Rejser til Ras Al Khaimah

plane-icon

Med direkte fly til Dubai varer flyrejsen ca. 6-7 timer, hvorfra det tager 1-2 timer at køre til Ras Al Khaimah. Det er også muligt at flyve med Qatar Airways via Doha til Ras Al Khaimah på i alt cirka 10 timer.

En rejse til Ras al Khaimah er et godt alternativ til Dubai eller Abu Dhabi. Her findes den skønneste natur, smukke strande og muligheder for at spille golf.

 
Ras al Khaimah er den nordligste af de syv emirat stater og en rejse hertil er et godt og billigt alternativ til de dyrere destinationer, som Dubai eller Abu Dhabi.
 
Med en køreafstand på kun halvanden time kan opholdet i Ras al Khaimah dog sagtens kombineres med en minitur til Dubai. En rejse til Ras al Khaimah er det perfekte sted til en familieferie.
 
Her kan man opleve de ældgamle arabiske traditioner, og der er langt færre turister, end i de øvrige emirater. For de aktive er der mulighed for at komme på trekking eller safari, og det er væsentligt billigere at tage på golfferie her end i Dubai og Abu Dhabi. Ring til Blixen Tours, og vi hjælper med at skræddersy ferien
 
Om emiratet — Ras al Khaimah

Ras al Khaimah er den nordligste af de syv emirat stater, og et område med en lang og spændende historie som mellemøstligt handelscentrum.

 
Som turist er det stadig muligt den i dag i dag, at få et glimt af fortiden, og for de historisk interesserede er Ras al Khaimah et spændende land at rejse til. 
 
Ras al Khaimah er en ofte overset turistdestination, men Sheikh Saqr bin Mohammed Al Qasimi, der har regeret siden 1948, har de seneste år gjort en målrettet indsats for at forbedre den frodige emiratstats renomé, som en spændende feriedestination. Det er bl.a. sket ved at anlægge flere nye golfbaner af høj international standard. 
 
Selve Ras Al Khaimah by er splittet i to dele. På venstre side af floden Khour ligger den gamle bydel, mens den nyere bydel med shoppingscentre, biografer og restauranter ligger i den østlige del. 
 
I Ras al Khaimah er der langt færre turister end i eksempelvis Dubai. Men turister med hang til sol og strand kan her nyde deres eget lille periodeparadis med kilometervis af lange uberørte sandstrande direkte ud til Den Arabiske Golf. 
 
Et oplagt sted at bo er på The Ritz-Carlton Al Wadi Desert. Det er et arabisk inspireret førsteklasses resort med spa, privat strand og en 18-hullers golfbane. Denne luksusoase ligger i et naturreservat, hvor hotellets gæster kan iagttage områdets vilde dyr, alt imens der nydes en drink på terrassen. 
 
De fleste hoteller har egen privat strand, og små laguner langs kysten gør det til et ideelt sted at dyrke alle former for vandsport. For turister der vil mere end blot at dyrke vandsport, har Ras al Khaimah masser at byde på. De mest populære aktiviteter er adventure ture med trekking i Hajar Mountains eller ørkensafari, hvor man oplever den ægte arabiske kultur.  
 
Velkommen til Ras al Khaimah.
Klima & vejrRas al Khaimah
Lufttemperatur
Januar
22°
Februar
23°
Marts
27°
April
32°
Maj
36°
Juni
38°
Juli
39°
August
38°
September
37°
Oktober
33°
November
28°
December
24°
Nedbør (mm)
Januar
10
Februar
10
Marts
12
April
6
Maj
1
Juni
0
Juli
0
August
1
September
0
Oktober
1
November
10
December
5