Rundrejse beskrivelse Rovos Rail

Rovos Rail — Namibia Safari

Rovos Rail — Namibia Safari

Spændende safari med masser af vilde dyr og fugle, savannen der langsomt vågner af den orangerøde morgensol. Køreture i den nådesløse ørken og morgenmad serveret i et spektakulært landskab ved en udtørret oase. En sø med tusindvis af lyserøde flamingoer, det berømte Kalahari-bassin i Kalahariørkenen. Historiske byrundture, guldgraverbyer, forladte diamantminer og et 200m dybt hul, der blev gravet af diamantjægerne. Fish River Canyon; et imponerende landskab, som bedst beskrives som Afrikas svar på Grand Canyon. Det og meget mere venter på denne 9 dage lange togtur med Rovos Rail, der kører mellem Pretoria og Walvis Bay i begge retninger.
 
Rammen om alle disse storslåede oplevelser er ”Afrikas Stolthed” - Rovos Rails smukke tog, som emmer af historie, romantik, elegance og eksklusivitet.
 
Velkommen ombord til en rejse, hvor eventyret venter hver eneste dag.
 
 
Turen kort
Dag 1 — Namib-ørkenen, Walvis Bay.
Dag 2 — Etosha National Park, safaritur.
Dag 3 — Safaritur, retur til toget.
Dag 4 — Windhoek, Sossusvlei, køretur i ørkenen.
Dag 5 — Køretur i ørkenen, morgenmad ved udtørret oase, retur til Windhoek.
Dag 6 — Garas Park, Fish River Canyon, Kalahari- bassinet.
Dag 7 — Upington, Great Karoo, De Aar.
Dag 8 — Kimberley, diamantmine-museum, ”Big Hole”, flamingoer, Karoo.
Dag 9 — Witwaterrand, Pretoria.
 
 
Kontakt os for information om mulige afrejsedage
Rejsebeskrivelse Rovos Rail | Namibia Safari Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Walvis Bay
Rovos Rail
Flamingoer ved Walvis Bay
Efter en god nats søvn og nogle hyggelige timer i Walvis Bay er I klar til at begynde på safarieventyret med Rovos Rail. Kl. 12.00 forlader toget ”The Pride of Africa” Walvis Bay og kører østpå gennem Namib-ørkenen.
 
Hvis I gerne vil slappe lidt af og nette jer, kan I gøre dette i jeres suite, inden I mødes med togets andre passagerer til frokost i spisevognene og senere til te i loungen eller observationsvognen bagerst i toget.
 
Middagen bliver serveret i spisevognen, mens toget kører mod nordøst til Etosha.
 
Påklædning til middagen: Formel
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 2
Etosha National Park
Mokuti Lounge
Etosha National Park
Husk at pakke en lille taske med hvad, I har brug for til en enkelt nat i Etosha.
 
I jeres suite finder I en pakket tog-taske, som I frit må benytte. Efter en dejlig morgenmad ankommer I til Otavi Station kl. 10.30, hvorfra I skal ud på en 2 timer lang køretur til Mokuti Lodge i Etosha National Park. Her tjekker I ind og får derefter serveret en skøn frokost.
 
Kl. 15.00 skal I ud på en spændende safaritur. Etosha National Park er en af de absolut bedste nationalparker i Namibia og hjemsted for intet mindre en 114 forskellige arter af pattedyr, 110 reptilarter, 16 arter af padder og 340 forskellige fuglearter. Parken har en af de største bestande af elefanter i Sydafrika og er berømt for sit store antal af de truede sorte næsehorn. I vil sikkert møde både giraffer, elefanter, zebraer, gnuer, springbukke, kuduantiloper, massevis af smukke fugle, løver og meget mere på de 3 timer turen varer.
 
Når solen er gået ned bliver middagen serveret under en stjernebesat nattehimmel.
 
Påklædning til middagen: Afslappet
Overnatning
Mokuti Lounge
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Safari - & tilbage til Rovos Rail
Rovos Rail
Rovos Rail
Pak jeres tasker, så de er klar til afhentning på værelset og husk at tjekke ud inden kl. 10.45. Jeres tasker vil blive læsset på bilerne. I vil få besked om det endelige tidspunkt for køreturen.
 
