Store billeder

Hvad kan man lave på Maldiverne?

For mange er Maldiverne indbegrebet af paradis; Turkisblåt hav, svajende palmer og kridhvide sandstrande.
Store billeder
Det frister de fleste, mens samtidig er mange bange for, om de kommer til at kede sig. For hvad kan man ellers lave på Maldiverne udover at bade og sole sig?
 
Sport og aktiviteter for enhver smag  
Skal daseferien også indeholde sport og aktiviteter, så byder Maldiverne på massevis af muligheder både på land og til vands.
 
Er du bidt af en gal paddel, kan du glæde dig over at flere af vores hoteller har nye, flotte paddeltennisbaner – og mange har også baner til tennis, beachvolley, petanque, mv.
 
Derudover tilbyder de fleste træning i moderne fitnesscentre og yogasessioner på stranden. 
 
Et hav af muligheder  
Maldiverne gemmer på nogle af de smukkeste koralrev og dermed nogle af de bedste dykkerspots i verden, som du kan tage på opdagelse i med dygtige instruktører.
 
Mange hoteller har også et flot husrev, som ligger bare få svømmetag fra stranden, som du selv kan udforske med maske og snorkel.
 
Derudover er Det Indiske Ocean en sand legeplads for alle der elsker både motoriserede og ikke-motoriserede vandsportsaktiviteter. 
 
Sæt sejl mod forkælelse, romantik og afslapning  
Soneva Fushi og Soneva Jani – to af vores mest populære hoteller på Maldiverne – kan du leje en 23 meter lang luksusyacht og sejle på dagsture, eller måske blive ombord i flere dage, og opleve magiske solnedgange og delfiner, der følger båden, mens du slapper af i jacuzzien på dækket eller nyder en udsøgt middag.
 
Du kan sætte kurs mod de bedste dykker- og surfersteder eller sejle fra den ene bounty-ø til den næste. Du bestemmer…  
 
En ferie med lidt af det hele  
Måske vil du gerne have både afslapning og oplevelser i din ferie, men uden at det bliver alt for besværligt – og det kender vi godt.
 
Derfor har vi skabt vores Blixen VIP All Inclusive pakke, som indeholder spændende aktiviteter, lækre måltider, skøn forkælelse og særlige oplevelser, som kun vores gæster får inkluderet.
 
Vi tilbyder Blixen VIP All Inclusive på flere af vores hoteller på Maldiverne, blandt andet på de to 5-stjernede vidundere; Atmosphere Kanifushi og OZEN Life Maadhoo
 
Mange hoteller tilbyder også oplevelser, som er særlige for det område, de er beliggende i, eller som er helt unikke, så fortæl os, hvad din rejse til Maldiverne skal indeholde, så vi sammen kan skræddersy din rejse til Maldiverne 
Store billeder