Hotelbeskrivelse

The St. Regis Saadiyat Resort

Prisvindende luksusresort for par og familier
Beliggende ved stranden på den eksotiske ø, Saadiyat Island, og omgivet af den eksklusive Saadiyat Beach Golfbane, ligger The St. Regis Saadiyat Resort i hjertet af det, der spås til at blive en af de mest attraktive feriedestinationer i verden.
 
Velkommen til en prisvindende ferieoplevelse i Abu Dhabi!
 
Børnevenlig
Golf
Velegnet til par
Ved strand og golfbane
Abu Dhabi
Grand Mosque, verdens største moske
FACILITETER The St. Regis Saadiyat Resort
Ved strand og golfbane
Både når du slapper af på din terrasse eller ved en af de 5 pools, spiller golf på de flotte baner, sætter dig til bords i en af de 7 fantastiske restauranter eller bader i det lune hav, så kan du nyde en fabelagtig udsigt over resortet, Den Arabiske Golf, golfbanerne og stranden.
 
Få minutter fra resortet venter mange kulturelle oplevelser; Zayed National Museum, Louvre Abu Dhabi, Guggenheim Abu Dhabi og det 200 år gamle Al Magta Fort, som i dag fungerer som informationscenter. Den smukke Sheikh Zayed Grand Mosque, som er den største moske i verden, er absolut også et besøg værd.
 
Besøg også dadelplantager, den dramatiske ørken eller opleve den berømte arabiske hest. Slut en begivenhedsrig dag af med at forkæle krop og sind i den eksklusive Iridium Spa.
Concierge
Restaurant(er)
Spa/wellness
Swimmingpool
INDIKATIONSPRISER The St. Regis Saadiyat Resort
7 NÆTTER FRA
kr. 15.895 pr. person
Fra-pris
7 NÆTTER FRA
kr. 20.195 pr. person
Fra-pris i højsæson (oktober - april)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flyrejse Kastrup - Dubai t/r med Emirates (direkte)
  • Privat transport fra lufthavn - hotel t/r
  • 7 nætter på St. Regis Saadiyat Resort i Superior Room med morgenmad
  • Bidrag til Rejsegarntifond
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.