I starter dagen tidligt med en kop kaffe eller te, inden I skal ud på endnu en spændende safaritur. På denne tur vil I opleve, hvordan savannen langsomt vækkes af solopgangens varme, orangerøde stråler.
 
Kl. 9.45 vender I tilbage til lodgen, hvor morgenmaden bliver serveret. Kl. 11.00 forlader I lodgen og efter en times tid kan I stige ombord på toget igen på Tsumeb Station. Når I har fået slappet lidt af, bliver frokosten serveret i spisevognen.
 
Om eftermiddagen kan I slappe af med en kop te og senere bliver en dejlig middag serveret i spisevognen, inden I kan gå til ro i jeres smukke suite.
 
Påklædning til middagen: Formel
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Gepard bevaringsprojekt
Rovos Rail
Etosha National Park
Morgenmaden serveres i spisevognen fra kl. 7.00 indtil afgang mod Cheetah Conservation Fund kl. 9.00
 
I dag skal I besøge et bevaringsprojekt for geparder i Otjiwarongo. Her har man siden 1990 kæmpet for at bevare bestanden af geparder, og hundredevis af disse smukke dyr er blevet reddet og sat ud i naturen efterfølgende. 
 
Gepard bevaringsprojektet Cheetah Conservation Fund er en lærerig oplevelse, der sætter fokus på dyrene, men også på deres habitat, og hvordan man sikrer deres levesteder.
 
Kl. 13.00 bliver frokosten serveret i spisevognen og middagen serveres kl. 19.30
 
Påklædning til middagen: Formel
 
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 5
Windhoek - Sossusvlei
Overnatning på lodge i Sossusvlei
Sossusvlei
Pak en lille taske med hvad I har brug for til en enkelt overnatning i Sossusvlei.
 
Kl. 9.00 stiger I af toget på Windhoek Station, hvor I besøger togmuseet og på vej til lufthavnen vil I opleve den levende og spændende hovedstad, hvor man stadig tydeligt kan mærke det tyske præg fra da byen var under tysk kolonisering.
 
Kl. 11.00 stiger I ombord på et lille fly, som flyver jer til Sossusvlei. Turen tager ca. 1 time. Sossusvlei er en sø af regnvand, som trods de tørre og varme omgivelser kan eksistere på grund af jordens høje indhold af ler, der holder på regnvandet i længere tid.
 
Efter I har tjekket ind på lodgen, kan I nyde en dejlig frokost i restauranten, inden I om eftermiddagen kan glæde jer til en køretur i ørkenen efterfulgt af en skøn middag i bushen, når solen er gået ned.
 
I overnatter på lodgen.
 
Påklædning til middagen: Afslappet
Overnatning
Overnatning på lodge i Sossusvlei
Måltider
All Inclusive
Dag 6
Sossusvlei — Windhoek
Rovos Rail
Sossusvlei
Pakk bagasjen og plasser dem i suiten din før du drar, så blir de hentet og oppbevart i lodgens bagasjerom til de lastes ombord på flyet. Du vil bli varslet om endelig tidspunkt for kjøringen.
 
I dag starter dagen tidlig med en kopp te eller kaffe før du legger ut på en spennende kjøretur i ørkenen. Underveis stopper du ved en inntørket oase, hvor du spiser en god frokost og kan betrakte det unike landskapet. 
 
Kl. 11.00 vender du tilbake til lodgen, hvor du kan friske deg opp før utsjekk - og kjøreturen tilbake til flyplassen.
 
Ved middagstid tar flyet av og bringer deg tilbake til Windhoek, hvor du går ombord på toget igjen og fortsetter eventyret.
 
Frokost serveres i spisevognen mens du kjører sørover gjennom Kalahari-ørkenen.
 
Antrekk til middag: Formell
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 7
Garas Park & Fish River Canyon
Rovos Rail
Fish River Canyon
Tip: Tag behagelige og skridsikre vandresko på til dagens udflugt! Husk at give jeres pas til enten togbestyreren eller medarbejderen i gavebutikken.
 
Kl. 8.00 tager I på en kort tur til Garas Park, hvorefter I kører tilbage til toget, hvor frokosten bliver serveret.
 
Kl. 15.00 stiger I af toget og ind i bilerne, der venter på jer på stationen. Nu skal I på en 1-times tur til Fish River Canyon, som er Afrikas svar på Grand Canyon. Kløften er den største af sin slags i Afrika og den anden største i verden. Den er 160 km lang, 27 km på sit bredeste stykke og flere steder er den 550 meter dyb.
 
