Rundrejse beskrivelse Luksus på kanten af Mara floden & ø-ferie på Seychellerne

Storslåede oplevelser i Kenya ved Masai Mara & luksuriøs badeferie på Seychellerne

Storslåede oplevelser i Kenya ved Masai Mara & luksuriøs badeferie på Seychellerne

Kenya safarieventyr i berømte Masai Mara. Efterfulgt af 7 nætters afslapning på vidunderlige Seychellerne. Se frem til fantastisk og forskelligartet natur, et rigt dyreliv og uendeligt mange muligheder for alle former for oplevelser.

 
Midt i den storslåede natur, på det perfekte spot langs Mara-flodens bred, ligger den eksklusive Sanctuary Olonana Lodge, som er et fantastisk udgangspunkt for store safari oplevelser i Masai Mara. En intim oplevelse på en luksuriøs safari lodge med nye suiter - alle med store glas facader, som åbnes ud mod Mara floden.
 
Bo på smukke Hemmingways hotel i Nairobi, og afslut safarirejsen med på ø paradiset Seychellerne, hvor du kan opleve nogle af verdens smukkeste strande.
 
Mulighed for afrejse alle dage, året rundt. Dette rejseforslag kan skræddersyes lige efter jeres ønsker.
Rejsebeskrivelse Luksus på kanten af Mara floden & ø-ferie på Seychellerne Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Nairobi — Masai Mara
Sanctuary Olonana
Sanctuary Olonana
I dag starter safari eventyret. I lander i Nairobi lige omkring daggry.
Efter indrejseformaliteterne er ordnet bliver I mødt af jeres chauffør og kørt til Wilson lufthavn, hvorfra I flyver ca. kl. 10.00 videre til Mara. Flyturen tager ca. 45 min. Måske I allerede ved indflyvningen til airstrippen i Mara kan spotte zebraer og gnuer.
 
Ved ankomst til airstrippen ved Masai Mara bliver I hentet i firehjulstrækker af jeres chaufførguide. I kører cirka 15 minutter til jeres camp Sanctuary Olonana, ser I vildt på turen til Campen kan det tage længere tid.
 
Efter check-in og en god frokost er det allerede i eftermiddag tid til jeres første safari game drive, denne afsluttes inden mørkets frembrud, og I er tilbage på campen Sanctuary Olonana inden aftensmaden.
 
Overnatning
Suite, Sanctuary Olonana
Måltider
Alle måltider inkl. drikkevarer
Dag 2-3
Masai Mara
Sanctuary Olonana
Sanctuary Olonana
Store safari oplevelser venter i Masai Mara. Sanctuary Olonana Campen ligger ved Mara-flodens bred. Et godt udgangspunkt for fantastiske safarioplevelser, selv når I nyder måltider og ”sundowners” på campens store udendørs terrasse. I Mara-floden kan I ikke undgå at opleve gryntende flodheste, krokodiller eller andet vildt komme for at drikke.
 
Campen består af 14 suiter, alle nye og moderne indrettet, med store glas faceder der kan åbnes op og giver et fantastisk view over Mara-floden. 
I campens hjerte findes restauranten, hvor I både kan sidde indendørs eller udendørs, bar, swimmingpool, lounge og mini-spa.
 
Der køres safari i firehjulstrækker, som foregår om morgenen og i de sene eftermiddagstimer. Derudover kan I besøge en Masai landsby, komme på safari til fods eller flyve i luftballon over Masai Mara. (luftballon er tilkøb)
 
Under opholdet er der inkluderet safari i de tidlige morgentimer og igen i de sene eftermiddagstimer, da dyrene er mest aktive morgen og aften. Inden morgensafarien serveres enten let morgenmad eller blot kaffe/the og kiks. Efter godt 2-3 timers safari vender I tilbage til lodgen, hvor morgenmad eller brunch serveres. Herefter er der tid til siesta i lodgen inden I atter skal på safari i de sene eftermiddagstimer. I vender tilbage til lodgen inden mørkets frembrud, hvor aftensmaden serveres.
 
Der er under opholdet mulighed for en luftballonsafari, hvor safarien afsluttes med champagne-morgenmad (ikke inkluderet). Vi anbefaler at dette bestilles inden afrejse, da der kan være udsolgt.
 
