Hotelbeskrivelse

Long Beach Golf & Spa Resort

Livstilsresortet for aktive livsnydere

Moderne luksus for aktive livsnydere ved en af Mauritius’ bedste strande.

 
På Mauritius’ østkyst ligger resortet, Long Beach, som særligt henvender sig til aktive familier og par, der ønsker en ferie med energi og spænding. Skal der også være tid til afslapning og forkælelse, får du dette i bedste stil på stranden, som er en af Mauritius’ fineste og længste, i den smukke spa, ved poolen og i hotellets fremragende restauranter.
 
 
Børnevenlig
Dykning
Golf
Snorkling
Familievenligt
Stort udbud af aktiviteter
En af øens fineste strande
Godt snorkeling område
FACILITETER Long Beach Golf & Spa Resort
Long Beach er et nyt luksus ressort beliggende ved en af Mauritius fineste og længste strande på østkysten. Arkitekturen er moderne og stilren, indrammet af tropiske omgivelser.
Nyd livet ved poolen, i den natur- og havinspirerede spa eller på stranden – eller prøv kræfter med en af hotellets utallige aktivitetsmuligheder. Her er blandt meget andet fitnesscenter, aerobic, yoga, bueskydning, beachvolley og en klatrevæg. Vandsportscentret tilbyder aktiviteter som kajaksejlads, windsurfing, vandgymnastik, vandpolo, dykning, dybhavsfiskeri, kite-surfing og surfing. Derudover har gæsterne på Long Beach adgang til golfbanen Ile aux Cerf Golf Club - en smuk og udfordrende mesterskabsbane beliggende på øen Ile aux Cerf.
 
Der er også sjove og spændende aktiviteter for børnene i Angels Club og Waves Club. Her er forskellige dagsprogrammer, som udfordrer og engagerer alle børn uanset aldersgruppe, temperament og gåpåmod.Hotellets fem restauranter byder på kulinariske oplevelser for enhver smag, og der er dagligt aftenunderholdning udført af lokale kunstnere.
 
All Inclusive (kan tilkøbes)
Bibliotek
Bordtennis
Business center
Butikker
Børneklub
Børnevenlig pool
Concierge
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Skønhedssalon
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
Volleyball
værelser Long Beach Golf & Spa Resort
Store billeder

Junior Suite

Værelserne ligger et lille stykke fra stranden. I hvert værelse har man en altandør ud til en privat terrasse eller balkon, stort badeværelse med bruser, badekar, vask & toilet, aircondition, minibar, kaffe-/te-faciliteter, gratis Wi-Fi, satellit TV, telefon og elektronisk sikkerhedsboks. 
Junior Suite værelserne findes med forbindelsesdør. 
STØRRELSE 60m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år.
Store billeder

Junior Suite Sea View

Værelserne ligger et lille stykke fra stranden og har en dejlig havudsigt. I hvert værelse har man en altandør ud til en privat terrasse eller balkon, stort badeværelse med bruser, badekar, vask & toilet, aircondition, minibar, kaffe-/te-faciliteter, gratis Wi-Fi, satellit TV, telefon og elektronisk sikkerhedsboks.
Junior Suite Sea View værelserne findes med forbindelsesdør.
STØRRELSE 60m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år
Store billeder

Junior Suite Pool Access

Værelserne ligger tæt ved poolen og et lille stykke fra stranden. I hvert værelse har man en altandør ud til en privat terrasse eller balkon, sofa og bord, stort badeværelse med bruser, badekar, vask & toilet, aircondition, minibar, kaffe-/te-faciliteter, gratis Wi-Fi, satellit TV, telefon og elektronisk sikkerhedsboks.
Junior Suite Pool Access værelserne findes med forbindelsesdør.
STØRRELSE 60m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år
Store billeder

Junior Suite Beach Access

Værelserne ligger ud til stranden og har en dejlig havudsigt. I hvert værelse har man en altandør ud til en privat terrasse eller balkon, sofa og bord, stort badeværelse med bruser, badekar, vask & toilet, aircondition, minibar, kaffe-/te-faciliteter, gratis Wi-Fi, satellit TV, telefon og elektronisk sikkerhedsboks.
Junior Suite Beach Access værelserne findes med forbindelsesdør.
STØRRELSE 65m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år
Store billeder

Junior Suite Ocean Front

Værelserne ligger tæt ved stranden og har en dejlig havudsigt. I hvert værelse har man en altandør ud til en privat terrasse eller balkon, sofa og bord, stort badeværelse med bruser, badekar, vask & toilet, aircondition, minibar kaffe-/te-faciliteter, gratis Wi-Fi, satellit TV, telefon og elektronisk sikkerhedsboks.
Junior Suite Ocean Front værelserne findes med forbindelsesdør.
STØRRELSE 65m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år
Store billeder

Family Suite

Family Suiterne ligger med enten udsigt til haven eller til havet. I Suiten er der et soveværelse og en separat opholdsstue som kan omdannes til sovepladser. Soveværelset har en altandør ud til en privat terrasse eller balkon, sofa og bord, stort badeværelse med bruser, badekar, vask & toilet, aircondition, minibar kaffe-/te-faciliteter, gratis Wi-Fi, satellit TV, telefon og elektronisk sikkerhedsboks.
STØRRELSE 85m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 2 voksne og 3 børn under 12 år eller 2 voksne og 2 teenagere (12-17 år)
Store billeder

Long Beach Executive Suite

De to store Long Beach Executive Suites ligger i første række med front mod stranden og med direkte udsigt til havet. I disser suiter er der et soveværelse samt en opholdsstue med sofa, altandør ud til en privat stor terrasse, stort badeværelse med bruser, badekar og dobbelt vask, separat gæstetoilet, aircondition, minibar kaffe-/te-faciliteter, gratis Wi-Fi, satellit TV, telefon og elektronisk sikkerhedsboks
STØRRELSE 135m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 2 voksne eller 3 børn / teenagere under 17 år