Hotelbeskrivelse

Atmosphere Kanifushi

Populært hotel på Maldiverne – 5-stjernet service, omgivelser og oplevelser
Midt på en kridhvid sandstrand, et stenkast fra det azurblå hav, ligger Atmosphere Kanifushi.
 
Luksuriøse villaer strækker sig langs den 2 km lange sandstrand mellem svajende palmer, grønne træer og smukke blomster.
 
Fra villaernes store åbne terrasser, er der udsigt til stranden, Det Indiske Ocean og til mageløse orangerøde solnedgange. Her kan du slappe af og nyde en idyllisk fred og ro og når du trænger til en kølende dukkert, træder du direkte fra din terrasse ned i det pudderbløde sand og ud i det krystalklare hav.
 
Atmosphere Kanifushi er et skønt 5-stjernet hotel på Maldiverne.
 
Det er beliggende i Lhaviyani atollerne, turkisblå laguner og kridhvide sandstrande. Det er en oase af afslappende idyl og gennemført forkælelse - og med den eksklusive Blixen Tours VIP All Inclusive pakke, skal du ikke tænke på andet end at nyde din drømmeferie på Maldiverne.
 
Atmosphere Kanifushi er et sandt paradis for livsnydere, familier og forelskede par, der ønsker forkælelse, afslapning og uforglemmelige oplevelser i smukke, naturlige og luksuriøse omgivelser. 
 
Blixen Tours VIP All Inclusive
Når du bor på Atmosphere Kanifushi har Blixen Tours sammensat en særlig VIP All Inclusive pakke med bl.a. gratis massage-behandlinger, vælg mellem 4 restauranter, alle drikkevarer samt stort udvalg af premium vine (60-80 forskellige), gratis minibar, 2 x fine dining a la carte middage, 1 x gratis jetski, 1 x dyk, gratis adgang til lounge før afrejse med vandfly og meget meget mere.
 
En af de bedste All Inclusive pakker vi kan tilbyde på Maldiverne – eksklusivt for Blixen Tours gæster. Se hele pakken under "Priser" længere nede på denne side. 
 
360-graders billeder fra Atmosphere Kanifushi
Hvis du stadig er i tvivl om hvilket skønt sted Atmosphere Kanifushi er, kan du med egne øjne se og tage på en digital rundvisning på øen: Se 360-graders billeder (åbnes i et nyt browservindue)
 
 
Kort over øen
 
 
 
Fuld beskrivelse + se kortSe mindre
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Blixen Tours VIP All-Inclusive
Alle villaer med solnedgang
Rummelige villaer
Stor badevenlig lagune
Aktiviteter
FACILITETER Atmosphere Kanifushi
5-stjernet resort med Blixen Tours VIP All Inclusive. Når du trænger til en kølende dukkert, træder du direkte fra din terrasse ned i det pudderbløde sand og ud i det krystalklare hav
Hotellet byder på mange forskellige aktiviteter. Du kan tage på ø-hop, på fisketure i solnedgangen eller sejle til små romantiske gemmesteder.
 
Du kan motionere i det moderne fitnesscenter, spille tennis eller blive forkælet i Akiri Spa med luksuriøse behandlinger, slappe af i jacuzzien og besøge hair & beauty salonen.
 
Dykning
Selvom man ikke skulle tro, at det er muligt, så overgås Maldivernes skønhed til lands af det fantastiske landskab, der åbenbarer sig, når man dykker ned under havets overflade.
 
Ikke langt fra Atmosphere Kanifushi findes uspolerede koralrev, hvis rige liv af eksotiske fisk, planter, små hajer og rokker giver dig dykkeroplevelser ud over det sædvanlige. Professionelle instruktører fra hotellets PADI dykkercenter tager dig med på ture til skibsvrag, koralrev og andre spændende dykkerspots.
 
Snorkling
Maldiverne bliver ofte nævnt blandt de bedste steder i verden når man ønsker at snorkle og dykke. Til trods for at Atmosphere Kanifushi ikke har et ”husrev”, er der stadig mange muligheder for jer der ønsker at snorkle og dykke tæt ved øen.
 
