Rundrejse beskrivelse Laikipia & Masai Mara

Fly-in safari til et af Afrikas bedste og mest dyrerige safarilande, Kenya. Rejsen går til tre safariområder og hvor man flyver imellem områderne og bor på klassiske safaricamps med en udsøgt beliggenhed

Fly-in safari til et af Afrikas bedste og mest dyrerige safarilande, Kenya. Rejsen går til tre safariområder og hvor man flyver imellem områderne og bor på klassiske safaricamps med en udsøgt beliggenhed

Kenya er et af Afrikas bedste safarilande og på denne rundrejse, hvor I er en del af en gruppe på min. 2 og max 8 deltagere flyves I imellem områderne. Et eksklusivt privatfly sørger for I på fornemste vis kommer fra et eventyr til det næste.
 
Rejs tilbage til den tid hvor tropehjelmen var en naturlig påklædning i bushen, og eftermiddagsthe på den skyggefulde veranda, var en vigtig del af hverdagen. Indkvartering i luksus safaritelte med stil og klassisk engelsk indretning, placeret på nogle af de bedste beliggenheder. 
 
I starter rejsen på det velrenommeret hotel Hemingways i Nairobi. Hotellet ligger på den jord hvor Karen Blixen tidligere dyrkede sin kaffe. Herfra nordpå med fly til Meru National Park kun 10 km fra ækvator. Parken med de smukke bjerge er kendt for en af Kenyas største bestande af næsehorn. 
 
I bliver i den centrale del af Kenya, når I flyver til Laikipia plateauet. Der findes ikke mange steder, hvor I har mulighed for at kombinere god safari med et utal af naturaktiviteter, som man kan på Loisaba Tented Camp. Her opleves et fremragende dyreliv – inklusiv de mindre sete og sjældne arter som vilde hunde, Grevyz zebraer, kudu og oryx. 
 
I afslutter denne fly-in safari I en af verdens bedste nationalparker, Masai Mara. I Masai Mara venter de helt store safarioplevelser. Et område kendt for sin åbne savanne med de karakteristiske flade akacietræer.
Garanteret afrejse
- Vi garanterer afrejse ved min. 2 gæster og max 8 deltagere
- Der er afgang ca. 3 gange i ugen. Forhør nærmere for eksakt dato
- Mod tillæg safarikørsel i privat firehjulstrækker med egen privat safariguide. Forhør nærmere


Rejsebeskrivelse Kenya Fly-in Safari Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Ankomst i Nairobi
Hemingways Nairobi
Hemingways Nairobi
Ved ankomsten til Nairobi bliver I mødt af en repræsentant fra Blixen Tours' partner i Kenya.
I vil blive kørt til jeres hotel i Karen området - det smukke Hemingways Hotel.
 
Mellem Nairobi National Park og foden af Ngong Hills, ligger Hemingways Nairobi. Et eksklusivt boutique-hotel langt fra travlheden i centrum af Nairobi. En oplevelse med fuld butler service, gourmet-restaurant, en café og en bar, i stilfulde og smukke omgivelser.
Hemingways Nairobi har en sofistikeret og rolige atmosfære og hver af de 45 store suiter har walk-in omklædningsrum og en terrasse med storslået udsigt over Ngong Hills. 
Overnatning
Hemingways Nairobi
Måltider
Halvpension (aftensmad og morgenmad)
Dag 2
Nairobi - Meru National Park
Elsa´s Kopje
Elsa's Kopje
Efter en skøn morgenmad på Hemingways Nairobi, tjekker I ud og bliver kørt til den lille lufthavn, Wilson, hvor der venter et mindre safarifly, der flyver jer nordpå. Flyturen tager ca. 1 time, men allerede fra flyveren starter jeres safari eventyr, da I ikke flyver højere end at I i klart vejr har mulighed for at spotte landskabet under jer.
 
Meru National Park er blot 10 km fra ækvator og parken med de smukke bjerge er kendt for en af Kenyas største bestande af næsehorn. 
 
I ankommer til jeres indkvartering; Elsa´s Kopje i tide til en dejlig frokost. Romantisk og stilfuldt ligger Elsa´s Kopje ved Mughwango Hill. Campen er George Adamson oprindelige lejr, hvor han plejede forældreløse løver, længe før vildtforvaltning blev moderne. Hver hytte er bygget rundt om klipperne, med et stort soveværelse, åben stue, veranda, sten-hugget badeværelse, og en betagende udsigt.
 
