Rundrejse beskrivelse Et safarieventyr til det private Mara North Conservancy

Karen Blixen Camp fly-in safari — VIP All Inclusive

Karen Blixen Camp fly-in safari — VIP All Inclusive

“There is something about safari life that makes you forget all your sorrows and feel as if you had drunk half a bottle of champagne — bubbling over with heartfelt gratitude for being alive.”

— Karen Blixen
 
Direkte ned til Marafloden i det private Mara North Conservancy ligger Karen Blixen Camp. En autentisk og afslappet camp beliggende i et dyrerigt reservat med få safarikøretøjer og dygtige guider.
 
På denne safari, hvor I selvfølgelig også skal opleve Karen Blixens Farm/Museum i Nairobis forstad Karen,  flyver I direkte ud til safariområdet, hvor en uges safari venter i det dyrerige Mara North og en heldagssafar i Masai Mara. 
 
Velkommen til Blixen Tours Safari med VIP All Inclusive.
Mulighed for afrejse hver dag, året rundt.
Rejsebeskrivelse Karen Blixen Camp Fly-in safari - VIP All Inclusive Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Ankomst til kenya
Karen Blixen Coffee Gardens & Cottages
Nyd en drink i Hattons bar
Efter indrejseformaliteterne bliver I modtaget af jeres guide.
 
Dagens program starter ud med en guidet rundvisning på Karen Blixen Museum. Karen Blixen boede i huset fra 1917-1931. I dag ses stadig nogle af ægteparret Blixens originale møbler, ligesom der også er tid til at gå en tur i den store og smukke have. Efterfølgende er der besøg på smykkeværkstedet Kazuri Beads, hvor kvinder laver smukke og autentiske smykker af keramikperler - et meget spændende og inspirerende projekt, der har gjort en stor forskel i lokalområdet.
 
Inden I køres til jeres indkvartering; Karen Blixen Coffee Garden & Cottages gør I et stop for frokost ved restaurant Cultiva Farm Kenya,  der er en "farm to table" restaurant, der dyrker egne grøntsager, der serveres dekorativt sammen med Kenyas fineste økologiske produkter.
 
Eftermiddagen kan nydes ved poolen på Karen Blixen Coffee Garden & Cottages eller i den prægtige have inden middagen serveres. 
Overnatning
Cottage, Karen Blixen Coffee Gardens & Cottages
Måltider
Frokost er på Cultiva Farm og er ikke inkluderet. På Karen Blixen Coffee Garden & Cottages er aftensmaden inkluderet.
Dag 2
Mara North - Ankomst til campen
Karen Blixen Camp
Telt med dobbeltseng
Efter morgenmaden køres i til den nærliggende lille lufthavn Wilson, hvor I flyver til Mara North Conservancy. En flyvetur på ca. en time.
 
Undervejs til Karen Blixen Camp får I formentlig en forsmag på de store oplevelser de kommende dage byder på, når I kører safarikørsel i campens åbne safarikøretøjer. Campen har en unik placering ved Marafloden, hvor flodheste og krokodiller bevæger sig rundt i vandet, og savannens dyr ofte ses drikke på modsatte bred.
 
Mara North Conservancy er ejet af de lokale masaier og som grænser op til det nationale reservat Masai Mara. 
Begge reservater er en del af Mara-Serengeti økosystemet, som er større end Danmark og huser en af klodens største koncentrationer af vilde dyr. Her er ingen hegn og de mange dyr kan frit vandre i det store område.  
 
I nyder frokosten i campen med udsigt til Marafloden og de mange flodheste inden I kører ud på jeres eftermiddags safari, hvor de første store oplevelser uden tvivl venter.
Mara North er et privat reservat. Det betyder, at der kun kører safaribiler fra de camps og lodges, der ligger i Mara North - derved er der langt færre turister end i de offentlige nationalparker. 
Overnatning
Luxury Canvas Tent, Karen Blixen Camp
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 3
Mara North - Mit Afrika
Karen Blixen Camp
Safarikørsel i åbne firehjulstrukne safaribiler
Dyrene er mest aktive morgen og aften, og derfor står denne dag også på en tidlig morgensafari, hvor der er en let morgenmad, inden I tager afsted og så en mere solid morgenmad, når I er tilbage i campen. Typisk tager en morgensafari 2-3 timer, men det afhænger naturligvis af, hvad man ”støder ind i” derude.
 
De såkaldte store katte er nogle af dem, der er aktive på dette tidspunkt, og der er derfor god grund til komme tidligt afsted.
 
Vil man forkæles efter morgensafarien, er der inkluderet en massage i campens spa (min. 18 år).
 
