Rejser til Seychellerne

plane-icon

Flyrejsen til Seychellerne varer typisk 11-16 timer afhængig af flyselskab

Seychellerne er et tropisk ferieparadis i Det Indiske Ocean. Kendetegnende for en rejse til Seychellerne er smukke granitklipper, azurblåt vand og sandstrande som hører blandt verdens mest eksotiske

 
En rejse til Seychellerne er næsten som at befinde sig på en øde ø, og både børn og voksne har her chancen for at komme med på deres livs familieferie.
 
Seychellerne er en unik ø-gruppe midt i det Indiske Ocean. Den eksotiske flora og fauna giver dig følelsen af at træde ind i et paradis. Her er nogle af verdens bedste strande, palmetræer med enorme kokosnødder, høje granitklipper, frodig og sjælden vegetation og et magisk fugleliv.
 
Seychellerne består af en perlerække af eksotiske og fantastisk smukke øer, så hvorfor nøjes med kun at opleve en enkelt? 
 
Tag på ø-hop mellem de forskellige småøer langt fra hverdagens stress og jag. 
De 115 granit-øer har en yderst sjælden vegetation, som reservater er med til at beskytte. Luksuriøse hoteller og resorts er varsomt tilpasset den smukke natur, og rejser til Seychellerne er på mange måder stadig rejser til et jomfrueligt ferieparadis.
 
Seychellerne er også den perfekte destination for en romantisk bryllupsrejse. Det er rejsen for ægte romantikere, men også for jer, der vil på golfferie eller er vilde med dykning sammen med delfiner og prægtige tropefisk.
 
Blixen Tours er eksperter i at arrangere individuelle rejser til Seychellerne.
 
 
Fuld beskrivelseMindre beskrivelse
Om landet

Øerne er omgivet af det turkisgrønne og azurblå hav med havskildpadder, delfiner, rokker og tropefisk i alle tænkelige farver.Turismen på øerne er begrænset, og i dette næsten uberørte bountyland er der bygget hyggelige hoteller med respekt for den prægtige natur.

 
Der bor cirka 80.000 Seychelliois på øerne, hvor befolkningen er af europæisk, arabisk, kinesisk, indisk og afrikansk afstamning.
 
Øerne byder på den bedste gastronomi fra Frankrig og Østen, krydret med eksotisk inspiration. Fisk og skaldyr er en væsentlig del af køkkenet.
 
Seychellerne er meget velegnet til bryllupsrejser og andre romantiske ferier, og kan kombineres med en safari i Østafrika.
 
Seychellernes uovertrufne skønhed byder dig velkommen. Ifølge rejsemagasiner fra hele verden har Seychellerne de bedste sandstrande.
Flyrejse & rejsetid til Seychellerne

Rejsen til Seychellerne er typisk med afrejse fra Kastrup, Billund eller Hamborg med mellemlanding og flyskift i en europæisk storby, Qatar eller Dubai afhængig af flyselskabet. 

 
Hvor lang tid tager det at flyve til Seychellerne?
Flyvetiden er ca. 12-16 timer afhængig af ruten. Til Seychellerne benytter vi oftest flyselskaberne:
 
 • Emirates (via Dubai — flyrejse på 6 + 5 timer)
 • Qatar Airways (via Doha— flyrejse på 6 + 5,5 timer)
 • Turkish Airlines (via Istanbul — flyrejse på 3,5 + 8 timer)
 • Lufthansa / Condor (via Frankfurt — flyrejse på 2 + 10 timer)
 • Air France (via Paris — flyrejse på 2 + 10 timer)
 • Kenya Airways
 
Transfer inkluderet ved ankomst
Ved rejser med Blixen Tours venter en repræsentant i lufthavnen på Seychellerne for at guide dig videre til den ventende transport eller videre transit med indenrigsfly. Bemærk i vore priser er transporten fra lufthavn til hotellet tur/retur altid inkluderet med mindre andet er nævnt.
 
 
Områder & øer
Øerne
Seychellerne er verdens ældste oceanøer og adskiller sig ved hovedsagligt at bestå af granitøer i modsætning til vulkan- eller koraløer.
 
Regeringen fører en meget restriktiv politik for at bevare naturen intakt, og det rige plante- og dyreliv beskyttes i reservater, der udgør det meste af de 115 øers kun 455 kvadratkilometer. 
 
Mahé 
Mahé er Seychellernes største ø - godt 28 kilometer lang og otte kilometer bred. Her bor næsten 90 procent af den samlede befolkning. Øens vegetation er meget frodig, og terrænet er kuperet af kolossale granitklipper og sten. Gå spændende vandreture i højlandet og ved de smukke kyster, hvor du får panoramaudsigter, der overgår dine bedste drømme.
 
På nordøstkysten ligger Victoria, der er en af verdens mindste hovedstæder. Her er hyggelige markeder, museer, en moske, et tempel og en dejlig botanisk have. 
 
Øen har de smukkeste perlehvide strande, hvor de fleste hoteller ligger. Uanset om du vælger første klasse eller det lille enkle hotel, vil du være omgivet af smuk og eksotisk natur overalt.
 
Praslin 
Seychellernes næststørste ø er palmernes ø, Praslin. Her findes sjældne palmer med kokosnødder helt op til 26 kilo.
 
Uanset hvor du befinder dig på Praslin, mærker du en fredfyldt og idyllisk stemning. 
 
