Bryllupsrejser

Romantiske rejser til Afrika og Det Indiske Ocean

En eksotisk bryllupsrejse til Afrika er den ultimative luksusferie. Kontakt Blixen Tours og lad os hjælpe jer med at gøre drømmen til virkelighed.

 
Drøm jer ind i en verden af romantik og eventyr, mens I nyder jeres bryllupsdage i luksuscampen, hvor alle moderne faciliteter sikrer en intim og uforglemmelig oplevelse. Oplev romantikken på Seychellerne, eller rejs til Sydafrika, hvor bryllupsrejsen kan kombineres med safari og storbyferie. 
 
Vores 5 gode bud på en bryllupsrejse:
 
Blixen Tours er eksperter i at arrangere romantiske bryllupsrejser til Afrika og Det Indiske Ocean. Bestil den ultimative bryllupsrejse til Det Indiske Ocean, hvor vielsen finder sted på en kridhvid sandstrand med svajende palmer i baggrunden. Eller forestil jer at fejre bryllup på den afrikanske savanne med udsigten til Kilimanjaro. 
 
Bryllupsrejse, hvorhen?
Er I i tvivl om hvor jeres bryllupsrejse skal gå hen? Tag et kig på rejserne nedenfor eller kontakt Blixen Tours. Vi har mange års erfaring i at arrangere bryllupsrejser til eksotiske paradis-øer og hjælper gerne med at finde frem til den helt rigtige destination til jer. 
 
Fuld beskrivelseMindre beskrivelse