Rundrejse beskrivelse Rovos Rail

Rovos Rail — Golf Safari

Rovos Rail — Golf Safari

Uanset om I er golf- eller safariinteresseret – eller lidt af begge dele – så vil denne togrejse med Rovos Rail med garanti give jer oplevelser, I aldrig vil glemme. Golfspillerne kan glæde sig til at prøve kræfter med nogle af Sydafrikas bedste og smukkeste golfbaner.
 
Er I afsted som par og er den ene af jer slet ikke til golf eller vil I gerne kombinere golfspillet med spændende natur- og kulturoplevelser, så er det bare at stige ombord og glæde jer. For I skal på spændende safari i flere af Sydafrikas bedste, smukkeste og mest dyrerige nationalparker og reservater – blandt andet Hluhluwe-Imfolozi og Krüger Nationalpark. Derudover skal I på byrundtur i Durban, besøge de berømte slagmarker ved Spionkop og se smukt håndværk hos Swazi Candles.
 
Velkommen ombord til en luksuriøs togrejse fyldt med golf, historie, kultur og uforglemmelige safarioplevelser.
 
Turen kort
Dag 1 — Pretoria
Dag 2 — Sun City (golf eller safari)
Dag 3 — En dag ombord på toget
Dag 4 — Golf eller Spionkop 
Dag 5 — Golf eller Durban
Dag 6 — Safari i Hluhluwe-Imfolozi
Dag 7 — Golf eller safari
Dag 8 — Pretoria
 
 
Kontakt os for information om mulige afrejsedage
Rejsebeskrivelse Rovos Rail | Golf Safari Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Pretoria
Rovos Rail
Rovos Rail Station
Så er dagen endelig kommet! I forlader jeres hotel, hvor I har tilbragt natten og kører til Rovos Rail Station i Capital Park, Pretoria. Toget kører kl. 12.00.
 
I kan friske jer op i jeres suite inden I mødes med togets andre passagerer i loungevognen eller observationsvognen.
 
Nyd jeres første dag ombord på et af verdens smukkeste tog, mens I kører mod nordvest til Rustenburg, hvor I gør holdt for natten.
 
Påklædning til middagen: Formel
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 2
Sun City
Rovos Rail
Sun City - Golf
Kl. 6.00 forlader golfspillerne toget og bliver kørt til Sun City (60 min), hvor I går en runde på enten Lost City’s Gary Player eller på Lost City Golf Course. Frokosten spiser I sammen med ikke golferne i klubhuset.
 
Ikke-golfspillerne kan glæde sig til en spændende safaritur i Pilanesberg Reserve. Kl. 7.45 forlader I toget og kører til Sun City. Efter safarituren mødes I med golfspillerne til frokost i klubhuset.
 
Om eftermiddagen kan I slappe af og hygge jer i Lost City’s Sun City, inden alle kl. 17.30 vender tilbage til toget.
Kl. 20.00 bliver middagen serveret, mens I kører til Heidelberg.
 
Påklædning til middagen: Formel
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Ombord på toget
Rovos Rail
Rovos Rail
I dag kan I slappe af og nyde en dejlig dag ombord på toget, mens I kører til Ladysmith og Estcourt. Læs en god bog, hyggesnak med de andre gæster ombord, fortab jer i udsigten til det skiftende landskab udenfor vinduerne og forkæl sanserne med indbydende måltider i spisevognen.
 
Påklædning til middagen: ”Afrikansk tema” eller smart afslappet
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Golf eller Spionkop
Rovos Rail
Champagne Sports Resort
Efter tidlig morgenmad stiger golfspillerne af toget og bliver kørt til Champagne Sports Resort (ca. 45 min. kørsel) hvor I spiller golf og spiser frokost. Om eftermiddagen kører I tilbage og mødes med de andre på toget.
 
For ikke-golfspillerne er der afgang mod Spionkop Lodge kl. 9.00. Køreturen tager omkring 1 time. Her skal I på tur til de berømte slagmarker efterfulgt af en let anretning, inden I fortsætter til Spionkop Hill, hvor jeres historiske rundtur slutter. Efter en lækker frokost på lodgen, kan I frit vælge, om I vil på en eftermiddagssafaritur eller om I hellere vil slappe af på lodgen. Kl. 16.00 vender I tilbage til toget.
 
Middagens bliver serveret i togets spisevogn, mens I kører til Durban.
 
Påklædning til middagen: Formel
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 5
Golf eller Durban
Rovos Rail
Rovos Rail
For golfspillerne venter endnu en dag på en af Sydafrikas bedste golfbaner; Durban Country Club/Durban Beachwood eller Zimbali. Der er tidlig Tee-off, og det betyder tidlig afgang fra toget. Efter golfrunden bliver frokosten serveret i klubhuset, inden I kører tilbage til toget.
 
Ikke-golfspillerne kan sidde lidt længere tid ved morgenbordet. Kl. 9.00 stiger I af toget og tager på byrundtur i Durban, hvor I også besøger de botaniske haver og spiser frokost. Eftermiddagen kan I bruge på egen hånd i Durban eller I kan vende tilbage til toget og slappe af i jeres suite.
 
Kl. 15.30 vender alle tilbage til toget og så er der afgang fra Durban kl. 16.00.
 
Middagen bliver serveret på vej til Hluhluwe.
 