Her er strande i verdensklasse, grøn og eksotisk vegetation, spændende fuglearter og en lille og gæstfri befolkning.
 
Øen har et areal på 38 kvadratkilometer med en bjergryg på op til 367 meter over havet. Her findes ingen større byer kun små charmerende samfund med en afslappet atmosfære. Transport til og fra øen kan foregå med båd, men de fleste vælger at flyve (kun 15 minutter til Mahé). 
 
La Digue
La Digue med 3000 indbyggere og 10 kvadrat-kilometer er Seychellernes fjerdestørste ø. Her får du en ferieoplevelse med ultimativ fred og ro.
 
Kun en lille del af vejene er asfalterede, og her er kun få motorkøretøjer. Meget transport på øen foregår derfor til fods, på cykel eller med oksekærre. I roligt tempo kan du opleve fabelagtig natur, skildpaddereservat, smukke kreolske huse og skønne afsides strande. 
 
En af de mest bemærkelsesværdige strande er Anse Source D’Argent. Den har et utroligt kystlandskab med palmer, kridhvid strand og kæmpestore granitklippeformationer. 
 
La Digue har hyggelige hoteller, hvor du vil føle dig i ét med den naturskønne og fredfyldte ø.
Fakta
Pas og visum
Der kræves for danske statsborgere ikke visum til Seychellerne for rejser op til 30 dage. Ved ankomst får man stemplet en ”besøgstilladelse” i passet, der er gyldig i maksimum én måned.
 
For at få en ”besøgstilladelse” kræves følgende:
 • Et gyldigt pas, hvor udløbsdatoen er efter afrejse fra Seychellerne
 • En gyldig returbillet
 • Et bevis på, at man har reserveret hotelophold under hele opholdet på Seychellerne
 • Tilstrækkelig kapital til at forsørge sig selv under hele opholdet
 
Areal
Seychellerne består af 115 tropiske øer spredt over et areal på 1.400.000 km2, heraf er blot 455 km2 landmasse.
 
Befolkning
95.000 indbyggere
 
Drikkepenge
De fleste steder er det kutyme at give kuffertbærere drikkepenge cirka 1 USD per kuffert. På restauranter og i taxier er service typisk inkluderet, men har man været tilfreds med servicen er man meget velkommen til at give drikkepenge.
 
Hovedstad
Victoria
 
Priser
Prisniveauet på hotellerne på Seychellerne er relativt højt – faktisk på niveau med danske priser, selvom visse ting dog er lidt dyrere andre ting lidt billigere. Der er ikke de store shopping muligheder på Seychellerne, men der findes små souvenirbutikker på Mahé, Praslin og La Digue.
 
Påklædning
Om dagen er påklædningen afslappet. Medbring let bomulds- og badetøj. På mange af hotellerne klæder man om til middagen; herrer skal være i ført lange bukser, og på et par hoteller er det nødvendigt med jakke og slips.
Det er ikke velset at bade topløs på Seychellerne.
 
Sprog
Der er tre officielle sprog på Seychellerne, engelsk, fransk og kreolsk.
 
Religion
Godt 90% af befolkningen er romerskkatolsk, 8% agelikansk og de resterende er en blanding af hinduer og muslimer.
 
Valuta
Møntsorten på Seychellerne er Seychelles Rupee (SR).
 
Der findes følgende sedler: Sr10, Sr25, Sr50 og Sr100. Af mønter findes fra Sr5 og nedefter.
 
Vand
Vandet fra hanerne på Mahé og Praslin kan drikkes – dog anbefaler vi at man køber vand på flaske.
 
Tidsforskel  
Dansk sommertid: + 2 timer på Seychellerne
Dansk vintertid + 3 timer på Seychellerne
 
Toldformaliteter
Det er ikke tilladt at indføre fersk kød samt hele eller dele af planter, frugt eller dyr. Der er strenge straffe for indførelse af narkotika, samt udførsel af dele af truede dyr og planter.
 
Åbningstider
Butikkernes åbningstider er normalt:
Mandag: Fredag 9:00 – 16:00
Lørdag: 8:00 – 12:00
Søndag: Lukket de fleste steder
Aktiviteter

Næsten alle former for vandsport og aktiviteter er mulig, og der er let adgang til vandring, cykling og billeje. Blandt andre oplevelser er fiskeri, golf, lokal dans, musik og byture.

 
 • Udflugts- og aktivitetsmuligheder:
 • Snorkling og dykning
 • Vandreture i naturreservater
 • Vandsport
 • Billeje
 • Fiskeri
 • Cykelture
 • Sejlads mellem øerne
 • Krydstogter
 • Fugleture
 • Golf
 • Små hyggelige restauranter
 • Strandture
 • Kæmpeskildpadder
Vejr & klimaSeychellerne

Seychellernes betagende smukke strande, smaragdgrønne laguner, frodige natur og dejlige solskinsvejr kan nydes året rundt. Øgruppen ligger udenfor cyklonbæltet og tæt på ækvator, hvilket betyder, at temperaturen ligger ret konstant på behagelige 25-30 C° hele året.

Læs mere om Seychellernes vejr måned for måned.
 
Lufttemperatur
Januar
27°
Februar
28°
Marts
28°
April
28°
Maj
28°
Juni
27°
Juli
26°
August
26°
September
26°
Oktober
26°
November
27°
December
27°