Hen på eftermiddagen skal I på jeres første safari, når jeres guide tager jer med på safari i bushen.
Overnatning
Elsa´s Kopje
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 3
Meru N.P – morgenmad i bushen, næsehornsreservat, cocktails i bushen
Elsa´s Kopje
Elsa's Kopje
I starter tidligt med morgensafari efterfulgt af en såkaldt ”bush-breakfast”, hvor der er dækket op til brunch på den åbne savanne – en skøn oplevelse.
 
Tilbage på jeres indkvartering nyder i frokosten og de varme timer midt på dagen. Der er tid til en dukkert i poolen eller blot nyde freden og Afrikas mange dufte og lyde.
 
Eftermiddagen byder på et besøg i næsehornsreservatet. Parken er særligt kendt for en stor og sund bestand af næsehorn, hvor man kan opleve disse kæmper i deres naturlige miljø efterfulgt af en ”sundowner”, hvor I nyder en cocktail med udsigt over savannen og solnedgangen, inden I returnerer til jeres indkvartering for en udsøgt middag.
Overnatning
Elsa´s Kopje
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 4
Meru – Laikipia
Loisaba Tented Camp
Loisaba Tented Camp
I vågner op til en skøn morgentur i bushen til fods, hvor I oplever Afrika vågne efter natten. Sammen med jeres guide går I til Elsa´s mindesten.
Oprindeligt blev området mest kendt for George og Joy Adamsons arbejde med løver, heriblandt løven Elsa. Det blev der en bog og filmen ”Born Free” ud af.
I køres til Mughwango airstrip hvor jeres lille luksusfly venter for at flyve jer til Loisaba Airstrip. En kort flyvetur på ca. ½ time.
Ved ankomst til Loisaba Airstrip bliver I mødt af en repræsentant fra Loisaba Campen, som byder jer velkommen i deres velkomstcenter. Mens I nyder en tiltrængt forfriskning (og en kold klud) hører I lidt om de projekter de sammenarbejder om i området for at beskytte dyrene mod krybskytteri.
Loisaba Campen påtager sig et stort ansvar for at informere og uddanne de lokale i samfundet, turister, regeringen og de forskellige organisationer omkring vigtigheden i bevaringen af området og de truede dyrearter.
 
I køres herefter mod campen, en køretur på ca. 20 minutter. Ser I vildt undervejs på turen kan det tage længere tid.
 
Med den mest betagende udsigt til Mount Kenya ligger Loisaba Tented Camp, højt oppe på kanten af ​en lille bjergskråning. Alle teltene, samt hovedbygningen, har panoramaudsigt over sletten og til det lille vandhul nedenfor bakken. Fra den vidstrakte udsigt fra sin veranda eller campens fællesområde, kan man, i ro og mag, nyde alle dyrene der kommer for at drikke.
 
I er fremme i tide til at nyde frokosten i campen, inden I om eftermiddagen køre ud på safari, hvor I også i dag nyder en sundowner.
Overnatning
Loisaba Tented Camp
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 5
Laikipia – vandresafari, cocktails i bushen, middag under åben himmel
Loisaba Tented Camp
Loisaba Tented Camp
Sammen med en traditionel Samburu guide - samburu-stammen er ligesom masaierne kendetegnende ved deres farvestrålende tøj, skal I fra morgenstunden på vandresafari.
 
Tilbage i campen serveres både morgenmad og frokost.
 
Eftermiddagen byder på safarikørsel. Loisaba Tented Camp er en del af The Nature Conservancy. De indgår derfor i et større økosystem med afvekslende landskaber, og hvor man finder ”Big5” samt verdens største bestand af de smukke Grevy´s Zebraer, vilde hunde og en række andre sjældne arter som kudu og oryx. Desuden er her nogle af de største bestande af både sorte og hvide næsehorn i Kenya, masser af rovdyr og store elefantflokke.
 
Ønsker man ikke at køre med ud på eftermiddagssafari tilbydes en række andre aktiviteter som  
ridning, kamelridning, fiskeri, mountainbike, besøg i en Samburu landsby eller se hvordan de i campen arbejder med sniffer hunde (sporhunde) i bekæmpelse mod krybskytteri.
 
Inden middagen serveres under den åbne afrikanske stjernehimmel nydes en sundowner.
Overnatning
Loisaba Tented Camp
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 6
Laikipia – Masai Mara
Sand River Masai Mara
Sand River Masai Mara
I vågner op til skøn morgenmad. Det er blevet tid til at sige farvel eller på gensyn til jeres indkvartering, men eventyret er endnu ikke forbi.
 
I kører safari på vej til airstrippen, hvor jeres snart velkendte fly venter på jer. 
Flyveturen er ca. 1½ timer, og I flyver ikke højere end at I kan nyde det betagende landskab og Afrikas savanne under jer. 
 