For enden af ankomstbroen kaldet ”The Jetty”, findes et mindre område med koraller samt utallige fisk i alverdens farver, et godt sted for nybegyndere samt børn, eller hvis at du bare ønsker at snorkle tæt ved øen. Derudover tilbyder Atmosphere Kanifushi daglige gratis snorkelture med båd, der hver dag tager jer til nye spændende koralrev.
 
Prikken over i’et er hotellets eksklusive all-inclusive pakke, som tager begrebet et stort skridt videre end det vi er vant til. Det hedder Blixen Tours VIP All Inclusive og indeholder alt fra fri mad og drikke til gratis udflugter og vandsportsaktiviteter - og meget meget mere. Se mere under "Priser".
 
Atmosphere Kanifushi byder på 4 restauranter med hvert sit tema. I hovedrestauranten ”The Spice” findes en overdådig buffet med live cooking-stations og skiftende tema hver aften. ”The Sunset” er øens fine dining restaurant med udvalg af delikate á la carte retter. ”Just Veg” er en populær restaurant bygget på pæle over lagunen, som, da den åbnede, var Maldivernes første vegetar restaurant. ”Teppanyaki Grill” (ikke inkluderet i All Inclusive) tilbyder gæsterne en underholdende middag med dygtige kokke, der på imponerende vis jonglerer rundt med japanske specialiteter ved den store stegeplade. I løbet af dagen kan I desuden nyde lette retter og snacks serveret ved poolen fra ”The Liquid”.
 
Midtvejs restaurant - "Ceylon Bliss"
Denne nyere tilføjelse til madscenen på Atmosphere Kanifushi tilbyder velsmagende små retter, der skifter hver dag. Et skønt lille gemmested I med fordel kan besøge inden middagen eller senere på aftenen.
 
Cool-spots
Rundt om på Atmosphere Kanifushi findes nogle hyggelige små oaser – kaldet Cool-spots. En glædelig overraskelse når I udforsker øen til fods eller på cykel i varmen. Hvor end på øen i befinder jer, så er der aldrig langt til næste Cool-spot, hvor I finder et lille køleskab med kolde forfriskninger samt en romantisk hængebænk.
 
Fuld beskrivelseMindre beskrivelse
All Inclusive
Butik
Børneklub
Børnepasning
Børnevenlig pool
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Jacuzzi/Hot tub
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Skønhedssalon
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
Se alle rejsebreve fra Blixen Tours' gæster
værelser Atmosphere Kanifushi
Store billeder

Sunset Beach Villa

Direkte adgang til stranden og havudsigt. Hver villa har et privat område/veranda med solsenge foran villaen. Der er plantet buske og træer mellem hver villa, hvilket gør at de føles private. Sunset Beach Villaer har, foruden soveværelse et delvist udendørs badeværelse med badekar/spa og bruser, TV med surround sound, aircondition, te/kaffe faciliteter, telefon, iPhone dock, gratis Wi-Fi og sikkerhedsboks.
 
STØRRELSE 100m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne og 1 barn (0-11 år) eller 2 voksne og 2 børn (0-11 år)
Store billeder

Two Bedroom Sunset Family Beach Villa

Store private familie-villaer med direkte adgang til stranden. En Two Bedroom Sunset Family Beach Villa er to Sunset Beach Villas forbundet med en forbindelsesdør. Disse har en god beliggenhed for børnefamilier, da de har kort afstand til hovedrestauranten, poolen samt børneklubben.
Hver af de to tilstødende villaer har et privat område/veranda med solsenge foran. Sunset Family Beach Villa har foruden to soveværelser, to delvist udendørs badeværelser med badekar/spa og bruser, TV med surround sound, DVD-afspiller, aircondition, te/kaffe faciliteter, telefon, iPhone dock, gratis Wi-Fi og sikkerhedsboks.
 
