Rundrejse beskrivelse Rovos Rail

Rovos Rail — African Collage

Rovos Rail — African Collage

Ekstraordinær luksuriøs togrejse med spændende safari, elefantpark, shopping, sejltur, kultur og natur og udfordrende golf på smukke baner. En unik rejse hvor både eventyrer og golfentusiaster får en fantastisk rejseoplevelse ud over det sædvanlige.

 
Denne fantastiske luksustogtur kører mellem Pretoria og Cape Town, eller Cape Town – Pretoria, og rejsen er fyldt med spændende oplevelser for både golfspillere og ikke-spillere. Ikke-golfspillerne kan glæde sig til at få uforglemmelige safarioplevelser i den berømte Kruger Park og Hluhluwe, som er det ældste vildtreservat i Afrika. I skal opleve pulserende storbyer og smukke botaniske haver, imponerende elefanter og pudsige strudse. I vil høre spændende historier i Spionkop, tage på vandreture, shoppe i moderne shoppingcentre – og meget mere.
 
Imens golfentusiasterne prøver kræfter med nogle af de bedste og smukkeste baner i Afrika. Oplev eksempelvis Leopard Creek, som er en af Sydafrikas bedste baner, den berømte Fancourt Estate og Ernie Els’ første signaturbane i Sydafrika; Oubaii. Golfspillerne skal selvfølgelig ikke snydes for også at opleve det ”ægte” Afrika, så I kommer med på spændende safari i Hluhluwe-Umfolozi.
 
En pragtfuld togrejse fyldt med golf, oplevelser, luksus og afslapning – og har I ikke fået nok efter de 10 dage, så kan rejsen forlænges med endnu mere safari, storbyferie, vinland eller afslapning på en eksotisk ø.
 
 
Turen kort i 2024 og 2025
 • Dag 1 - Pretoria
 • Dag 2 - Dag på toget gennem Drakensbjergene
 • Dag 3 - Safari i Kruger Park / Golf: Leopard Creek, White River eller Mbombela 
 • Dag 4 - Swaziland/Eswatini / Golf: Nkonyeni eller Royal Swazi
 • Dag 5 - Safari i Hluhluwe-Umfolozi
 • Dag 6 - Durban, de botaniske haver / Golf: Durban Country Club eller Beachwood 
 • Dag 7 - Safari i Spionkop / Golf: Champagne Sports Resort
 • Dag 8 - Golden Gate National Park & Clarens
 • Dag 9 - Bloemfontein 
 • Dag 10 - Addo Elephant Park / Golf: Humewood Golf Course
 • Dag 11 - Knysna, Garden Route / Golf: Pezula eller Simola 
 • Dag 12 - Strudsefarm i Oudtshoorn / Golf: Fancourt Golf Estate 
 • Dag 13 - Cape Town
 
 
 
Kontakt os for information om mulige afrejsedage
Rejsebeskrivelse Rovos Rail | African Collage Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1+2
Pretoria og en dag på toget
Rovos Rail
Rovos Rail
Efter en god nats søvn på jeres hotelværelse er den store dag endelig kommet. Kl. 18.00 forlader I Rovos Rails station i Pretoria og begynder jeres spændende rejse.
 
Nyd et øjeblik i jeres suite inden I mødes med jeres medrejsende i spisevognen, hvor rejsens første udsøgte middag serveres kl. 19.30.
 
Venligst aflever jeres pas til togbestyreren, da det skal bruges i forbindelse med entre til Kruger Park og indrejse i Eswatini. Passet leveres tilbage inden rejsen afsluttes. 
 
Der er god tid til at nyde morgenmaden stille og roligt. I har dagen på toget, hvor I kan slappe af og forkæle sanserne med indbydende frokost og middag i spisevognen. Nyd en dejlig kop te i loungen eller oplev de spektakulære Drakens bjerge og smukke landskaber  passerer forbi fra observationsvognen bagerst i toget på jeres vej mod Malelane. 
 
Påklædning til middagen: Formel
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Safari i Kruger Park
Rovos Rail
Safari i Krüger Nationalpark
Kl. 6.30 kører ikke-golfspillerne til Kruger Park, hvor I skal på en uforglemmelig safaritur. Kruger Park er et af de største vildtreservater i Afrika med sine næsten 2 millioner hektar. Parken er hjemsted for enorme flokke af dyr og fugle og er især en berømt destination for alle, som ønsker at opleve de eftertragtede ”Big Five” – løven, næsehornet, elefanten, leoparden og bøflen. Efter en dejlig frokost i parken kører I tilbage til toget, og mødes med golfspillerne.
 
Golfspillerne skal også tidligt afsted i dag. I køres til White River Country Club (75 min) eller Mbombela (60 min.), hvor I kan udfordre jer selv og hinanden i skønne omgivelser og nyde en lækker frokost. Om eftermiddagen køres I tilbage til toget.
Hvis der er mulighed for det, kan der bookes golf ved Leopard Creek på egen regning. 
 
