Store billeder

Drøm dig væk til eksklusive wellness-oaser i Det Indiske Ocean

På Sri Lanka og Maldiverne finder du nogle af verdens mest fortryllende wellnessdestinationer, hvor luksus og ro går hånd i hånd. Uanset om du drømmer om at finde indre balance gennem Ayurveda i Sri Lankas frodige landskaber eller at nyde en afslappende spabehandling på en af Maldivernes eksotiske øer, så kender vi de mest unikke steder, hvor hver dag er en rejse mod indre balance og harmoni – og ren nydelse.
Store billeder
Santani Wellness Resort - et sted der oser af sundhed på den gode måde
Højt oppe i Sri Lankas grønklædte bjerge, ligger et ganske unikt gemmested, for alle der ønsker en ferie med fokus på krop og sjæl. Her kan du opleve en unik forening af traditionelle ayurvediske helbredelsesmetoder, berigende wellness-programmer og en fordybelse i naturens magi.
 
På Santani Wellness Resort bor du i stilfulde villaer, som med fuldt overlæg er meget minimalistisk indrettet - inspireret af de gamle buddhistiske meditationshuler i bjergene omkring Santani. Mens du får krop og sind i balance, kan du nyde de exceptionelt smukke naturomgivelser, den mest velsmagende, velanrettede og indbydende mad og gennemførte 5-stjernede faciliteter. 
 
JOALI BEING – det eneste resort på Maldiverne dedikeret til wellness
På Maldivernes Raa Atoll ligger intet mindre end et sandt mekka af velvære. På JOALI BEING hænger det hele sammen: Alt hvad du spiser og drikker, de spabehandlinger du får, yogatimerne og din øvrige træning - alt sammen bliver der lagt en plan for, sammen med helsespecialisterne, ved din ankomst.
 
JOALI BEINGs spa er et kapitel for sig. Ikke alene bliver behandlingerne udført af nogle helt utroligt dygtige behandlere, men omgivelserne i spaen er så ubeskriveligt smukke, gennemtænkte og sanselige, at man føler sig omfavnet og rolig, allerede inden behandlingerne er begyndt. 
 
Krydr ferien med wellness på Kayaam House
På Sri Lankas gyldne sydkyst ligger Kayaam House – et smukt hotel i smukke omgivelser. Her er wellness en hovedingrediens i ethvert ophold i form af sund, lækker og nærende mad, healende kropsbehandlinger, yoga, smukke naturomgivelser, lange gåture på stranden og meget andet. Her er en dejlig fred og ro og de bedste muligheder for at få en afslappende ferie krydret med wellness og oplevelser i området. 
 
Skræddersyet wellnesseventyr i Sydafrika
Det er ikke kun i Det Indiske Ocean, du finder ekstraordinære wellnessoplevelser. Sydafrika er et skatkammer af fantastiske oplevelser – også når det kommer til wellness. Drømmer du om en wellnessrejse til Sydafrika eller at kombinere for eksempel storbyferie i Cape Town eller et gastronomisk eventyr i Vinlandet med førsteklasses wellnessoplevelser, så kan vi hjælpe dig med at skræddersy en rejse til de bedste og mest eksklusive wellness-oaser på unikke lokationer i Sydafrika.
Store billeder