På ø-hop i paradis — med eksklusiv yacht

I vor tids overfyldte verden kan det være en udfordring at finde et øde paradis væk fra metropolernes støj og stress.
For nogle kommer det som et positivt chok at opdage, at det lille ø-rige Maldiverne i Det Indiske Ocean byder på ikke mindre end 1.192 eksotiske øer at vælge mellem. Ud af disse er kun godt 200 øer beboede, og heraf cirka 85 øer med luksus ressorts. Hvert ressort kappes med hinanden om at tilbyde det bedste af det bedste og de mest luksuriøse omgivelser. Det gør det svært at vælge hvilken perle, hvorpå man vil lade sig forkæle og udleve de flestes ultimative drøm. Så hvorfor ikke chartre din egen bemandede Azimut luksus yacht og tage på ø-hop i paradis.
 
Havet for dig selv
At besøge Maldiverne til vands med yacht, betyder perfekte rammer for at udforske selv de ydre og fjerntliggende øer samt opdage dykkersteder som de fleste besøgende aldrig ser. Så snart du lander i Malé træder du ombord på det flydende luksus feriested, og cruiser væk fra den travle hovedstad (over en tredjedel af befolkningen lever på øen Malé).
 
Den luksuriøse båd med højtydende motorer, nyeste teknologi kombineret med moderne design, er ideel og yderst fleksibel til at få adgang til de lavvandede mere fjerntliggende områder. Hele flåden af Azimut tilhørende Sultans of the Seas er som skabt til ø-hop i havet omkring Maldiverne. Med plads til 10 overnattende gæster plus besætning og en cruising speed på op til 30 knob øges muligheden for at se adskillige af de vidunderlige og unikke atoller.
 
Den undersøiske verden
Maldivernes vejr egner sig til en bred vifte af aktiviteter, lige fra afslapning og solbadning på stranden til dykning, snorkling, surfing og fiskeri. Øgruppen, der omfatter 26 store atoller, er hjemsted for sjældne undersøiske skønheder, hvilket gør det til en af de mest eftertragtede dykkerdestinationer i verden.
 
Med din privat chartrede yacht kan du kaste anker ved de smukke laguner langs nogle af de ubeboede øer, og tilbringe dagen i det azurblå vand for at snorkle eller dykke.
 
Et must er den undersøiske verden ved Kihaadhuffaru Thila, som byder på rokker og stingrays samt stimer af fisk i alle regnbuens farver.
 
Efter at have oparbejdet en appetit på vandet, kan din besætning arrangere picnicmiddag på den ubeboede ø i nærheden, hvor stilheden nydes til bølgeskvulp under en stjerneklar himmel.
 
Fiskeri har været livsnerven for Maldiverne i mange generationer. Fra dækket på yachten har du optimale betingelser for at fiske. Især ved solopgang, hvor farvandet er spækket med sejlfisk, kingfish, gulfinnet tun og mange andre fisk.
 
De maldiviske farvande er blandt de fem bedste steder i verden for at spotte hvaler, hvalhajer og delfiner. Med over 20 forskellige arter, lige fra blåhvalen til delfiner, kan du fra dækket se deres regelmæssige ruter, hvor de om natten svømmer af sted for at indfange deres måltid, i de tidlige morgentimer kommer ind til atollerne, for igen sidst på eftermiddagen at forlade stedet med kurs mod det åbne hav.
 
Frihed
Den servicemindede besætning ombord bestående af en kaptajn, tjener, kok og dykkerinstruktør venter på at sejle dig til ubeboede øer, smukke laguner og farverige koralrev.
 
Den sande luksus ved at leje en yacht er friheden. Den ultimative frihed til at sejle hvorhen du vil, stoppe når du ønsker det, og er uhindret af et fastlagt program. Har du eksempelvis lyst til en afstressende massage sætter I kursen mod Soneva Fushi’s Spa eller et af de andre luksusressorts.
 
Efter dagens oplevelser, kan du trække dig tilbage i din luksuskahyt med alle moderne bekvemmeligheder før en ny dag i paradis venter.
 
Kontakt Blixen Tours på telefon 7674 0070 for tilbud på en rejse lidt ud over det sædvanlige med Sultans of the Seas. Priserne starter fra ca. kr. 70.000,- pr. dag.
Store billeder