Rejser til Dubai

plane-icon

Flyv direkte fra Danmark eller Hamborg til Dubai. Flyrejsen varer 6-7 timer.

Dubai rejser er for alle med trang til luksus og store oplevelser. En rejse til Dubai kan omfatte shopping, ørkensafari, indendørs skiløb og en golfrejse i verdensklasse.

 
På en Dubai rejse keder man sig aldrig. Her findes sol og strand, kunstige skibakker og meget meget mere.
 
Byen byder på fantastiske skylines, og med arkitektoniske bygningsværker på over 800 meter hører Dubai til i superligaen, når det gælder imponerende bygningsværker.
 
På en rejse til Dubai kan I bo på nogle af verdens dyreste og mest ekstravagante luksushoteller og besøge de trendy shoppingcentre med verdens bedste og dyreste brands.Det solsikre vejr og kort flyvetid gør Dubai og De Forenede Arabiske Emirater oplagt til en solferie året rundt. Faktisk regner det kun meget få dage om året i Dubai - om sommeren regner det typisk slet ikke. 
 
Dubai er lig sand, strand og skyline
Kun en halv times kørsel fra Dubai centrum findes kilometervis af lange brede sandstrande. Det findes ikke mange andre steder i verden. Desuden kan man bo på "palmen" i Dubai, hvor hvert hotel har sin helt egen strand. Vil man have luksus er Dubai den helt rigtige ferie destination. Har kan man få alt hvad hjertet begærer. Har du lyst til en kage med ægte guld, kan det lade sig gøre. Rejser til Dubai giver også mulighed for jeepsafari i ørkenen, tage til hestevæddeløb eller spille golf på fremragende mesterskabsbaner. 
 
Uden for den velplejede storby finder du dramatiske ørkenlandskaber, gigantiske sandklitter, bedouin- og fiskerlandsbyer og oaser, som ikke har ændret sig meget siden Laurence of Arabias tid.
 
Her er også fremragende vandremuligheder, hvor du kan nyde en spændende natur - en ørkensafari er et must, og den venlige befolkning giver gerne gæster indblik i deres kultur og traditioner.
 
Befolkningen i Dubai elsker sport og afholder mange konkurrencer i bl.a. sejlsport, bilrace og kamelvæddeløb. Fra ørkenens tidløse, stemningsmættede landskaber til livlig handel i byens souk og overdådige hoteller - Dubai tilbyder et kalejdoskop af attraktioner for den besøgende.
 
Vis fuld beskrivelseVis mindre
Om Dubai

Få steder i verden finder man så store kontraster som i Dubai, og få steder byder på så mange aktiviteter og oplevelser på et forholdsvis lille område.

 

Dubai kan derfor også være fortrinlig i kombination med en ferie på f.eks Maldiverne eller Seychellerne. Emiratet har 1,4 millioner indbyggere og er den næststørste af de 7 Forenede Arabiske Emirater.
 
Her er alt fra spændende markeder i historiske bydele til overdådige topmoderne shoppingcentre. Derudover byder Dubai på luksuriøse hoteller, spændende arkitektur, nogle af verdens bedste golfbaner, forlystelsesparker og fortrinlige strande.
 
Du kan besøge et spændende skibsværft, hvor man bygger den traditionelle Dhow-båd og, apropos, så er en Dhow-sejlads til fredelige fiskerlandsbyer en god udflugtsmulighed.
Vejen hertil

Fra Kastrup kan man flyve direkte uden stop til Dubai med Emirates eller Norweigan. Alternativt med Lufthansa med et stop i Frankfurt eller KLM via Amsterdam.

 
Fra Hamborg findes ligeledes direkte fly med Emirates.
 
Ved rejser med Blixen Tours er transport fra lufthavn til hotel tur/retur altid inkluderet med mindre andet er nævnt.
Fakta
Visum
Der kræves for danske statsborgere visum til Dubai som udstedes ved ankomst og gælder maksimum 30 dage. Man skal medbringe en gyldig returbillet og et pas. Visum til Dubai er gratis. Pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet. 
 