Påklædning til middagen: Formel
 
Giv venligst jeres pas til togbestyreren eller en medarbejder i gavebutikken. I får det tilbage igen når grænseformaliteterne med Swaziland er klaret.
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 6
Safari i Hluhluwe-Imfolozi
Rovos Rail
Sydafrika er især et populært safariland blandt familier. Her findes nemlig det største udbud af malaria-fri safariområder.
I dag står I meget tidligt op. Kl. 6 bliver I kørt i biler til Hluhluwe-Imfolozi, hvor I skal på safari i en af Sydafrikas bedste safariparker. Her er der mulighed for at opleve ”The Big Five” – løven, bøflen, næsehornet, leoparden og elefanten – og massevis af antiloper, fugle og andet vildt. Efter nogle timers safari holder I pause i Hilltop Camp, hvor der bliver serveret the og kaffe.
 
Kl. 10.30 vender I tilbage til toget, hvor frokosten bliver serveret, mens I kører til Golela, hvor grænseformaliteterne med Swaziland bliver klaret.
 
Om aftenen spiser I middag, mens toget triller videre mod nord og Mpaka.
 
Påklædning til middagen: Formel
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 7
Golf eller safari i Mkhaya Reserve
Rovos Rail
Også i dag starter dagen tidligt for golfspillerne med morgenmad på toget, inden I med bus bliver kørt til Royal Swazi Sun Golf Course (ca. 90 minutters kørsel). Efter en runde golf spiser I frokost i golfklubben, inden I kører tilbage til toget.
 
Ikke-golfspillerne kan glæde sig til endnu en spændende safaritur. Denne gang skal I til Mkhaya Reserve, der er et smukt og eksklusivt fristed for Afrikas mest truede dyrearter. Udover giraffer, zebraer, flodheste, krokodiller, bøfler og massevis af fugle er reservatet også hjemsted for hvide næsehorn og ikke mindst de sjældne sorte næsehorn.
 
Kl. 10.00 kører ikke-golfspillerne videre til Swazi Candles (75 min), hvor I spiser frokost og har mulighed for at shoppe smukt håndværk.  
 
Kl. 13.30 kan I vælge enten at køre til Royal Swazi (15 min), hvor I mødes med golfspillerne eller I kan køre tilbage til toget og slappe af (75 min).
 
Kl. 18.00 sætter toget i gang igen og kører mod Komatipoort i Sydafrika. Om aftenen kan I hygge jer med en lækker middag, mens I kører til Malelane.
 
Påklædning til middagen: Formel
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 8
Golf eller Safari i Kruger Nationalpark
Rovos Rail
Turens sidste golfrunde spilles i dag på Leopard Creek Golf Course (15 min), White River Country Club (75 min) eller på Nelspruit. Efter golfrunden spiser I en let frokost i klubhuset og kører så tilbage til toget. Om aftenen vil der være præmieoverrækkelse af togets golf-pro.
 
Ikke-golfspillerne skal I dag have endnu en uforglemmelig safarioplevelse. Efter morgenmaden kører I nemlig til den verdensberømte Kruger Nationalpark. Parken dækker over et areal på 20.000 km2 og er en af verdens mest dyrerige nationalparker med beboere som giraffer, aber, antiloper, løver, elefanter, over 500 fuglearter og 114 forskellige arter af krybdyr. Så husk jeres kamera for her bliver meget at tage billeder af. Undervejs på safarituren holder I en lille kaffepause.
 
Husk at medbring jeres pas på turen, da det skal bruges i forbindelse med indgangsformaliteterne i Kruger Nationalpark!
 
Kl. 13.00 får ikke-golfspillerne serveret en skøn frokost, hvorefter I har mulighed for at shoppe lidt. Kl. 14.30 vender I tilbage til toget, hvor I mødes med golfspillerne. Om aftenen er der 1920’erne tema. Klæd jer gerne ud og oplev hvordan tøjet på smukkeste vis matcher togets indretning - og hvordan det sammen med maden og omgivelserne giver en helt særlig stemning.
 
Påklædning til middagen: ”1920’erne tema” eller smart og afslappet
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 9
Pretoria
Rovos Rail
Rovos Rail
I dag når en fantastisk rejse sin ende med ankomst på Rovos Rail Station i Pretoria kl. 10.00.
 
Husk at sikre jer, at I har fået jeres pas tilbage af togbestyreren eller medarbejderen i gavebutikken, inden I forlader toget.
 
Skal eventyret ikke slutte her, så forlæng rejsen med ekstra dage i nogle af Afrikas pulserende storbyer, med endnu mere safari eller med luksuriøs afslapning under palmerne på kridhvide sandstrande. Blixen Tours hjælper jer gerne med at forlænge eventyret med endnu flere uforglemmelige oplevelser.
 
Overnatning
Rovos Rail
IndkvarteringRovos Rail

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

INDIKATIONSPRISER Rovos Rail | Golf Safari
8 NÆTTER FRA
kr. 35.495 pr. person
i Pullman Suite
8 NÆTTER FRA
kr. 69.995 pr. person
i Royal Suite
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Tilbud og rabatter
Kontakt os for aktuelle afrejsedatoer
Pris for Deluxe Suite kr. 53.495,- pr. person i dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse
Tillæg for Pullman Suite kr. 14.250,- pr. person i enkeltværelse
Tillæg for Deluxe Suite kr. 21.500,- pr. person i enkeltværelse
Tillæg for Royal Suite kr. 28.000,- pr. person i enkeltværelse
Prisen inkluderer
  • 8 nætter på Rovos Rail
  • Alle måltider, drikkevarer og udflugter - dog er udflugterne med forbehold for at disse kan udgå, hvis tiden ikke tillader det
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
  • Flyrejsen
  • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.