Rundrejse beskrivelse Malariafri Safari i Sydafrika og badeferie på Mauritius

Safari i et af Sydafrikas skjulte perler og en uge på lækkert All-Inclusive hotel på Mauritius

Safari i et af Sydafrikas skjulte perler og en uge på lækkert All-Inclusive hotel på Mauritius

Safari i et af Sydafrikas skjulte perler - det store Welgevonden private vildtreservat. Efter safarien venter en hel uge på lækkert strandresort på Mauritius med Blixen Tours VIP All Inclusive.

 
Et af Sydafrikas største private reservater Welgevonden som betyder ”godt fundet” er omkring 40.000 hektar stort og er ved at blive en del af et samlet Nationalpark/reservatområde på 110.000 hektar med bl.a. Big5 (elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard) samt en enestående fauna og flora. Den smukt beliggende Lodge har høj standard og kun plads til 20 gæster som der bliver kræset om.
 
Mauritius er en frodig vulkanø hvor sørøvere og forskellige europæiske og asiatiske lande gennem tiden har styret og holdt til, indtil den smukke ø blev uafhængig i 1968. I dag lever en multikulturel befolkning hvor bl.a. kreolsk mad er populært. Heritage Awali er et skønt resort med masser af aktivitetsmuligheder i smukke omgivelser.
 
 
Safari, transport og køretøj
I reservatet køres i specialbyggede åbne safarikøretøjer.
 
Indkvartering og standard
Høj standard i Sydafrika og på Mauritius, Blixen Sølv Standard.
 
Guide
Dygtige Sydafrikanske, engelsktalende safariguider
 
Afrejsedatoer
Hver dag 
 
Børn på rejsen
Børn i alle aldre er meget velkomne og der er mulighed for børnepasning ligesom der arrangeres en lang række aktiviteter for børn
Rejsebeskrivelse Malariafri safari og Mauritius Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Johannesburg – Welgevonden reservatet
Mhondoro Safari Lodge & Villa
Mhondoro Safari Lodge
I ankommer om morgenen til Johannesburgs Internationale lufthaven, hvorfra I køres ca. 3 timer nordpå med privatchauffør til Welgevonden reservatet. Det er en smuk tur og Welgevonden ligger i Waterberg regionen der er udnævnt til UNESCO Biosphere område på grund af den unikke natur. På den sidste del frem til Mhondoro Safari Lodge er der gode chancer for at se nogle af de store Afrikadyr.
 
Mhondoro Safari Lodge ligger ved et vandhul hvor en lang række dyr kommer for at drikke heriblandt elefanter, løver og ikke mindst næsehorn som her er en meget stor bestand af. En meget fin detalje er at man ved hjælp af en underjordisk tunnel kan komme tæt på dyrene ved vandhullet på en sikker og nem måde. I serveres frokost ved ankomst og hen på eftermiddagen er der tid til safarikørsel og I får helt sikkert mange dyr at se. Tilbage i Lodgen skaber dejlig mad, lejrbål, stjernehimmel og nattes lyde den rette Afrikastemning.
 
Overnatning
3 nætter, Mhondoro Safari Lodge & Villa
Måltider
All Inclusive
Dag 2-3
Welgevonden reservatet
Mhondoro Safari Lodge & Villa
Mhondoro Safari Lodge
Blide fuglestemmer signalerer at en ny dag er på vej. Alt efter ønske, kører man typisk afsted på Safari så snart dagen gryr for bl.a. at se de store katte der ofte er aktive på dette tidspunkt. Lidt Kaffe/the og kiks inden afgang og så morgenmad når man efter 2-3 timer kommer tilbage er en god måde at opleve flest dyr på.
 
Midt på dagen er de fleste dyr mindre aktive og holder ”siesta” hvilket man som gæst også kan gøre og så køre på safari igen hen på eftermiddagen hvor temperaturen er lavere og aktiviteten igen højere. Udover at slappe ved Lodgens dejlige swimmingpool og se dyr ved det lokale vandhul, er der mulighed for forskellige safarivandringer med fokus på fx fugle eller anden fauna og flora eller geologi. Det er også muligt at køre aftensafari efter mørkets frembrud hvor man oplever en række nataktive dyr som man normalt ikke ser om dagen. Det kan være mindre katte arter, grævlinger, hulepindsvin, nat-aber og fugle som natravne og ugler.
 
