Rundrejse beskrivelse Vidunderlige omgivelser og overnatningssteder i verdensklasse

Livsnydertur ved Cape Town

Livsnydertur ved Cape Town

Få områder i verden byder på så optimale betingelser for forkælelse af krop og sjæl som Sydafrika. Middelhavsklima, noget af det bedste mad der findes, et væld af muligheder for udendørsaktiviteter og naturoplevelser.

 
Varieret fauna, flora, befolkning og kultur i et meget smukt land med behageligt klima. Kystområderne er grønne med smukke bjerge, kløfter og laguner og i indlandet bliver det tørt og dramatisk. Vinlandet og Cape Town er også placeret mellem spektakulære grønne bjerge hvor kun de bedste råvarer finder vej fra marker og havet til de veldækkede borde.
 
Mulighed for afrejse hver dag — kan skræddersyes helt efter jeres ønsker.

Børn på rejsen — børn er velkomne
Rejsebeskrivelse Livsnydertur ved Cape Town, vinlandet & sydlige Sydafrika Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1-2
Grootbos Reservatet
Grootbos Forest Lodge
Grootbos Forest Lodge
Ved ankomst til Cape Town får I udleveret jeres bil og kører vestpå mod kystbyen Hermanus. Der er en god times kørsel ud gennem Cape Town forstæder videre over bjerge og til kystlandskaber før I når frem til jeres vidunderlige Lodge.
 
Grootbos har gennem årene fået utallige priser i en række kategorier fra bæredygtighed, innovation til verdens bedste familiehotel. Lodgen ligger i et 2500 ha stort reservat hvor der er 765 forskellige planter tilhørende det unikke Cape Fynbos plantekongedømme (et af verdens 6 plantekongedømmer) og 6 af disse planter findes kun i reservatet. I og uden for reservatet tilbydes en række aktiviteter som natur-ture, hesteridning, sejlture til hvaler, hajer, delfiner, sæler og pingviner mv. Langs kysten i og uden for reservatet er der spændende grotter og fine bademuligheder.
 
Overnatning
2 nætter, Grootbos Forest Lodge
Måltider
Helpension
Dag 3-4
Franschhoek
Le Quartier Francais
Vinlandet
Hen på formiddagen er der afgang fra dette skønne sted og I kan køre via vinlandets hovedby Stellenbosch som har flere fredede huse en nogen anden by i landet. Byen bliver også kaldt ”ege-byen” da der er flotte ege-alléer i gaderne ligesom det store flot beliggende universitet sætter sit præg på byen. Spændende butikker, interessante museer og fremragende restauranter er også et besøg værd.
 
Kører man videre ud i vinlandet kommer man til den lille vin-by Franschhoek, som udover at ligge billedskønt mellem to bjergkæder også betegnes som Sydafrikas kolonariske hovedstad. Le Quartier Francais, hvor I bor, ligger midt i den lille by, hvorfra der er gåafstand til restauranter, butikker, museer og til naturområder. Men man behøver ikke at gå langt for at finde en god restaurant, da det lille hotel har to af områdets bedste restauranter. 
 
Området har en perlerække af landets bedste vingårde og som bestemt er et besøg værd, da man udover fantastiske vine vil få indblik i processen omkring vinfremstilling, ligesom man vil opleve smukke historiske bygninger i bjergtagende omgivelser.
 
Overnatning
2 nætter, Le Quartier Francais
Måltider
Morgenmad
Dag 5-7
Western Cape
Bushmans Kloof Wilderness Reserve & Wellness Retreat
Bushmans Kloof
I kører videre ud i det tyndt befolkede bagland hvor det bliver det mere tørt med små oaser ved vandløb og vandhuller som tiltrækker fugle og dyr. Bjergene her er forrevne og dramatiske og danner formationer der overgår fantasien og med en dybblå himmel som baggrund kan det til tider næsten virke surrealistisk. 
 
Fremme ved Bushmans Kloof venter oplevelser ud over det sædvanelige – en sofistikeret Lodge hvor indretningen blender natur og luksus, hvilket bliver kombineret med ypperlig service og fremragende land-kusine – så har man opskriften på hvorfor Bushmans Kloof af flere omgange er valgt til Afrikas bedste Safari Camp og Resort.
 
Her er natur og kultur oplevelser i særklasse som man kan køre, sejle, cykle er vandre rundt for at opleve. Specielt stolt er man af de over 130 Buskmands-huletegninger der findes i området, nogle over 10.000 år gamle hvilket har sat området på UNESCO´s verdensarvsliste. Da der ikke er farlige dyr i området er der mulighed for både selv at gå på opdagelse eller at have en af de meget dygtige guider med. Den vidunderlige spa bidrager yderligere til den ultimative forkælelse.
 
