Safarirejser til Afrika

Rejser der skaber uforglemmelige øjeblikke

På en safarirejse i Afrika vil du opleve, hvor storslået naturen kan være. Uanset hvilken safaripark, nationalpark eller savanne du besøger i Afrika, vil der være store oplevelser i vente. Skal din safari være noget helt unikt, så skræddersyer Blixen Tours gerne den helt rette rejse eller safari rundrejse til dig.

 
Safari i Afrika
Afrika er et skattekammer af natur oplevelser og ikke mindst vilde dyr i tusindvis. En safarirejse er en sanse-rejse hvor du vil komme så tæt på de vilde dyr samt mærke spændingen fra de dramaer der hver dag udspiller sig på savannen. Måske du er heldig og vil opleve en løvefloks jagt efter mad eller millioner af gnuers evige vandring over sletterne efter frisk græs.
 
Hvad enten du besøger Kenya, Tanzania, Sydafrika, Botswana, Namibia, Mozambique, Uganda, Zambia eller Zimbabwe er du sikker på, at få rygsækken fyldt med store oplevelser du vil kunne se tilbage på og mindes.
 
At overnatte på savannen er mere luksuriøst end du tror
En del af oplevelsen på en rejse i Afrika er at bo tæt ved safari oplevelserne. Udover at vores camps og lodges alle har en god beliggenhed, er de samtidig mere luksuriøse end mange tror. Du vil uden tvivl blive positivt overrasket over hvor høj en standard man kan opleve selv midt i en nationalpark.
 
Afslut en safari rejse med eksotisk afslapning
En safari i Afrika kan give utroligt mange nye oplevelser og indtryk. Det er derfor oplagt at fordøje disse indtryk med en afslapningsferie ved stranden på f.eks. ZanzibarMauritius eller Seychellerne. Her har du mulighed for at slappe af i smukke eksotiske omgivelser på de smukkeste bounty-strande.
 
Da alle rejser hos Blixen Tours bliver skræddersyet efter dine eller jeres ønsker, er det altid muligt at forlænge en safari rejse med et par dage eller en uges ren badeferie.
 
Når man laver en safarirejse til Afrika, så kræver det et meget indgående kendskab til vilkårene i bushen. Det gælder både regnsæsoner, ynglesæsoner, klima og meget andet. Hos Blixen Tours har vi et indgående kendskab til naturen og vildtet i Afrika.
 
Infrastrukturen i Afrika er ikke som herhjemme, og det er derfor ekstra vigtigt at alt i din rejse er planlagt ned til mindste detalje. Det kræver et godt lokalkendskab og de rette kontakter på destinationerne. Begge dele stiller vi til din rådighed, når vi sammensætter din safarirejse til Afrika.
 
Fuld beskrivelseMindre beskrivelse
 
BLIXEN TOURS
Safaristandarder