Rundrejse beskrivelse Rovos Rail

Rovos Rail — African Collage

Rovos Rail — African Collage

Ekstraordinær luksuriøs togrejse med spændende safari, elefantpark, shopping, sejltur, kultur og natur og udfordrende golf på smukke baner. En unik rejse hvor både eventyrer og golfentusiaster får en fantastisk rejseoplevelse ud over det sædvanlige.

 
Denne fantastiske luksustogtur kører mellem Pretoria og Cape Town, eller Cape Town – Pretoria, og rejsen er fyldt med spændende oplevelser for både golfspillere og ikke-spillere. Ikke-golfspillerne kan glæde sig til at få uforglemmelige safarioplevelser i den berømte Kruger Park og Hluhluwe, som er det ældste vildtreservat i Afrika. I skal opleve pulserende storbyer og smukke botaniske haver, imponerende elefanter og pudsige strudse. I vil høre spændende historier i Spionkop, tage på vandreture, shoppe i moderne shoppingcentre – og meget mere.
 
Imens golfentusiasterne prøver kræfter med nogle af de bedste og smukkeste baner i Afrika. Oplev eksempelvis Leopard Creek, som er en af Sydafrikas bedste baner, den berømte Fancourt Estate og Ernie Els’ første signaturbane i Sydafrika; Oubaii. Golfspillerne skal selvfølgelig ikke snydes for også at opleve det ”ægte” Afrika, så I kommer med på spændende safari i Hluhluwe-Umfolozi.
 
En pragtfuld togrejse fyldt med golf, oplevelser, luksus og afslapning – og har I ikke fået nok efter de 10 dage, så kan rejsen forlænges med endnu mere safari, storbyferie, vinland eller afslapning på en eksotisk ø.
 
 
Turen kort
 • Dag 1 — Pretoria
 • Dag 2 — Safari i Kruger Park / Golf: Leopard Creek, White River eller Nelspruit
 • Dag 3 — Safari i Hluhluwe-Umfolozi
 • Dag 4 — Durban, de botaniske haver / Golf: Durban Country Club, Beachwood eller Zimbali
 • Dag 5 — Safari i Spionkop / Golf: Champagne Sports Resort
 • Dag 6 — Afslapning på toget
 • Dag 7 — Addo Elephant Park / Golf: Humewood Golf Course
 • Dag 8 — Strudsefarm i Oudtshoorn / Golf: Fancourt Golf Estate eller Ernie Els Oubaai
 • Dag 9 — Knysna, Garden Route / Golf: Fancourt Golf Estate eller Ernie Els Oubaai
 • Dag 10 — Cape Town
 
 
Vær opmærksom: 
Ønskes turen fra Cape Town til Pretoria i stedet, er turen en dag længere med et stop i Eswatini og golf i Nkonyeni på den niende dag.
Kontakt os for information om mulige afrejsedage
Rejsebeskrivelse Rovos Rail | African Collage Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Pretoria
Rovos Rail
Pullman Suite
Efter en god nats søvn på jeres hotelværelse er den store dag endelig kommet. Kl. 10.00 forlader I Rovos Rails station i Pretoria og begynder jeres spændende rejse.
 
Nyd et øjeblik i jeres suite inden I mødes med jeres medrejsende i loungen eller i observationsvognen bagerst i toget. Frokosten bliver serveret i spisevognen, og senere mens I kører ned ad den spektakulære Drakensberg Mountain, kan I nyde en dejlig kop te. Middagen bliver serveret i spisevognen på vej til Malelane.
 
Påklædning til middagen: Formel
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 2
Safari i Kruger Park
Rovos Rail
Safari i Krüger Nationalpark
Kl. 6.30 kører ikke-golfspillerne til Kruger Park, hvor I skal på en uforglemmelig safaritur. Kruger Park er et af de største vildtreservater i Afrika med sine næsten 2 millioner hektar. Parken er hjemsted for enorme flokke af dyr og fugle og er især en berømt destination for alle, som ønsker at opleve de eftertragtede ”Big Five” – løven, næsehornet, elefanten, leoparden og bøflen. Efter en dejlig frokost i parken kører I tilbage til toget, og mødes med golfspillerne.
 