Overnatning
3 nætter, Bushmans Kloof Wilderness Reserve & Wellness Retreat
Måltider
Helpension
Dag 8-9
Hout Bay
Tintswalo Atlantic
Tintswalo Atlantic
Efter tre skønne dage på Bushmans Kloof går turen videre mod kaphalvøen, hvor et nyt, ganske anderledes, eventyrligt sted venter. Undervejs kører I igen gennem vinlandet og turen kan gå foran Taffelbjerget hvor Cape Town ligger eller bag om Taffelbjerget hvor man kører gennem forstæder og vinland inden man kommer frem til Tintswalo Atlantic. Helt tæt på vandet ud til bugten Hout bay, næsten gemt i naturskov ligger dette enestående sted.
 
Her bor man i harmoni med det maritime liv der boltrer sig lige uden for ens værelse i form af sæler, delfiner og hvaler og nogle gange sågar pingviner. Værelserne har hvert deres individuelle Afrikanske ø-tema og maden er blandt det bedste landet kan byde på. Udsigten til den lange halmåneformede strand og de dramatiske bjerge bagved er svær at slå og både strand og bjerge byder på fine udendørs aktiviteter. Der er også en fin 45 min sejltur til en nærliggende sælkoloni med omkring 6000 pelssæler. En afslappende dagstur til den yderste spids af kaphalvøen ”Kap det Gode Håb” indeholder spektakulære veje, kilometerlange strande, naturreservater og pingvinkolonier – en af verdens flotteste køreture.
 
Overnatning
2 nætter, Tintswalo Atlantic
Måltider
Morgenmad
Dag 10-11
Cape Town
Table Bay Hotel
The Table Bay Hotel
Fra Hout Bay er der kun 20 minutters kørsel til Cape Town, hvor I bor på det berømte Waterfront område. I bor på Table Bay Hotel beliggende direkte på victoria 6 Alfred Waterfront. 
 
Waterfront er landets mest populære turistattraktion for udlændinge, men der kommer mindst lige så mange lokale her også. Det er Cape Towns ældste havneområde hvor der er masser af fine restauranter, shopping, underholdning, akvarie, museer, sejlture og meget mere. Cape Towns spændende midtby ligger også i gåafstand fra hotellet og her er markeder, parker, museer og farverige kvarterer.
 
Ganske tæt på hotellet er der også sejlture til Robben Island hvor Nelson Mandela sad fængslet i mange år. Ligeledes er der heller ikke langt til svævebanen der går til toppen af det fantastiske 1000 m høje taffelbjerg, hvorfra man har en storslået udsigt over dette vidunderlige hjørne af verden.
 
Overnatning
2 nætter, Table Bay Hotel
Måltider
Morgenmad
Dag 11
Cape Town — Danmark
Hjemrejse
Sidste dag inden afrejse mod Danmark.
 
Overnatning
Hjemrejse
IndkvarteringHoteller & lodges

Bushmans Kloof Wilderness Reserve & Wellness Retreat

Prisvindende lodge i buskmændenes baghave

Store billeder

Le Quartier Français

Prisvindende gastronomiske oplevelser i romantiske omgivelser i hjertet af Franschhoek.

Grootbos

5-stjernet øko-paradis med Sydafrikas fantastiske natur og marineliv lige udenfor døren

Tintswalo Atlantic

Idyllisk, 5-stjernet gastronomi og fabelagtige omgivelser

Cape Grace

Luksushotel på Cape Towns waterfront

INDIKATIONSPRISER Livsnydertur ved Cape Town, vinlandet & sydlige Sydafrika
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
11 NÆTTER FRA
Periode
Voksen
19.07.24 - 31.08.24
39.395
01.09.24 - 30.09.24
49.495
01.10.24 - 11.10.24
50.595
12.10.24 - 16.10.24
49.295
17.10.24 - 30.11.24
49.895
01.12.24 - 15.12.24
50.295
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Danmark – Cape Town t/r
 • 2 nætter Forest lodge – Grootbos Private Nature Reserve – Luxury Suite, helpension*
  • Alle måltider
  • Rideture
  • En række forskellige natur vandreture 
 • 2 nætter Le Quartier Francais, Auberge room
  • Inkl. morgenmad
 • 3 nætter Bushmans Kloof Main Lodge, Luxury room, helpension*
  • Alle måltider
  • Gratis Wi-Fi
  • Alle aktiviteter som Natur-kørsel, vandring, fiskeri, kano-sejlads, svømning, foredrag mv.
 • 2 nætter Tintswalo Atlantic
  • Inkl. morgenmad
 • 2 nætter Table Bay Hotel, Luxury Table Mountain Room 
  • Inkl. morgenmad
 • 12 dages billeje (Gr.K) Nissan X-Trail 2x4 (el.lign.), SA Budget 
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.