STØRRELSE 200m²
SOVEVÆRELSER 2
PLADS TIL 2 voksne og 4 børn (0-11 år) eller 4 voksne og 2 børn (0-11 år)
Store billeder

Sunset Beach Villa with Pool

Skønne store pool villaer beliggende på den nordlige spids af øen, med meget privatliv, direkte adgang til stranden og havudsigt. Til hver villa hører en 30m2 stor pool med en stor veranda. Badeværelset er delvist udendørs med badekar/spa under åben himmel. Villaen har desuden TV med surround sound, telefon, iPhone dock, vinkøler, gratis Wi-Fi og sikkerhedsboks.
 
Ekstra services for Sunset Beach Villa with Pool: check-in i villaen, en flaske mousserende vin ved ankomst, mulighed for à la carte morgenmad i The Sunset Pool Bar, 1 x ekstra middag i The Sunset eller Pier Six restaurant, daglig frugtkurv, 2 flasker vin samt 2 flasker spiritus efter eget valg.
 
STØRRELSE 192m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 2 voksne og 2 børn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)
Store billeder

Water Villa

Disse Water Villaer – opført i 2020 - tilbyder fantastisk udsigt samt en terrasse med solsenge og trappe direkte ned til den azurblå lagune. Både i soveværelset samt på badeværelset er der lavet kig – i form af en gulvsektion af glas - til livet under havoverfladen. Herudover er der i villaen en walk-in garderobe hvor I desuden finder en strandtaske med bl.a. solcreme, insektspray, paraply, badekåber samt slippers.
 
STØRRELSE 105m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 2 voksne og 2 børn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)
Store billeder

Sunset Water Villa with Pool

Disse Water Villaer med pool – opført i 2020 – har udsigt til solnedgang samt terrasse med solsenge, 20m2 stor og 1,2 meter dyb privat pool og trappe direkte ned til den azurblå lagune. I soveværelset samt på badeværelset er der lavet kig – i form af en gulvsektion af glas - til livet under havoverfladen. Herudover er der i villaen en walk-in garderobe hvor I desuden finder en strandtaske med bl.a. solcreme, insektspray, paraply, badekåber samt slippers.
 
Ekstra services: check-in i villaen, flaske mousserende vin og frugtkurv ved ankomst, 1 x ekstra middag i The Sunset eller Pier Six restaurant, 2 flasker spiritus og 2 flasker vin efter eget ønske i villaen samt a la carte morgenmad på Pier Six restaurant.
 
STØRRELSE 125m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 2 voksne og 2 børn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)
Store billeder

Grand Pool Villa

Grand Pool Villaerne – opført i 2021 – er endnu mere rummelige end resortets øvrige villaer og ligger direkte ned til den bedste og mest rolige strand på øen. Villaerne har blandt andet egen beach garden, veranda og 42 m²  lap pool, og når du bor her, følger der desuden en række yderligere fordele med. 
 
Ekstra services: check-in i villaen, flaske mousserende vin og frugtkurv ved ankomst, mulighed for morgenmad i The Sunset / Sunset Bar (a la carte), 1 x ekstra middag i The Sunset eller Pier Six restaurant, 2 flasker spiritus og 2 flasker vin efter eget ønske i villaen.
STØRRELSE 241m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 2 voksne og 2 børn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)

Kanifushi Residence

Kanifushi Residence villaerne – opført i 2021 – er et tropisk paradis for hele familien. De 10 villaer på hver 594 m² ligger direkte ned til den kridhvide sandstrand og det azurblå Indiske Ocean.Her er egen pool på 154 m², 2 værelser + et mindre ”nanny room”, 2 badeværelser, oceaner af plads og en række eksklusive services oveni. 
 
