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
3 NÆTTER I PULLMAN SUITE FRA
Periode
Voksen
01.10.23 - 30.09.24
14.495
01.10.24 - 30.09.25
15.795
3 NÆTTER I DELUXE SUITE FRA
Periode
Voksen
01.10.23 - 30.09.24
20.895
01.10.24 - 30.09.25
22.695
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Kontakt os for aktuelle afrejsedatoer fra henholdsvis Pretoria og Cape Town
 
Tillæg for enkeltværelse
1/10-23 til 30/9-24 Tillæg for Pullman Suite kr. 7.300,- pr. person 
1/10-23 til 30/9-24 Tillæg for Deluxe Suite kr. 10.500,- pr. person 
1/10-23 til 30/9-24 Tillæg for Royal Suite kr. 13.900,- pr. person 
1/10-24 til 30/9-25 Tillæg for Pullman Suite kr. 7.900,- pr. person
1/10-24 til 30/9-25 Tillæg for Deluxe Suite kr. 11.400,- pr. person
1/10-24 til 30/9-25 Tillæg for Royal Suite kr. 15.100 pr. person 
 
 
Prisen inkluderer
  • 3 nætter på Rovos Rail
  • Alle måltider, drikkevarer og udflugter - dog er udflugterne med forbehold for at disse kan udgå, hvis tiden ikke tillader det
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
  • Flyrejsen
  • Afbestillingsforsikring fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.