Mauritius og kunsten at vælge det rigtige hotel

Den eksotiske vulkanø Mauritius byder udover sin smukke natur, sukkerrørsplantager, hvide sandstrande, også på nogle af de mest fantastiske og luksuriøse hoteller i verden. Vi har selv besøgt hotellerne og håndplukket de bedste på øen. At vælge det helt rigtige hotel kan være svært, vi vil derfor prøve at guide dig på rette vej.

 

For livsnyderen

/  Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort — 5*

 
Klassisk kolonistil og Blixen Tours VIP All Inclusive
 
Heritage Le Telfair ligger i det naturskønne område Bel Ombre på den sydvestlige del af øen. I dette område er der kun få hoteller, og her finder du også øens ubestridt smukkeste natur. Hotellet og alle værelser er indrettet i klassisk hyggelig kolonistil, hvilket giver hotellet en helt særlig og luksuriøs stemning.
 
En af de ting, der gør dette hotel særlig eftertragtet, er den omfattende Blixen Tours VIP All Inclusive pakke, som vi kan tilbyde her. I denne pakke er der bl.a. inkluderet muligheden for at spise på 7 forskellige restauranter, massagebehandlinger, drikkevarer, udflugter, adgang til lounge i lufthavnen på hjemrejsen, fri golf på 18-hullers mesterskabsbane og meget mere. Den unikke charme, de smukke omgivelser, skønne strande, klimaet og ikke mindst den attraktive Blixen Tours VIP All Inclusive pakke gør, at dette hotel er yderst populært rejsemål hos vores gæster.
 
Værelsestip: Juniorsuiterne i stueplan. Her får du direkte adgang til den smukke strand, en romantisk himmelseng, private strandstole samt udendørs bruser.
 
 
 

For golfspilleren

/  Anahita Mauritius The Resort — 5*

 
En golfspillers luksuriøse drøm
 
Dette hotel på østsiden af Mauritius, består af en række elegante luksuslejligheder samt overdådige villaer med egen pool. Hotellet ligger lige ved den imponerende mesterskabsgolfbane Anahita Golf, hvilket gør det særligt eftertragtet for golfspillerne.
 
Ved hotellet findes en mindre sandstrand, samt tilbydes der gratis shuttle direkte fra hotellet til den eksotiske ø Ile aux Cerfs, hvor man finder en smuk lang hvid sandstrand samt endnu en golfbane, Mauritius måske mest udfordrende og smukke golfbane. Hotellet egner sig derfor især til dig som elsker at spille golf, gerne vil bo i privat lejlighed eller luksusvilla med pool, og endda eventuelt et langtidsophold.
 
Værelsestip: Er I flere golfspillere der rejser sammen, kan vi anbefale en af villaerne. De er rummelige, har en stor privat pool, er indrettet med sans for detaljen, samt nem adgang til golfbanen.
 
 
 

For børnefamilien

/  Long Beach Golf & Spa Resort — 5*

 
Moderne luksus med masser af aktiviteter ideelt for børnefamilier samt All Inclusive
 
Long Beach Golf Spa & Resort er et lidt større hotel, der byder på en fin lang og bred sandstrand og mange aktiviteter bl.a. i form af et stort sportscenter.  Hotellet lever desuden op til sit navn – Long Beach – ved at have en af de længste og bredeste strande på Mauritius.
For børnefamilier er der i særklasse masser af aktiviteter at give sig til som klatrevæg, yoga, hi-tech fitness-center, jogging stier og mange flere. Alle ikke motoriserede vandsportsaktiviteter er desuden inkluderet. For forældrene er der desuden fri golf på en af øens bedste golfbaner – Ile aux Cerfs, der ligger godt 30 minutters kørsel og sejlads fra hotellet.
 
Endnu et punkt der gør stedet tillokkende for børnefamilier, er den gode All Inclusive, hvor I kan vælge mellem flere forskellige restauranter både til frokost og aftensmad.
 
Værelsestip: For familier er det muligt at få et familieværelse, således sover forældre og børn i hvert deres værelse kun adskilt med en dør.
 

 

 

For den ypperste luksus

/  Royal Palm — 5+*

 
Ultimativ luksus på Mauritius nordvestlige kyst
 
Royal Palm sætter i den grad baren for hvad et ægte luksushotel er. På dette hotel er der intet der er middelmådigt. Alle værelser er rummelige og indrettet med sans for detaljerne. Måltiderne der serveres her af højeste gastronomiske kvalitet som vil forkæle dine smagsløg gennem hele dit ophold.
 
Lige foran hotellet finder du en af de bedste sandstrand på den nordlige del af Mauritius.
Ønsker du desuden at ankomme til dette hotel med stil, kan du vælge helikopter-transfer direkte fra lufthaven til Royal Palms private helikopterlandingsplads.
 
