Rundrejse beskrivelse Et safarieventyr til Kenyas eksemplariske safariområde

Karen Blixen Camp fly-in safari — VIP All Inclusive

Karen Blixen Camp fly-in safari — VIP All Inclusive

“There is something about safari life that makes you forget all your sorrows and feel as if you had drunk half a bottle of champagne — bubbling over with heartfelt gratitude for being alive.”

— Karen Blixen
 
I hjertet af verdens måske bedste safariområde — Masai Mara, direkte ned til Mara-floden, findes Karen Blixen Camp. En luksus-camp beliggende i et eksklusivt reservat med få safarikøretøjer og dygtige guider.
 
På denne safari, hvor I selvfølgelig også skal opleve Karen Blixens Farm/Museum udenfor Nairobi, flyver I direkte ud til safariområdet, hvor en uges safari allerede er startet før I er landet, idet de dygtige guider på jorden skal sørge for at holde den lille landingsbane fri for dyr!
 
Velkommen til Blixen Tours Safari med VIP All Inclusive.
Mulighed for afrejse hver dag, året rundt.
Rejsebeskrivelse Karen Blixen Camp Fly-in safari - VIP All Inclusive Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Ankomst til kenya
Karen Blixen Coffee Gardens & Cottages
Nyd en drink i Hattons bar
Efter indrejseformaliteterne bliver I modtaget af jeres Nairobi-guide.
 
Dagens program består, udover en guidet tur på Karen Blixen Museum, af et besøg på Kazuri Beads, hvor tidligere arbejdsløse enlige kvinder, laver forskellige smukke og autentiske smykker af keramikperler - et meget spændende og inspirerende projekt, der har gjort en stor forskel i lokalområdet.
 
Der er desuden også mulighed for andre udflugter, f.eks. til et girafcenter, elefantbørnehjem og et spændende kunstprojekt, hvor lokale kenyanere bruger genbrugte klipklappere, som skyller op på strandene til smukt kunsthåndværk. (Disse ture er ikke en del af pakken)
Overnatning
Cottage, Karen Blixen Coffee Gardens & Cottages
Måltider
Frokost er på Cultiva Farm og er ikke inkluderet. På Karen Blixen Coffee Garden & Cottages er aftensmaden inkluderet.
Dag 2
Mara North - Ankomst til campen
Karen Blixen Camp
Telt med dobbeltseng
Morgenflyet til Mara North Conservancy tager ca. en time.
 
Karen Blixen Camp ligger ikke langt væk fra landingsbanen, men I kører lidt safarikørsel undervejs til campen og får en forsmag på nogle eventyrlige dage. Campen har en helt unik placering ved Mara floden, hvor flodheste og krokodiller bevæger sig rundt i vandet, og savannens mange dyr drikker på modsatte bred.
 
Campen har åbne safarikøretøjer og nogle godt uddannede guider. Masaierne i området ejer reservatet Mara North Conservancy, som I befinder jer i, der grænser op til det nationale reservat.
 
Begge reservater er en del af Mara- Serengeti økosystemet, som er større end Danmark og huser en af klodens største koncentrationer af store dyr.
 
Eftermiddagens safarikørsel byder derfor uden tvivl på masser at store og små dyr, og i Mara North er der kun få andre køretøjer på et sted samtidig, hvilket er meget privilegeret i forhold til andre steder, hvor man ofte ser mange biler samlet.
Overnatning
Luxury Canvas Tent, Karen Blixen Camp
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 3
Mara North - Mit Afrika
Karen Blixen Camp
Safarikørsel i åbne firehjulstrukne safaribiler
Dyrene er mest aktive morgen og aften, og derfor står denne dag også på en tidlig morgensafari, hvor der er en let morgenmad, inden I tager afsted og så en mere solid morgenmad, når man kommer hjem. Typisk tager en morgensafari 2-3 timer, men det afhænger naturligvis af, hvad man ”støder ind i” derude.
 
De såkaldte store katte er nogle af dem, der er aktive på dette tidspunkt, og der er derfor god grund til komme tidligt afsted.
 
