Rundrejse beskrivelse Rovos Rail - Durban & Safari

Pretoria — Durban / Durban — Pretoria

Pretoria — Durban / Durban — Pretoria

Tag med på denne 3 dages togrejse, der er fyldt med spændende safari, kulturelle oplevelser og historiske fortællinger. Rovos Rail kører mellem Durban og Pretoria i begge retninger – en tur der tager jer gennem de smukkeste dale, de højeste skrænter, forbi ”dragebjergene”og historiske slagmarker.
 
I vil opleve Nambiti Private Game Reserve, der er et privat og fredet område på 20.000 hektar i KwaZulu-Natal, hvor de eftertragtede ”Big Five” holder til - elefanten, løven, bøflen, leoparden og næsehornet. Naturen her er fantastisk forskelligartet og byder både på savanne, græssletter, sletter med tornebuske og høje akacietræer. Sundays floden strømmer gennem hele reservatet og har to 40 meter høje vandfald, der plasker ned i smukke kløfter, hvor flere sjældne fuglearter hører til.
 
I vil også besøge Spion Kop Vildtreservat, der er et 11.000 hektar stort naturreservat, der gemmer på bjerge, savanne, fugleliv og historiske slagmarker. Her kan I vælge mellem to forskellige udflugter, hvor temaet er enten natur eller historie.
 
Glæd jer til at blive både inspireret og imponeret, når I besøger det berømte Ardmore Ceramics. Her producerer lokale kunstnere unik og smuk keramik inspireret af Zulu folkets særlige sans for både rytme, farver, dans og sang - og deres kultur, som er indbegrebet af den afrikanske ånd.
Det og meget mere vil I opleve på denne eksklusive togrejse, der med garanti vil fylde jeres kuffert med minder for livet.
 
 
Turen kort
 • Dag 1 — Pretoria, Drakensberg bjergene, Majuba Hill, Newcastle, Elandslaagte
 • Dag 2 — Nambiti Private Game Reserve, Chieveley Siding, Spionkop Lodge
 • Dag 3 — Lions River stationen, Ardmore Ceramics Gallery, Valley of a Thousand Hills, Durban
 
 
Kontakt os for information om mulige afrejsedage
Rejsebeskrivelse Rovos Rail | Pretoria — Durban Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Pretoria
Rovos Rail
Rovos Rail
I forlader jeres hotel i Pretoria, hvor I har tilbragt natten, og tager til Rovos Rails egen station i Pretoria. Kl. 10.00 starter det smukke tog sine motorer og forlader langsomt stationen. Nu kan eventyret begynde!
 
I kører mod sydøst, forbi guldmineområdet i Gauteng. Hvis I vil friske jer lidt op inden I mødes med de andre gæster, kan I gøre dette i jeres suite. Frokosten serveres, mens I nyder udsigten til Drakensberg bjergene, som dukker op i det fjerne. Bjergene fik deres navn af Voortrekkers, som datidens fattige nomader blev kaldt. De synes, at bjergkædens lange række af sammenhængende tinder lignede ryggen på en drage. Deraf opstod navnet ”Dragebjerget” eller Drakensberg, som det hedder på afrikaans.
 
Toget fortsætter sin rejse opad – faktisk helt op til 2.146 meters højde, hvor I rejser gennem Majuba Hill. Det var her den sidste og afgørende kamp, som afsluttede den første Anglo Boer krig blev udkæmpet. Herfra kører I videre til Newcastle, hvor den indiske befolkning har rejst, det som siges at være det største kuplede hindutempel i den sydlige hemisfære.
 
Middagen bliver serveret i spisevognen, mens toget passerer Glencoe, som var dér, hvor den første kamp i Anglo Boer krigen blev udkæmpet. Efter middagen går I til ro i jeres smukke suite, mens toget kører videre til Elandslaagte.
 
