All Inclusive rejser

Det Indiske Ocean & Afrika

Nedenfor kan du se nogle af de muligheder samt tilbud der er for All Inclusive rejser til Blixen Tours' destinationer. All Inclusive er muligt til Maldiverne, Seychellerne, Mauritius, Zanzibar og en del safari lodges i Afrika.

 
På Maldiverne og Mauritius findes et mindre udvalg af hoteller, hvor All Inclusive som udgangspunkt er inkluderet og et stigende antal, hvor All Inclusive kan tilkøbes mod tillæg. Derfor er All Inclusive ikke på alle nedenstående rejser inkluderet i prisen, men nævnt som tillæg under fanebladet med priser. Det er meget individuelt om det kan svare sig at tilkøbe en All Inclusive pakke, men kontakt os vi hjælper med vejledning herom.
 
Betingelserne for All Inclusive er forskellige på alle hoteller, men typisk for de fleste (Maldiverne All Inclusive og Mauritius All Inclusive) er at måltiderne, som er inkluderet, er på hovedrestauranten og ønsker man at spise på hotellets andre restauranter vil det være mod et tillæg eller hvor man i stedet tilbydes en rabat. En del hoteller har flere forskellige pakker med All Inclusive, hvor der i nogle er inkluderet udflugter, vandsportsaktiviteter, massage, pasning af børn m.m.
 
Mange steder i Afrika på safari lodges og camps er opholdet med All Inclusive. Ofte betyder det at alle måltiderne, safarikørsel og nogle gange drikkevarer er inkluderet. På de mere eksklusive lodges er tøjvask og andre services ofte inkluderet.
 
Fuld beskrivelseMindre beskrivelse
 
Artikler og inspiration