Ekstra services: check-in i villaen, butler service, flaske champagne ved ankomst, dedikeret buggy service, mulighed for à la carte morgenmad i The Sunset Pool Bar, 1 x in-villa morgenmad, 1 x ekstra middag i The Sunset eller Pier Six restaurant, daglig frugtkurv, 2 flasker vin samt 2 flasker spiritus efter eget valg, pudemenu & strandlegetøj til børn
STØRRELSE 594 m²
SOVEVÆRELSER 2
PLADS TIL 5 voksne og 2 børn (0-11 år) eller 4 voksne og 3 børn (0-11 år)
INDIKATIONSPRISER Atmosphere Kanifushi
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
SPECIALTILBUD - VINTERFERIEN - FX. 7 NÆTTER I SUNSET BEACH VILLA
Periode
Voksen
Barn 2-11 år
10.02.24 - 18.02.24
33.995
15.495
Specialpris som gælder afgang fra Hamburg med Emirates den 10. februar 2024:
 
10. februar Hamburg - Dubai 14.40-00.10
11. februar Dubai - Male 04.20-09.25
 
18. februar Male - Dubai 09.05-12.20
18. februar Dubai - Hamburg 15.00-19.05
 
Besparelsen er pt. op til kr. 5.000,- per person i forhold til andre afgange i denne periode.
SPECIALTILBUD - PÅSKEFERIEN - FX. 7 NÆTTER I SUNSET BEACH VILLA
Periode
Voksen
Barn 2-11 år
22.03.24 - 31.03.24
35.795
17.295
Specialpris som gælder afgang fra København med Qatar Airways den 22. marts 2024:
 
