Beskrivelse

Santani Wellness Resort

Nulstil krop og sjæl i Sri Lankas storslåede højland
Omkring 45 minutters kørsel fra byen Kandy, højt oppe i bjergene, ligger et ganske unikt gemmested, for alle der ønsker en ferie med fokus på krop og sjæl. Hotellets navn er Santani, som stammer fra sanskrit og betyder 'i harmoni med' – et navn, der ikke kun afspejler hotellets beliggenhed, men også dets dybe forpligtelse til at skabe en oase af bæredygtig trivsel og indre ro. Her kan du opleve en unik forening af traditionelle ayurvediske helbredelsesmetoder, berigende wellness-programmer og en fordybelse i naturens magi. Her er hver dag en rejse mod balance og harmoni.
 

Et sted der oser af sundhed – på den gode måde

Når du ankommer til Santani, drejer du skarpt til venstre og ned ad en smal vej, der er flankeret af te- og kaffebuske, muskatnød, peber, nellike og kakao. Så ankommer du til hotellet inde i skoven, hvor alt er bygget i finpudset cement – enkelt, simpelt og i farver, der falder i med naturen. Kun en krukke med gule blomster, der byder velkommen, skiller sig ud.
 
Fra receptionen skal du gå de ca. 400-500 meter til din villa, for du har jo lige siddet stille og derfor skal du nu bevæge dig for at få gang i blodomløbet. På vejen passerer du området, hvor der dyrkes yoga, spaen, saunaen, dampbadet og varmtvandspoolen.
 

En dag på Santani Wellness Resort

En typisk dag på Santani starter med enten Hatha yoga eller en vandretur med en lokal guide. Herefter får du en lækker morgenmad og så er det tid til en vandretur gennem skoven til bunden af dalen til en flod, hvor du kan bade. Efter den dejlige oplevelse er der frokost og så har du eftermiddagen fri til at slappe af i din villa, ved poolen eller med en spabehandling. Sidst på eftermiddagen er der igen 1 times yoga, inden du kan gøre dig klar til aftenens middag, som du med garanti kan glæde dig til. Maden på Santani er yderst velsmagende, velanrettet og indbydende.
 
 

Derfor er Santani Wellness Resort noget særligt

Santani Wellness Resort er noget helt unikt. Her er meget smukke og afstressende omgivelser, maden er virkelig lækker, anderledes tilberedt og anrettet på smukkeste vis – og personalet er meget venligt. Her får man en rigtig god og ”sund” oplevelse, uden at det er for meget. Hotellet er ideelt for dig, der har stor interesse i sundhed og yoga og som vil dedikere din ferie til dette – og for dig er Santani nærmest et paradis. Ønsker du i stedet en ferie med masser af oplevelser og udflugter, hvor hotellet mest bruges til afslapning inden næste udflugt, så findes der mange andre hoteller, der er mere ideelle for dig. 
Se fuld beskrivelseSe mindre beskrivelse
Velegnet til par
Unikt hotel
Fokus på sundhed og yoga
Smukke naturomgivelser
Fred og ro
Stor madoplevelse
Indre harmoni og balance
Børn over 12 år er velkomne
FACILITETER Santani Wellness Resort
Fredfyldte villaer inspireret af buddhistiske meditationshuler
På Santani Wellness Resort kan du bo i en af de 4 villaer med udsigt til haven eller i en af de 16 villaer med udsigt til bjergene. Villaerne er stilfulde med en god atmosfære – og de er med vilje meget minimalistisk indrettet. Villaerne er inspireret af de gamle buddhistiske meditationshuler i bjergene omkring Santani, hvor der ikke er noget, der kan distrahere den mediterende og dermed tillader ham at fokusere sit sind udelukkende på at sænke tempoet. Villaerne er derfor kun indrettet med en dobbeltseng med myggenet, to stole og et lille bord foran sengen, et badeværelse med regnbruser og på verandaen er der to liggestole.
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Spa/wellness
Swimmingpool