Store billeder

Ferie på greenen

”Min mand er meget glad for at spille golf, så det var helt perfekt, at han kunne spille på den rigtig fine bane, mens jeg kunne dase på stranden, og så kunne vi mødes til frokost og have resten af dagen sammen.”
— Marie Andersen
Store billeder
Er du bidt af en gal golfbold – eller rejser du sammen med én der er – så bør drømmeferien næsten også indeholde én runde eller flere på golfbanen.
 
På flere af Blixen Tours destinationer er der adgang til nogle af verdens bedste og smukkeste golfbaner, så uanset om du er golfentusiast eller hobbygolfer, så venter der dig en golfoplevelse ud over det sædvanlige.
 
 
Ren golfferie eller golf som en del af ferien
Blixen Tours er specialister i individuelle golfferier og matchture til Afrika, hvor golfbanerne virkelig er i en klasse for sig.
 
Både hvis du ønsker en ren golfferie, og hvis golf kun skal være en lille del af din ferie, så er Sydafrika en oplagt destination for dig. Fx golftur med Rovos Rail.
 
Når det er sagt, så skal golfbanerne på flere af vores destinationer i Mellemøsten og Det Indiske Ocean absolut ikke undervurderes. Her kan du finde mange virkelig smukke baner og flere hører til blandt de bedste i verden.
 
 

Vi anbefaler:

 
Pinnacle Point, Sydafrika  Se banen
Vel nok Sydafrikas med spektakulære og dramatiske golfbane. Spændende og udfordrende huller i kuperet terræn - og en udsigt der gør dig nærmest åndeløs.
 
Leopard Creek Golf Course, Sydafrika  Se banen
Banen ligger lige ved siden af Kruger Nationalpark og er designet således, at en naturlig grænse adskiller spillerne og de vilde dyr.
 
Den smukke udsigt til søer, små vandløb og vilde dyr der græsser, og de spændende og udfordrende huller, gør denne bane til en stor oplevelse.
 
Dubai Creek Golf Course, Dubai
Banen ligger som en oase midt inde i byen med udsigt til skyskraberne langs Dubai Creek.
 
Banen har flere spændende vandhazarder og de flotte og velplejede fairways er omgivet af dadel- og kokospalmer.
 
Lemuria Golf Course, Seychellerne  Se banen
Denne 18 hullers golfbane er smukt beliggende i en tropisk skov med udsigt over det turkisblå hav. Banen er udfordrende og en del af hullerne ligger i et meget bakket terræn.
 
Særligt hul 15 er exceptionelt, da tee-stedet er på en klippehøjderyg, og der er et drop på godt 50 meter ned til greenen.
 
Heritage Golf Course, Mauritius  Se banen
Banen er anlagt i et kuperet terræn i en gammel sukkerplantage, hvor der er udsigt til Det Indiske Ocean.
 
Der er vandhazarder, og ved flere af hullerne skal der slås blinde slag ind til greenen. Banen var vært for turneringen Afrasia Bank Mauritius Open i 2015 & 2019.
 
 
 
Store billeder