22. marts København - Doha 15.15-23.30
23. marts Doha - Male 01.05-07.50
 
30. marts Male - Doha 19.10-22.05
31. marts Doha - København 01.40-07.15
 
Besparelsen er pt. op til kr. 2.000,- per person i forhold til andre afgange i denne periode.
7 NÆTTER I SUNSET BEACH VILLA
Periode
Voksen
Barn 2-11 år
29.07.23 - 10.10.23
32.995
17.695
11.10.23 - 22.10.23
36.895
20.395
23.10.23 - 31.10.23
32.995
17.695
01.11.23 - 18.12.23
28.795
17.695
19.12.23 - 07.01.24
53.795
19.495
08.01.24 - 09.01.24
51.495
17.695
10.01.24 - 07.02.24
35.095
17.695
08.02.24 - 19.02.24
38.995
20.395
20.02.24 - 19.03.24
35.095
17.695
20.03.24 - 03.04.24
37.995
19.895
04.04.24 - 11.04.24
35.095
17.695
12.04.24 - 20.06.24
27.195
17.695
21.06.24 - 28.07.24
28.095
18.395
29.07.24 - 08.10.24
27.195
17.695
09.10.24 - 22.10.24
28.095
18.395
23.10.24 - 31.10.24
27.195
17.695
I Sunset Beach Villa kan der bo 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voksne &  1 barn under 12 år.
7 NÆTTER I KANIFUSHI BEACH VILLA WITH POOL
Periode
Voksen
Barn 2-11 år
01.11.23 - 18.12.23
28.995
17.695
19.12.23 - 07.01.24
56.695
19.495
08.01.24 - 09.01.24
54.295
17.695
10.01.24 - 07.02.24
46.095
17.695
08.02.24 - 19.02.24
46.995
20.395
20.02.24 - 19.03.24
46.095
17.695
20.03.24 - 03.04.24
46.995
19.895
04.04.24 - 11.04.24
46.095
17.695
12.04.24 - 20.06.24
35.395
17.695
21.06.24 - 28.07.24
36.395
18.395
29.07.24 - 08.10.24
35.395
17.695
09.10.24 - 22.10.24
36.395
18.395
23.10.24 - 31.10.24
35.395
17.695
I Kanifushi Beach Villa with Pool kan der bo 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voksne &  1 barn under 12 år.
7 NÆTTER I SUNSET BEACH VILLA WITH POOL
Periode
Voksen
Barn 2-11 år
29.07.23 - 10.10.23
40.195
17.695
11.10.23 - 22.10.23
41.195
18.395
23.10.23 - 31.10.23
40.195
17.695
01.11.23 - 18.12.23
42.895
17.695
19.12.23 - 07.01.24
61.995
19.495
08.01.24 - 09.01.24
59.695
17.695
10.01.24 - 07.02.24
51.395
17.695
08.02.24 - 19.02.24
52.395
18.395
20.02.24 - 19.03.24
51.395
17.695
20.03.24 - 03.04.24
52.395
18.395
04.04.24 - 11.04.24
51.395
17.695
12.04.24 - 20.06.24
40.795
17.695
21.06.24 - 28.07.24
41.695
18.395
29.07.24 - 08.10.24
40.795
17.695
09.10.24 - 22.10.24
41.695
18.395
23.10.24 - 31.10.24
40.795
17.695
I Sunset Beach Villa with Pool kan der bo 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voskne og 1 barn under 12 år.
7 NÆTTER I WATER VILLA
Periode
Voksen
Barn 2-11 år
29.07.23 - 10.10.23
35.495
17.695
11.10.23 - 22.10.23
39.495
20.395
23.10.23 - 31.10.23
35.495
17.695
01.11.23 - 18.12.23
38.295
17.695
19.12.23 - 07.01.24
57.495
19.495
08.01.24 - 09.01.24
55.095
17.695
10.01.24 - 07.02.24
46.895
17.695
08.02.24 - 19.02.24
50.795
20.395
20.02.24 - 19.03.24
46.895
17.695
20.03.24 - 03.04.24
49.795
19.895
04.04.24 - 11.04.24
46.895
17.695
12.04.24 - 20.06.24
36.195
17.695
21.06.24 - 28.07.24
37.095
18.395
29.07.24 - 08.10.24
36.195
17.695
09.10.24 - 22.10.24
37.095
18.395
23.10.24 - 31.10.24
36.195
17.695
I Water Villa kan der bo 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voksne og 1 barn under 12 år.
7 NÆTTER I SUNSET WATER VILLA WITH POOL
Periode
Voksen
Barn 2-11 år
29.07.23 - 10.10.23
42.495
17.695
11.10.23 - 22.10.23
43.395
18.395
23.10.23 - 31.10.23
42.495
17.695
01.11.23 - 18.12.23
45.895
17.695
19.12.23 - 07.01.24
65.095
19.495
08.01.24 - 09.01.24
62.695
17.695
10.01.24 - 07.02.24
54.495
17.695
08.02.24 - 19.02.24
55.395
18.395
20.02.24 - 19.03.24
54.495
17.695
20.03.24 - 03.04.24
55.395
18.395
04.04.24 - 11.04.24
54.495
17.695
12.04.24 - 20.06.24
43.795
17.695
21.06.24 - 28.07.24
44.695
18.395
29.07.24 - 08.10.24
43.795
17.695
09.10.24 - 22.10.24
44.695
18.395
23.10.24 - 31.10.24
43.795
17.695
I Sunset Water Villa with Pool kan der bo 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voksne og 1 barn under 12 år.
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Spar 25% på ophold i Sunset Beach Villa ved bestilling senest 31. december 2023.
Dette er indregnet i ovenstående priser.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Maldiverne t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Adgang til lounge ved ankomst til Malé før afrejse med vandflyver
 • Transport Malé lufthavn - Atmosphere Kanifushi med vandflyver t/r
 • 7 nætter i viste værelseskategori
  • Inkl. Blixen Tours VIP All Inclusive
 • Lufthavnsskatter, brændstoftillæg og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, sikkerhedsfond og ansvarsrisiko
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.
ATMOSPHERE KANIFUSHI

Blixen Tours VIP All Inclusive

Følgende er inkluderet for rejser i perioden 1. november 2023 - 31. oktober 2024:
 
 
Lounge og ankomst
 • Modtagelse og assistance ved ankomst og afrejse i Malé lufthavn
 • Gratis adgang til lounge (forfriskninger, Wi-Fi m.m.) ved ankomst til Malé før afrejse med vandflyver.
 • Canapés og en flaske mousserende vin på værelset ved ankomst
 