Reservatet har alle de klassiske afrikadyr, men også mere sjældne arter som sorte (og hvide) næsehorn, brune hyæner og sabelantiloper. En fin afslutning på en safaridag kan være en ”sundowner” med flot udsigt til en af Afrikas fantastiske solnedgange og dyr der forbereder sig på nattes komme.
 
Overnatning
Mhondoro Safari Lodge & Villa
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Welgevonden reservatet — Johannesburg
City Lodge, Johannesburg Internationale lufthavn
City Lodge OR Tambo Airport, Johannesburg
Der er tid til en sidste morgensafari før vi kører mod Johannesburg og hen på eftermiddagen bliver indlogeret på et dejligt lufthavnshotel inden flyvningen næste morgen til Mauritius.
 
Overnatning
1 nat, City Lodge, Johannesburg Internationale lufthavn
Måltider
Morgenmad
Dag 5
Johannesburg – Mauritius
Heritage Awali
Heritage Awali
Der er morgenflyvning på ca. 4 ½ time fra Johannesburg, og vi lander hen på eftermiddagen hvorefter der er transport til vort skønne resort, Heritage Awali. Det er beliggende på øens sydvestkyst ca. 45 minutters kørsel fra lufthavnen smukt placeret ved dejlige strande og med bjerge i baggrunden. Dette område indbyder til langt mere end strand og vandsportsaktiviteter – er man til golf er der en fremragende golfbane i forbindelse med ressortet, ligesom der er mulighed for en lang række aktiviteter i bjergenes naturreservater og Nationalpark. Man kan vandre, kigge på fugle, køre mountainbike eller tage på 4-hjulstrækker safari. Om man ønsker at dase på stranden, få massage i den overdådige spa eller dyrke vandsportsaktiviteter som kite-surfing og dykning - eller man ønsker en romantisk stille aften på stranden, eller dans og musik, kan man frit vælge da alle muligheder er her – og meget mere.
 
Overnatning
7 nætter, Heritage Awali
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 6-11
Mauritius
Heritage Awali
Heritage Awali - voksenpool
Få destinationer inviterer til så meget forskelligt som denne enestående ø. Øen har en rig kultur med festivaller, fremragende mad, farverige religioner, hestesport og hyggelige fiskerbyer. Bjerge med spændende fauna og flora og et hav med koralrev og nogle af verdens bedste fiskemuligheder.
 
Heritage Awali er inspireret af øens Afrikaske kulturarv og bl.a. er den 3000 kvm. store spa indrettet som en afrikansk landsby. Her er 3 restauranter, 2 barer, tennisbaner, glasbundsbåde og dykkercenter.
 
Værelserne er moderne og smagfuldt indrettede og min. 52 kvm. store med mange faciliteter.
Maden vil favne det meste af verden, men der er stor inspiration fra middelhavet og Asien og naturligvis deres eget kreolske køkken hvor alt godt fra havet ofte indgår. Mauritius er balsam for krop og sjæl.
 
Overnatning
Heritage Awali
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 12
Mauritius — Hjemrejse
Heritage Awali
Heritage Awali
Sidste dag på dette paradisiske sted.
Der er transport til lufthavnen for videreflyvning mod Danmark
 
Overnatning
Heritage Awali
IndkvarteringSydafrika og Mauritius

Mhondoro Safari Lodge & Villa

Lille, eksklusiv og børnevenlig lodge med ”skjulested” og udsigt til vandhul

Store billeder

City Lodge Hotel OR Tambo Johannesburg

Godt hotel med en bekvemmelig beliggenhed lige ved indgangen til Johannesburg lufthavn.