Overnatning
Suite, Sanctuary Olonana
Måltider
Alle måltider inkl. drikkevarer
Dag 4
Nairobi
Hemingways Hotel
Deluxe Suite — Hemingways Nairobi
Farvel til Masai Mara. I dag slutter safarieventyret og I flyver fra Masai Mara ca. kl. 8.45 tilbage til Nairobi. I Nairobi bliver I hentet af jeres chauffør, som kører jer til Hemingways Hotel *****.
 
Hvis I ønsker en ekstra oplevelse i Nairobi har I mulighed for at opleve Karen Blixen Museet og Kasuri Beads, hvor 350 kvinder, primært arbejdsløse enlige kvinder, er aktiveret i et fantastisk projekt, hvor de laver forskellige smykker af keramikperler. (Disse oplevelser er ikke en del af pakken, men kan tilkøbes)
 
Overnatning
1 nat, Deluxe Suite, Hemingways Hotel
Måltider
Morgenmad
Dag 5-11
Seychellerne
Constance Ephelia
Constance Ephelia Resort
Seychellerne og et tropisk paradis venter forude.
 
Veludhvilet efter en skøn nat på det smukke Hemingways hotel i Nairobi, spiser i en god morgenmad og bliver kørt til Jomo Kenyatta, Nairobis Internationale lufthavn, hvorfra I sidst på formiddagen flyver mod Seychellerne. 7 nætter i det tropiske ferieparadis venter forude.
 
I ankommer til Seychellerne midt på eftermiddagen og bliver mødt af jeres chauffør, som kører jer til jeres skønne hotel - Constance Ephelia****+. Turen til hotellet tager ca. 40 minutter og går tværs over den smukke Ø, Mahé.
 
På Seychellerne vil I opleve nogle af verdens smukkeste strande, et ørige bestående af 115 granit øer omkranset af azurblåt hav. Et eksotisk paradis med frodig natur og et magisk fugleliv. I kan spille golf, dykke, snorkle, vandre i naturen og bare slappe af og nyde hinanden og Seychellernes fantastiske klima.
 
Overnatning
7 nætter, Constance Ephelia
Måltider
Halvpension (morgenmad og aftensmad)
Dag 12
Seychellerne — Danmark
Hjemrejse
I dag er dagen, hvor I, fyldt op med fantastiske rejseminder, siger farvel til Constance Ephelia og Seychellerne for at flyve tilbage til Danmark. 
 
Overnatning
Hjemrejse
IndkvarteringKenya & Seychellerne

Sanctuary Olonana

Safaricamp midt i migrationsruten

Hemingways Nairobi

Luksuriøse suiter, privat butler og kort afstand til Nairobis mange attraktioner. Medlem af Small Luxury Hotels of the World.

Constance Ephelia Seychelles

Luksushotel for hele familien

INDIKATIONSPRISER Luksus på kanten af Mara floden & ø-ferie på Seychellerne
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
LUKSUS PÅ KANTEN AF MARA FLODEN & Ø-FERIE PÅ SEYCHELLERNE
Periode
Voksen
01.05.24 - 31.05.24
63.595
01.06.24 - 15.06.24
66.995
16.06.24 - 16.07.24
89.895
17.07.24 - 21.07.24
91.595
22.07.24 - 31.07.24
87.695
01.08.24 - 23.08.24
89.795
24.08.24 - 10.10.24
87.695
11.10.24 - 23.10.24
90.295
24.10.24 - 31.10.24
87.695
01.11.24 - 14.12.24
60.395
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Nairobi - Mahe - Kastrup, med skift undervejs
 • Lufthavnsskatter
 • Transport i Nairobi ifølge program
 • Fly Nairobi - Masai Mara t/r
 • 3 x overnatninger på safari i Sanctuary Olonana
  • Inkl. helpension, udvalgte drikkevarer, besøg i Masailandsby og safari i firehjulstrækker
 • 1 x overnatning på Hemingway's Nairobi i Deluxe Suite
  • Inkl. morgenmad
 • Transport Mahe lufthavn - hotel t/r
 • 7 x overnatninger på Constance Ephelia i Junior Suite
  • Inkl. morgenmad & aftensmad
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring & Rejseforsikring
 • Drikkevarer og måltider udover nævnte
 • Drikkepenge (på safaridelen, beregn ca. USD 15-30 pr. dag pr. person)
 • ETA for indrejse til Kenya (USD 34)
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.