Rundrejse beskrivelse Klassisk Kenya Flysafari

Tre af Kenyas smukkeste naturområder; på safari i skyggen af Kilimanjaro, vildmarkssafari i Laikipia-regionen og det spektakulære dyreliv i Masai Mara

Tre af Kenyas smukkeste naturområder; på safari i skyggen af Kilimanjaro, vildmarkssafari i Laikipia-regionen og det spektakulære dyreliv i Masai Mara

Kenya er et af Afrikas bedste safarilande og på denne dyrerige safari, hvor I er en del af en gruppe på min. 2 og max 8 deltagere flyves I imellem områderne, for at få mere tid til oplevelser i bushen. Et eksklusivt privatfly sørger for I på fornemste vis kommer fra et eventyr til det næste.

 
I starter rejsen på det velrenommerede hotel Hemingways i Nairobi. Hotellet ligger på den jord hvor Karen Blixen tidligere dyrkede sin kaffe.
 
Fra Nairobi flyves I til Amboseli nationalpark. Amboseli ligger på grænsen til Tanzania og ved foden af Afrikas mest kendte ikoner, Kilimanjaro, der også er kontinentets højeste bjerg på 5.895 meter. Området er fladt med åben savanne og akaciekrat og er især kendt for sine store elefantflokke.
 
I flyves fra Amboseli til Laikipia plateauet, i den centrale del af Kenya. Der findes ikke mange steder, hvor I har mulighed for at kombinere god safari med et utal af naturaktiviteter. Det kan I på Loisaba Tented Camp. Her opleves også et fremragende dyreliv – inklusiv de mindre sete og sjældne arter som vilde hunde, Grevyz zebraer, kudu og oryx. 
 
I afslutter denne dyrerige fly-in safari I en af verdens bedste nationalparker, Masai Mara, hvor gnuerne vandrer og rovdyrene jager. Her er en imponerende vildtmængde, og muligheden for at se The Big 5 er god.
 
Hele rejsen er smukt indpakket i ophold på nogle af de mest velbeliggende lodges i Kenya, hvor personlig service og høj komfort er i fokus.
 
Garanteret afrejse
- Vi garanterer afrejse ved min. 2 gæster og max 8 deltagere
- Der er afgang ca. 3 gange i ugen. Forhør nærmere for eksakt dato
- Mod tillæg safarikørsel i privat firehjulstrækker med egen privat safariguide. Forhør nærmere
Rejsebeskrivelse Kenya Flysafari Deluxe Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Ankomst til Nairobi, Kenya
Hemingways Nairobi
Hemingways Nairobi
Ved ankomsten til Nairobi bliver I mødt af en repræsentant fra Blixen Tours' partner i Kenya.
I vil blive kørt til jeres hotel i Karen området - det smukke Hemingways Hotel.
 
Mellem Nairobi National Park og foden af Ngong Hills, ligger Hemingways Nairobi. Et eksklusivt boutique-hotel langt fra travlheden i centrum af Nairobi. En oplevelse med fuld butler service, gourmet-restaurant, en café og en bar, i stilfulde og smukke omgivelser.
Hemingways Nairobi har en sofistikeret og rolige atmosfære og hver af de 45 store suiter har walk-in omklædningsrum og en terrasse med storslået udsigt over Ngong Hills. 
 
 
Overnatning
Hemingways Nairobi
Måltider
Halvpension (aftensmad og morgenmad)
Dag 2
Nairobi - Amboseli
Tortilis Camp
Tortilis Camp Family Tent
Efter morgenmad med udsigt til Ngong-bjergene, bliver I hentet af jeres chauffør som kører jer til den lille lufthavn Wilson.
 
Her venter et mindre safarifly, der flyver jer til nationalparken Amboseli. Det tager ca. 45 min, hvorefter I lander midt i parken. I vil blive modtaget af personalet fra Tortilis Camp, som vil køre jer i safaribil til lodgen. 
 
