Beskrivelse

Kayaam House

Smukt hotel med fokus på velvære i naturskønne omgivelser
På Sri Lankas sydkyst, omkring en halv times kørsel nord for byen Tangalle, ligger et lille gemmested, hvor velvære og restitution er i fokus. På Kayaam House er wellness en hovedingrediens i ethvert ophold i form af sund, lækker og nærende mad, healende kropsbehandlinger, yoga, smukke naturomgivelser, lange gåture på stranden og meget andet. Her er en dejlig fred og ro og de bedste muligheder for at få en afslappende ferie krydret med wellness og oplevelser i området.
 

Få ladet batterierne helt op

Kayaam House er et smukt hotel i smukke omgivelser og kan både danne rammen om en ferie med fuldt fokus på wellness og en ferie, hvor wellness er en del af en afslappende ferie, hvor du også bare vil nyde livet ved poolen, gå ture og tage på udflugter i området.
 
Hotellet har et udvalg af wellnessprodukter, hvor man kan blive guidet af en doktor, og man kan vælge mellem forskellige wellnesspakker fra 4 dage op til en måned eller man kan supplere med en Ayurveda Wellness pakke, hvis man bare ønsker en lille smule. Du vælger således selv, hvor meget af din ferie, der skal dedikeres til wellness.
Naturen omkring hotellet indbyder til gåture, ligesom den lange strand, hvor der sjældent er andre mennesker end de lokale fiskere, der trækker deres net op af vandet. Du har også mulighed for at tage på udflugter til templer i området, på dykker- eller snorkleture, besøge naturparker, tage på hvalsafari, mv. – udflugter, som hotellet meget gerne hjælper med at arrangere. 

 

Derfor er Kayaam House noget særligt

Er du til wellness, og drømmer du om en afslappende ferie i fred og ro på et roligt og afsides sted, så er der ingen tvivl om, at Kayaam House er en helt vidunderlig destination for dig. Men Kayaam House er absolut også et skønt sted, hvis wellness kun skal være en del af en ellers afslappende ferie med enkelte oplevelser. 
Velegnet til par
Fokus på wellness
Naturskønne omgivelser
Fred og ro
Tæt på stranden
Teens fra 16 år er velkomne
FACILITETER Kayaam House
Smukke værelser og suiter med afslappende atmosfære
Kayaam House gemmer på 6 Ocean Rooms, 2 Palm Suites og 1 Palm Resident. Alle værelser og suiter er indrettet i en smagfuld blanding af traditionelle srilankanske elementer og moderne bekvemmeligheder og langt de fleste møbler og pynt er genbrug. Alt er holdt i naturlige farver og alt er nøje udvalgt med fokus på at skabe en jordnær, indbydende og behagelig atmosfære, hvor du virkelig føler dig tilpas og kan slappe af.
 
Alle har en privat balkon eller terrasse med udsigt til det omkringliggende landskab og i Palm Suiterne og Palm Resident har du også egen jacuzzi.
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
TV