Rundrejse beskrivelse Eksklusiv safarirejse og barfodsluksus i Mozambique

Sydafrikas nok bedste safariområde og uspoleret tropeparadis i en marine nationalpark

Sydafrikas nok bedste safariområde og uspoleret tropeparadis i en marine nationalpark

Singita Ebony Lodge ligger i verdensberømte Sabi Sands Private Reserve, som indgår i ”Greater Kryger” og som består af en række private reservater grænsende op til Kryger Nationalpark - i alt et område næsten så stort som Danmark. Singita Ebony Lodge ligger ved Sand floden og dette område er det vildtrigeste i hele dette økosystem.
 
Fra Sydafrika flyves til Mozambique´s fortryllende kyst hvor drømmen om det ultimative kystparadis opfyldes. Kilometervis af helt uspolerede strande ved et turkisblåt hav omfavner en og resten af verden forsvinder som dug for solen.
 
Safari, transport og køretøj
I reservatet køres i specialbyggede åbne safarikøretøjer.
 
Børn på rejsen
Børn i alle aldre er meget velkomne og der er mulighed for børnepasning ligesom der arrangeres en lang række aktiviteter for børn.
 
Fuld beskrivelseMindre beskrivelse
Dette rejseforslag kan ændres og skræddersyes lige efter jeres ønsker. Mulighed for afrejse alle dage, året rundt.
Rejsebeskrivelse Eksklusiv safarirejse og barfodsluksus i Mozambique Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Johannesburg — Sabi Sands
Singita Ebony Lodge
Singita Ebony Lodge
I ankommer om morgenen til Johannesburg og flyver med indenrigsfly til Skukuza, der ligger op til Kruger National Park - mod tillæg mulighed for at flyve fra Johannesburg til Singita Airstrip. 
Fra Skukuza transfer til lodgen, hvor der i parken Sabi Sands vil være safarikørsel undervejs frem til jeres skønne lodge. Om eftermiddagen er der safarikørsel, hvor der er god chancer for at få tager hul på Big5, som er elefant, løve, bøffel, leopard og næsehorn - men også mange andre spændende dyr, i dette naturens overflødighedshorn.
 
De dygtige safariguider gør sit til at finde de mest spændende oplevelser og formidlingen af dem – alt under hensyntagen til gæsternes ønsker. Lejrbål, udsøgt mad og gode historier venter i lodgen.
 
Overnatning
3 nætter, Singita Ebony Lodge
Måltider
Alle måltider inkl. drikkevarer
Dag 2-3
Sabi Sands
Singita Ebonly Lodge
Safari i Sabi Sands
Naturens lyde skifter fra natholdet til dagholdet og ved Sand-floden er der fra morgenstunden aktivitet blandt store og små. Årstiden afgør hvornår man normalt starter dagen, men den typiske rytme vil være at få lidt kaffe/the og snacks inden morgensafarien og så morgenmad når man er tilbage igen.
 
Dette økosystem har det største antal pattedyr i verden og selvom det er de store der tiltrækker sig mest opmærksomhed er der masser af andre fantastiske dimensioner overalt. Her er også omkring 500 fuglearter som der bliver kigget nærmere på efter ønske. Det kan bl.a. være på vandresafari hvor man naturligvis vægter al fauna og flora, men I større omfang har mulighed for at komme helt tæt på og bruge alle sanser.
 
Der kan også arrangeres ”natsafari” hvor man kører efter mørkets frembrud og en hel ny verden åbenbarer sig i projektørlyset. Kattene er nogle af dem der jager mest om natten, men også dyr som hulepinsvin, nataber, kameleoner og fugle som ugler og natravne, er for bare at nævne nogle få, blandt dem der er mest aktive her. Dette er stedet for den ultimative safari.
 
Overnatning
Singita Ebonly Lodge
Måltider
Alle måltider inkl. drikkevarer
Dag 4
Sabi Sands — Johannesburg
Peermont D´Oreale Grande Hotel
Sabi Sand safari
Der er tid til en morgensafari før I køres retur til Skukuza lufthavn for fly retur til Johannesburg. Herfra er der gratis shuttle til det nærliggende lufthavnshotel for overnatning.
Overnatning
1 nat, Peermont D´Oreale Grande Hotel
Måltider
Morgenmad
Dag 5
Johannesburg - Benguerra Island
Azura Benguerra
Infinity Beach Villa
I nyder morgenmaden og tager shuttlebussen tilbage til Johannesburg lufthavn for fly videre til Mozambique´s vidunderlige kyst. I lander på fastlandet i Vilanculos, hvor en helikopter venter på at tage jer det sidste stykke ud til jeres ø-paradis i form af Azura Benguerra. Her vil  I blive forkælet med egen luksus villa med butler, fantastisk mad, massage og andre spa muligheder. Her er sejlads med traditionel ”Dhow” fiskeri i verdensklasse, snorkling og dykning også blandt det bedste i verden – og meget mere.
 
