Store billeder

Bryllup på Seychellerne

Lene og Jan Søgaard Rasmussen oplevede den ultimative romantik med safari i Kenya og efterfølgende vielse på stranden på Seychellerne.
Store billeder
Rejsen på i alt to uger blev planlagt i samarbejde med Henriette fra Blixen Tours, og da både Lene og Jan er rejsevante mennesker med rastløshed i kroppen, var det vigtigt at få sammensat den helt rigtige tur til dem. Vi fangede Lene på en lidt grå forårsmandag for at få en snak om rejsen og brylluppet.
 
Blixen Tours: Hvordan forløb brylluppet?
Lene: ”Det hele var arrangeret hjemmefra, og på hotellet var der én der stod for alt det praktiske, så alt forløb planmæssigt. Der er en regel på Seychellerne om, at man skal vies under fast tag, så de havde pyntet en pavillon rigtig flot op med palmeblade og blomster.
 
Vejret var perfekt, og det var meget varmt, så vi var glade for at vi havde pakket let tøj. Det var godt at vi ikke havde det store skrud på, da vielsen forløb i bagende eftermiddagssol. En lille sjov detalje var, at Jan satte mit hår, og det klarede han rigtig flot. Han havde fået et lille kursus hjemmefra hos hans mor, som er frisør”.
 
At de valgte at tage af sted for at blive gift i stedet for at holde en fest herhjemme, kom ikke som den store overraskelse for deres familier, da begge er meget rejselystne: ”Vi er nok lidt alternative i mange henseender, så valget af den helt store oplevelsestur frem for en stor bryllupsfest var nok ikke den store overraskelse for vores familier. Det var en stor og meget romantisk oplevelse."
 
"Hvis vi skulle gøre det om, ville vi gøre det igen”.
 
Som tidligere nævnt har både Lene og Jan rejst meget, og de er ikke så meget til det traditionelle, så da idéen om at blive gift i udlandet meldte sig, bestilte de Blixen Tours' Bog, ”og da vi så bogen, var vi ikke i tvivl om, det var det, vi ville – og at Blixen Tours skulle stå for arrangementet.
 
Fra starten var det hele utroligt professionelt.
Henriette lavede et lille telefoninterview, hvor hun hurtigt spottede hvilke mennesker vi nu var og fik dannet sig et rigtig godt indtryk af os, og så lavede hun et forslag på baggrund af indtrykket.
 
Vi havde godt nok snakket om at tage på safari, men inspirationen kom fra Blixen Tours, og Henriette fik lavet den helt rigtige rejse til os, fordi hun spottede, at vi er lidt rastløse og skal have lidt afveksling.”
 
Der er selvsagt mange forventninger til en rejse, og måske endnu flere når man også skal giftes på rejsen: ”Vi havde en forventning om at det hele klappede med transport, bagage, flyskift og så videre, og så forventede vi at få masser og masser af oplevelser; både masser af dyreoplevelser på safarien og bagefter nogle mere afslappende dage på Seychellerne. Når man er på safari, står man tidligt op og oplever utrolig meget i løbet af en dag, så det var en perfekt kobling, at kombinere safari og Seychellerne.
 
Stod oplevelserne så mål med forventingerne?
”100 procent! Alt klappede – safaridelen, Seychellerne og brylluppet. Det var fedt, at alt gik, som det skulle, for det er en stor ting i éns liv at blive gift. Som sagt så fik Henriette sammensat det helt rigtige ud fra hvilke mennesker hun fornemmede, at vi er. Hvis der er noget der skulle fremhæves ved turen, så var det et godt valg at sende os ud på de helt små lodges i Kenya, hvor der virkelig blev kræset om os, og hvor der er en nærhed, der gør, at man ikke føler at man bare er en tilfældig turist. Og så den ro der er derude... Det var helt underligt at komme til Nairobi efter teltcampens stilhed. Vi var også imponerede over hvor smukt, der er, på Seychellerne”.
 
Til sidst kom vi ind på, hvordan det var at rejse med Blixen Tours; vi er jo altid glade for både ris og ros, men Lene havde kun ros tilovers: ”Vi følte at vi fik en speciel behandling og et nærvær der var noget helt særligt i forhold til hvis vi havde købt en standardrejse et større sted – vi kunne få det stort set som vi gerne ville have det. Vi er meget taknemmelig for, at Blixen Tours var medvirkende til, at vi fik den perfekte tur og de perfekte rammer om vores bryllup.
 
Vi skal helt klart af sted igen!”
 
 
 
Store billeder