Store billeder

Botswana i december

December i Botswana bliver også kaldt for "Magiske December". Når man tager på safari kommer der ofte billeder frem af tør savanne og høj brændende sol. Botswana i december er anderledes magisk og giver dig et landskab i forandring.
Store billeder
I december begynder den lille regntid og besøger man dette enestående Afrikanske vildnis, kan man være sikker på at få nogle helt ubeskrivelige naturoplevelser. Regnen begynder at falde hyppigere og man oplever ofte kraftige regnskyl i løbet af dagen eller om aftnen. Man kan betragte himlen over savannen og følge med når tordenskyer dannes og se de imponerende lysshow når lynene danser i horisonten.
 
Det er på dette tidspunkt at de smukke og karakteristiske Impalaer føder deres unger. Græsset er grønt og saftigt og de små dyrebørn vokser sig store og stærke med en imponerende fart.
 
Rovdyrene kommer på en prøve når farverne ændre sig fra de gyldne til det grønne. De bruger det meste af deres tid på at jage de unge dyr og der er mulighed for at overvære nogle dramatiske scener. Naturen i sin skønneste grusomhed...
 
Ønsker man at få nogle anderledes naturoplevelser, i et af Afrikas mest imponerende safarilande anbefaler vi Botswana. Her er forkælelse og luksus i et paradis af unikke natur- og dyreoplevleser.
 
Får du lyst til at opleve Botswana, er du meget velkommen til at få en uforpligtende snak med os på telefon  7674 0070
 
 
 
Store billeder