Husk at medbringe dit pas, da det skal bruges i forbindelse med indgangsformaliteterne i Kruger Park.
 
Golfspillerne skal også tidligt afsted i dag. Kl. 7.15 kører I til Leopard Creek (15 min) eller til White River Country Club (75 min) eller til Nelspruit (60 min), hvor I kan udfordre jer selv og hinanden i skønne omgivelser og nyde en lækker frokost. Om eftermiddagen kører I tilbage til toget.
 
Mens I slapper af med en dejlig kop te, kører I videre mod Swaziland.
 
Påklædning til middagen: Formelt
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Safari i Hluhluwe-Umfolozi - mulighed for golf
Rovos Rail
Safari i Hluhluwe-Umfolozi
I dag kan I nyde morgenmaden sammen, mens toget kører mod Hluhluwe. Efter frokosten kører I til Hluhluwe-Imfolozi i Zululand (30 min), som er det ældste reservat i Afrika. Her skal I på en spændende eftermiddagssafari, hvor I vil opleve de vilde dyr og det fascinerende fugleliv, mens solnedgangen maler savannen gyldenrød. Efter turen kører I tilbage til toget, hvor middagen bliver serveret.
 
Påklædning til middagen: Formelt
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Durban, de botaniske haver — mulighed for golf
Rovos Rail
Durban Botanical Garden
Kl. 10.00 er ikke-golfspillerne færdige med morgenmaden og klar til dagens oplevelser. I dag skal I på byrundtur i Durban og besøge de botaniske haver. Herefter kører I til Umhlanga (30 min), hvor I spiser frokost og så går turen tilbage til toget, hvor I mødes med golfspillerne.
 
Golfspillerne skal tidligt afsted i dag. Kl. 7.00 kører I til Durban Country Club (15 min) eller til Beachwood (15 min) eller til Zimbali (45 min), hvor I spiller golf og spiser frokost. Om eftermiddagen I kører tilbage til ikke-golfspillerne på toget, og så går turen videre til Ladysmith.
 
Påklædning til middagen: ”Afrikansk tema” eller afslappet og smart
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 5
Safari i Spionkop — mulighed for golf
Rovos Rail
Champagne Sports Resort
Kl. 9.00 kører ikke-golfspillerne til Spionkop Lodge (30 min), hvor I får serveret små forfriskninger, mens I hører fortællingen om Spionkop. Om eftermiddagen, efter en dejlig frokost på lodgen, tager I på safari, hvor I kan være heldige at se det afrikanske næsehorn, giraffer, bøfler, antiloper og massevis af smukke fugle. Efter turen tager I tilbage til toget.
 
Golfspillerne kører til Champagne Sports Resort kl. 7.30 (75 min), hvor I spiller golf og spiser frokost i de smukke omgivelser. Om eftermiddagen kører I tilbage til toget (75 min), hvor I mødes med ikke-golfspillerne. Middagen bliver serveret i spisevognen, mens I kører til Kroonstad.
 
Påklædning til middagen: Formelt
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 6
Afslapning på toget
Rovos Rail
Rovos Rail
I dag bliver alle mand ombord på toget. Nyd det smukke landskab, som passerer forbi udenfor vinduet, mens I spiser, slapper af i jeres suite eller hygger jer i observationsvognen. Middagen bliver serveret på vej mod Coerney Siding.
 
Påklædning til middagen: Formelt
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 7
Addo Elephant Park — mulighed for golf
Rovos Rail
Safari i Addo Elephant Park
Kl. 8.00 stiger ikke-golfspillerne af toget for at besøge Addo Elephant Park. Parken er hjemsted for store flokke af elefanter, løver og mange forskellige antilopearter. Parken åbnede i 1931 og skulle fungere som tilflugtssted for de sidste 11 elefanter i området. Dette skulle vise sig at være så succesfuldt, at parken i dag er beboet af mere end 450 elefanter og et stort antal af andre pattedyr. Efter besøget her vender vi tilbage til toget, hvor frokosten bliver serveret, mens I kører mod Port Elizabeth.
 