Her venter en dejlig frokost og lidt afslapning, inden I kører ud på jeres første safari. Man finder stort set alle de klassiske afrikanske savannedyr her, og blandt rovdyrene er det åbne lands eminente og elegante sprinter geparden rigt repræsenteret. Den jager ofte om dagen og kan ”spottes” på lang afstand. For den fugleinteresserede vil ikke mindst sumpområderne, hvis vand kommer fra Kilimanjaro, være et eldorado – over 400 fuglearter optræder her.
 
Tortilis Camp er en klassisk luksus safari camp. Campen ligger med enestående udsigt til Kilimanjaro - Afrikas højeste bjerg, og det højeste fritstående bjerg i verden. Campen grænser op til Amboseli Nationalpark i et enormt privat område, som bl.a. giver gæsterne mulighed for at tage på vandresafaris med erfarne Masai guider.
 
I nyder en udsøgt middag, mens solens sidste stråler slipper bjergets top, og natholdet tager over på savannen. En løve brøler i det fjerne – et lille gys - det er nat i Afrika.
Overnatning
Tortilis Camp
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 3
Amboseli – safari, morgenmad, vandresafari og cocktails i bushen
Tortilis Camp
Tortilis Camp
I starter dagen tidligt for at køre ud på safari i Amboseli Nationalpark. Amboseli Nationalpark er med sin beliggenhed og det fantastiske dyreliv på UNESCO verdensarvsliste. Nationalparken består af savanne og akaciekrat, og flere steder i parken opleves sumpområder, der tiltrækker mange af savannens dyr. Parken er bl.a. kendt for sine store flokke af elefanter.  
 
I afslutter jeres morgensafari med en såkaldt ”bush-breakfast”, hvor der er dækket op til morgenmad på den åbne savanne. En skøn oplevelse.
 
Tilbage i campen nyder i frokosten og de varme timer midt på dagen inden der i løbet af eftermiddagen er afgang til fods fra campen med jeres erfarne guide. Til fods opleves bushen på en anderledes og
mere intens måde, da I kommer tæt på de små ting, som måske ikke ses, når man kører rundt.
Vandresafarien afsluttes med en ”sundowner”, hvor der nydes en cocktail på den åbne savanne, inden I returnerer til campen for at nyde middagen.
Overnatning
Tortilis Camp
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 4
Amboseli – Laikipia
Loisaba Tented Camp
Loisaba Tented Camp
I dag lægger I Amboseli bag jer, men inden da, har I har tid til at nå ud på morgensafari før I tilbage i campen nyder morgenmaden. Herefter køres I til airstrippen og jeres lille luksusfly. I flyver mod nord til den centrale del af Kenya til Loisaba Airstrip. Flyturen tager ca. 1,5 time. I flyver ikke højere end I har mulighed for i klart vejr, at se de forskellige landskaber I passerer under jer.
 
Ved ankomst til Loisaba Airstrip bliver I mødt af en repræsentant fra Loisaba Campen, som byder jer velkommen i deres velkomstcenter. Mens I nyder en tiltrængt forfriskning (og en kold klud) hører I lidt om de projekter de sammenarbejder om i området for at beskytte dyrene mod krybskytteri.
Loisaba Campen påtager sig et stort ansvar for at informere og uddanne de lokale i samfundet, turister, regeringen og de forskellige organisationer omkring vigtigheden i bevaringen af området og de truede dyrearter.
 
I køres herefter mod campen, en køretur på ca. 20 minutter. Ser I vildt undervejs på turen kan det tage længere tid. Efter check-in i campen er det blevet tid til frokost.
 
Med den mest betagende udsigt til Mount Kenya ligger Loisaba Tented Camp, højt oppe på kanten af ​en lille bjergskråning. Alle teltene, samt hovedbygningen, har panoramaudsigt over sletten og til det lille vandhul nedenfor bakken. Fra den vidstrakte udsigt fra sin veranda eller campens fællesområde, kan man, i ro og mag, nyde alle dyrene der kommer for at drikke.
 
