Forældreløse elefanter i Nairobi

The David Sheldrick Wildlife Trust er et projekt startet i 1977. Formålet er at tage sig af efterladte elefantunger, indtil de er store nok til at komme tilbage i naturen.
Dette elefantbørnehjem i Kenya blev verdenskendt efter et hjertevarmende dokumentarprogram blev sendt i TV om de dygtige dyrepassere på internatet i det østafrikanske land Kenya. 
 
The David Sheldrick Wildlife Trust har stor sucess med at bringe forældreløse elefanter tilbage i deres naturlige omgivelser. Dyrepasserne gør et fantastisk stykke arbejde, og deres viden og erfaring har efterhånden reddet mange små elefantliv.
 
Elefantens sociale adfærd og imponerende fremtræden fascinerer os gang på gang. I Kenya er der gode muligheder for at opleve elefanterne i deres naturlige omgivelser.
 
Kenya har nogle af verdens mest berømte safariparker, hvor man kan betragte store antal af det imponerende dyr på nærmeste hold.
 
Blixen Tours arrangerer rejser til Kenya, hvor du kan besøge de små elefantunger i The David Sheldrick Wildlife Trust. Herefter arrangerer vi en rejse, hvor du kører safari i nogle af landets mest berømte parker. Eventuelt i Kenyas største nationalpark Tsavo, hvor de forældreløse elefanter sættes fri, når de kan klare sig selv.
 
Har de små elefanter også trampet sig vej ind i dit hjerte, og drømmer du om et besøg på The David Scheldrick Wildlife Trust, er du velkommen til at kontakte os.
 
 
 
Store billeder