Hotelbeskrivelse

Atlantis The Palm

Unikt luksushotel med egen marinepark
Atlantis åbnede under stor medieopmærksomhed og med alverdens berømtheder til stede i november 2008. Hotellet er gennemført og unikt med al tænkelig komfort med appeal til især familier.
 
Under opførelsen af hotellet fandt man ruiner og stisystemer som gav grobund for teori om, at ruinerne virkeligt var den glemte by Atlantis. De indgår nu i The Lost Chambers – en undervandsverden med 65.000 fisk og hajer, som kan beundres mange steder på hotellet og fra soveværelset i enkelte suiter.
 
Alle værelser og suiter er elegant indrettet i gode materialer og med udsigt over den Arabisk Golf eller den menneskeskabte palmeformede ø, Jumeirah Palm. Langs hotellet ligger flot 1,5 km sandstrand.
 
Med 17 restauranter med alt fra børnevenlig mad til gourmetrestaurant med 3 Michelinstjerner, er hotellet en stor kulinarisk oplevelse.
 
I tilknytning til hotellet ligger 4,5 hektar marine og vandland i tropiske omgivelser, hvor du kan lære om og komme i nærkontakt med delfiner. Vandlandets vandrutchebaner, vilde floder og private strand er et paradis for børn og voksne vandhunde.
 
Børnevenlig
Familievenlig
Aquaventure vandland
Shopping
Luksus
Wavehouse - stort undeholdning-kompleks
FACILITETER Atlantis The Palm
Hotellet er gennemført og unikt med al tænkelig komfort med appeal til især familier
Spa, børne- og teenklub, marinepark, stort udvalg af restauranter, shoppingarkade med eksklusivt mærketøj og smykker, natklub, lounge og udendørs terrasse, stort vandland, 2 store poolområder, 2 strandområder, fitnesscenter, tennisbaner og Wavehouse - et stort undeholdning-kompleks.
Bibliotek
Bordtennis
Business center
Butikker
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Concierge
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Volleyball
INDIKATIONSPRISER Atlantis The Palm
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I OCEAN KING ROOM
Periode
Voksen
08.05.24 - 30.09.24
24.295
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Opholdet på Atlantis The Palm inkluderer fri entré til "Aquaventure Water Park" og til "The Lost Chambres Aquarium".
Prisen inkluderer
  • Flybillet Kastrup – Dubai t/r med Emirates
  • Lufthavnsskatter
  • Transport Dubai lufthavn – hotel t/r
  • 7 x overnatninger på Atlantis The Palm i Ocean King Room med Morgenmad
  • Bidrag til Rejsegarantifond
Prisen inkluderer ikke
  • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.