Rundrejse beskrivelse Malariafri safari, eksklusiv togrejse, Vinlandet og Cape Town

En eventyrlig rejse i Sydafrika – uforglemmelige oplevelser og eksklusive indkvarteringer

En eventyrlig rejse i Sydafrika – uforglemmelige oplevelser og eksklusive indkvarteringer

Tag på en eventyrlig rejse gennem Sydafrika, hvor du oplever nogle af de største skatte, som dette fantastiske land gemmer på. Eventyret starter med safari i det malariafri Madikwe Game Reserve, som er et enormt reservat, der er hjemsted for et rigt dyreliv, herunder "The Big 5" og over 300 fuglearter.
 
Derefter venter en eksklusiv togrejse med verdens smukkeste tog, Rovos Rail, hvor du kan nyde fascinerende landskaber og besøge historiske byer som Kimberley og Matjiesfontein, inden du ankommer til Cape Town. Her skal du bo i byen Franschhoek i Vinlandet, der er kendt som Sydafrikas gastronomiske hovedstad. Her kan du udforske det berømte Vinland, besøge historiske vingårde og smage på udsøgte vine.
 
Rejsen afsluttes i Cape Town med indkvartering på den pulserende Waterfront samt heldagstur til Kaphalvøen og en kulinarisk rejse gennem Cape Town, som er kendt for at være blandt verdens smukkeste storbyer. 
 
På hele rejsen indkvarteres du på nogle af de bedste lodges og hoteller i de områder, du rejser igennem. I Madikwe Game Reserve bor du på Madikwe Hills Private Game Lodge, i en luksuriøs suite med egen pool og udsigt over det fascinerende landskab. På rejsen med Rovos Rail bor du i en eksklusiv Deluxe Suite. I Vinlandet kan du glæde dig til at flytte ind på det idylliske og billedskønne La Residence og i Cape Town bor du midt i det pulserende Waterfront, med udsigt så langt øjet rækker, på det moderne The Silo Hotel.
 
Sydafrika er et overflødighedshorn af oplevelser og på denne rundrejse får du mulighed for at udforske nogle af de mest fascinerende – glæd dig!
Kan skræddersyes efter jeres ønsker. Kontakt os for information om mulige afrejsedag
Rejsebeskrivelse Eksklusiv rejse med safari, Rovos Rail, Vinland & Cape Town Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Ankomst til Sydafrika
Madikwe Hills Private Game Lodge
Suite
Så er dagen endelig kommet, hvor dit eventyr begynder. Du lander i Johannesburg om morgenen og flyver derfra videre til Madikwe Game Reserve, hvor du bliver modtaget af en guide, der kører dig til Madikwe Hills Private Game Lodge, hvor du skal bo de næste nætter. Allerede på vejen til lodgen kan du være heldig at spotte dyr i det smukke landskab.
Overnatning
3 nætter, Madikwe Hills Private Game Lodge
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 2-3
Safari morgen og eftermiddag i Madikwe
Madikwe Hills Private Game Lodge
På safari i malariafrie Madikwe
Madikwe Hills Private Game Lodge ligger på en bakketop i hjertet af Madikwe Game Reserve, med udsigt over bushen og et velbesøgt vandhul. Her er førsteklasses service og en gennemført safarioplevelse indhyllet i en afslappet atmosfære og den særlige stemning, som kendetegner en ægte safarilodge.
 
De store, velplacerede og helt private suiter ligger spredt ud over skråningerne, camoufleret af tamboti-træer. Forhøjede trægangstier, der er oplyst af lamper, forbinder suiterne med fællesområdets lounge med velpolstrede lænestole og pejs, bar, vinkælder, tv-stue og spiseområde. Atmosfæren er autentisk og hyggelig og indbyder til afslapning mellem safariturene.
 
Her kan du glæde dig til massevis af spændende safarioplevelser. Madikwe Game Reserve, der grænser op til Botswana, dækker et område på 750 km² og er hjemsted for et rigt og varieret dyreliv. Foruden "The Big 5" kan I også opleve giraffer, zebraer, forskellige antilopearter og mere end 300 fuglearter. En typisk dag på safari begynder tidligt om morgenen med en tur i åbne firehjulstrækkere, hvor du kan opleve solopgangen.  Efterfølgende vender du tilbage til lodgen for at nyde en skøn morgenmad. Efter morgenmaden kan du slappe af ved poolen, shoppe i den lille butik eller forkæle dig selv med en massagebehandling i spaen.
 