Senere er der indlagt eco-walk i campområdet, hvor studerende og undervisere giver jer et indblik i campens kokke- og skovskole. Her får lokale unge en mulighed for uddannelse, som de ellers ikke ville have haft.
 
Man får også indblik i de mange andre bæredygtige tiltag f.eks. solenergi – der både bruges til strøm og vandvarme – vandbesparende tiltag, vandrensningsanlæg og bæredygtigt producerede grøntsager. Det er bl.a. pga. disse tiltag, at Karen Blixen Camp har fået en Eco Gold Rating.
 
I campen har vi fået en Ranger (naturpoliti) til at fortælle om vildtforvaltning, krybskytteri og andre spændende emner. Om aftenen vises den Oscarvindende film Mit Afrika om Karen Blixens liv i Afrika, omgivet af nattens lyde og under en smuk stjernehimmel. Ved floden, med lejrbålets dansende lys, en drink i hånden og en god film på det store lærred, afsluttes dagen på smukkeste vis.
Overnatning
Luxury Canvas Tent, Karen Blixen Camp
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 4
Mara North - Masai landsby
Karen Blixen Camp
En bush walk er en helt anden måde at opleve savannen
En anderledes og intens morgen venter, når I skal på guidet Safari-vandring - her er sanserne på arbejde på en helt anden måde. 
(Vandringen kan ændres til safarikørsel, hvis dette foretrækkes)
 
Morgenmaden i dag er bush-breakfast - der er simpelthen sat morgenbord op midt på savannen.
 
På eftermiddagens safari er der inkluderet besøg i en traditionel Masailandsby. En stor cirkel af tornebuske indhegner de små komøgsklinede hytter. Tornebuskene beskytter både mennesker og husdyr fra savannens vilde dyr.
 
I landsbyen er der rundvisning, dans og et lille marked.
Overnatning
Luxury Canvas Tent, Karen Blixen Camp
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 5
Heldagssafari i Masai Mara
Karen Blixen Camp
Tæt på en flok løver
Nu er I formentligt kommet ind i en form for ”safarirytme”, og efterhånden som man lærer dyrene at kende, kan der sagtens gå lidt konkurrence i at spotte dem først. Samtidig dukker der stadig nye arter op og savannens liv udvider sig konstant for jeres øjne.
 
I skal på en heldagssafari til det berømte Masai Mara. Jeres guide medbringer madpakker, der indtages i løbet af dagen på savannen. 
Måske I på dagens safarikørsel er heldige at opleve de ikoniske Big 5 som er;  elefant, næsehorn, løve, bøffel og leopard.
 
I perioden juli til oktober ses til store dyrevandring, også kendt som The Great Migration i Masai Mara. Et imponerende syn når op mod 2 millioner gnuer, zebraer og Thomsons gazeller breder sig over Masai Maras flade slette med de karakteristiske akacietræer eller synet, som er foreviget i mange dyrefilm, når gnuerne ses krydse Marafloden.  
Overnatning
Luxury Canvas Tent, Karen Blixen Camp
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 6
Mara North - Afrikanske solnedgange
Karen Blixen Camp
Den perfekte måde at afslutte en oplevelsesrig dag
På denne dag er der inkluderet en dejlig massage, som passende kan nydes efter morgensafarien og inden eftermiddagssafarien.
 
Under jeres eftermiddagssafari besøger I en skole, inden I igen kan lade jer trække ind i dyrenes utrolige verden. Som afslutning på dagens safari finder jeres guide et smukt sted at nyde solnedgangen, mens I bydes på drinks og snacks – en såkaldt sundowner.
 
Afrikanske solnedgange er særligt kendte for at være meget rødlige, hvilket giver en stemning man ikke finder andre steder. Med dyrenes silhuetter og savannens klassiske skærmakacier som forgrund går solen ned, mens oplevelsen går op i en højere enhed.
Overnatning
Luxury Canvas Tent, Karen Blixen Camp
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 7
Mara North - Afrikansk mad & natsafari
Karen Blixen Camp
En natsafari byder på helt andre oplevelser
I kører morgensafari, og efterfølgende er der mulighed for selv at prøve kræfter med afrikansk madlavning sammen med kokkeskolen i campen.
 
Eftermiddagssafarien starter lidt senere end den plejer, da I på denne safaritur også skal kører efter mørkets frembrud for at se de nataktive dyr.
 
”Natholdet” består af mange forskellige dyr, som f.eks. de store hulepindsvin, mindre arter af katte, nataktive aber og ugler. Men også hyænerne og de store katte er særligt aktive på dette tidspunkt.
 
