Store billeder

Hvor skal man rejse hen i efterårsferien 2024 ?

Der er mange gode grunde til allerede nu at begynde at tænke på, hvor i verden du og familien skal tilbringe jeres efterårsferie.
Store billeder
Udover forventningens glæde, så er en fordel ved at være ude i god til, at der stadig er pladser på de bedste flyafgange, på jeres yndlingshotel, mv. Samtidig har I masser af tid til at undersøge destinationen grundigt og finde de restauranter, seværdigheder og aktiviteter, I gerne vil opleve
 
Gode steder at rejse hen i efterårsferien  
Mange drømmer om at forlade efterårets ofte grå og regnfulde vejr og rejse sydpå til sol og varme.
 
Men hvor skal turen helt nøjagtigt gå hen?
 
Ja, det kommer helt an på, hvad du og familien gerne vil i jeres ferie.
 
Vil I dase på stranden, på safarieventyr, være aktive med vandsport, vandreture eller golf eller bare blive forkælet med god mad, spabehandlinger og drinks i solnedgangen?
 
Elsker i All Inclusive rejser eller er I helst fri? Vil I gerne være, hvor der sker en masse eller vil I hellere have så meget privatliv som muligt? 
 
Det er her, vi kommer ind i billedet. Fortæl os, hvad I ønsker i jeres ferie, og så skræddersyr vi rejsen, så den bliver præcis, som I drømmer om. Mangler du inspiration, så læs videre herunder. 
 
Daseferie og oplevelser over og under vandet på Maldiverne  
For mange er Maldiverne indbegrebet af paradis; Turkisblåt hav, svajende palmer og kridhvide sandstrande.
 
Her får man strandferie, når det er allerbedst. Allerede når man ankommer til øerne og bliver taget imod med varme smil, trommerytmer og blomsterblade bliver man forført at stemningen, hjertevarmen og de uimodståeligt smukke omgivelser – og man mærker straks, at Maldiverne bare er noget helt særligt.
 
Hvis du er bange for, om du eller familien kommer til at kede jer, så bare rolig. I kan hygge jer med alverdens vandsportsaktiviteter, fisketure og sejlture. I kan dykke og snorkle i smukke koralrev, spille tennis og padel og meget mere.
 
 
Mauritius – en feriedestination for alle 
Mauritius har smukke strande, lunt hav, dybe skove og frodige bakker og bjerge – og på alle disse ”legepladser” er der et stort udvalg af aktiviteter, som du og familien kan kaste jer over.
 
Så er drømmen en ferie med både strandafslapning og eventyr, så er Mauritius et godt valg – også hvis I er flere generationer, der rejser sammen.
 
 
Afrika – et overflødighedshorn af muligheder
Drømmer du og familien i stedet om at komme på safarieventyr, så lad rejse gå til Afrika. Oplev Afrikas uberørte natur og se de smukke, vilde dyr på tæt hold i deres naturlige element – samtidig med at I bor i idylliske camps midt ude på savannen eller med udsigt til floden og dyrene, der kommer for at drikke.
 
I kan også opleve ”røgen der buldrer” ved Victoria Falls, besøge en af verdens smukkeste byer, Cape Town, eller det berømte Vinland og meget meget mere.