Mad og drikke
 • Morgenmad, frokost og aftensmad på The Spice (hovedrestaurant). En kombination af overdådig buffet, live cooking stations, tema-aftener og grill
  • Ved ophold i Sunset Beach Villa with Pool - er der mulighed for à la carte morgenmad i The Sunset Pool Bar.
  • Ved ophold i Sunset Water Villa with Pool - er der mulighed for à la carte morgenmad i The Pier Six.
 • Udvalg af snacks i løbet af dagen på The Sunset Pool Bar og The Liquid samt Fish & Chips dagligt kl. 17.00-19.00
 • Sri Lankan Street Style Snacks og lette måltider på Ceylon Bliss, dagligt kl. 17.00-21.00 - undtagen onsdag og søndag 
 • A la carte frokost på The Sunset Pool Bar
 • A la carte frokost eller aftensmad på Just Veg, som er den første restaurant på Maldiverne som udelukkende serverer vegetarmad (reservation nødvendig)
 • "Sampler platter menu" på Lantern Bar (snacks/lette retter) fra kl. 17.00-20.00 fra kl. 20.00-22.30 serveres menuen fra Just Veg
 • 2 x fine dining middage - vælg mellem (ved min. 7 nætters ophold):
  • The Sunset - à la carte eller White Beach BBQ på stranden om onsdagen (reservation kræves)
  • The Pier Six - frokost eller aftensmad - à la carte (reservation kræves)
 • Spiritus, øl og likør på The Spice, The Liquid, The Sunset og Just Veg
 • Ubegrænset cocktails og mocktails, signature drinks, juices, sodavand, vand, udvalg af te og kaffe fra ”The Atmosphere Kanifushi Plan Spirits, Cocktails & Beer Menu”
 • Stort udvalg af premium vine og mousserende vine fra hele verden ifølge ”Atmosphere Kanifushi Plan Wine Menu”
 • Gratis minibar på værelset med øl, vin, sodavand og snacks (opfyldes 1 gang dagligt)
 
Wellness
 • 1 x gratis 50 minutters Balinese Massage i Akiri Spa by Mandara pr. person fra 18 år
 
Vandsport
 • 1 x 15 minutters Jet Ski pr. person under opholdet
 • 1 x 15 minutter Banana Boat ride pr. person under opholdet
 • 1 x Regular Dive pr. person over 15 år med ‘Dive & Sail’
  • ekskl. evt. leje af udstyr og genopfriskningsdyk/kursus. PADI certifikat kræves.
 • Gratis lån af snorkling udstyr
 • Gratis lån af ikke-motoriseret vandsportsaktiviteter; windsurfing, katamaran, kano og stand-up paddle 
  • Certifikat kræves til windsurfing og katamaran, samt 30 min. orienteringssejlads påkrævet som koster USD 44,- inkl. skatter
 
Udflugter
 • Ubegrænset deltagelse på snorkling udflugter under opholdet. Der arrangeres to daglige ture (kl. 9.30 og kl. 14.30 afhængig af vejret). Børn skal være fyldt 6 år for at deltage.
 • Fiskertur i solnedgangen (én gang pr. ophold og afhængigt af vejret)
 • Sunset Cruise
 • Én gratis udflugt under opholdet, vælg mellem ”Historical journey to Kurendhoo Island” og ”Local island cultural experience including visit to Turtle rehab centre at Naifaaru Island" (afhængig af vejret)
 
Sport
 • Gratis adgang til fitness center, tennisbane, indendørsaktiviteter
 
Underholdning
 • Gratis adgang til The Kids Club
 • Gratis internet adgang i alle villaer og ved hotellets offentlige opholdssteder
 • Daglig musik og DJ aften
 
Ydelserne og aktiviteter der ikke benyttes kan ikke refunderes, ombyttes eller overdrages til andre gæster
 
- - -
 
Blixen Tours VIP All Inclusive er gældende på ankomstdagen fra kl. 12.00 og helt frem til afrejse. 
Blixen Tours VIP All Inclusive inkluderer ikke In-Villa dining. 
 
Officiel check-in på værelset kl. 14 og check-ud kl. 12.
 
Der ydes ingen refusion eller tilbagebetaling hvis man ikke benytter sig af alle ovenstående tilbud.
Hotellet kan til enhver tid ændre i ovenstående All Inclusive uden der ydes refusion.