Overnatning
7 nætter, Azura Benguerra
Måltider
All Inclusive
Dag 6-11
Benguerra Island
Azura Benguerra
Azura Benguerra Island
En uges barfodsluksus i et område og i et prisvindende øko-boutique resort i sin helt egen kategori, venter. Området er marine reservat og har et imponerende dyreliv – delfiner, havskildpadder, søkøer og hvalhajer er blandt de dyr man kan opleve, ligesom koralrev byder på noget af verdens bedste snorkling og dykning.
 
Er man til fiskeri, er her fiskeri efter Marlin, Sailfisk og Tun mv. også i verdensklasse. En række vandsportsmuligheder både med og uden motor vil kunne tilfredsstille selv de mest kræsne. Ydermere er der forskellige muligheder for sejlads i traditionel Dhow.
 
Resortet har store Villaer med egen pool og 24 timers butlerservice. Restauranten byder på alt godt fra havet samt en bred vifte af både lokalt inspireret og international mad. Ønsker man privat ”candlelight dinner” i sin egen villa eller picnic et romantisk sted på stranden kan det nemt arrangeres - intet ønske er for stort eller småt. En række spabehandlinger sørger endvidere for forkælelse og velvære.
Overnatning
Azura Benguerra
Måltider
All Inclusive
Dag 12
Mozambique - Danmark
Hjemrejse
Azura Benguerra Island
I flyves de ca. 10 minutter med helikopter retur til Vilanculos på fastlandet for videre flyvning til Johannesburg og videre til Danmark for ankomst efterfølgende dag. 
Overnatning
Hjemrejse
IndkvarteringSafari lodge & boutique resort

Singita Boulders Lodge

Eksklusiv lodge i Sabi Sands Private Reserve

Azura Benguerra Island

Øko-boutique resort på Benguerra Island

INDIKATIONSPRISER Eksklusiv safarirejse og barfodsluksus i Mozambique
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
11 NÆTTER FRA
Periode
Voksen
01.07.24 - 31.07.24
120.295
01.08.24 - 31.08.24
117.995
01.09.24 - 31.10.24
112.295
01.11.24 - 15.12.24
107.595
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Mulighed for tilkøb af flyvning fra Johannesburg Internationale Lufthavn til Singita Airstrip istedet for transport Skukuza-Singita Ebony Lodge-Skukuza
Prisen inkluderer
 • Flybillet Danmark - Johannesburg - Vilankulos t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Flybillet Johannesburg - Skukuza t/r (lufthavnen beliggende ved Kruger National Park)
 • Transfer Skukuza - Singita Ebony Lodge - Skukuza 
 • 3 nætter Singita Ebony Lodge i Bush Suite 
  • Inkl. helpension, udvalgte drikkevarer, 2 daglige safarikørsler, vandresafari og tøjvask
 • 1 nat Peermont D´Oreale Grande Hotel inkl, morgenmad og gratis shuttle til/fra Johannesburg International Lufthavn
 • Helikopter Vilankulos - Azura Benguerra Island t/r (OBS max 1 stk. bagage af 20 kilo inkl. håndbagage i blød taske) - flyves ved minimum 2 deltagere og max 4 deltagere (mulighed for tillæg for privat helikopter)
 • 7 nætter på Azura Benguerra Island i Beach Villa 
  • Inkl. All Inclusive* (se nedenfor)
 • Engelsktalende chaufførguide på safari (forvent at kør sammen med andre gæster) - kan mod tillæg tilkøbes som privat chaufførguide 
 • Parkentre til Sabi Sands Private Game Reserve
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

AZURA BENGUERRA ISLAND

All Inclusive

 • Alle måltider og middag på stranden
 • Alle drikkevarer (lokale)
  • Inkl. sodvand, te, kaffe, vand, øl, vin, spiritus
  • En  dagens ”sunset-cocktail”
 • Adgang til Peri Peri Beach Club
 • 1 x ”Sunsetcruise” i traditionel Dhow
 • 1 x Landrover rundtur på øen
 • Brug af snorkelingsudstyr
 • Brug af kajak og paddleboard
 • Udvalg af børneaktiviteter