INDIKATIONSPRISER Malariafri safari og Mauritius
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
11 NÆTTER FRA
Periode
Voksen
01.05.24 - 15.06.24
37.495
16.06.24 - 30.06.24
38.995
01.07.24 - 31.08.24
40.495
01.09.24 - 30.09.24
38.795
01.10.24 - 19.10.24
42.995
20.10.24 - 30.11.24
44.495
01.12.24 - 15.12.24
41.795
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly Danmark - Johannesburg på økonomiklasse
 • Fly Johannesburg – Mauritius på økonomiklasse
 • Fly Mauritius - Danmark på økonomiklasse
 • Alle lufthavnstransfers - med privatchauffør
 • Engelsktalende specialist chauffør/guider på hele safarien 
 • Entré og afgifter til Welgevonden reservatet 
 • 3 nætter Mhondoro Safari Lodge, Sydafrika
  • inkl. All Inclusive: Alle måltider, drikkevarer - vand, kaffe/te, sodavand, øl og husets vin. (inkluderer ikke premium spiritus og special vine) 
  • inkl. to daglige safarikørsler (safari køres sammen med andre gæster fra lodgen)
 • 1 nat på City Lodge i Johannesburg
  • inkl. morgenmad
 • 7 nætter Heritage Awali, Mauritius
  • inkl. Blixen Tours VIP All Inclusive (se nedenfor)
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.
HERITAGE AWALI

Blixen Tours VIP All Inclusive

Nedenstående indhold i Blixen Tours VIP All Inclusive pakke er gældende ved ophold i perioden 1. februar 2024 til 31. januar 2025.
 
MAD
 • Morgenmad i hovedrestauranten Savana eller C-Beach Club
 • Kontinental morgenmad serveres i hovedrestauranten Savana kl. 05.00 - 07.00 
 • Frokost - vælg mellem 5 restauranter
  • Infinity Blue Beach Restaurant (a la carte)
  • Amafrooty (a la carte)
  • C Beach Club (a la carte), Heritage Le Telfair
  • Heritage Golf Club - Club House, half-way snack eller Food & Beverage Cart
  • Lakaz Mama Restaurant at Kaz´Alala (nærliggende B&B)
 • Picnic boks til frokost til gæster der skal på udflugt om dagen  (skal bookes senest 24 timer før hos Restaurant Bookings Counter)
 • Is kiosk dagligt fra kl. 12.00 - 17.00
 • Afternoon Tea: Kager og pandekager på Zenzibar 
 • Turndown Aperitif - 1 glas vin og canapeer serveret på værelset på anden dagen inden kl. 19.00
 • 24 timers Room Service ifølge menukort (ekskl. tillæg for "tray charge" 400,- MUR per bestilling)
 • Aftensmad - vælg mellem 4 restauranter* samt Dine-Around credit i 6 restauranter** 
  • Savana - hovedrestaurant (skiftende buffet)
  • Infinity Blue - strandrestaurant  (a la carte)
  • C Beach Club
  • Zafarani - indisk restaurant (a la carte). Voksen restaurant, det kan arrangeres med Guest Relations at børnefamilier spiser Indisk i hovedrestauranten 
*Bermærk - ikke alle restauranter har abent alle dage. Vi anbefaler bordreservationer (aftensmad) til hele opholdet ved ankomst til hotellet, særligt i de populære rejseperioder.
Retter med hummer, foie gras, Waguy bøf, kaviar og kokkens specialiteter er mod tillæg. 
 
**Dining Around Experience
I udvalgte restauranter som beskrevet nedenfor gives der en "dinner credit" til mad og drikkevarer på 1.500,- MUR per voksen per dag og 750,- MUR til teenagere på 12-17 år. til børn und er 12 år gives der ingen kredit, børn spiser fra børnemenuen.
Boma på Heritage Awali (afhængig af vejret), Ginja, Le Palmier og Annabella´s på Heritage Le Telfair, O´Grill på Heritage golf Club samt Le Chateau de Bel Ombre. 
Kreditten er kun gældende den pågældende dag til aftensmad og drikkevarer og kan ikke overføres til en anden dag. 
 