Påklædning til middagen: Formel
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 2
Nambiti Private Game Reserve
Rovos Rail
Løven — en af "The Big 5"
I dag skal I tidligt op og afsted. Kl. 7.00 forlader I toget og tager på spændende safari i Nambiti Private Game Reserve, hvor I vil opleve savannens smukke natur og vilde dyreliv – deriblandt de berømte ”Big Five”, som er bøflen, løven, næsehornet, elefanten og leoparden.
 
Kl. 11.00 vender I tilbage til toget og får serveret en dejlig brunch, mens toget passerer Chieveley Siding. Til venstre for sporet vil I se en mindestatue af Winston Churchill, som blev taget til fange her i november 1899, da han forsøgte at befri et armeret tog, som var blevet udsat for et bagholdsangreb af boerne.
 
Kl. 14.00 stiger I af toget og kører 50 minutter i busser til Spionkop Lodge, hvor der venter to valgfrie udflugter: I kan tage på en guidet tur til historiske slagmarker og høre om slaget, der foregik her mellem briterne og boerne den 23.-24. januar 1900, eller I kan tage på safari i Spionkop vildtreservatet og opleve Afrikas vilde natur endnu engang.
 
Sidst på dagen vender I tilbage til toget, hvor middagen bliver serveret.
 
Påklædning til middagen: Formel
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Lions River stationen, Valley of a Thousand Hills, Durban
Rovos Rail
Rovos Rail
Mens I nyder en dejlig morgenmad, påbegynder toget den skarpe nedstigning mod kysten og Lions River stationen. I ankommer hertil kl. 10.00, hvor I forlader toget for at besøge det berømte Ardmore Ceramics Gallery. Her bliver kunstnerne opfordret til at lade sig inspirere af naturen og zulufolkets folklore og traditioner, når de producerer deres keramik.
 
Kl. 12.00 rejser I videre mod Pietermaritzburg, som er provinshovedstaden i KwaZulu-Natal. Frokosten bliver serveret i spisevognen, mens I kører gennem det spektakulære Valley of a Thousand Hills – ”de tusinde bakkers dal”.
 
Turen slutter i Durban, hvor I ankommer kl. 16.00.
 
Durban er kendt for sit store antal museer og kulturelle seværdigheder, smukke botaniske haver og ikke mindst sine fantastiske hajsikre strande. Ønsker I at forlænge rejsen med flere dage i byen eller med flere safarioplevelser, ø-hop i Det Indiske Ocean eller spaforkælelse på første klasse, så hjælper Blixen Tours jer gerne med at arrangere dette.
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Indkvartering"The Pride of Africa" — Rovos Rail

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

INDIKATIONSPRISER Rovos Rail | Pretoria — Durban
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
2 NÆTTER I PULLMAN SUITE FRA
Periode
Voksen
01.10.23 - 30.09.24
12.995
01.10.24 - 30.09.25
14.295
2 NÆTTER I DELUXE SUITE FRA
Periode
Voksen
01.10.23 - 30.09.24
19.595
01.10.24 - 30.09.25
21.295
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Kontakt os for aktuelle afrejsedatoer fra henholdsvis Pretoria og Durban
 
Tillæg for enkeltværelse
1/10-23 til 30/9-24 Tillæg for Pullman Suite kr. 6.700,- pr. person
1/10-23 til 30/9-24 Tillæg for Deluxe Suite kr. 9.700,- pr. person
1/10-23 til 30/9-24 Tillæg for Royal Suite kr. 13.200,- pr. person
1/10-24 til 30/9-25 Tillæg for Pullman Suite kr. 7.200,- pr. person 
1/10-24 til 30/9-25 Tillæg for Deluxe Suite kr. 10.600,- pr. person
1/10-24 til 30/9-25 Tillæg for Royal Suite kr. 14.300,- pr. person
Prisen inkluderer
 • 2 nætter på Rovos Rail
 • Alle måltider, drikkevarer og udflugter - dog er udflugterne med forbehold for at disse kan udgå, hvis tiden ikke tillader det
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Flyrejsen
 • Afbestillingsforsikring fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.