Efter frokost er det tid til en afslappende siesta, nyder eftermiddagskaffe eller te og endnu en safaritur. På eftermiddagsturen holdes pause for at beundre naturen og den fantastiske solnedgang, hvorefter køreturen fortsætter tilbage til lodgen. 
Overnatning
Madikwe Hills Private Game Lodge
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 4
Afsked med Madikwe og ankomst til Pretoria
Castello Di Monte
Castello Di Monte
Efter endnu en morgensafaritur – og rejsens sidste - flyves du retur til Johannesburg og bliver kørt til Pretoria og til dit overnatningshotel, Castello Di Monte. 
 
Castello Di Monte ligger i den subtropiske forstad Waterkloof, som er en af Pretorias mere eksklusive og velstående områder. Det er et charmerende hotel, der på fineste vis kombinerer elegant italiensk arkitektur med den smukke afrikanske natur og tilbyder en luksuriøs, elegant og fredfyldt oplevelse. Nyd eftermiddagen med at slappe af på hotellet, med et dyp i poolen og High Tea med hjemmelavede petit fours og perlende vine.  
Overnatning
1 nat, Castello Di Monte
Dag 5
Med Rovos Rail – The Pride of Africa
Deluxe Suite - Rovos Rail
Rovos Rail Deluxe Suite
Efter en behagelig nattesøvn og dejlig morgenmad, er det tid til den spændende togrejse med Rovos Rail. Du hentes ved hotellet og transporteres til den smukke Rovos Rail Station i Pretoria, hvor du bliver budt velkommen og der fløjtes til afgang kl. 10.00.
 
Snart efter forlader toget langsomt stationen og begiver sig mod Cape Town. Hvis du har brug for at friske dig op, kan dette gøres i din suite, før du mødes med de andre gæster i loungen eller observationsvognen. Frokosten serveres kl. 13.00 i spisevognen og kl. 16.30 kan du nyde eftermiddagste i loungen eller observationsvognen.
 
Eftermiddagen byder på fantastiske udsigter og den beroligende rytme af toget, mens de historiske guldminer i Witwatersrand passeres og som blev etableret under guldfeberen i 1886. Middagen serveres i spisevognen kl. 19.30 og før du trækker dig tilbage til den elegante suite, kan du nyde en drink i baren.
 
Påklædning til middagen: Formel
Overnatning
3 nætter, Deluxe Suite - Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 6
Diamantgravernes historie i Kimberley og Big Hole
Deluxe Suite - Rovos Rail
Big Hole
Efter frokost er toget nået frem til Kimberley, hvor I alle forlader toget for at udforske byens diamantmine-museum og det berømte "Big Hole". Dette kæmpestore hul, som er 200 meter dybt, blev gravet fra 1871 og frem af håbefulde mænd på jagt efter diamanter.
 
Morgenmaden serveres i spisevognen fra kl. 7.00 til 10.00 og frokosten kl. 12.30. Middagen serveres kl. 19.30 og mens natten falder på, kan du slappe af med en drink i baren.
 
Påklædning til middagen: Formel  
Overnatning
Deluxe Suite - Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 7
Matjiesfonteins smukke kolonistilsbygninger og unikke atmosfære
Deluxe Suite - Rovos Rail
Rovos Rail Lounge
Dagen begynder roligt med de første solstråler, der åbenbarer det imponerende Karoo-landskab, som for millioner af år siden var bunden af et indre hav. Morgenmaden serveres igen mellem kl. 7.00 og 10.00 og efter frokosten kl. 13.00 kan du stå af toget ved Whitehall Siding og gå en dejlig tur på 5 km til den historiske by Matjiesfontein. Byen, med sine velbevarede kolonibygninger, byder på en unik atmosfære og flere seværdigheder.
 
Kl. 16.30 er der eftermiddagste i loungen og observationsvognen. Omkring en halv time efter afgang fra Matjiesfontein, når toget den første af fire tunneler gennem passet, hvor den første tunnel strækker sig over 13,5 km. Sæt dig godt til rette og nyd turen gennem mørket.
 
Middagen serveres kl. 19.30, mens toget fortsætter sin rejse 750 meter ned mod Worcester.
 
Påklædning til middagen: Formel  
Overnatning
Deluxe Suite - Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 8
Ankomst til Cape Town og videre mod nye eventyr i Vinlandet
La Residence
Rovos Rail
Før ankomsten til Cape Town station omkring kl. 10, nydes morgenmaden ombord, mens toget passerer gennem Hex River Valley.
 
Ved ankomst til Cape Town Station, vil din chauffør stå klar til at tage dig til Sydafrikas berømte Vinland, nærmere bestemt den idylliske by, Franschhoek, som ligger omkring halvanden times kørsel væk. Denne charmerende by, omgivet af to bjergkæder, er kendt som landets gastronomiske hovedstad.
 
