Rejser til Abu Dhabi

plane-icon

Rejsetiden til Abu Dhabi er ca. 6-7 timer

Abu Dhabi er godt på vej til at blive ’det nye Dubai’. Tag på Familieferie, golfrejse eller en romantisk bryllupsrejse til Mellemøstens forlystelsesmekka.

 
Uanset om man vil se Formel 1 race på Yas Island eller besøge verdens største indendørs forlystelsespark, Ferrari World Abu Dhabi, så bliver man begejstret for sit ophold i den stenrige emirat-stat.
 
Som turistdestination er Abu Dhabi inde i en rivende udvikling, og overalt bygges der nye motorveje, hotelkomplekser og forlystelseskvarterer.
Mange tager på rejse til Abu Dhabi for at spille golf eller for at tage på adventure i ørkenen.
Men Abu Dhabi, der ligger som en oase i ørkenen, gemmer fortsat også på en ældgammel kultur. Derfor er der på en rejse hertil også rig mulighed for at tage på opdagelse i Abu Dhabis kulturarv og lære om, hvordan beduinerne levede engang.
 
Blixen Tours er eksperter i at arrangere rejser til Abu Dhabi.
 
Første gang man kommer til Abu Dhabi betages man af det syn, der møder en. Smukke haver, store parker, brede boulevarder, enorme arkitektoniske bygningsværker, moderne shoppingcentre, dyre luksushoteller og golfbaner i verdensklasse.
 
Abu Dhabi er et fascinerende sted og tiltrækker turister fra hele verden. Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan Moskeen, eller bare Grand Mosque, er klodens sjette største. Byggematerialerne er importeret fra en lang række lande, og man kan ikke andet end blive imponeret over dette fantastiske bygningsværk med al dens marmor, tykke guldplader og et overflod af Swarovski krystaller.
 
Kamelræs er en populær sport i Mellemøsten, men den officielle sport i Abu Dhabi er shopping. På Yas Island findes der rig mulighed for at dyrke denne sport, og er timingen på plads, kan de motorsportsinteresserede også følge det årlige følge Formel 1 racerløb. Skal børnene derimod underholdes, skal det selvfølgelig ske i verdens største indendørs forlystelsespark, Ferrari World Abu Dhabi.
 
En oplevelse for hele familien er det at komme på ørkensafari enten på kamelryg eller i terrængående firehjulstrækker. På turen til the Empty Quarter, verdens største ørkenområde, er der mulighed for at sandsurfe på de tårnhøje sandbjerge. Som regel afsluttes dagen med middag i en beduinlejr under den stjerneklare ørkenhimmel. 
 
Har man ikke fået nok af ørkenens mystik, kan et ophold på luksushotellet Qasr Al Sarab varmt anbefales. Stilheden og den fantastiske udsigt til den vidtstrakte ørken er ubetalelig. Det er heller ikke ligefrem stedet for en budgetferie, men det forstår man godt, når hotellets manager fortæller, at det tog 500 bygningsarbejdere tre år at opføre det luksuriøse spa-hotel, der er bygget så det ligner et gammelt arabisk ørkenfort.   
 
Velkommen til Abu Dhabi
 
Fuld beskrivelseVis mindre
Om emiratet — Abu Dhabi

Abu Dhabi er den største af de syv emirater. Samtidig er det hovedstaden i de Forenede Arabiske Emirater, og byen regnes i dag for at være en at verdens rigeste hovedstæder. 

 
Det er ikke mere end 50 år siden, at Abu Dhabi blot var en lille fiskerby, men siden Sheikh Khalifa overtog styret efter sin far i 2004, har emiratet gennemgået radikale ændringer.
 
Abu Dhabi har gennem de seneste år formået at skabe en mere kontrolleret byudvikling, end i eksempelvis Dubai, og det har betydet, at det fortsat er muligt at støde på små tidslommer med traditionelle souq’er eller opleve en fiskeauktion, hvor de lokale faldbyder dagens fangst.
Flyrejse & rejsetid til Abu Dhabi
 
Klima & vejrAbu Dhabi

Vi bliver ofte stillet spørgsmålet 'Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Abu Dhabi'? Klimaet i Abu Dhabi er varmt og tørt året rundt, så du kan rejse hertil uanset årstiden.

 
Her er dog meget varmt om sommeren, som er fra juli til september, hvor dagtemperaturen ofte ligger omkring 40 C°. I disse måneder er hotellernes pools afkølet, ligesom der er aircondition overalt, så varmen er til at holde ud.
Resten af året er klimaet meget behageligt, og her kommer sjældent regn. Det eneste du skal være opmærksom på, når du planlægger din rejse til Abu Dhabi, er Ramadanen. De fleste restauranter uden for hotellerne holder nemlig lukket om dagen i denne periode.
 
Abu Dhabi er en skøn rejsedestination året rundt, men særligt populær i vintermånederne, hvor vejret hjemme er koldt og mørkt, og hvor vejret i Abu Dhabi næsten med sikkerhed er varmt og solrigt, og vandet er lunt. I denne periode kan nætterne være en smule kølige, så det er en god ide at medbringe en trøje, til hvis du skal ud om aftenen.
 
Kilde: holiday-weather.com
Lufttemperatur
Januar
24°
Februar
25°
Marts
28°
April
32°
Maj
37°
Juni
39°
Juli
41°
August
40°
September
39°
Oktober
35°
November
31°
December
26°
Vandtemperatur
Januar
22°
Februar
21°
Marts
22°
April
25°
Maj
29°
Juni
31°
Juli
32°
August
33°
September
33°
Oktober
31°
November
28°
December
25°
Nedbør (mm)
Januar
10
Februar
20
Marts
10
April
10
Maj
10
Juni
10
Juli
10
August
10
September
10
Oktober
10
November
10
December
10