I lander midt i Masai Mara på Keekorok airstrip. Her venter personalet fra Sand River som tager jer det sidste stykke til campen. 
 
Sand River Masai Mara er en skøn plet på jorden, på ethvert tidspunkt af året. Luksusteltene er smukt indrettet og giver masser af plads både inde og ude, til at føle sig hjemme og komfortabel.
 
I kører ud på eftermiddagssafari og I når at se solen gå ned, og få jeres drink mens den farve himlen rød og senere sort. 
Overnatning
Sand River Masai Mara
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 7
Masai Mara – heldagssafari, picnic, besøg i Masailandsby
Sand River Masai Mara
Sand River Masai Mara
I Masai Mara venter de helt store safarioplevelser. Et område kendt for sin åbne savanne med de karakteristiske flade akacietræer. I har dagen til at tage på opdagelse og opleve den mangfoldige natur og det fascinerende dyreliv.
 
Masai Mara Game Reserve kaldes ofte i folkemunde blot "The Mara" - et Masai ord, som betyder "marmoreret" - med henvisning til det plettede landskab.
 
Denne dag kører I ud på heldagssafari. Frokosten nydes i det fri, hvor jeres guide finder en dejlig plet med udsigt og hvor I nyder jeres medbragte picnic. 
 
Udover safari – safari – safari besøges også en lokal masailandsby. Iført deres farvestrålende klæder bydes I velkomne med sang og dans og inviteres indenfor i deres hytter opført af tørret komøg. En stærk oplevelse. 
 
Mætte af indtryk returnerer I til campen for at nyde aftenens middag under den afrikanske stjernehimmel.
Overnatning
Sand River Masai Mara
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 8
Masai Mara – Nairobi og hjemrejse eller videre til nye eventyr
Dagsværelse Hemingways Nairobi
Kenya Flysafari
Det er blevet hjemrejsedag. I nyder morgenmaden i campen inden I køres til air-strippen, hvor I flyver retur til Kenyas hovedstad Nairobi, hvor I igen lander i den lille lufthavn Wilson, som var jeres udgangspunkt for denne fly-in safari.
 
De fleste luftfartsselskaber flyver mod Europa om aftenen, og afhængig af hjemrejsetidspunktet er der et dagsværelse til rådighed (normalt til kl. 18.00) på Hemingways Nairobi.
 
Der er mulighed for at forlænge rejsen med ekstra nætter i Nairobi eller badeferie ved Kenya kysten eller på krydderiøen Zanzibar, hvor I kan få slappet af og de mange indtryk kan sætte sig. Valget er jeres.
 
Forlængelse af rejsen er ikke inkluderet i prisen. 
Overnatning
Dagsværelse Hemingways Nairobi
IndkvarteringKenya

Hemingways Nairobi

Luksuriøse suiter, privat butler og kort afstand til Nairobis mange attraktioner. Medlem af Small Luxury Hotels of the World.

Elsa's Kopje

En af kontinentets mest elegante lodges omgivet af Meru Nationalparken

Loisaba Tented Camp

Loisaba Tented Camp er designet til fuldt ud at drage fordel af sin beliggenhed med betagende udsigt over Laikipia.

Sand River Masai Mara

Oplev "den store migration" fra campen

INDIKATIONSPRISER Kenya Fly-in Safari
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
ELEWANA SKYSAFARI, 7 NÆTTER FRA
Periode
Voksen
01.04.24 - 31.05.24
66.910
01.06.24 - 30.06.24
74.930
01.07.24 - 31.08.24
81.530
01.09.24 - 31.10.24
78.240
01.11.24 - 16.12.24
74.930
17.12.24 - 19.12.24
78.230
20.12.24 - 31.12.24
81.530
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly fra Kastrup – Nairobi t/r, med skift undervejs
 • Transport i Nairobi ifølge program
 • 7 nætters ophold i Kenya som angivet i programmet 
  • Hemingways Nairobi med halvpension (aftensmad og morgenmad) på ankomstdagen
  • Dagsværelse Hemingways Nairobi på hjemrejsedagen (afhængig af hjemrejsetidspunkt) 
  • Inkl. All-Incluisve (måltider og drikkevarer som sodavand, vand, lokale øl, husets vine og udvalgte spiritus)
 • Safari og aktiviteter som angivet i programmet
 • Parkafgifter
 • Transport fra lufthavn - hotel t/r
 • Transport mellem parkerne med luksus Cessna-fly som beskrevet
 • Safarikørsel iflg. program med engelsktalende safariguide 
 • VIP fast track i Nairobis internationale lufthavn 
 • Lufthavnsskatter og afgifter 
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.