Franschhoek, der betyder "Det franske hjørne," blev koloniseret af franskmændene i det 17. århundrede og deres indflydelse ses blandt andet i de mange fransklydende gårdnavne. Franskmændene bragte også deres viden om vindyrkning til området. I denne hyggelige by kan du besøge kunstgallerier, vinbutikker, museer, smykkeforretninger og mange gourmetrestauranter. En anden seværdighed er Franschhoek Motor Museum, som har en imponerende privat samling af biler, motorcykler og cykler fra de sidste 100 år.
 
I Franschhoek skal du bo på det idylliske, billedskønne og fredelige landsted, La Residence. Her bor du omgivet af bjerge, frodige vinmarker, blommetræer og charmerende vingårde. Stedet byder på luksus, ro og afslapning og de mange antikviteter og smukke blomster giver en skøn følelse af elegance og idyl. Herfra har du det bedste udgangspunkt for at tage på opdagelse i områdets mange kulinariske og kulturelle oplevelser. 
Overnatning
3 nætter, La Residence
Måltider
Morgenmad
Dag 9
Oplev det billedskønne Vinland på privat vintur
La Residence
La Residence
I dag skal du opleve det, Vinlandet er kendt for: de smukke vingårde, endeløse rækker af grønne vinranker og smagsprøver på nogle af de fineste vine. Dagen byder nemlig på en privat vintur, hvor du besøger en eller flere vingårde. Her lærer du om vinproduktionen og får mulighed for at smage på forskellige vine. Turen tilpasses dine præferencer, så du kan vælge mellem hvidvin, rødvin eller endda smagning af oliven og chokolade, alt efter hvad du har lyst til.
Overnatning
La Residence
Måltider
Morgenmad
Dag 10
En dag efter dit ønske
La Residence
La Residence
Dagen i dag er fri til at gøre præcis, hvad du har lyst til. Du kan vælge at udforske den hygge by; Franschhoek, slappe af på hotellet med en god bog eller tage på vandretur i de naturskønne omgivelser eller noget helt fjerde. Dagen er din...
Overnatning
La Residence
Måltider
Morgenmad
Dag 11
Besøg på Waterford Estate vingården og ophold i Cape Town
The Silo Hotel
Sydafrikas vinland
Efter morgenmaden på hotellet, tjekker du ud og afhentes af din private chauffør, som tager dig til Cape Town. Undervejs gøres et stop ved den meget smukke Waterford Estate vingård, hvor du deltager i deres flagskibstur: en 3-timers Wine Drive Safari. På denne tur køres og guides du rundt på det 120 hektar store område og lærer om hvorfor dette område er særligt for vindyrkning. Der bliver selvfølgelig også mulighed for at smage på vinene sammen med en anretning af lette snacks.
 
De næste dage tilbringes i Cape Town, som er blandt de smukkeste storbyer i verden. Ved ankomsten bliver du indkvarteret på The Silo Hotel, som ligger direkte ved Victoria & Alfred Waterfront. Fra værelset nydes den fantastiske udsigt fra de pudeformede panoramavinduer – en udsigt, der strækker sig helt fra Table Mountain til Table Bay havn. Hotellet ligger ovenpå Zeitz Museum of Contemporary Art Africa (MOCAA), som gemmer på Afrikas største samling af moderne afrikansk kunst. Her fra dette moderne og helt unikke hotel, som tidligere var en silo, har du nem adgang til havnefrontens shoppingcentre, caféer, restauranter, butikker og sprudlende liv.
 
Cape Towns Waterfront er en af Sydafrikas mest populære destinationer, hvor restauranter, underholdning, shopping, museer, akvarier og sejlture tiltrækker både lokale og turister. Byens centrum byder på parker, markeder, farverige kvarterer og utroligt meget mere. Cape Town har et væld af førsteklasses restauranter foruden historie, kulturrigdom og en meget smuk natur. 
Overnatning
3 nætter, The Silo Hotel
Måltider
Morgenmad
Dag 12
Udforsk Kaphalvøen på privatguidet heldagstur
The Silo Hotel
Udflugt til Kap Halvøen
En af de mere spektakulære oplevelser i Cape Town er en udflugt til Kaphalvøen. Efter en lækker morgenmad på hotellet kan du se frem til en privatguidet heldagstur, hvor du vil opleve nogle storslåede landskaber. Her findes bjerge, strande og en unik fauna og flora, alt sammen ledsaget af en fascinerende historie, der gør denne halvø helt særlig.
 