Vil man forkæles efter morgensafarien, er der inkluderet en massage i campens spa (18+).
 
Senere er der indlagt eco-walk i campområdet, hvor studerende og undervisere giver os et indblik i campens skole. Her får lokale unge en mulighed for uddannelse indenfor turisme, som de ellers ikke ville have haft.
 
Man får også indblik i de mange andre bæredygtige tiltag f.eks. solenergi – der både bruges til strøm og vandvarme – vandbesparende tiltag, vandrensningsanlæg og bæredygtigt producerede grøntsager. Det er bl.a. derfor, at Karen Blixen Camp har fået en Eco Gold Rating.
 
I campen har vi fået en Ranger (naturpoliti) til bl.a. at fortælle om vildtforvaltning, krybskytteri og andre spændende emner. Om aftenen vises den Oscar vindende film Mit Afrika om Karen Blixens liv i Afrika, omgivet af nattens lyde og under en smuk stjernehimmel. Ved floden, med lejrbålets dansende lys, en drink i hånden og en god film på det store lærred, afsluttes dagen på smukkeste vis.
Overnatning
Luxury Canvas Tent, Karen Blixen Camp
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 4
Mara North - Masai landsby
Karen Blixen Camp
En bush walk er en helt anden måde at opleve savannen
Denne morgen skal I på en guidet Safari-vandring - en meget anderledes og intens oplevelse, hvor sanserne er på arbejde på en helt anden måde.
 
(Denne tur kan dog også være safarikørsel, hvis man foretrækker)
 
Morgenmaden i dag er bush-breakfast - der er simpelthen sat morgenbord op midt på savannen.
 
I eftermiddagens safari er der inkluderet besøg i en traditionel Masai landsby. En stor cirkel af tornebuske indhegner de små komøgsklinede hytter. Tornebuskene beskytter både mennesker og husdyr fra savannens vilde dyr. I landsbyen er der rundvisning, dans og et lille marked.
Overnatning
Luxury Canvas Tent, Karen Blixen Camp
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 5
Mara North Conservancy
Karen Blixen Camp
Tæt på en flok løver
Nu er I formentligt kommet ind i en form for ”safarirytme”, og efterhånden som man lærer dyrene at kende, kan der sagtens gå lidt konkurrence i at spotte dem først. Samtidig dukker der stadig nye arter op og savannens liv udvider sig konstant for jeres øjne.
 
Med over 450 fuglearter er der også muligheder for amatør ornitologen og det kan også sagtens betale sig at kigge efter denne mangfoldighed af forskellige fugle.
Overnatning
Luxury Canvas Tent, Karen Blixen Camp
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 6
Mara North - Afrikanske solnedgange
Karen Blixen Camp
Den perfekte måde at afslutte en oplevelsesrig dag
På denne dag er der igen inkluderet en dejlig massage, som passende kan nydes efter morgensafarien og inden eftermiddagssafarien.
 
Under jeres eftermiddagssafari besøger I en skole, inden I igen kan lade jer trække ind i dyrenes utrolige verden. Som afslutning på dagens safari finder jeres guide et flot sted at se solnedgangen mens i bydes på drinks og snacks – en såkaldt sundowner.
 
Afrikanske solnedgange er særligt kendte for at være meget rødlige, hvilket giver en stemning man ikke finder andre steder. Med dyrenes silhuetter og savannens klassiske skærmakacier som forgrund går solen ned, mens oplevelsen går op i en højere enhed.
Overnatning
Luxury Canvas Tent, Karen Blixen Camp
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 7
Mara North - Afrikansk mad & natsafari
Karen Blixen Camp
En natsafari byder på helt andre oplevelser
I kører morgensafari, og efterfølgende er der mulighed for selv at prøve kræfter med Afrikansk madlavning sammen med kokkeskolen i campen.
 
Eftermiddagssafarien starter lidt senere end den plejer, da I på denne safaritur også skal kører efter mørkets frembrud for at se de nataktive dyr.
 