Kl. 18.00 vender I tilbage til toget og forlader Holoog. Toget kører østpå langs den sydlige del af Kalahari-bassinet.
 
Mens middagen bliver serveret, kører I mod grænsen og byerne Ariumsvlei og Nakop, hvor immigrationsformaliteterne bliver klaret.
 
Påklædning til middagen: Formel
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 8
Upington & Great Karoo
Rovos Rail
Rovos Rail
Tip: Tag behagelige og skridsikre vandresko på til dagens udflugt! Det endelige tidspunkt for udflugten, frokost og eftermiddagste afhænger af immigrationsformaliteterne. I vil få besked herom.
 
Efter morgenmaden kan de, der har lyst, stige af toget og gå en 2 timer lang tur i Upington.
 
Mens frokosten bliver serveret i spisevognen, kører I gennem Great Karoos spektakulære semi-ørken, og om aftenen bliver middagen serveret, mens I kører mod De Aar, som er et vigtigt jernbanekryds.
 
Påklædning til middagen: Formel
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 9
Kimberley
Rovos Rail
Rovos Rail
I dag kan I tage jer god tid til at nyde morgenkaffen og senere frokosten, mens toget kører nordpå gennem Graspan.
 
Først kl. 14.30 ankommer I til Kimberley, hvor I kan glæde jer til en spændende byrundtur, et besøg på diamantmine-museet og ikke mindst til at opleve ”Big Hole”, som er et 200m dybt menneskeskabt hul, som blev gravet af ivrige diamantjægere. Området har siden 2004 været på UNESCOs Verdensarvsliste.
 
Kl. 16.00 forlader toget Kimberley og kører gennem Karoo, som er et højtliggende, ørkenlignende plateau. Vi anbefaler, at I sætter jer i togets venstre side, for her vil I se en sø med tusindvis af smukke, lyserøde, langbenede flamingoer. Det er en imponerende flok på mellem 2.000-20.000 fugle afhængigt af mængden af regnvand.
 
Om aftenen bliver endnu en skøn middag serveret, mens toget kører gennem det nordlige Cape og fortsætter opstigningen til Pretoria i Gauteng provinsen.
 
Påklædning til middagen: ”Afrikansk tema” eller smart casual.
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 10
Witwaterrand — Pretoria
Rovos Rail
Rovos Rail Station
Hav jeres kufferter pakket og klar til afhentning kl. 11.45 og sørg for at have jeres pas i håndbagagen.
 
Nyd en stille og rolig morgenmad, mens toget kører mod nordøst gennem Krugersdorp, Germiston og Johannesborg til guldminerne i Witwaterrand. Det var her guldfeberen rasede i 1886 og hvor tusindvis af håbefulde mænd og kvinder valfartede til for at få fingrene i det eftertragtede metal.
 
Kl. 12.00 når turen sin ende med ankomst på den flotte Rovos Rail Station i Capital Park, Pretoria.
 
Drømmer I om flere safarioplevelser, shopping i pulserende storbyer eller eksotisk afslapning og forkælelse på kridhvide sandstrande i Det Indiske Ocean, f.eks. Maldiverne eller Mauritius, så hjælper vi jer gerne med at forlænge rejsen med endnu flere oplevelser efter jeres ønsker.
Overnatning
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
IndkvarteringRovos Rail

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

INDIKATIONSPRISER Rovos Rail | Namibia Safari
10 NÆTTER FRA
kr. 52.495 pr. person
i Pullman Suite
10 NÆTTER FRA
kr. 89.995 pr. person
i Royal Suite
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Kontakt os for aktuelle afrejsedatoer fra henholdsvis Pretoria og Walvis Bay
Pris for Deluxe Suite kr. 69.795,- pr. person i dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse
Tillæg for Pullman Suite kr. 26.250,- pr. person i enkeltværelse
Tillæg for Deluxe Suite kr. 34.900,- pr. person i enkeltværelse
Tillæg for Royal Suite kr. 45.000,- pr. person i enkeltværelse
Prisen inkluderer
  • 8 nætter på Rovos Rail
  • Alle måltider, drikkevarer og udflugter - dog er udflugterne med forbehold for at disse kan udgå, hvis tiden ikke tillader det
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
  • Flyrejsen
  • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.