Udenlandske statsborgere, samt personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at kontakte ambassade eller et konsulat for De Forenede Emirater.
 
Transport i Dubai
Skal man omkring i Dubai er Taxi meget brugt. De er lettilgængelige og priserne er moderate.
 
Restauranter og vand
I Dubai finder man næsten al slags mad: europæisk, japansk, thai, persisk og meget andet. Traditionel mad fra mellemøsten findes i stort udbud fra dyre restauranter til små lokale caféer. Da muslimer ikke spiser svinekød, er dette ikke at finde på det arabiske menukort.
 
Næsten overalt er maden god og serviceniveauet højt.
 
Vandet fra hanerne er sikkert at bruge til bl.a. tandbørstning, men til at drikke anbefaler vi at man køber vand på flaske.
 
Alkohol
Alkohol servers generelt kun i restauranter og på barer tilknyttet hotellerne. Restauranter der ikke er tilknyttet hoteller har oftest ikke tilladelse til at servere alkohol.
 
Priser og drikkepenge
Prisniveauet på mad og drikkevarer ligger omkring det danske niveau.
 
På de fleste restauranter er service inkluderet, men ellers betaler man 10 % af regningens pålydende. Kuffertbærerer i lufthavn og på hoteller giver man typisk USD 2-3 afhængig af hvor meget bagage man har.
 
Taxichauffører forventer ikke drikkepenge.
 
Valuta
Forenede Arabiske Emiraters Dirhams (AED eller Dh).
 
Tidsforskel
De Forenede Arabiske Emirater er 3 timer foran dansk tid ved vintertid og 2 timer foran ved sommertid.
 
Sprog
De mest talte sprog er arabisk og engelsk, men der tales også hindi, urdu og farsi. Atmosfæren i Dubai er kosmopolitisk, da over 80% af landets indbyggere er udlændinge.
Klima &vejrDubai

Vi bliver ofte stillet spørgsmålet 'Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dubai? Det korte svar er at klimaet i Dubai er varmt og tørt året rundt, så du kan rejse hertil uanset årstiden. Bedste tidspunkt at besøge Dubai med behagelige temperaturer er fra: oktober - juni.

 
Her er meget varmt om sommeren, som er fra juli til september, hvor dagtemperaturen ofte ligger omkring 40 C°. I disse måneder er hotellernes pools afkølet, ligesom der er aircondition overalt, så varmen er til at holde ud.
Resten af året er klimaet meget behageligt, og her kommer sjældent regn. Det eneste du skal være opmærksom på, når du planlægger din rejse til Dubai, er Ramadanen. De fleste restauranter uden for hotellerne holder nemlig lukket om dagen i denne periode.
 
Dubai er som sagt en skøn rejsedestination året rundt, men mange ynder særligt at rejse hertil i vintermånederne, hvor vejret hjemme er koldt og mørkt, og hvor vejret i Dubai næsten med sikkerhed er varmt og solrigt, og vandet er lunt. I denne periode kan nætterne være en smule kølige, så det er en god ide at medbringe en trøje, til hvis du skal ud om aftenen.
 
Kilde worldweatheronline.com
Lufttemperatur
Januar
24°
Februar
25°
Marts
28°
April
32°
Maj
37°
Juni
39°
Juli
41°
August
40°
September
39°
Oktober
35°
November
31°
December
26°
Vandtemperatur
Januar
21°
Februar
23°
Marts
25°
April
27°
Maj
29°
Juni
34°
Juli
37°
August
37°
September
32°
Oktober
30°
November
25°
December
23°
Nedbør (mm)
Januar
11
Februar
25
Marts
22
April
8
Maj
1
Juni
0
Juli
0
August
0
September
0
Oktober
0
November
2
December
14