Eftermiddagen byder på safarikørsel. Loisaba Tented Camp er en del af The Nature Conservancy. De indgår derfor i et større økosystem med afvekslende landskaber, og hvor man finder ”Big5” samt verdens største bestand af de smukke Grevy´s Zebraer, vilde hunde og en række andre sjældne arter som kudu og oryx. Desuden er her nogle af de største bestande af både sorte og hvide næsehorn i Kenya, masser af rovdyr og store elefantflokke.
Overnatning
Loisaba Tented Camp
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 5
Laikipia – vandresafari, cocktails og middag under åben himmel
Loisaba Tented Camp
Loisaba Tented Camp
Sammen med en traditionel Samburu guide - samburu-stammen er ligesom masaierne kendetegnende ved deres farvestrålende tøj, skal I fra morgenstunden på vandresafari, hvorefter der er morgenmad og frokost i campen. 
 
I stedet for eftermiddagssafarien er der også mulighed for at tilmelde sig en af de mange aktiviteter fx ridning, kamelridning, fiskeri, mountainbike, besøg i en Samburu landsby eller se hvordan de i campen arbejder med sniffer hunde (sporhunde) i bekæmpelse mod krybskyttere.
 
Inden middagen serveres under den åbne afrikanske stjernehimmel nydes en såkaldt ”sundowner”.
Overnatning
Loisaba Tented Camp
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 6
Laikipia – morgenmad i bushen, sov under åben himmel
Loisaba Star Bed eller Loisaba Tented Camp
Loisaba Star Beds
Forestil dig at falde i søvn under den afrikanske stjernehimmel mens du lytter til lyde fra vilde dyr i den afrikanske nat. Dette er præcis, den oplevelse du får ved Loisaba Starbeds.
 
Efter en spændende dag med safari i form af game drive i Land Rovers, til hest eller til fods, venter der i dag en helt unik oplevelse. I har mulighed for at jeres sidste nat i Laikipia er på Loisaba Starbeds. Her sover I i en håndlavet himmelseng på hjul, som hver aften rulles ud på en træplatform, hvor I sover under den endeløse stjernehimmel.
 
Værelserne ligger på en bjergskråning, og næste morgen vågner I op til den mest fantastiske udsigt, bl.a. til Kiboko vandhuldet i det fjerne, hvor flere dyr kommer for at drikke, samt hjemsted for en lille flodhestefamilie.
Der vil også være mulighed for at overnatte i Loisaba Tented Camp, som I har gjort de foregående nætter.
Overnatning
Loisaba Star Bed eller Loisaba Tented Camp
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 7
Laikipia – Masai Mara
Sand River Masai Mara
Sand River Masai Mara
I vågner op til skøn morgenmad. Det er blevet tid til at sige farvel eller på gensyn til jeres indkvartering, men eventyret er endnu ikke forbi.
 
I kører safari på vej til airstrippen, hvor jeres snart velkendte fly venter på jer. 
Flyveturen er ca. 1½ timer, og I flyver ikke højere end at I kan nyde det betagende landskab og Afrikas savanne under jer. 
 
I lander midt i Masai Mara på Keekorok airstrip. Her venter personalet fra Sand River som tager jer det sidste stykke til campen. 
 
Sand River Masai Mara er en skøn plet på jorden, på ethvert tidspunkt af året. Luksusteltene er smukt indrettet og giver masser af plads både inde og ude, til at føle sig hjemme og komfortabel.
 
I kører ud på eftermiddagssafari og I når at se solen gå ned, og få jeres drink mens den farve himlen rød og senere sort. 
Overnatning
Sand River Masai Mara
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 8
Masai Mara – heldagssafari, picnic, besøg i Masailandsby
Sand River Masai Mara
Sand River Masai Mara
I Masai Mara venter de helt store safarioplevelser. Et område kendt for sin åbne savanne med de karakteristiske flade akacietræer. I har de kommende to dage til at tage på opdagelse og opleve den mangfoldige natur og det fascinerende dyreliv.
 
Masai Mara Game Reserve kaldes ofte i folkemunde blot "The Mara" - et Masai ord, som betyder "marmoreret" - med henvisning til det plettede landskab.
 
Denne dag kører I ud på heldagssafari. Frokosten nydes i det fri, hvor jeres guide finder en dejlig plet med udsigt og hvor I nyder jeres medbragte picnic. 
 
