Store billeder

Hvad er luksusrejser for dig?

Hvad er luksus? Og kan det overhovedet defineres helt præcist? For som det er tilfældet med alle andre følelser, er følelsen af luksus – og ikke mindst, hvad der udløser følelsen, eksempelvis på luksusrejser - en ganske personlig oplevelse.
Store billeder
Luksus kan opleves på mange måder og kan være med til at gøre både store oplevelser og små øjeblikke endnu mere ekstraordinære. Et sted, hvor ”følelsen af luksus” ofte er særligt eftertragtet, er på ferien, når vi endelig har ”trukket stikket” og taget en pause fra hverdagen.
 
Følelsen af luksusrejser
Følelsen af luksus, når man er ude at rejse, handler for de fleste om at opleve en form for overdådig komfort og velvære, der giver en følelse af særlig forkælelse. Det kan fås på 5-stjernede hoteller, hvor man bliver forkælet med alt fra førsteklasses service, elegante omgivelser og eksklusive faciliteter til luksuriøse spa-behandlinger, gourmetrestauranter og personlig butlerservice. Kort sagt, så handler det om at føle sig særligt godt behandlet – med alt hvad det indebærer.
 
Følelsen af luksus, når dine behov og ønsker bliver opfyldt uden besvær
Luksus på ferien kan også være følelsen af at træde ind i en verden, hvor dine behov og ønsker bliver opfyldt uden besvær. At føle sig forkælet og velkommen fra det øjeblik, du ankommer, vel vidende at alt er taget hånd om. At kunne nyde gourmetmåltider, forfriskende drikkevarer og lækre snacks uden at skulle tænke på regningen. At have fri adgang til en bred vifte af aktiviteter, oplevelser og underholdning – og bare nyde hvert øjeblik uden begrænsninger. Nogle kalder det All Inclusive – andre kalder det at fuldende ferieoplevelsen.
 
Følelsen af luksus på rejser med din eneste ene
Følelsen af luksus sammen med sin udkårne kan være øjeblikke af ren forkælelse og velvære, hvor man føler sig som de eneste to personer i verden. Det kan være alt fra at nyde en romantisk privat gourmetmiddag på Maldivernes hvide sandstrande, til at dele uforglemmelige oplevelser på Afrikas savanne i en eksklusiv intim camp.
 
Følelsen af luksus er at holde ferie et sted, hvor du ved, at der er styr på alt og hvor alt er gennemført ned til mindste detalje, så I bare kan nyde hinandens selskab og være sammen i et øjeblik af fuldendt tosomhed.
 
Følelsen af luksus på familieferien
Følelsen af luksus med familien handler for mange om at skabe uforglemmelige minder og øjeblikke, der er vævet sammen af kvalitetstid og forkælelse. Det kan være at slappe af ved poolen på et luksuriøst resort, udforske spændende destinationer i stil og komfort eller nyde eksklusive aktiviteter og oplevelser, der kun er forbeholdt de få.
 
Det er at træde ind i en verden af overdådighed og komfort, hvor hver oplevelse er som et eksklusivt eventyr, der deles med dem, du elsker. Det er luksuriøse omgivelser, hvor alt fra de bløde senge og elegante møbler til de velplejede omgivelser og imponerende udsigter minder dig om, at her skal du ikke præstere eller yde, her skal du bare nyde; Nyde at der er professionelle mennesker, der klarer alt det praktiske for dig, så du kan slappe af sammen med din familie.
Store billeder