Store billeder

Drømmerejser for flere generationer

Man siger, at oplevelserne er størst, når man deler dem med andre - og særligt stort er det, når man deler oplevelserne med dem, der står en allernærmest; sine børn, børnebørn, forældre eller bedsteforældre.
Store billeder
Det er præcis det, der gør familie- og generationsrejser til noget helt unikt. Her er der tid til nærvær og til oplevelser – og her bliver der skabt minder for livet.
 
Hvor familierejsen går hen, er ikke så vigtig i forhold til nærværet, men oplevelserne og aktiviteterne skal gerne være nogle, som både unge og ældre – og alle derimellem – har interesse i og kan deltage i.
 
Her får du 4 gode destinationer til drømmerejser for hele familien.
 
 
Maldiverne – et paradis både over og under vandet
Maldiverne er et vidunderligt ø-rige, som gemmer på kridhvide sandstrande, turkisblåt vand og farverige koralrev med et mylder af fisk – faktisk har Maldiverne nogle af de bedste dykkerspots i verden, som er et eventyr at tage på opdagelse i.
 
Mange hoteller har også flotte husrev bare få svømmetag fra stranden, som er trygt og spændende for børn og voksne at udforske.
 
Så er din familie glad for sol, strand og vand, så er Maldiverne et sandt paradis.
 
 
 
Mauritius – noget for alle
En rejse til Mauritius kan både være en afslappende daseferie, som foregår på stranden, men det kan også være en ferie fyldt med spændende oplevelser og aktiviteter – eller måske en kombination af begge.
 
Mauritius’ frodige skove, bakkede landskaber og azurblå hav byder på talrige oplevelser og aktiviteter - både for dem, der elsker adrenalin og dem, der gerne vil skrue lidt ned for tempoet – med andre ord: Mauritius har noget for alle.
 
 
 
Seychellerne – slap af på de mest eksotiske bountystrande
Seychellerne er en unik ø-gruppe midt i det Indiske Ocean med en farverig og eksotisk flora og fauna.
 
Her er nogle af verdens bedste strande, palmetræer med enorme kokosnødder, høje granitklipper, frodig og sjælden vegetation og et magisk fugleliv.
Her kan du og familien nyde livet på stranden og havet, gå ture i den smukke natur, hilse på kæmpeskildpadder, tage på ø-hop og meget andet.
 
 
 
Sydafrika – et overflødighedshorn af muligheder
Hvis du har været på safari, så har du mærket suset i maven, når du pludselig får øje på de vilde dyr.
 
Det er magisk. Men når du samtidig, ud af øjenkrogen, kan se dine børn eller børnebørns begejstrede udtryk og høre deres glædesudbrud, så bliver det ikke meget større.
 
Safari er en kæmpestor oplevelse for både store og små og går turen til Sydafrika, kan safariturene for eksempel kombineres med storbyferie i en af verdens smukkeste byer, Cape Town, eller et besøg i det berømte Vinland.
 
Store billeder