En ferie med det hele, tak!

På Maldiverne findes et hotel, som ikke bare opfylder gæsternes høje krav og mange behov, men som tager ”ferie på en bountyø-konceptet” endnu et skridt videre – et skridt, som gør, at de fleste andre luksushoteller må klappe drinkparaplyen sammen og se sig slået. Velkommen til Anantara Kihavah Villas.
Klichéerne står i kø, når man forsøger at beskrive luksushotellet på Baa atollen i Det Indiske Ocean. ”Paradis”, ”en eksotisk perle”, ”noget ud over det sædvanlige” – klichéerne passer bestemt, men de fortæller ikke hele sandheden, det er nemlig endnu mere end det. Anantara Kihavah Villas ligger helt i toppen af klassen og er noget af det mest luksuriøse, du kan finde på Maldiverne.
 
Har alt det, som de fleste efterspørger
Det, der gør Anantara Kihavah Villas til noget særligt er, at de har alt det, som de fleste efterspørger på deres drømmerejse – og så lige lidt mere. De private hytter man bor i på øen, ligger enten på stranden få skridt fra vandet eller de står på pæle en meter over Det Indiske Oceans turkisblå krystalklare vand. De er selvfølgelig gennemført luksuriøse med egen pool og imponerende badeværelser, som er nogle af de lækreste på Maldiverne. Bare en detalje som at badekarret har glasbund, så det føles som om man flyder rundt i havet, siger vist det hele.
 
Hytterne er store og rumlige og har nemt plads til 2 børn, og de findes endnu større, hvis man er en større flok af sted.
 
Hvis man kan løsrive sig fra sin private villa, så har resten af Anantara Kihavah Villas også meget at byde på. Hotellet har eget husrev, hvor man kan bruge timer og dage på at plaske rundt med snorkle eller dykkerudstyr og udforske undervandslandskabet. Hotellet tilbyder også stort set alle former for vandsport, ligesom man kan dybhavsfiske og senere være med til at tilberede fangsten på et madlavningskursus. Man kan også slappe af i den luksuriøse spa eller man kan simpelthen bruge dagen på de kridhvide sandstrande og i det lune hav.
 
Ligegyldigt, hvad man foretager sig, så lover folkene bag hotellet, at freden, vejret, roen og idyllen vil få enhver til at glemme alt om hverdagens stress og jag.
 
Spis middag under havets overflade
Også når det er spisetid mærker man Anantara Kihavahs ønske om at være noget helt særligt. Alle restauranterne serverer forskellige former for gourmetmad og kan tilbyde alskens delikate vine. Skal bryllupsdagen fejres eller vil man bare gerne nyde en romantisk privat middag på stranden med sin udkårne, så kan dette også arrangeres.
 
Hvor vidunderligt dette så end lyder, så er det et koncept, der er set før. Derfor kan Anantara Kihavah Villas selvfølgelig også tilbyde en helt anden og ganske spektakulær måde at nyde sin middag på – nemlig under havets overflade. Jo, den er god nok. Restauranten er placeret under vandet og alle ydervægge er erstattet af glas, så man kan sidde og kigge ud på farverige fisk, små hajer og rokker, der svømmer forbi på den anden side af glasvæggene.
 
Der er endnu flere ting, som man kunne beskrive og fremhæve ved Anantara Kihavah, men budskabet er vist nået frem til de fleste allerede nu. Anantara Kihavah har et brændende ønske om at være noget helt særligt, og ser man på de forskellige priser og udmærkelser, som hotellet kan fremvise, så kan man konkludere, at det er lykkes for dem. Mange anmeldere, livsnydere og journalister har manglet ord, når stedet skal beskrives, og har måttet gribe ud efter alle de gamle klichéer nok engang - for Anantara Kihavah er i sandhed et paradis, en eksotisk perle og noget ud over det sædvanlige.
 
 
 
Store billeder