Turen går langs den imponerende Atlanterhavskyst til den naturskønne Hout Bay og videre ad Chapman's Peak Drive, en dramatisk vej, der snor sig langs klippesiderne på vej mod Kap det Gode Håb. Her kan du gå eller tage med sporvognen op til udsigtspunktet ved Cape Point, hvorfra der er en enestående udsigt over havet og Kap det Gode Håb.
 
I løbet af dagen gøres stop for frokost (Ikke inkluderet) på en af områdets fremragende restauranter og til slut besøges en pingvinkoloni nær den historiske flådeby Simons Town, før du sidst på eftermiddagen vender tilbage til dit hotel. 
Overnatning
The Silo Hotel
Måltider
Morgenmad
Dag 13
En smagfuld tur gennem Cape Town
The Silo Hotel
Cape Town Bo Kaap Area
I dag anbefales det at spise en let morgenmad – eller helt at springe den over – da du skal på en kulinarisk rundtur gennem Down Town Cape Town, hvor du bogstaveligt talt vil spise dig gennem byen. De spisesteder, du besøger, er ikke faste, men afhænger af de aktuelle trends. Der kan opleves alt fra kaffebarer og gadekøkkener til restauranter, vinbarer, caféer og konditorier. Du vil blive rigeligt trakteret, mens din private guide fortæller spændende historier om byen og dens historie.
 
Sidst på eftermiddagen vender du tilbage til hotellet, mætte og fulde af indtryk fra en spændende og smagfuld dag.
Overnatning
The Silo Hotel
Måltider
Morgenmad
Dag 14
Hjemrejsedag
The Silo Hotel
View over Cape Towns Waterfront
I dag er hjemrejsedag eller måske skal vi hjælpe dig videre ud på nye eventyr. I tjekker ud fra jeres værelse om formiddagen og da du højst sandsynligt først skal flyve om aftenen, har du dagen til fri disposition. Du kan udforske Waterfront, tage en tur til toppen af Table Mountain eller besøge Robben Island (ikke inkluderet).
 
Omkring 3½ time før flyafgang, bliver du afhentet ved hotellet og kørt til Cape Town lufthavn.
 
Ønsker du at opleve andet eller mere, eller vil du gerne bo på andre hoteller eller lodges, så sig endelig til. Vi skræddersyr gerne rejsen helt efter dine ønsker.
Overnatning
The Silo Hotel
IndkvarteringHoteller & lodges

Madikwe Hills Private Game Lodge

På safari i et af Sydafrikas største malariafrie vildtreservater

Castello di Monte

Italienskinspireret boutiquehotel i rolige, naturskønne omgivelser nær Pretoria

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

La Residence

Sydafrikas smukke Vinland og charmerende vingårde

The Silo Hotel

5-stjernet luksus tæt på alting

INDIKATIONSPRISER Eksklusiv rejse med safari, Rovos Rail, Vinland & Cape Town
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
13 NÆTTER INKLUSIV ROVOS RAIL I DELUXE SUITE FRA
Periode
Voksen
01.08.24 - 14.08.24
103.995
15.08.24 - 30.09.24
102.895
01.10.24 - 19.12.24
106.095
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly Danmark - Johannesburg/Cape Town - Danmark på økonomiklasse
 • Fly Johannesburg - Madikwe t/r
 • 3 nætter Madikwe Hills Private Game Lodge i Luxury Suite inklusiv helpension, te/kaffe, udvalgte drikkevarer samt 2 daglige safarikørsler, parkentre (forvent at kør safari med andre i bilen)
 • Transport Johannesburg Lufthavn - Castello Di Monte - Pretoria togstation
 • 1 nat Castello Di Monte i  Classic Room inklusiv morgenmad
 • 3 nætter på Rovos Rail i Deluxe Suite inklusiv helpension, drikkevarer og udflugter iflg program - udflugterne er med forbehold for at disse kan udgå, hvis tiden ikke tillader det
 • Privat transport Cape Town - Franschhoek - Cape Town - Cape Town Lufthavn
 • 3 nætter La Residence i Luxury Room inklusiv morgenmad
 • Privat heldagsudflugt i vinlandet inklusiv vinsmagning
 • Wine Drive Safari på Waterford Estate vingård (køres sammen med andre)
 • 3 nætter The Silo i Silo Room inklusiv morgenmad
 • Privat heldagsudflugt til Kap Halvøen (frokost er ikke inkluderet)
 • Privat heldagsudflugt - Spis dig gennem Cape Town
 • Transport Cape Town - Franschhoek - Cape Town - Cape Town Lufthavn
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.