Værelsestip: Royal Palms Ocean Suiter tilbyder store wellness badeværelser samt altaner eller terrasser med egne solsenge, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt.
 
 
 

For den moderne strandelsker

/  Shangri La´s Le Touessrok Resort & Spa — 5*

 
Strandluksus med et moderne tvist, voksenafdeling, privat ø og smukke strande
 
Det nyrenoverede Shangri La´s – Le Touessrok Resort & Spa er uden tvivl blandt øens bedste hoteller. Her finder du moderne værelser samt flere strande.
 
Lige fra du træder ind i lobbyen bemærker du hurtigt, hvordan der er tænkt over selv de små detaljer. Hotellet har formået at kombinere moderne design, luksus og samtidig gøre det til et afslappet strandhotel. Hotellet egner sig både til børnefamilier samt par. For par er der indrettet en hel fløj af hotellet kun til voksne med tilhørende voksen pool.
 
Morgenmadsbuffeten er værd at fremhæve, da den er en af de bedste vi har oplevet på Mauritius. Udvalget er enormt og især juicebaren – hvor du kan få mikset din egen friskpressede juice – er blot én af de ting der gør, at hotellet har formået at hæve baren for en morgenmadsbuffet.
 
Værelsestip for par: Juniorsuiterne i voksen fløjen har ægte wow-faktor, et stort åbent badeværelse samt en utrolig udsigt. Som en ekstra bonus er alt i minibaren inkluderet, hvilket kun gælder for disse værelser.
 
 
 

For madelskeren

/  The Oberoi Beach Resort — 5+*

 
Eksklusivt, eksotisk, personlig service og fantastisk mad
 
På The Oberoi Beach Resort, på den nordlige del af Mauritius, finder du en sand oase af luksus. The Oberoi har vundet et utal af priser, og det med god grund. Lige fra du ankommer, fornemmer du hurtigt, at der er noget særligt over dette hotel. Et serviceniveau – der uden at være anmassende – er helt i top. En tropisk have med to pools, der nærmest giver en meditativ virkning og en solnedgang over havet, som du stadig vil huske efter ferien. 
 
Fra vores synspunkt er der dog én bestemt ting der gør, at vi blev forelskede i dette hotel – nemlig maden. Lige fra a la carte morgenmaden til det overdådige aftensmåltid bliver smagsløgene forkælet på The Oberoi.
 
Tip: Bestil med halvpension. Det vil du ikke fortryde.
 
 
 

For natur- og strandelskere

/  St. Regis Mauritius Resort — 5+*

 
Luksushotel bygget i kolonistil omringet af smuk natur og en af øens bedste strande
 
Denne oase af luksus har en beliggenhed på en af Mauritius´ mest attraktive områder. På den ene side af hotellet finder man den skønneste sandstrand og kigger man den anden vej, har man et betagende udsyn til det smukke bjerg Le Morne, som man finder på UNESCOs verdensarvsliste.
 
St. Regis Mauritius Resort er det mest luksuriøse hotel i netop dette område. Hotellets høje standard kommer sig bl.a. til udtryk ved at hotellet kun består af suiter der alle har en betagende udsigt over det azurblå hav. Som en ekstra bonus har alle suiter tilknyttet en personlig butler.
 
Værelsestip: Da St. Regis Mauritius Resort ligger ved en af øens smukkeste strande er en Beachfront Junior Suite med direkte adgang til stranden vores favorit værelse. 
 
 
 

For stilrig luksus

/  Constance Le Prince Maurice — 5*

 
Prisvindende og diskret luksus hotel
 
Constance Le Prince Maurice er en tropisk og afslappende oase på østkysten af Mauritius. Et meget populært der formår at kombinere ypperlig luksus med en afslappende atmosfære.
 
Et hotel indrettet med rustikke detaljer der giver en fantastisk eksotisk stemning. Et hotel der desuden kan byde på to gourmetrestauranter, hvor den ene er på små tømmerflåde-pavilloner. Udover dette er hotellets vinkælder ligeledes imponerende og tilmed den største man finder på Mauritius.
 
For golfspillerne tilbyder Constance Le Prince Maurice desuden gratis green fee på to af øens mesterskabsgolfbaner.
 
Tip: Vælg helpension.
 
 
 
 
Endnu flere skønne hoteller
Dette er kun et lille udpluk af de skønne og luksuriøse hoteller du finder på Mauritius. Her kan du se hele listen af de hoteller vi har håndplukket fra Mauritius.
 
 
Er du stadig i tvivl, kan du altid ringe til os, så vi sammen kan finde det helt rigtige hotel ud fra dine eller jeres ønsker.