Store billeder

4 dragende rejsedestinationer i Mellemøsten

Mellemøsten har altid været dragende; Fra de fortryllende fortællinger i "1001 Nats Eventyr" og de imponerende moskeer og paladser til de duftende basarer og velsmagende, krydret mad.
Store billeder
Regionen byder på en mangfoldighed af oplevelser, lige fra at udforske gamle ruiner til at nyde det moderne byliv. Det er et sted, hvor fortiden møder nutiden og hvor traditioner trives side om side med innovation.
 
Ud over de spændende seværdigheder og oplevelser, som Mellemøsten har at byde på, så giver en rejse til denne del af verden dig også en unik mulighed for at fordybe dig i en rig kultur og lære om forskellige traditioner.
 
Lande som De Forenede Arabiske Emirater og Oman er kendt for deres gæstfrihed og stabilitet og rejsende bliver med åbne arme inviteret indenfor i en verden af ekstravagance, traditioner, kultur, historie, rigdom og innovation.
 

Her er 4 eventyrlige destinationer i Mellemøsten:

 
Oman ligger på den sydøstlige kyst af Den Arabiske Halvø og er kendt for sine storslåede ørkener, bjerglandskaber og kyststrækninger langs Det Arabiske Hav og Omanbugten.
 
Landet har en rig kulturarv og historie, der strækker sig flere årtusinder tilbage. Her kan du glæde dig til en blanding af moderne byliv, traditioner og spændende seværdigheder, som hovedstaden Muscat, Wahiba Sands ørkenen, Jebel Shams-bjergene og UNESCO-verdensarvssteder som Bahla Fort og Frankincense Trail.
 
 
Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater (UAE) og samtidig et af de syv emirater i landet.
 
Abu Dhabi er et vigtigt handels- og finanscenter i regionen og er kendt for sin olieproduktion og rigdom - og ligeledes for sin imponerende skyline, moderne arkitektur, luksuriøse hoteller, smukke strande og spændende shoppingmuligheder.
 
Byen er også hjemsted for mange kulturelle attraktioner, herunder Sheikh Zayed Grand Mosque, en af verdens største og smukkeste moskéer, og Louvre Abu Dhabi, en filial af det berømte kunstmuseum i Paris.
 
 
Ras Al Khaimah er ligeledes et af de syv emirater i De Forenede Arabiske Emirater (UAE).
 
Det ligger mod nordøst langs Den Persiske Golf og grænser op til Oman. Ras Al Khaimah er kendt for sine smukke strande, ørkenlandskaber og bjergområder.
 
Emiratet har en rig historie og kultur og tilbyder alt fra vandsport og ørkensafari til kulturelle oplevelser og imponerende luksushoteller.
 
 
Dubai er også en af de syv emirater i De Forenede Arabiske Emirater (UAE) og er kendt for sine imponerende skyskrabere, moderne arkitektur, luksuriøse shoppingcentre og livlige natteliv og ligeledes for sine strande, ørkenlandskaber og kulturelle seværdigheder.
 
Nogle af Dubais mest ikoniske seværdigheder inkluderer Burj Khalifa, verdens højeste bygning, Palm Jumeirah, en menneskeskabt ø, Dubai Mall, et af verdens største indkøbscentre, og Burj Al Arab, et luksuriøst 7-stjernet hotel.
 
Dubai er også kendt for sin kulturelle mangfoldighed, hvor traditionel arabisk kultur møder moderne livsstil.
 
Store billeder