”Natholdet” består af mange forskellige dyr, som de store hulepindsvin, mindre arter af katte, nataktive aber og ugler. Men også hyænerne og de store katte er særligt aktive på dette tidspunkt.
 
Denne aften er der arrangeret bush-dinner på savannen, hvor i spiser omgivet af nattens lyde – måske endda et løvebrøl, som er kendt for at kunne nå meget langt.
Overnatning
Luxury Canvas Tent, Karen Blixen Camp
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 8
Mara North - Sidste dag
Karen Blixen Camp
Karen Blixen Camp
Denne morgen er desværre den sidste dag i Karen Blixen Camp og dermed også et farvel til Mara North.
 
Men inden da skal I på turens sidste safarikørsel.
 
Efter frokost bliver I kørt til den lille landingsbane, hvorfra I flyver til Wilson Airport. Derfra køres i til den internationale lufthavn i Nairobi, hvorfra turen går hjemad med kufferten fyldt af gode minder og oplevelser fra en helt utrolig, gennemført og uforglemmelig safarirejse, hvor Afrikas vilde natur er kommet helt ind under huden. 
Overnatning
Karen Blixen Camp
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
IndkvarteringKenya

Karen Blixen Coffee Gardens & Cottages

Start din kenyanske safari hos Karen Blixen Coffee Garden & Cottages

INDIKATIONSPRISER Karen Blixen Camp Fly-in safari - VIP All Inclusive
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
6 NÆTTER I KAREN BLIXEN CAMP OG 1 NAT I NAIROBI
Periode
Voksen
22.08.22 - 15.12.22
35.595
16.12.22 - 31.12.22
38.895
01.01.23 - 05.01.23
39.695
06.01.23 - 23.06.23
36.495
24.06.23 - 21.08.23
38.895
22.08.23 - 15.12.23
36.495
16.12.23 - 31.12.23
39.695
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Kontakt os for priser på børn under 12 år.
Prisen inkluderer
 • Fly fra Kastrup – Nairobi t/r, med skift undervejs
 • Lufthavnsskatter
 • Transport i Nairobi ifølge program
 • Udflugt i Nairobi  
  • Inkl. besøg på Karen Blixen Farm/Museum
  • besøg hos Kazuri Beads (smykkeværksted) 
 • Middag Karen Blixen Coffee Garden & Cottages  
 • Fly Wilson - Mara North Conservancy t/r
 • 1 x overnatning på Karen Blixen Coffee Garden & Cottages i Nairobi
  • Inkl. morgenmad
 • 6 x overnatninger i Karen Blixen Camp **** 
  • Inkl. Blixen Tours VIP All Inclusive* (se nedenfor)
 • Safarikørsel ifølge program med engelsktalende safariguide
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Frokost på udflugtsdagen i Nairobi 
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge (på safaridelen, beregn ca. USD 15-30 pr. dag pr. person )
 • Visum til Kenya (USD 50)
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.
KAREN BLIXEN CAMP

Blixen Tours VIP All Inclusive

Inkluderet ved 3-5 nætters ophold i Karen Blixen Camp:
 
MAD OG DRIKKE
 • Helpension
 • Udvalgte drikkevarer, kaffe/te, sodavand/juice, husets øl & vin
 • 1 x Bushbreakfast
 • 1 x Bushdinner
 • 1 x Sundowner
WELLNESS
 • 1 x massage (for voksne fra 18 år)
 
ANDET
 • 1 x Filmaften
 • Besøg i Masailandsby
 
——————
 
Inkluderet ved 6+ nætters ophold i Karen Blixen Camp:
 
MAD OG DRIKKE
 • Helpension
 • Udvalgte drikkevarer, kaffe/te, sodavand/juice, husets øl & vin
 • 1 x Bushbreakfast
 • 1 x Bushdinner
 • 1 x Sundowner
 
WELLNESS
 • 2 x massage (for voksne fra 18 år)
 
ANDET
 • 1 x Filmaften
 • Besøg i Masailandsby
 • Besøg på skole
 • Ranger – foredrag