Mens I slapper af med en dejlig kop te, kører I videre mod Swaziland/Eswatini.
 
Påklædning til middagen: Formelt
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Swaziland/Eswatini - mulighed for golf
Rovos Rail
Rovos Rail
Også i dag starter dagen tidligt for golfspillerne med morgenmad på toget, inden I med bus bliver kørt til Nkonyeni eller Royal Swazi Sun Golf Course (ca. 75 min. kørsel). Efter en runde golf spiser I frokost i golfklubben, inden I kører tilbage til toget.
 
Ikke-golfspillerne kan glæde sig til en spændende dag. Kl. 08.00 kører ikke-golfspillerne videre til Swazi Candles (90 min) samt besøger en lokal landsby, spiser frokost og har mulighed for at shoppe smukt håndværk.
 
Først på eftermiddagen er I tilbage på toget, nyder eftermiddagsteen og toget fortsætter sin rute mod Hluhluwe. Middagen serveres kl. 19.30. 
 
Påklædning til middagen: Formel
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 5
Safari i Hluhluwe-Umfolozi
Rovos Rail
Safari i Hluhluwe-Umfolozi
Fra kl. 05.00 er der morgenmad i spisevognen og kl. 07.00 er I klar til at køre til Hluhluwe-Imfolozi i Zululand (30 min), som er det ældste reservat i Afrika. Her skal I på en spændende morgensafari, hvor I vil opleve de vilde dyr og det fascinerende fugleliv.
 
Sidst på formiddagen er I tilbage på toget igen for frokost og eftermiddagste, mens toget bevæger sig mod Det Indiske Oceans kystlinie.
 
Kl. 19.30 serveres middagen. 
 
Påklædning til middagen: Formel
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 6
Durban, de botaniske haver — mulighed for golf
Rovos Rail
Durban Botanical Garden
Kl. 09.00 er ikke-golfspillerne færdige med morgenmaden og klar til dagens oplevelser. I dag skal I på byrundtur i Durban og besøge de botaniske haver. Herefter kører I til kysten Umhlanga (30 min), hvor I spiser frokost og så går turen tilbage til toget, hvor I mødes med golfspillerne.
 
Golfspillerne skal tidligt afsted i dag. Kl. 7.00 kører I til Durban Country Club (15 min) eller til Beachwood (15 min), hvor I spiller golf og spiser frokost. Om eftermiddagen kører I tilbage til toget i tide til at nyde eftermiddagsteen, når toget krydser The valley of a Thousands Hills. 
 
Påklædning til middagen kl. 19.30: ”Afrikansk tema” eller afslappet og smart
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 7
Safari i Spionkop — mulighed for golf
Rovos Rail
Champagne Sports Resort
Kl. 9.00 kører ikke-golfspillerne til Spionkop Lodge (30 min), hvor I får serveret små forfriskninger, mens I hører fortællingen om Spionkop. Om eftermiddagen, efter en dejlig frokost på lodgen, tager I på safari, hvor I kan være heldige at se det afrikanske næsehorn, giraffer, bøfler, antiloper og massevis af smukke fugle. Efter turen tager I tilbage til toget.
 
Golfspillerne kører til Champagne Sports Resort kl. 7.30 (75 min), hvor I spiller golf og spiser frokost i de smukke omgivelser. Om eftermiddagen kører I tilbage til toget (75 min), hvor I mødes med ikke-golfspillerne. Middagen bliver serveret i spisevognen, mens I kører til Kroonstad.
 
Påklædning til middagen: Formelt
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 8+9
Golden Gate N.P & Bloemfontein
Rovos Rail
Rovos Rail
De kommende to dage fortsætter I jeres togrejse gennem Sydafrikas imponerende landskaber. Efter morgenmaden kl. 08.00 køres I gennem The Golden Gate Highlands National Park, der især er kendt for sine gyldne, okker og orangefarvede sandstensklipper. I oplever også den lille maleriske by Clarens, der ligger for foden af Maluti Mountains, hvor der er mulighed for tidlig frokost (ikke inkluderet) inden I kl. 13.00 kører ca. 1 time inden I er fremme ved Sandstone Heritage Trust, der er et stort landbrug, men som også har en imponerende samling af tog, traktorer, busser, biler og militære køretøjer. 
 
Kl. 15.30 er I tilbage på toget igen i byen Bethlehem, hvor I fortsætter mod Bloemfontein, hvor I næste morgen kl. 08.00 har en byrundtur i Bloemfontein, der er Sydafrikas hovedstad for den dømmende magt. Sydafrika er det eneste land i verden med tre hovedstæder; Cape Town (lovgivende), Pretoria (administrativ) og Bloemfontein (dømmende). 
 
Kl. 10.00 fortsætter jeres togrejse, hvor I krydser The Karoo, der er et semiørken stort område, der sender jer mod kysten igen, hvor I både nyder frokost og eftermiddagsteen ombord på toget. 
 