DRIKKE
 • Drikkevarer på Heritage Awali i restauranter og barer imellem kl. 10.00 og kl. 23.00.
 • Drikkevarer består af øl, sodavand, frisk frugtjuice, udvalg af spiritus, cocktails, mocktails, forskellige vine og mousserende vine
 • Coco Shack - strandbar der tilbyder friske kokosnødder, vand og kokosmælk 
 • Drikkevarer fra minibaren på værelset inkl. sodavand, frugtjuice, vand, lokal øl samt snacks.
  • Minibaren genopfyldes én gang om dagen
 • Te og kaffe faciliteter på værelset
 • Strandservice ved Awali. Varme drikke, øl, udvalg af alkoholiske og ikke alkoholiske drikke og vin. 
 
GOLF
 • Fri golf på 18-hullers mesterskabsbane (par 72) på Heritage Golf Club samt 9-hullers korthulsbane (ekskl. tillæg for lån af udstyr, golfundervisning og øvebolde)
 
WELLNESS
 • 6 x gratis massage* per dobbeltværelse i Seven Colours Spa / 4 x massage* pr. enkeltværelse i Seven Colours Spa
 • 1 x 20 minutters børnemassage til børn på 3-11 år**
 • Adgang til det 3000 m2 store Seven Colours Spa Village
 • Gratis deltagelse i vandgymnastik og yoga (fast program)
 • Fri adgang til Umuzi Sports Centre (aerobic, cardio m.m.)
* I alt 6 x massage per værelse (begrænset udvalg) per dobbeltværelse med 2 voksne eller 4 x massage per enkeltværelse med 1 voksen . Massagerne kan anvendes af personer der er fyldt 18 år på alle dage i tidsrummet kl. 9.00-15.00 undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Massagerne kan fordeles mellem de personer som er fyldt 18 år og bor på samme værelse. Én af massagerne skal benyttes på 2. eller 3. dagen imellem kl. 09.00-15.00 (Denne massage kan også benyttes af en teenager 12-17 år).
Massagernes varighed er 45 minutter. 
 
**Børnemassagen skal benyttes på 2. eller 3. dagen af opholdet i tidsrummet kl. 9.00-15.00. 
 
Benytter man ikke alle massager der er inkluderet kan disse ikke videregives til andre og der ydes ingen refusion eller tilbagebetaling. Vi anbefaler at bestille tid til massagen ved ankomst til hotellet.
 
 
VANDSPORT
 • Gratis lån af jolle, hobie cat, pedalbåde (med el-motor støtte), kayak og vandcykler til børn
 • Gratis ture med elektrisk båd eller traditionel fiskeri i lagunen 
 • Gratis snorkelture med båd inkl. lån af snorkeludstyr i forbindelse med turen
 
SPORT
 • Gratis lån af cykler
 • Gratis adgang til tennisbaner inkl. lån af ketcher
 • Dart, bueskydning, beach volleyball, strandfodbold, indendørs spil, bordtennis og bocciball
 
UNDERHOLDNING / WIFI / BØRN
 • Gratis WiFi i Zenzibar, Infinity Blue Cocktail Bar, pool, strand og på værelserne
 • Gratis barnepige service i Baby Timomo for babyer 0 - 35 måneder, kl. 08.30 - 15.30 (skal bookes senest 24 timer på forhånd)
 • Gratis adgang til Timomo Kids Club for 3-11 årige, kl. 8.30 – 23.00
 • Gratis adgang til Teens Club for 12 - 19 årige kl. 10.30 - 23.00
 • Levende musik på Heritage Awali / Heritage Le Telfair / C Beach Club
- - -
Dress code på Heritage Awali er smart casual. Mænd skal have lange bukser, lukkede sko og bluse med krave på under middagen. Enkelte restauranter tillader pæne shorts under middagen. 
Tank-toppe, badetøj og badesandaler ses helst ikke på hotellet om aftenen efter kl. 18.30.
 
Blixen Tours VIP All Inclusive er gældende fra ankomst til hotellet på ankomstdagen og helt frem til afrejse.
Der ydes ingen refusion eller tilbagebetaling hvis man ikke benytter sig af alle ovenstående tilbud. 
 
Hotellet kan til enhver tid ændre i ovenstående All Inclusive uden der ydes refusion (dog undtaget massage).