Golfspillerne forlader toget kl. 7.30 og kører til Humewood Golf Course i Port Elizabeth (75 min), hvor der venter en skøn dag med golfspil og frokost. Om eftermiddagen mødes I med ikke-golfspillerne på toget i Port Elizabeth – og så kører I alle videre mod Willowmore.
 
Påklædning til middagen: Formelt
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 8
Strudsefarm i Oudtshoorn — mulighed for golf
Rovos Rail
Oudtshoorn
Ikke-golfspillerne kan nyde en dejlig morgenmad indtil kl. 9.15, hvor I kører til Oudtshoorn og besøger en strudsefarm. Efter besøget kører I tilbage til toget, hvor I spiser frokost, mens I kører til George. I George har I mulighed for enten at besøge et shoppingcenter eller jernbanemuseet. Eftermiddagsteen bliver serveret i loungen og observationsvognen på toget, inden i mødes med golfspillerne til middag på Fancourt Golf Estate.
 
Skal dagen i stedet bruges på golf, så skal I være klar til afgang kl. 8.15, hvor I vil blive kørt til Fancourt Golf Estate (45 min) eller til Ernie Els Oubaai (75 min,) som er Ernie Els’ første signaturbane i Sydafrika. Udover nogle gode timer på golfbanen, vil I også få serveret frokost her. Om eftermiddag frisker I jer op og gør klar til at mødes med ikke-golfspillerne til middag på Fancourt. Husk inden I forlader toget at pakke en taske med tøj til middagen på Fancourt.
 
Påklædning til middagen: Smart og afslappet.
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 9
Knysna, Garden Route — mulighed for golf
Rovos Rail
Knysna — en af perlerne på Garden Route
Vil du ikke spille golf, venter der dig alligevel en skøn dag med spændende oplevelser. Efter morgenmaden på toget tager I ud på en smuk køretur på 75 minutter til Knysna, hvor I sejler en tur på lagunen. Herefter kan I tage på sightseeing og shopping i Knysna eller på en guidet gåtur på Leisure Island – en tur på omkring 60 minutter. Så kører I tilbage til toget, hvor frokosten bliver serveret, mens I fortsætter videre mod Voorbaai.
 
Kl. 6.30 tager golfspillerne afsted mod enten Ernie Els Oubaai (15 min) eller til Fancourt (15 min), hvor I prøver kræfter med disse smukke baner og spiser frokost. Om eftermiddagen kører I tilbage til toget, hvor I mødes med ikke-golfspillerne.
 
Nyd hinandens selskab og en dejlig kop te, mens I kører ad den smukke rute langs Garden Route til Riversdale. Om aftenen bliver middagen serveret i spisevognen, mens I kører til Buffelsjagrivier.
 
Påklædning til middagen: ”1920’erne tema” eller smart og afslappet.
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 10
Cape Town
Rovos Rail
Cape Town
I dag kan I nyde en stille og rolig morgenmad og måske en ekstra kop kaffe, mens landskabet ruller forbi uden for vinduet. Senere bliver der serveret frokost og eftermiddagste, og kl. 17.00 ankommer I så på spor 23 på Cape Town Station.
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Indkvartering"The Pride of Africa" — Rovos Rail

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

INDIKATIONSPRISER Rovos Rail | African Collage
9 NÆTTER FRA
kr. 43.995 pr. person
i Pullman Suite
9 NÆTTER FRA
kr. 85.995 pr. person
i Royal Suite
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Kontakt os for aktuelle afrejsedatoer fra henholdsvis Pretoria og Cape Town
Pris for Deluxe Suite kr. 65.995,- pr. person i dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse
Tillæg for Pullman Suite kr. 22.000,- pr. person i enkeltværelse
Tillæg for Deluxe Suite kr. 33.000,- pr. person i enkeltværelse
Tillæg for Royal Suite kr. 43.000,- pr. person i enkeltværelse
Prisen inkluderer
 • 9 nætter på Rovos Rail
 • Alle måltider, drikkevarer og udflugter - dog er udflugterne med forbehold for at disse kan udgå, hvis tiden ikke tillader det
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Flyrejsen
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.