Udover safari – safari – safari besøges også en lokal masailandsby. Masaierne er et stolt folk som delvist lever som nomader og kvægbønder. Masaierne er en konstant påmindelse om spændende historie og kulturarv i dette smukke og gådefulde landskab.
 
Mætte af indtryk returnerer I til campen for at nyde aftenens middag under den afrikanske stjernehimmel.
 
Overnatning
Sand River Masai Mara
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 9
Masai Mara – safari, morgenmad i bushen og cocktail i bushen
Sand River Masai Mara
Sand River Masai Mara
Masai Mara er kendt for sin koncentration af store katte, såsom leopard, gepard og selvfølgelig løve. Vil man opleve den store gnuvandring, skal man besøge Masai Mara i juli-september. 
 
Efter morgensafarien nydes morgenmaden på den åbne og flade savanne, ligesom I om eftermiddagen nyder en drinks i bushen, inden rundrejsens sidste aftensmåltid serveres.
 
I har efterhånden været på safari i adskillige dage og man får dermed også mere og mere øjnene op for den overdådige mangfoldighed der er lige omkring en, af både stort og småt, og der går ”sport i” at finde de mere specielle ting.
 
I Masai Mara er det også muligt at opleve savannen fra luften, i en uforglemmelig flyvetur i luftballon (ikke inkluderet). Vi anbefaler at booke plads hjemmefra, da der kun er et begrænset antal pladser til rådighed.
Overnatning
Sand River Masai Mara
Måltider
Helpension og udvalgte drikkevarer
Dag 10
Masai Mara – Nairobi og hjemrejse eller videre til nye eventyr
dagsværelse Hemingways Nairobi
Kenya Flysafari
 
De fleste luftfartsselskaber flyver mod Europa om aftenen, og afhængig af hjemrejsetidspunktet er der et dagsværelse til rådighed (normalt til kl. 18.00) på Hemingways Nairobi.
 
Der er mulighed for at forlænge rejsen med ekstra nætter i Nairobi eller badeferie ved Kenya kysten eller på krydderiøen Zanzibar, hvor I kan få slappet af og de mange indtryk kan sætte sig. Valget er jeres.
 
Forlængelse af rejsen er ikke inkluderet i prisen. 
 
Overnatning
dagsværelse Hemingways Nairobi
Måltider
Morgenmad
Indkvartering

Hemingways Nairobi

Luksuriøse suiter, privat butler og kort afstand til Nairobis mange attraktioner. Medlem af Small Luxury Hotels of the World.

Tortilis Camp

Fantastiske safarioplevelser med udsigt til Kilimanjaro

Loisaba Tented Camp

Loisaba Tented Camp er designet til fuldt ud at drage fordel af sin beliggenhed med betagende udsigt over Laikipia.

Loisaba Star Beds

En mindeværdig oplevelse — rul sengen ud & sov under stjernerne

Sand River Masai Mara

Oplev "den store migration" fra campen

INDIKATIONSPRISER Kenya Flysafari Deluxe
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
ELEWANA SKYSAFARI, 9 NÆTTER FRA
Periode
Voksen
01.07.24 - 31.08.24
97.270
01.09.24 - 31.10.24
93.980
01.11.24 - 16.12.24
87.430
17.12.24 - 19.12.24
90.720
20.12.24 - 31.12.24
97.270
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly fra Danmark – Nairobi med skift undervejs t/r
 • Transport mellem parkerne med luksus Cessna-fly som beskrevet
 • 9 nætters ophold i Kenya som angivet i programmet
  • Hemingways Nairobi med halvpension (aftensmad og morgenmad) på ankomstdagen
  • Dagsværelse Hemingsways Nairobi på hjemrejsedagen (afhæng af hjemrejsetidspunkt)
  • Inkl. All Inclusive (måltider og drikkevarer som sodavand, vand, lokale øl, husets vine og udvalgte spiritus)
 • Safari og aktiviteter som angivet i programmet
 • Parkafgifter
 • Transport fra lufthavn - hotel t/r
 • Alle øvrige transporter
 • VIP fast track i Nairobis international lufthavn 
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.