Store billeder

Maldiverne — din dag med VIP All Inclusive

Du slår dynen til siden og svinger dine solbrune fødder ud på gulvet. Din finger trykker på kaffemaskinen og dens brummen fortæller dig, at en kop friskbrygget kaffe er på vej.
Store billeder
Du sætter dig ud på din terrasse og overvældes endnu engang over den betagende udsigt over det turkisblå hav. Mens du smager på kaffen tænker du på, hvad du skal lave i dag her i paradiset på Hideaway Beach Resort & Spa på Maldiverne.
 
Det er svært – fordi der er så mange muligheder med Blixen Tours VIP All Inclusive.
 
Skal du vælge en af de 3 gratis massagebehandlinger, snorkle i koralrevet eller dykke med skildpadder. Skal du få adrenalin i blodet med vandsport – måske det er i dag, at du skal lære at windsurfe – eller skal du tage på en af de mange spændende udflugter, på fisketur eller se øen på segway.
 
Du tager en tår mere af kaffen og beslutter dig…
 
 
Hvorfor vælge VIP All Inclusive på Maldiverne?
For mange er Maldiverne indbegrebet af paradis; Turkisblåt hav, svajende palmer og kridhvide sandstrande. Det frister de fleste, mens samtidig er mange bange for, om de kommer til at kede sig. For hvad kan man ellers lave på Maldiverne udover at bade og sole sig? Med Blixen Tours VIP All Inclusive pakke er spørgsmålet ikke om man kan få tiden til at gå, men i stedet hvordan man skal nå det hele.
 
Noget for enhver smag
Hideaway Beach Resort & Spa er et prisvindende resort beliggende på en smuk bountyø i Haa Alifu atollen. Stedet gemmer på nogen af Maldivernes største private villaer, som ligger på stranden eller på vandet og giver gæsterne fred, ro og privatliv.
 
Dette sted er et godt eksempel på, hvor meget der rent faktisk er at lave på Maldiverne – særligt med Blixen Tours VIP All Inclusive. Her kan både livsnydere, der ønsker ro og afslapning, og eventyrer, der drømmer om aktion og oplevelser, få deres ønsker opfyldt til fulde.
 
Er du til ro og afslapning?
Så inviterer både stranden, poolen, restauranten og den eksklusive spa netop til dette. Med Blixen Tours All Inclusive får du 3 gratis 60 minutters Balinese Massage per villa, så der skulle være rig mulighed for at få både krop og sind i balance.
 
Til havs
Skal kroppen bruges på en hel anden måde, så har All Inclusive pakken også dette. Du får adgang til Aqua Water Park, du kan låne snorkling udstyr og udstyr til ikke-motoriseret vandsportsaktiviteter, som kajak, SUP, kitesurfing, windsurfing og katamaran – selvfølgelig ganske gratis.
 
På udflugt
Når øerne og havet skal udforskes kan du komme på 2 udflugter per person, eksempelvis fisketur, delfintur, du kan besøge en lokal ø eller komme på en guidet snorkeltur og du kan prøve kræfter med fluefiskeri. Du kan også låne en cykel suse rundt på øen på disse.
 
Er du til sport? 
Så får du med VIP All Inclusive pakken gratis adgang til Hideaway Sport Complex, hvor du kan spille volleyball, fodbold, basketball og tennis eller du kan få pulsen op i fitnesscenteret.
 
Efter en lang og begivenhedsrig dag kan du afslutte dagen med prisvindende retter i restauranten eller som privat middag på stranden, hvilket selvfølgelig også er inkluderet i Blixen Tours’ pakke, ligesom al mad og drikke under hele dit ophold.
 
Om aftenen kan du og din eneste ene sætte jer til rette på stranden under stjernerne til en hyggelig og privat biografaften….
 
Og så kan man vist ikke ønske sig mere på en dag i Maldivernes paradis.
 
 
 
Kort opsummeret,
VIP fordelene er bl.a.:
 
  • Privat middag på stranden
  • Massage
  • Udflugter
  • Halvdags fisketur
  • Privat biograf aften på stranden
  • Gratis minibar på værelset
  • Vælg mellem 4 restauranter
  • Stort udvalg af vine (ca. 70 forskellige)
  • Morgenmad serveret i villaen
 
 
 
Store billeder