Ledige stillinger

Blixen Tours

Blixen Tours søger medarbejdere, der kan give vores kunder oplevelser for livet

 
Kender du det, når man har en passion. Når man virkelig brænder for noget og går så meget op i det, at man ikke kan undgå at lade det være en stor del af ens liv – både i arbejdstiden og i fritiden. Hos Blixen Tours har vi sådan en passion. For os handler den om at rejse. At opleve verden og opsøge de steder og øjeblikke, der sætter sig i os og – ikke mindst – at give det hele videre til vores kunder. Vi elsker at sende vores kunder på deres livs drømmerejser. At skræddersy luksusrejser, så de opfylder alle kundens ønsker og drømme og giver dem en oplevelse, de aldrig glemmer. Det er dét, vi brænder for og dét der driver os hver eneste dag. 
 
Lige nu søger vi to medarbejdere til vores hyggelige, effektive og dygtige team. Nogen med samme passion og drive – og med samme ønske om at give vores kunder rejseoplevelser, de aldrig glemmer. Vi har brug for en passioneret, dygtig og engageret travel designer og ligeledes en back-office medarbejder.
 
Dine opgaver som TRAVEL DESIGNER
Din primære opgave vil være at rådgive i, producere og sælge eksotiske og eksklusive rejser til Det Indiske Ocean og Afrika. Herunder skal du hjælpe med at udvikle vores udbud af spændende destinationer og rejser. Det er en fast stilling og på fuldtid. 
 
Du er den vi søger, hvis:
 • Du har et indgående kendskab til vores destinationer i Det Indiske Ocean og/eller Afrika.
 • Din passion for at sammensætte de ypperste drømmerejser, brænder igennem hos kunden. Vores vigtigste opgave er at sammensætte den ultimative rejse, som lever op til kundens største ønsker og drømme, og hvor der er lagt vægt på de små detaljer i hele processen – både før, under og efter rejsen.
 • Du er serviceminded til fingerspidserne og kan arbejde selvstændigt.
 • Du er god til at kommunikere med vores kunder i tale og på skrift – både på dansk og engelsk.
 • Du har kendskab til Amadeus. Dette er dog ikke obligatorisk for at kunne søge stillingen, men det vil absolut være en fordel.
 • Du har gerne erfaring fra rejsebranchen.
 
Dine opgaver som BACK-OFFICE MEDARBEJDER
Dine primære opgaver vil være beregning af tilbud til vores kunder, beregning af pakkepriser, booking af fly i Amadeus, booking hos og korrespondance med vores leverandører, udfærdigelse af afrejsedokumenter og udstedelse af billetter til kunderne. Stillingen er fast og arbejdstiden er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Du er den vi søger, hvis:
 • Du har solid erfaring fra rejsebranchen.
 • Du har fokus på detaljerne, er serviceminded til fingerspidserne og kan arbejde selvstændigt.
 • Du er rutineret bruger af Amadeus.
 • Du er god til at formulere dig på skrift– både på dansk og engelsk.
 • Du har kendskab til vores destinationer i Afrika og/eller Det Indiske Ocean. Dette er dog ikke obligatorisk, men det vil absolut være et stort plus.
 • Din passion for at sammensætte de ypperste drømmerejser, brænder igennem hos kunden. Vores vigtigste opgave er at sammensætte den ultimative rejse, som lever op til kundens største ønsker og drømme, og hvor der er lagt vægt på de små detaljer i hele processen – både før, under og efter rejsen.
 
Arbejdssted
Vi har dejlige kontorfaciliteter, hvor der er plads og rum til både samarbejde og fordybelse. Vi er beliggende på Helge Nielsens Alle 7, 1C i 8723 Løsning mellem Vejle og Horsens med facade ud til motorvej E45.
 
Ansøgning
Sidder du med et skønt sug i maven og følelsen af at en af disse stillinger, er som skabt til dig, så skynd dig at skrive til os. Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og vil holde samtaler løbende. Du skal sende din skriftlige ansøgning med CV til job@blixentours.dk.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Heine B. Sørensen på telefon 7674 0070.
 
Et par ord mere om Blixen Tours
Blixen Tours A/S blev grundlagt i 2003 og er et danskejet rejsebureau, der har specialiseret sig i at skræddersy eksklusive rejser til Afrika, Det Indiske Ocean og Mellemøsten. Vi har kontor i Danmark med 8 medarbejdere og i Norge med 8 medarbejdere. Vi er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening, DRF. Læs mere om Blixen Tours på https://www.blixentours.dk/om