Denne aften er der arrangeret bush-dinner på savannen, hvor I spiser omgivet af aftenens lyde, måske endda et løvebrøl, som er kendt for at kunne høres meget langt væk.
Overnatning
Luxury Canvas Tent, Karen Blixen Camp
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 8
Mara North - Sidste dag
Karen Blixen Camp
Karen Blixen Camp
Denne morgen er desværre den sidste dag i Karen Blixen Camp og dermed også et farvel til Mara North.
 
Men inden da skal I på turens sidste safarikørsel.
 
Efter frokost bliver I kørt til den lille landingsbane, hvorfra I flyver til Wilson Airport. Derfra køres i til den internationale lufthavn i Nairobi, hvorfra turen går hjemad med kufferten fyldt af gode minder og oplevelser fra en helt utrolig, gennemført og uforglemmelig safarirejse, hvor Afrikas vilde natur er kommet helt ind under huden. 
Overnatning
Karen Blixen Camp
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
IndkvarteringKenya

Karen Blixen Coffee Gardens & Cottages

Start din kenyanske safari hos Karen Blixen Coffee Garden & Cottages

INDIKATIONSPRISER Karen Blixen Camp Fly-in safari - VIP All Inclusive
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
6 NÆTTER I KAREN BLIXEN CAMP OG 1 NAT I NAIROBI
Periode
Voksen
01.06.24 - 30.06.24
37.095
01.07.24 - 31.08.24
40.395
01.09.24 - 16.12.24
37.095
17.12.24 - 31.12.24
40.395
6 NÆTTER I KAREN BLIXEN CAMP OG 1 NAT I NAIROBI
Periode
Voksen
01.01.25 - 24.01.25
39.395
25.01.25 - 01.02.25
38.995
02.02.25 - 25.02.25
39.495
26.02.25 - 31.03.25
38.795
01.04.25 - 31.05.25
38.595
01.06.25 - 19.06.25
39.695
20.06.25 - 30.06.25
41.595
01.07.25 - 10.07.25
42.495
11.07.25 - 18.07.25
43.495
19.07.25 - 31.08.25
41.795
01.09.25 - 11.10.25
40.795
12.10.25 - 16.10.25
41.295
17.10.25 - 31.10.25
40.795
01.11.25 - 09.12.25
39.895
10.12.25 - 21.12.25
40.495
22.12.25 - 23.12.25
42.095
24.12.25 - 02.01.26
42.995
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Kontakt os for priser på børn under 12 år.
Prisen inkluderer
 • Fly fra Kastrup – Nairobi t/r, med skift undervejs
 • Lufthavnsskatter
 • Transport i Nairobi ifølge program
 • Udflugt i Nairobi  
  • Inkl. besøg på Karen Blixen Farm/Museum
  • besøg hos Kazuri Beads (smykkeværksted) 
 • Fly Wilson - Mara North Conservancy t/r
 • 1 x overnatning på Karen Blixen Coffee Garden & Cottages i Nairobi
  • Inkl. halpension (middag og morgenmad)
 • 6 x overnatninger i Karen Blixen Camp **** 
  • Inkl. Blixen Tours VIP All Inclusive* (se nedenfor)
 • Safarikørsel ifølge program med engelsktalende safariguide
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Frokost på udflugtsdagen i Nairobi 
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge (på safaridelen, beregn ca. USD 15-30 pr. dag pr. person )
 • ETA for indrejse til Kenya (USD 34)
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.
KAREN BLIXEN CAMP

Blixen Tours VIP All Inclusive

Inkluderet ved 3-5 nætters ophold i Karen Blixen Camp:
 
MAD OG DRIKKE
 • Helpension
 • Udvalgte drikkevarer, kaffe/te, sodavand/juice, husets øl & vin
 • 1 x Bushbreakfast
 • 1 x Bushdinner
 • 1 x Sundowner
WELLNESS
 • 1 x massage (for voksne fra 18 år)
 
ANDET
 • 1 x Filmaften
 • Besøg i Masailandsby
 
——————
 
Inkluderet ved 6+ nætters ophold i Karen Blixen Camp:
 
MAD OG DRIKKE
 • Helpension
 • Udvalgte drikkevarer, kaffe/te, sodavand/juice, husets øl & vin
 • 1 x Bushbreakfast
 • 1 x Bushdinner
 • 1 x Sundowner
 
WELLNESS
 • 2 x massage (for voksne fra 18 år)
 
ANDET
 • 1 x Filmaften
 • Besøg i Masailandsby
 • Besøg på skole
 • Ranger – foredrag