Påklædning til middagen de to aftener kl. 19.30: Formelt
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 10
Addo Elephant Park — mulighed for golf
Rovos Rail
Safari i Addo Elephant Park
Kl. 8.00 stiger ikke-golfspillerne af toget for at besøge Addo Elephant Park. Parken er hjemsted for store flokke af elefanter, løver og mange forskellige antilopearter. Parken åbnede i 1931 og skulle fungere som tilflugtssted for de sidste 11 elefanter i området. Dette skulle vise sig at være så succesfuldt, at parken i dag er beboet af mere end 450 elefanter og et stort antal af andre pattedyr. Efter besøget her vender vi tilbage til toget, hvor frokosten bliver serveret, mens I kører mod Port Elizabeth.
 
Golfspillerne forlader toget kl. 7.30 og kører til Humewood Golf Course i Port Elizabeth (75 min), hvor der venter en skøn dag med golfspil og frokost. Om eftermiddagen mødes I med ikke-golfspillerne på toget i Port Elizabeth – og så kører I alle videre mod Willowmore.
 
Påklædning til middagen: Formelt
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 11
Knysna, Garden Route — mulighed for golf
Fancourt Hotel
Knysna — en af perlerne på Garden Route
Vil du ikke spille golf, venter der dig alligevel en skøn dag med spændende oplevelser. Efter morgenmaden på toget tager I fra Port Elizabeth ud på en smuk 3 timers køretur ad Sydafrikas smukke Garden Route til Knysna med en pause undervejs. Fremme i Knysna er der inkluderet en sejltur inklusiv frokost på lagunen, mon ikke også der bliver tid til lidt shopping i Knysna inden I køres (60 min) til Fancourt Hotel for middag og overnatning.
 
Kl. 07.00 tager golfspillerne fra Port Elizabeth mod enten Pezula eller Simola - en køretur på ca. 3 timer med pause undervejs. På golfbanen prøver I kræfter med disse smukke baner og spiser frokost, inden I køres til Fancourt Hotel, hvor I mødes med ikke-golfspillerne.  
 
Husk inden I forlader toget i Port Elizabeth at pakke en taske med tøj til middagen og overnatningen på Fancourt Hotel. 
 
Påklædning: Smart og afslappet.
 
Overnatning
Fancourt Hotel
Måltider
All Inclusive
Dag 12+13
Strudsefarm i Oudtshoorn og Cape Town
Rovos Rail
Cape Town
Ikke-golfspillerne nyder morgenmaden på Fancourt hvorefter I tjekker ud og kl. 10.00 køres til Oudtshoorn og besøger en strudsefarm  og spiser frokost, hvorefter I besøger Sydafrikas berømte drypstenshule; Cango Caves. Herfra kører I ca. 2,5 time frem til Prince Albert Station for at stige på jeres tog igen, hvor I mødes med golfspillerne. 
 
For golfspillerne tilbringes dagen på Fancourt Golf Estate, hvor I også får serveret frokost inden i kl. 13.30 køres til Prince Albert Station for at stige på toget i tide til at nyde en kop eftermiddagste.
 
Middagen serveres kl. 19.30.
 
Påklædning til middagen: "1920´erne tema" eller smart og afslappet
 
I nærmer jer rejsens endemål; Cape Town. I kan nyde en stille og rolig morgenmad og måske en ekstra kop kaffe, mens Sydafrikas smukke vinlandskab ruller forbi uden for vinduet. Senere bliver der serveret frokost og eftermiddagste, og kl. 18.00 ruller I ind på spor 23 på Cape Town Station.
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Indkvartering"The Pride of Africa" — Rovos Rail

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

INDIKATIONSPRISER Rovos Rail | African Collage
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
12 NÆTTER I PULLMAN SUITE FRA
Periode
Voksen
01.01.24 - 31.12.24
57.995
01.01.25 - 31.12.25
63.095
01.01.26 - 31.12.26
75.600
12 NÆTTER I DELUXE SUITE FRA
Periode
Voksen
01.01.24 - 31.12.24
80.695
01.01.25 - 31.12.25
87.395
01.01.26 - 31.12.26
105.000
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Kontakt os for aktuelle afrejsedatoer fra henholdsvis Pretoria og Cape Town
 
 
Tillæg for enkeltværelse:
2024 Tillæg for Pullman Suite kr. 29.000,- pr. person 
2024 Tillæg for Deluxe Suite kr. 40.300,- pr. person 
2025 Tillæg for Pullman Suite kr. 31.500,- pr. person
2025 Tillæg for Deluxe Suite kr. 43.700,- pr. person
2026 Tillæg for Pullman Suite kr. 37.800,- pr. person
2026 Tillæg for Deluxe Suite kr. 52.500,- pr. person
Tillæg for Royal Suite  - kontakt os for pris  
Prisen inkluderer
 • 12 nætter på Rovos Rail 
 • Alle måltider, drikkevarer og udflugter - dog er udflugterne med forbehold for at disse kan udgå, hvis tiden ikke tillader det
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Flyrejsen
 • Frokost dag 8
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.