Om os

Historien om Blixen Tours

Blixen Tours er et danskejet rejsebureau, der specialiserer sig i at arrangere rejser til Afrika, Det Indiske Ocean og Mellemøsten.

 
Historien om Blixen Tours starter, da søskendeparret Henriette og Heine B. Sørensen sender de første rejselystne gæster af sted til Afrika i 2003. Henriette har rejst og boet en årrække i Afrika, hvor hun tabte sit hjerte til dette fascinerende kontinent.
 
Blixen Tours blev resultatet af hendes fascination og er nu vokset fra en ”en-kvindes” virksomhed til et unikt specialiseret rejsebureau bestående af en kompetent medarbejdergruppe med det til fælles, at vi brænder for Afrika.
 
For os er Blixen Tours både en lidenskab og en forretning. Uanset hvad vi gør, gør vi det helhjertet. Vi skræddersyr rejser – både individuelle og grupper – og lever os ind i enhver forespørgsel.
 
Vi tror på kerneværdier som god rådgivning og service, når drømmerejsen skal realiseres og går aldrig på kompromis med kvalitet eller sikkerhed.
 
Og så tror vi på, at store rejseoplevelser ofte handler om små detaljer.
 
 
HVORFOR BLIXEN TOURS
VI SKRÆDDERSYR REJSER
Vi ser mennesket
Hver eneste kunde er et menneske med en drøm, vi skal realisere. Vi tager det ansvar. Vi lytter og respekterer. Ser muligheder – skræddersyr drømmen. Og skaber varige relationer.
Vi kender stedet
Vi er specialister, fordi vi har været der – mærket øjeblikket, der satte sig i sjælen. Vi forædler og deler de øjeblikke. Med erfaring, viden og passion.
Vi forkæler sanserne
Vi skaber uimodståelige oplevelser, som tiltrækker mennesker. Vi sætter standarden. På stedet. I mødet. Og på papiret.
Vi forfiner detaljen
Vi skaber det bedste. Med kvalitet i hver en detalje. Med kompromisløshed. Med vilje. Vi holder det, vi lover.
FA SKRÆDDERSYET DIN REJSE
Instagram — Få indspark til nye rejsedrømme