Store billeder

Safari med privat guide

”Vores private guide var fantastisk. Han kunne svare på alle vores spørgsmål om Afrika, dyrene, osv. og han var eminent til at spotte de vilde dyr. Og så var han bare så god med børnene – de elskede ham!”
— Per Madsen og familien, på safari med privat guide
Store billeder
 
Safarirejser er uden tvivl en oplevelse for livet
Det gælder både for voksne og børn. Mødet med de vilde dyr, som man måske har set bag tremmer i zoologiske haver, oplever man nu i deres naturlige omgivelser; den smukke afrikanske savanne.
 
Lydene og duftende kommer helt ind under huden, når man bor ude midt på savannen blandt dyrene, og oplevelserne vil med garanti aldrig blive glemt.
 
Safari i Afrika er altid en stor oplevelse, men den kan faktisk blive endnu større. En enkelt person kan nemlig forvandle en safarioplevelse til et fuldendt eventyr. Den person er en privat guide.
 
En personlig rejsekammerat som ved (næsten) alt om Afrika
Fordelene ved at have en privat guide er mange – og det er uanset, om I er en familie med børn, et par eller en større gruppe, der rejser sammen. I vil få tildelt en guide fra den lodge, I bor på, og på de mere eksklusive lodges vil I endda få den samme guide gennem hele jeres ophold. Det betyder, at I vil komme til at lære hinanden at kende på et meget mere personligt plan, hvis I ønsker det, så jeres private guide bliver en tryg rejsekammerat, som I altid kan komme til, hvis I har spørgsmål eller har brug for hjælp.
 
Derudover vil han komme til at kende jer og jeres interesser, således at jeres safariture bliver endnu mere interessante og afvekslende.
 
En privat safariguide vil være til rådighed kun for jer dagen igennem.
Når I tager på safari vil han være med, og sikrer sig at I også kan spotte de vilde dyr og fugle i møder, så jeres safarioplevelse altid vil være optimal. Der er således ikke en hel busfuld af andre safarigæster, som han også skal bistå – kun jer.
 
Hvis I har børn med, så vil det også give dem en endnu større oplevelse, fordi de altid vil blive prioriteret at jeres guide.
 
I vil også frit kunne stille alle de spørgsmål, I har lyst til, uden at skulle tage hensyn til andre – og I kan spørge jeres guide om alt fra de vilde dyr til afrikansk historie, stammefolk, kultur og religion. De private guider har nemlig en stor viden om Afrika, som de med glæde deler ud af.
 
Jeres private guide er sammen med jer fra den første safaritur om morgen, og helt indtil mørket falder på, og millioner af stjerner dukker frem på den afrikanske nattehimmel. Sammen omkring et bål kan I slutte dagen af med at udpege stjernebillederne på himlen og høre guiden fortælle spændende historier om stjernerne, modige stammekrigere og gamle afrikanske traditioner – kun for jer. 
 
 
 
Store billeder