Safarirejser til Afrika

Rejser der skaber uforglemmelige øjeblikke
På en safarirejse i Afrika vil du opleve, hvor storslået naturen kan være. Uanset hvilken safaripark, nationalpark eller savanne du besøger i Afrika, vil der være store oplevelser i vente.
 
Skal din safari være noget helt unikt, så skræddersyer Blixen Tours gerne den helt rette rejse eller safari rundrejse til dig.
 
Safari i Afrika
Afrika er et skattekammer af natur oplevelser og ikke mindst vilde dyr i tusindvis. En safarirejse er en sanse-rejse hvor du vil komme så tæt på de vilde dyr samt mærke spændingen fra de dramaer der hver dag udspiller sig på savannen. Måske du er heldig og vil opleve en løvefloks jagt efter mad eller millioner af gnuers evige vandring over sletterne efter frisk græs.
 
Hvad enten du besøger Kenya, Tanzania, Sydafrika, Botswana, Namibia, Mozambique, Uganda, Zambia eller Zimbabwe er du sikker på, at få rygsækken fyldt med store oplevelser du vil kunne se tilbage på og mindes.
 
At overnatte på savannen er mere luksuriøst end du tror
En del af oplevelsen på en rejse i Afrika er at bo tæt ved safari oplevelserne. Udover at vores camps og lodges alle har en god beliggenhed, er de samtidig mere luksuriøse end mange tror. Du vil uden tvivl blive positivt overrasket over hvor høj en standard man kan opleve selv midt i en nationalpark.
 
Safariaktiviteter
Når man taler om safari, findes der mange forskellige former for safariaktiviteter. Eksempelvis i bil, til fods, i båd/kano, på hesteryg eller i luftballon.
 
En safari bliver ofte omtalt med det engelske ord "game" efterfulgt af drive, walk eller cruise. Den mest udbredte og kendte form for safariaktivitet er game drive.
 
Game drives køres typisk i biler der er specialbygget til formålet, og generelt kan man sige, at der er to typer safari køretøjer. I de Østafrikanske lande, kører man i minibusser eller Land Rovers, hvor taget kan løftes op, så man kan stå op i bilen, og har frit udsyn til at observere og fotografere. Disse biler bliver også brugt til transporten imellem de forskellige parker, og områder man besøger på rejsen. 
 
Når man kommer til Det Sydlige Afrika, er safari bilerne som oftest åbne. De åbne safari biler giver én følelsen af, at man er meget tæt på naturen og dyrene. Uanset om det er det ene eller andet køretøj, er der på alle vore game drives tilknyttet erfarne lokale engelsktalende safariguider (i Sydafrika også kaldt rangers).
 
De har alle en enestående evne til at spotte dyrene, og en dybdegående viden om parkerne og vildtet. Kører man safari i de åbne safari biler, vil der ofte også være en ”tracker” med.
 
En ”tracker” er udannet i at spore og spotte dyrene, og man kan ofte undre sig over hvordan de overhovedet får øje på dem.  I mange af safari parkerne i Sydafrika og Namibia, eksempelvis Krüger National Park og Etosha, er det tilladt at køre i egen bil, hvilket også er en speciel oplevelse. Dog anbefaler vi, at man kombinerer kør-selv safarien, med en safari, hvor der er safariguide med. 
 
Game drives køres ofte i de tidlige morgentimer, og sidst på eftermiddagen, da det er her, dyrene er mest aktive. I visse parker er der også ”night drives” dvs. safari efter mørkets frembrud. Der bliver da installeret en stor projektør i bilen, og man kan være heldig, at se nogle af de dyr, der kun er aktive om natten.
 
Afslut en safari rejse med eksotisk afslapning
En safari i Afrika kan give utroligt mange nye oplevelser og indtryk. Det er derfor oplagt at fordøje disse indtryk med en afslapningsferie ved stranden på f.eks. ZanzibarMauritius eller Seychellerne. Her har du mulighed for at slappe af i smukke eksotiske omgivelser på de smukkeste bounty-strande.
 
Da alle rejser hos Blixen Tours bliver skræddersyet efter dine eller jeres ønsker, er det altid muligt at forlænge en safari rejse med et par dage eller en uges ren badeferie.
 
Når man laver en safarirejse til Afrika, så kræver det et meget indgående kendskab til vilkårene i bushen. Det gælder både regnsæsoner, ynglesæsoner, klima og meget andet. Hos Blixen Tours har vi et indgående kendskab til naturen og vildtet i Afrika.
 
Infrastrukturen i Afrika er ikke som herhjemme, og det er derfor ekstra vigtigt at alt i din rejse er planlagt ned til mindste detalje. Det kræver et godt lokalkendskab og de rette kontakter på destinationerne. Begge dele stiller vi til din rådighed, når vi sammensætter din safarirejse til Afrika.
 
Fuld beskrivelseMindre beskrivelse
 
Artikler om safari i Afrika
BLIXEN TOURS
Safaristandarder
På alle måder den eksklusive og luksuriøse rejse, og blandt det absolut bedste landet kan byde på.
 
Ønsker du det bedste af det bedste - både oplevelsesmæsssigt og kvalitetmæssigt - så skal du vælge Blixen Tours Platinum rejser.
 
Her går vi hele vejen for at tilbyde dig absolut topklasse af lodges og service, og alt bliver arrangeret og skræddersyet til lige netop dine behov og ønsker.
 
Du vil få oplevelser og luksus som ikke mange har oplevet.
 
Vis fuld beskrivelseVis mindre
Førsteklasses rejse og blandt det bedste i området med høj standard og service.
 
Ønsker du ikke at gå på kompromis med din luksus og den personlige service, så skal du vælge Blixen Tours Gold rejserne.
 
Her er det højeste standard på såvel værelser som service, og du vil blive modtaget som en helt særlig gæst.
 
Den personlige omsorg vil være i højsædet, og du vil opleve at personalet yder en helt særlig indsats for din komfort.
 
Vis fuld beskrivelseVis mindre
God standard der ligger over middel på alle kriterier - semi-luksus standard.
 
Vores Blixen Tours Silver rejser er for dem som ønsker at forkæle sig selv med ”det lille ekstra”
 
Her er der kræset for detaljerne og standarden ligger derfor over middel, af hvad man forventer på den pågældende destination.
 
Vores Silver rejser holder den standard som kendetegner Blixen Tours generelt - høj service, rene og lækre værelser, god beliggenhed og veluddannet personale.
 
Vis fuld beskrivelseVis mindre
Udmærket rejse med fin turistklasse standard, nøje udvalgt af Blixen Tours.
 
Når du rejser med Blixen Tours, vil du altid komme til en destination, som er nøje udvalgt af vores erfarne rejsekonsulenter.
 
Vi sørger for at kende vores partnere, og vi sender ikke rejsende til en lodge eller et hotel, hvor vi ikke kender standarden ned til mindste detalje.
 
En Blixen Tours Bronze rejse kan f.eks. være en safari i Botswana i mobil teltcamp - altså en rejse i den pæne ende af turistklassen.
 
Vis fuld beskrivelseVis mindre